Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Garza a legbiztosabb pontja lenne a falunknak? 😀
több mint 11 éve
133 millió dollár a salary cap. Extra ~5 millió. Várható volt, hogy előbb-utóbb a nézettségi csúcsoknak meglesz az eredménye. Ha nem kell Cutler szerződését idén módosítani, akkor jövőre elég tűrhető állapotban lesz a cap is, és akkor megspórolunk 97 hozzászólást. Garza mögött ott van Boggs, hát nem éppen veretes, a célnak éppen megfelel, akárcsak Rosario.Jerry cikke
www.nationalfootballpost.com/NFL-Draft-101.html
Joel Buchsbaum was the original draftnik. Höhö. Nem én találom ki a sztereotípiákat, én csak észreveszem őket.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Rosario is visszajött veterán minimumért. Pedig az az Onobun gyerek lett volna az én emberem, kiváló méretek, remek sebesség, csakhát likas kezű a lelkem, ez meg elég problémás. Mondjuk Rosario hozzáadott értéke szinte 0, kizárólag blokkol szinte, már amikor nem Britton jött fel 6. OL embernek. DQ Jackson érdekes elképzelés. Jó játékos, upgrade lenne, de ő is már a harmadik X-ben van, meg olcsó sem lenne.
több mint 11 éve
Ên is így látom, hiába lenne jó secondary amíg nuku pass rush, nuku futás elleni védelem, addig lehetne akár a legdúrvább secondarynk azzal se érnénk bánatos kutyafost se...Első körben Donaldot húznám be, második körben LB-t, CB és S elég mély az idén 3. körben is akadna jó kezdő prospect. Behúznánk Donaldot, Melton maradna, Peppers pénzéből simán elhozhatnánk Bennett-et vagy a krakent 😀 Máris lenne pass rush. Ettől a secondary is feljavulna. A secondarynk alapból ndm rossz szerintem csak a front seven átjáróház volt, szetintem a CB nrk több tackleje volt mint a D linensk 😀Mert ő a legjobb S a classban, és nekünk az nagy need évek óta már.prokiEgyrészt őt tartják csak a legjobbnak. Én nem láttam meccsen játszani, bár most jut eszembe, hogy 2 Bama meccset láttam idén. Hát nem tűnt fel. A JImmy által említett videók meg nem sokatmondóak. Másrészt nem egy safetytől lesz jobb a védelem. Nem Kenny Vaccarotól lett all time szarból TOP 10 a Saints D... Tényleg lehetett itt szidni a safetyket, mert Conte és Wright is szarul játszott, de meccsenként ha 7-8 TD mentő tacklet ha nem csináltak meg akkor 1-et se. Mert az szerintem nem állapot, hogy állandóan a safetyk állítják meg a futójátékot. Kicsit nagyobb terhet raktak ezzel a srácokra, mint amennyit elbírtak. De tényleg ha betették volna a fénykorában lévő Polamalut ide nem tudom mennyi változott volna.
A másik, hogy évek óta need a safety. Aha. 2012-ben a liga egyik legmegbízhatóbb duóját alkották. Aztán jött TUcker és ez lett belőle. Elég mély a safety class, simán lehet a 3-4. körben is jó játékost találni. Pl. Jimmy Ward, ő belőle egy jó SS-t lehetne faragni. Wright sztemmegy, valaki rutinos érkezik.
DL kell, megtalálni ki lesz az MLB. Amíg átlagban 160 yardot rohannak ellenünk, addig ne akarjunk 1. körben safetyt húzni.
Garza szerződése OK. Épp annyi, mint Raiolának a Lionsban. Végül is idén nem volt annyira tré. Arra azért kíváncsi leszek, hogy már idén behúzzák a helyettesét, aki 1 évig padozik Garza mögött, vagy pl jövőre egy rookieval nekiugrunk majd.tüsi91
több mint 11 éve
Mert ő a legjobb S a classban, és nekünk az nagy need évek óta már.prokiEgyrészt őt tartják csak a legjobbnak. Én nem láttam meccsen játszani, bár most jut eszembe, hogy 2 Bama meccset láttam idén. Hát nem tűnt fel. A JImmy által említett videók meg nem sokatmondóak. Másrészt nem egy safetytől lesz jobb a védelem. Nem Kenny Vaccarotól lett all time szarból TOP 10 a Saints D... Tényleg lehetett itt szidni a safetyket, mert Conte és Wright is szarul játszott, de meccsenként ha 7-8 TD mentő tacklet ha nem csináltak meg akkor 1-et se. Mert az szerintem nem állapot, hogy állandóan a safetyk állítják meg a futójátékot. Kicsit nagyobb terhet raktak ezzel a srácokra, mint amennyit elbírtak. De tényleg ha betették volna a fénykorában lévő Polamalut ide nem tudom mennyi változott volna.
A másik, hogy évek óta need a safety. Aha. 2012-ben a liga egyik legmegbízhatóbb duóját alkották. Aztán jött TUcker és ez lett belőle. Elég mély a safety class, simán lehet a 3-4. körben is jó játékost találni. Pl. Jimmy Ward, ő belőle egy jó SS-t lehetne faragni. Wright sztemmegy, valaki rutinos érkezik.
DL kell, megtalálni ki lesz az MLB. Amíg átlagban 160 yardot rohannak ellenünk, addig ne akarjunk 1. körben safetyt húzni.
Garza szerződése OK. Épp annyi, mint Raiolának a Lionsban. Végül is idén nem volt annyira tré. Arra azért kíváncsi leszek, hogy már idén behúzzák a helyettesét, aki 1 évig padozik Garza mögött, vagy pl jövőre egy rookieval nekiugrunk majd.
több mint 11 éve
Mert ő a legjobb S a classban, és nekünk az nagy need évek óta már.Miért? Nem basztatásból kérdezem, én semmit nem látok a srácban. Tud futni. A Texas A&M, LSU, Auburn ellen láttam, hát nulla volt a srác. Aggies ellen különösen tetszett, hogy cover 2-ből egyszer tudott kiváltani tisztességesen egy corner(fly, go, mittomén) route-ot futó elkapóra, dobtak is rá egy zászlót. Futás ellen is semmilyen, nem látom benne az a hard hitter, aminek beharangozzák, blokkokba is beragad, nem egy jó blitzelő, még talán embert fogni jobban tud, de erre se vennék mérget. Kétperces highlight videókat mindenkiről össze lehet rakni. Szerintem Major Wright különb játékos volt egyetemen, akkor inkább tartsuk meg őt.füligjimmyOlvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...TomcsikAkkor ehhez mit szólsz? Én Clinton Dix-et hoznám első körben.proki
több mint 11 éve
Garza has signed a one-year contract to remain in Chicago for the 2014 season1 év 1,5millió. Ez is megoldódott.
több mint 11 éve
Miért? Nem basztatásból kérdezem, én semmit nem látok a srácban. Tud futni. A Texas A&M, LSU, Auburn ellen láttam, hát nulla volt a srác. Aggies ellen különösen tetszett, hogy cover 2-ből egyszer tudott kiváltani tisztességesen egy corner(fly, go, mittomén) route-ot futó elkapóra, dobtak is rá egy zászlót. Futás ellen is semmilyen, nem látom benne az a hard hitter, aminek beharangozzák, blokkokba is beragad, nem egy jó blitzelő, még talán embert fogni jobban tud, de erre se vennék mérget. Kétperces highlight videókat mindenkiről össze lehet rakni. Szerintem Major Wright különb játékos volt egyetemen, akkor inkább tartsuk meg őt.Olvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...TomcsikAkkor ehhez mit szólsz? Én Clinton Dix-et hoznám első körben.proki
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Az a baj, hogy amíg átfutnak rajtunk addig mind1 milyen a secondary. Mondjuk akkor lennénk igazán okosak, ha tudnánk mennyiben változik a D playbook és a két új edzö mennyire rázza gatyába a srácokat.Olvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...TomcsikAkkor ehhez mit szólsz? Én Clinton Dix-et hoznám első körben.proki
több mint 11 éve
Most hallom: D’Qwell Jackson min lehetséges maci ????Nem lenne rossz középre!!
több mint 11 éve
Én meg Dick Butkust 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Olvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...TomcsikAkkor ehhez mit szólsz? Én Clinton Dix-et hoznám első körben.
több mint 11 éve
Peppersben nem vagyok bixtos. 18 millió...Rengeteg pénzt visz a sapkábòl. A teljesítménye miatt is inkább neki kéne fizetni a bearsnek 😀...Nagy kedvencem volt, de szerintem max akkor marad ha aláír egy drasztikus fizu csökkentést (18-ról kb 8-10 millára )Olvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...TomcsikSzerintem is inkább azonnal bevethetö DL emberre van szükségünk, valamint a Tillman sztori sincs még lezárva. Jernigan vagy Donald elsö körnek nagyobb értelme lenne. Peppers marad, Melton olcsón marad, mert nem nagyon hallok érdeklödést iránta.Toto21
több mint 11 éve
Olvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...TomcsikSzerintem is inkább azonnal bevethetö DL emberre van szükségünk, valamint a Tillman sztori sincs még lezárva. Jernigan vagy Donald elsö körnek nagyobb értelme lenne. Peppers marad, Melton olcsón marad, mert nem nagyon hallok érdeklödést iránta.
több mint 11 éve
Olvastam a mock draftot...Első körre CB? Amikor még bennt lenne nekünk Donald??? CB elég mély idén 2. körben is lennének kezdő szintű prospect ek...DE, DT, LB szerintem sokkal nagyobb need...Persze rengetegva kérdés...Mi lesz Tillmannel, Peppersel, Meltonnal??? Hogy mozgunk FA piacon... Esetleg el tudjuk -e hizni Bennett-et....Hhmm érdekes lesz...
több mint 11 éve
Emelem egy "Grossman is our QB"-kel(itt kellett volna igazából szívlapáttal megtalálni)Lovie Smith: i'm excited. Kedvenc frázisom. Főleg, ha irányítókról van szó.füligjimmyA Tampa amúgy nem is hülyeség, van támadófal, Martin kiváló futó (Tedford nagyon ért a futójátékhoz), egy extra célpont még elfér 1/7-re, aztán kész is vannak.füligjimmyja, ráadásul Mccown bácsival hosszú távra tervezhetnek... ja nem 😊soma80
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Miért kéne nekik egy hosszú távú megoldás? A nyilvánvalót leszámítva. Amit McCown nagyjából nyilatkozott: szeretne kezdeni, de csak olyan helyre fog menni, ahol minden megvan ahhoz, hogy sikeres legyen. Tampa kb. ilyen. Glennon jövője olyan bizonytalan, mint a kutya vacsorája. Lovie Smith: i'm excited. Kedvenc frázisom. Főleg, ha irányítókról van szó. most ezen elkezdthetünk vitázni, ha ott többet ajánlanak neki, oda el fog menni. És tudnak többet ajánlani, ha akarnak. Jets... nem biztos. Kell egy olyan csereirányító, aki egy corner route-t meg tud dobni, meg Fortét megtalálja. Martellus szegénykém kidobott pénz lesz így, mert a seam route már nem megy, de mindegy.A Tampa amúgy nem is hülyeség, van támadófal, Martin kiváló futó (Tedford nagyon ért a futójátékhoz), egy extra célpont még elfér 1/7-re, aztán kész is vannak.füligjimmyja, ráadásul Mccown bácsival hosszú távra tervezhetnek... ja nem 😊soma80
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A Tampa amúgy nem is hülyeség, van támadófal, Martin kiváló futó (Tedford nagyon ért a futójátékhoz), egy extra célpont még elfér 1/7-re, aztán kész is vannak.füligjimmyja, ráadásul Mccown bácsival hosszú távra tervezhetnek... ja nem 😊
több mint 11 éve
A Tampa amúgy nem is hülyeség, van támadófal, Martin kiváló futó (Tedford nagyon ért a futójátékhoz), egy extra célpont még elfér 1/7-re, aztán kész is vannak.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Oké azt tudjuk már, hogy síkon 40 yardon cucc nélkül gyors. Azt is tudjuk, hogy az egyetemen domináns volt. De vajon az NFL-ben is az lesz? Én olyan DT-t szeretnék a csapatban, akin nem úgy futnak át, ahogy akarnak. Ha Donald ilyen akkor OK. 😊.Tudomásom szerint McCown első számú kérője a Jets volt...mind addig míg valahogy be nem hozták a képbe Vick bácsit. Szerintem Vick megy,hogy kellő tapasztalattal lással el a kis Geno-t. McCown meg üljön le a seggére szépen és maradjon itt. 😊
Állítólag McCown után többen is érdeklődnek. Én mondjuk szentül hiszem, hogyha ő képes volt így játszani, akkor még sokan tudnak nagyjából ilyen szinten teljesíteni ebben a rendszerben.tüsi91
több mint 11 éve
"Bearsben játszott tavaly? Jöhet!" na kitől idéztem ? 😊Oké azt tudjuk már, hogy síkon 40 yardon cucc nélkül gyors. Azt is tudjuk, hogy az egyetemen domináns volt. De vajon az NFL-ben is az lesz? Én olyan DT-t szeretnék a csapatban, akin nem úgy futnak át, ahogy akarnak. Ha Donald ilyen akkor OK. 😊.McCown a személyisége miatt jönne jelentene nagy pluszt nekünk. De ha valaki komolyan gondolja, hogy egy száz éves irányító képes jól játszani rendszer és normális társak nélkül, az adjon neki nagy lóvét és keressen irányítót jövőre is. 😊vandeminek
Állítólag McCown után többen is érdeklődnek. Én mondjuk szentül hiszem, hogyha ő képes volt így játszani, akkor még sokan tudnak nagyjából ilyen szinten teljesíteni ebben a rendszerben.tüsi91
Igen, poénos lenne ha vinné Tampába, aztán rájönne hogy hoppá, kellett volna mellé az O is... Ha valaki elvinné kapnánk helyette valamit?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Oké azt tudjuk már, hogy síkon 40 yardon cucc nélkül gyors. Azt is tudjuk, hogy az egyetemen domináns volt. De vajon az NFL-ben is az lesz? Én olyan DT-t szeretnék a csapatban, akin nem úgy futnak át, ahogy akarnak. Ha Donald ilyen akkor OK. 😊.McCown a személyisége miatt jönne jelentene nagy pluszt nekünk. De ha valaki komolyan gondolja, hogy egy száz éves irányító képes jól játszani rendszer és normális társak nélkül, az adjon neki nagy lóvét és keressen irányítót jövőre is. 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Oké azt tudjuk már, hogy síkon 40 yardon cucc nélkül gyors. Azt is tudjuk, hogy az egyetemen domináns volt. De vajon az NFL-ben is az lesz? Én olyan DT-t szeretnék a csapatban, akin nem úgy futnak át, ahogy akarnak. Ha Donald ilyen akkor OK. 😊.Állítólag McCown után többen is érdeklődnek. Én mondjuk szentül hiszem, hogyha ő képes volt így játszani, akkor még sokan tudnak nagyjából ilyen szinten teljesíteni ebben a rendszerben.
több mint 11 éve
Az a 4.65 odab*szott....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Aaron DonaaaaaaaI used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson