NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 578
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Adam Schefter @AdamSchefter 44mBears are releasing RB Michael Bush, per source. One more RB on market.
több mint 11 éve
Pontosan...nem az óvatos tapogatózásra, hanem a nyomulásra gondoltam....Johnson tűnik az egyetlen épkézláb opciónak most DE-ben....Donte Whitnernél felmerült a Bears neve, de semmi komoly állítólag....soma80
Melton tesztelni akarja a piacot....Dallas nagyon ácsingózik, csak ott meg nincs buznya....
Peppers a kutyának sem kell majd, az tuti....sajnos az LB-posztot le fogjuk sz*rni szerintem, és amiatt bukunk majd meccseket újra....CB-ben még a hideg is kiráz a gondolattól, hogy (jelen állás szerint) Bowman kezd....hátborzongató.....
Safety pedig tulképpen nincs....azon meglepődtem, hogy eddig egyik FA S-vel kapcsolatban sem merült fel sehol a Bears neve...nyilván nem akarunk bazi összeget szánni a posztra, de könyörgöm...tanuljunk a tavalyi évből...Bear
Mundy pedig komolytalan (olvastam, de kiesett, mert még viccnek is rossz - ST-be max.)....de igazatok van, fogalmazhattam volna érhetően is..... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Tavaly a DL úgy kompletten nem létezett, miután a fél front seven kiesett. Addig legalább nem futottak szét minket és átlagban olyan sok pontot nem kaptunk. Utána ugye tudjuk mi lett. Pass rush meg végig nem volt. Szóval DL, DL, DL és ha lehet még DL. Ez a fő prioritás. Az LB poszt szerintem is marad. Williams visszajön olcsón. Reménykedjünk, hogy kibírja, akkor ő OK lesz. Bowman annyira nem volt tré, nyílván draftról jön vki. Safety lesz sztem draft + piac. Vhogy így saccolom: 1-2. DL/CB, 3. S, 4. DL, 5-6-7. LB, CB, S, RB vmelyike.szerk: Mundy neve felmerült, hát akkor inkább már Wright. Nagyon szétestek tavaly Conteval, de akkor 2012 mi volt én azt nem értem. De Wright pl előtte is jó volt.
több mint 11 éve
Johnson tűnik az egyetlen épkézláb opciónak most DE-ben....Donte Whitnernél felmerült a Bears neve, de semmi komoly állítólag....
Melton tesztelni akarja a piacot....Dallas nagyon ácsingózik, csak ott meg nincs buznya....
Peppers a kutyának sem kell majd, az tuti....sajnos az LB-posztot le fogjuk sz*rni szerintem, és amiatt bukunk majd meccseket újra....CB-ben még a hideg is kiráz a gondolattól, hogy (jelen állás szerint) Bowman kezd....hátborzongató.....
Safety pedig tulképpen nincs....azon meglepődtem, hogy eddig egyik FA S-vel kapcsolatban sem merült fel sehol a Bears neve...nyilván nem akarunk bazi összeget szánni a posztra, de könyörgöm...tanuljunk a tavalyi évből...Bear
több mint 11 éve
Ennyi pénzért a mostani teljesítménye után??? Viccnek is rossz...Johnson sem lenne olyan rossz amúgy, talán őt sikerül. Vha nem meg krll egyeznünk minden DL emberünkkel és a draftot is DE -vel kell kezdeni... Én se tartanám meg Pepperst ennyiért, de kényszerből lehet msradni fog...Nem vagyok boldog, bíztam Bennettben, Johnson aki még szóba jöhet. Woottonnal meg kell egyezni és Meltonnal is...+ így egyre sanszosanb első körre a Donald draft... Igy lehet marad Peppers is... Nagyon be kellett volna húzni Bennettet...Tomcsiksemmiképp sem tartanám meg Pepperst, inkább egy fiatal rókát próbáénék ki a helyén de nem fizetnék az öregnek ennyit a semmiért. Ahogy nézem Emery-ék is így gondolják, mondjuk trade-re felkínálni elég beteg 😊davemayer
több mint 11 éve
Johnson tűnik az egyetlen épkézláb opciónak most DE-ben....Melton tesztelni akarja a piacot....Dallas nagyon ácsingózik, csak ott meg nincs buznya....
Safety pedig tulképpen nincs....azon meglepődtem, hogy eddig egyik FA S-vel kapcsolatban sem merült fel sehol a Bears neve...nyilván nem akarunk bazi összeget szánni a posztra, de könyörgöm...tanuljunk a tavalyi évből...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bennett akart maradni, túl lőttük a Seahawks ajánlatát milliókkal. Peppers nem fog maradni, ebben már biztos vagyok, főleg, hogy azután keresnek trade partnert, hogy Bennett ugrott. Egyébként erre én se számítottam, mármint, hogy ennyire egyértelmű lesz a cut. Még az is lehet, hogy ma kirakják, ha nincs ajánlat (nem tudom van-e ilyen hülye csapat, de ha lenne annál jobb).Johnson olyan nem tudom. Mondjuk ér ő is 7-8 millió környékén. Ez a Bennett deal, azért jól jön ebből a szempontból, jó tárgyaló alap (Griffené nevetséges utólag is). Talán ha beleférne Melton+Wootton még az fasza lenne. Akkor még egy 1. körös + 4. körös újonc és nagyjából OK.
Ilyenkor mindig olyan okosnak érzem magam, aztán kiderül, hogy mégse 😀.
több mint 11 éve
A végén a cut után valahol nagyon kiábrándító szerződést fog kapni Juilusz bácsi.Nem vagyok boldog, bíztam Bennettben, Johnson aki még szóba jöhet. Woottonnal meg kell egyezni és Meltonnal is...+ így egyre sanszosanb első körre a Donald draft... Igy lehet marad Peppers is... Nagyon be kellett volna húzni Bennettet...Tomcsiksemmiképp sem tartanám meg Pepperst, inkább egy fiatal rókát próbáénék ki a helyén de nem fizetnék az öregnek ennyit a semmiért. Ahogy nézem Emery-ék is így gondolják, mondjuk trade-re felkínálni elég beteg 😊davemayer
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nem vagyok boldog, bíztam Bennettben, Johnson aki még szóba jöhet. Woottonnal meg kell egyezni és Meltonnal is...+ így egyre sanszosanb első körre a Donald draft... Igy lehet marad Peppers is... Nagyon be kellett volna húzni Bennettet...Tomcsiksemmiképp sem tartanám meg Pepperst, inkább egy fiatal rókát próbáénék ki a helyén de nem fizetnék az öregnek ennyit a semmiért. Ahogy nézem Emery-ék is így gondolják, mondjuk trade-re felkínálni elég beteg 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Nem vagyok boldog, bíztam Bennettben, Johnson aki még szóba jöhet. Woottonnal meg kell egyezni és Meltonnal is...+ így egyre sanszosanb első körre a Donald draft... Igy lehet marad Peppers is... Nagyon be kellett volna húzni Bennettet...
több mint 11 éve
tüsi91A szerkesztésedet már pont nem láttam 😊
több mint 11 éve
#Bears are terminating contract of RB Michael BushBush will count $2 million vs. the cap this season but was scheduled to count $3.85 million, so that represents savings of $1.85 million.
több mint 11 éve
Rosario cut. 😊. 2 hete hoztuk vissza.Az én emberem Fendi Onobun. 😀
------------------------------------------------------------------
Adam Schefter @AdamSchefter 2m
Bears calling around the league, seeing if they can find a trade partner for DE Julius Peppers, per sources. Trade unlikely...
Hát kivenné át 14 milliós fizetéssel most úgy őszintén. Igaz ez elég világos képet fest arról, hogy Peppers karrierje így vagy úgy lejár nálunk.
-----------------------------
#Bears are terminating contract of RB Michael Bush
Akkor kell egy backup RB is. Draft hátsó körökben lehet vadászni.
több mint 11 éve
Bennett 28 millióért írt alá Seattleben. Mi jóval többet ajánlottunk.Ez a lojalitás kedves Brian Urlacher!
több mint 11 éve
na, pont ilyen eseteknél szokott néha a vezetőség kapkodásba fogni és még a szabad elérhető kiszemelteket túlfizetni... Rebesgetik Lamarr Houston, Michael Johnson nevét is.. meglátjuk Emery kire repül rá... szerintem ők azért bíztak Bennettben...soma80Nem hiszem, hogy kapkodnának, évi 8-10 millió körül az nem gáz. Nem hittem, hogy ennyiért aláír. Az jutott eszembe, ha Ogunleye 2006 után szabadügynök lesz, akkor ő mennyit kapott volna? Őt se említik sose, hogy jaj nincs lojalitás, meg Idonjet se, Mindkettő kapott új szerződést, egyik se érte meg. De nagy kár, hogy Bennett nem jött össze, honnan lesz használható DE, azt nem tudom. Nyilván nem véletlen, hogy Peppers eddig maradt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hát Johnson futás ellen tényleg decens, azért az a 3,5 sack 2013-ban.... Lamarr Houston nem tudom miben lenne jobb Woottonnál...
több mint 11 éve
na, pont ilyen eseteknél szokott néha a vezetőség kapkodásba fogni és még a szabad elérhető kiszemelteket túlfizetni... Rebesgetik Lamarr Houston, Michael Johnson nevét is.. meglátjuk Emery kire repül rá... szerintem ők azért bíztak Bennettben...
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
ti összesen 36 milliót ajánlottatok neki, ha hinni lehet a pletykáknak34 millióról szólnak a hírek.tüsi91ezt a szerződést sztem mi nem adtuk volna meg neki.davemayer
több mint 11 éve
mi is kb ennyit ajánlottunk, csak egyéb tényezők is közrejátszottak sajnos a döntésében. Mi egyértelműen Peppers helyére akartuk betenni full time, míg Seattle-ben tavaly sem kellett majd mindig pályán lennie... ugyanazért a pénzért ott kevesebb játékidőt kell eltöltenie a pályán... kényelmes.Elvileg a Hawks megegyezett Bennettel. Per @ProFootballTalk, Michael Bennett has re-signed with the Seahakws. A 4-year deal.ezt a szerződést sztem mi nem adtuk volna meg neki. Kár, pedig őt inkább megnéztem volna jövőre mint Pepperst- annyi pénzért...
34 millióról szólnak a hírek.tüsi91
Más: a footballfanatics-en egy csomó cucc akciós, köztük a Hester-mez is, most 47 dolcsi. Beszerzek magamnak sztem egyet, jó kis emlék lesz vele kapcsolatban a jutúb videók mellett 😊davemayer
több mint 11 éve
Bennett olcsóbb mint Griffen. Röhögnöm kell. Azért jó, hogy nem nálatok kötött ki.Végül nehogy Willie Young kössön itt ki.
több mint 11 éve
Elvileg a Hawks megegyezett Bennettel. Per @ProFootballTalk, Michael Bennett has re-signed with the Seahakws. A 4-year deal.ezt a szerződést sztem mi nem adtuk volna meg neki. Kár, pedig őt inkább megnéztem volna jövőre mint Pepperst- annyi pénzért...
34 millióról szólnak a hírek.tüsi91
Más: a footballfanatics-en egy csomó cucc akciós, köztük a Hester-mez is, most 47 dolcsi. Beszerzek magamnak sztem egyet, jó kis emlék lesz vele kapcsolatban a jutúb videók mellett 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Elvileg a Hawks megegyezett Bennettel. Per @ProFootballTalk, Michael Bennett has re-signed with the Seahakws. A 4-year deal.34 millióról szólnak a hírek.
több mint 11 éve
Az a gond, ha Bennett leigazolása nem jön össze, a B terv lesz Johnson (ha még van lehetőség), de a C terv? Ha Griffen évi 8 millió (nem létezik, a maximum lehet ennyi, mindenféle teljesíthetetlen bónusszal), Wootton mennyibe fog kerülni? Melton?! Jó, minden évben vannak vastagon túlfizetett csávók, de nem gondoltam, hogy pont Everson Griffen (szerintem ötcsillagos neve van) lesz az. Collins lehet azév meglepetésembere, DJ nem játszik 16 meccset, talán 12-t se.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Azért látva Griffen szerződését ez nem lesz egy olcsó mulatság. Legalább ennyit kapni fog, de inkább többet. A kérdés hol. Mert én azt mondom, hogy nem fogunk 28 milliót kidobni két DE-re. Én ahogy megyünk előre az időben egyre inkább a Peppers jún 1. utáni cut mellett vagyok. Lehet arra várnak sikerül-e valakit piacról behúzni, ha mégse akkor Peppers marad, más opció híján.mi 8.5m/év, Seahawks 8m/év, de ott náluk lényegesen kevesebbet kellene azért a pénzért pályán töltenie....na most ezen megy az agyalás.. meglátjuk.
Holnap magyar idő szerint este 10-kor nyit a piac (vagy 9?) én addig még DJ Williams/Anderson páros valamelyikének visszaigazolására számítok.
Szerk: most olvasom twitteren, hogy közel a megállapodás DJ-vel. Teljesen logikus lépés lenne, csak az egészsége kérdéses.tüsi91
Peppers esetében szerintem is kivárás megy a vezetőség részéről, amint meg van az esetleges helyettes szinte 100%, h ki lesz vágva ő is...
több mint 11 éve
Azért látva Griffen szerződését ez nem lesz egy olcsó mulatság. Legalább ennyit kapni fog, de inkább többet. A kérdés hol. Mert én azt mondom, hogy nem fogunk 28 milliót kidobni két DE-re. Én ahogy megyünk előre az időben egyre inkább a Peppers jún 1. utáni cut mellett vagyok. Lehet arra várnak sikerül-e valakit piacról behúzni, ha mégse akkor Peppers marad, más opció híján. Holnap magyar idő szerint este 10-kor nyit a piac (vagy 9?) én addig még DJ Williams/Anderson páros valamelyikének visszaigazolására számítok.
Szerk: most olvasom twitteren, hogy közel a megállapodás DJ-vel. Teljesen logikus lépés lenne, csak az egészsége kérdéses.