NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Brad Biggs után szabadon: Michael Bennett appears to be Bears' top target
 www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-bears-target-michael-bennett-spt-0310-20140310,0,3800565.story

Türelmetlenül várom, hogy mire is jutnak végül 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
A jó defensünknek köszönhetően általában elmondhattuk magunkról, hogy a legjobb PO-ba nem jutó csapat voltunk. Most meg elérkeztünk azokhoz az időkhöz, hogy a meghatározó emberek lefőttek, mint a kávé. S akkor nyugodtan visszamehetünk az utóbbi évek draftjainak sikerességéhez, az olyan mellékhez, mint CWill vagy Carimi (igaz ők offense emberek), de pl egy normális linebackert nem sikerült Briggs óta a drafton húzni (lsd Okwo), vagy éppen a töménytelen DT, akikkel semmire nem mentünk (Gilbert, Harrison, Bazuin és a többi), hogy Mekkeleket és pl. a pályára nem is kerülő Hardint még meg se említsem. Urlacher, Tillman a csapat vezérei megöregedtek, Briggs is sztem utolsó Bearses szezonjára készül és ezeknek a manusoknak a helyére a draftról nem érkezett épkézláb játékos (talán Bosticcal és Greenevel csodát tesznek, de nagyon rosszak voltak, szóval ha egy szolid játékost faragnak belőlük én elégedett leszek. Ehhez jön, hogy Peppers is lekettyent, meg kiesett szinte a teljes front7.

Annyira nem tré a helyzet, mint aminek tavaly tűnt, de nem is jó. El kell kezdeni jól draftolni defense oldalon. Offense oldalon Emery megmutatta, hogy ért hozzá, 2 év alatt eljutottunk odáig, hogy egy szarkupacból sikerült kisebb várat felhúzni. Most jöhet a D.tüsi91
De ha Melton és DJ marad, valamint Harper mellett kigazdálkodjuk Bennett-et is, akkor nem is olyan vészes a helyzet. Akkor azt mondom, hogy elsö kör CB, második körben DL és 3 kör LB. Utána S és a többi D posztot mélyíteni. Így már ki tudnék békülni a helyzettel. A piszkos anyagiaktól függ minden.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A jó defensünknek köszönhetően általában elmondhattuk magunkról, hogy a legjobb PO-ba nem jutó csapat voltunk. Most meg elérkeztünk azokhoz az időkhöz, hogy a meghatározó emberek lefőttek, mint a kávé. S akkor nyugodtan visszamehetünk az utóbbi évek draftjainak sikerességéhez, az olyan mellékhez, mint CWill vagy Carimi (igaz ők offense emberek), de pl egy normális linebackert nem sikerült Briggs óta a drafton húzni (lsd Okwo), vagy éppen a töménytelen DT, akikkel semmire nem mentünk (Gilbert, Harrison, Bazuin és a többi), hogy Mekkeleket és pl. a pályára nem is kerülő Hardint még meg se említsem. Urlacher, Tillman a csapat vezérei megöregedtek, Briggs is sztem utolsó Bearses szezonjára készül és ezeknek a manusoknak a helyére a draftról nem érkezett épkézláb játékos (talán Bosticcal és Greenevel csodát tesznek, de nagyon rosszak voltak, szóval ha egy szolid játékost faragnak belőlük én elégedett leszek. Ehhez jön, hogy Peppers is lekettyent, meg kiesett szinte a teljes front7.

Annyira nem tré a helyzet, mint aminek tavaly tűnt, de nem is jó. El kell kezdeni jól draftolni defense oldalon. Offense oldalon Emery megmutatta, hogy ért hozzá, 2 év alatt eljutottunk odáig, hogy egy szarkupacból sikerült kisebb várat felhúzni. Most jöhet a D.
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Collins jó rotációs ember. Palmer pedig ismeri a rendszert és nincs okunk azt hinni, hogy ha ne adj Isten pályára kerül, akkor úgy megdöglünk, mint a Lovie fémjelezte csapatnál. McCown valahol megkap egy szép summát, ha már Cassel évi 5 milliót ér, akkor Josh is eltehet annyit. De nem itt.

Harper egy érdekes eset. A tavalyi szezont alapul véve jól jönne egy futás ellen domináns SS és a tavalyi szezont alapul véve jól jönne egy passz ellen zónában és coverben is használható SS. De egyenlőre még kérdőjel-kérdőjel hátán a defensben. Ezzel szemben az O minden kezdő poszton pipa és talán már csak egy csere OT-t kell szerezni (Britton). Változik a világ kedves elvtársak. 😊tüsi91
Jó hogy változik, de láttuk, hogy ez mire elég...A remek O mellé kell legalább egy közepes D a PO-hoz... De még mindig igaznak tűnik a mondás, hogy a bajnokságot a D nyeri...

több mint 11 éve
Collins jó rotációs ember. Palmer pedig ismeri a rendszert és nincs okunk azt hinni, hogy ha ne adj Isten pályára kerül, akkor úgy megdöglünk, mint a Lovie fémjelezte csapatnál. McCown valahol megkap egy szép summát, ha már Cassel évi 5 milliót ér, akkor Josh is eltehet annyit. De nem itt.

Harper egy érdekes eset. A tavalyi szezont alapul véve jól jönne egy futás ellen domináns SS és a tavalyi szezont alapul véve jól jönne egy passz ellen zónában és coverben is használható SS. De egyenlőre még kérdőjel-kérdőjel hátán a defensben. Ezzel szemben az O minden kezdő poszton pipa és talán már csak egy csere OT-t kell szerezni (Britton). Változik a világ kedves elvtársak. 😊
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 15 335 — zászló zászló szív
Nem tudom, hogy volt e már róla szó de leírom. Állítólag Roman Harper az egyik fő jelöltetek SS posztra.
Képes lehet ő még magas szintű játékra?Bazzani
Nem. De egyébként nem annyira gáz ő még, csak ne kelljen passz ellen védekeznie.Tocy
Képes. Ha nem küldik egy-az-egyben mélyre vagy nem kell 10 yardon kívül fognia valakit. Letarolni embereket jól tud, akár futás ellen is, meg képes magas szinten blitzelni. Sajnos miután nem volt mögötte épkézláb FS (Jenkins nem az), nem tudott úgy játszani, ahogy tud, kénytelen volt a csapat klasszikus S-ként használni, ami sajnos failnek bizonyult. Amikor ott volt mögött Sharper, akkor pro bowlig vitte, mindkét évben. Közben nyilván öregedett, de sosem a sebessége volt a fő erőssége (volt egy klasszikus jelenet, amikor Matt Ryan megverte futásban egy meccsen).

Szerintem van olyan jó, mint Goldson, és keménykedésben van olyan jó mint Polamalu, de legalábbis csúcsformájában, ebben a S stílusban, top 5. Írtam már a mi topikunkban is: ha olyan rendszerben játszik, ahol LB/S hibridként tud érvényesülni, akkor az egyik legjobb, egy ideig az járta a kinti médiában is, hogy a legjobb Saints LB 😊 Szerintem ha megkapja a lehetőséget, élni fog vele. Ha rá akarják bízni valakinek a fogását egy-az-egyben, hasonló jelentek lesznek, mint pl. a tavalyi Panthers ellen GW TD előtti hosszú elkapás, csak hogy közeli példát említsek. Kicsit távolabbi, hogy a SF elleni PO meccs egyértelműen ő és Jenkins tündöklésén ment el, fejenként 2-3-szor nem tudták levédekezni az egyetlen passz célpontot azon a meccsen (Vernon Davis).

több mint 11 éve
Collins es Palmer egy evre vissza lett igazolva. Igy mar van depth DT poszton , most mar csak egy kezdo kene. Mert a Ratliff - Collins paros nem annyira veretes ( Melton-al meg nem tudni mi lesz).Toto21
Valahol máshol túlfizetik. (tipp)

több mint 11 éve
Collins es Palmer egy evre vissza lett igazolva. Igy mar van depth DT poszton , most mar csak egy kezdo kene. Mert a Ratliff - Collins paros nem annyira veretes ( Melton-al meg nem tudni mi lesz).
több mint 11 éve
Azt pletykálják, hogy Melton iránt több csapat is érdeklődik. Ő meg le akarja tesztelni a piacot.
Nem gondolom, hogy egy ACL szakadás után bárki is túl akarná fizetni.

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
11 am. All contract chatter between teams and agents is legal now. But it's been going on for several weeks for sure

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tocy New Orleans Saints 1 140
Nem tudom, hogy volt e már róla szó de leírom. Állítólag Roman Harper az egyik fő jelöltetek SS posztra.
Képes lehet ő még magas szintű játékra?Bazzani
Nem. De egyébként nem annyira gáz ő még, csak ne kelljen passz ellen védekeznie.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Cassel 2 év, 10 millió. Henne 2 év 4.5 millió garantált+bónuszok. McCown is ekörül fog kapni, nem itt.

Lance Briggs ismét telesírta a sajtót, akárcsak Brian, hogy lojalitás. Nincs lojalitás. Bárcsak Hester is itt lehetne, de főleg Tillman. Namost amikor éveken keresztül verték az asztalt, hogy fizetésemelés, meg kiterjesztés után fizetésemelés, akkor is vakarta az ember a fejét. Most oda lehet állni a vezetőség elé, hogy Uraim, szeretnék egy 2 milliós fizetéscsökkentést, és hozzák vissza Mogyorót, aki szintén aláír a piaci ár alatt, mert lojálisak vagyunk. Ja, ez így nem. Mert ezek józan ésszel elképzelhetetlen dolgok. Senki nem hagy pénzt az asztalon, és senki nem fog fizetni valamiért, ami nem ér semmit (azért ilyet láttunk már). Pucolják ki az öltözőből, de azonnal!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Egyik legszebb álmom, hogy Bowman a kezdő corneretek.
Megatron és Watkins/Evans lubickolhat legalább. 😊Bazzani
és ha Jennings valami okból kifolyólag nem tudna játszani akkor Frey-Bowman corner páros állna ki! 😒 Na az lenne nektek karácsony, húsvét és szülinap egyben!Toto21
Van ám Kelvin Hayden. Az a csávó akkora seggszopó, hogyha lenne Seggszopó Birodalom, akkor ő lenne az uralkodó.

DL-DB lesz a prioritás a drafton, de teljes rosterrel mennek majd neki, ahogy az elmúlt két évben is. Sajna annyira nincs valamirevaló 3 down DE, hogy nem látom, miként oldják ezt meg, valszeg ezért is kezdték el ezeket az edzőket idehozni, lesz néhány nickel rusher, és meglátjuk. Melton, Wotton a nagy kérdés, az első 5-6 meccs tényleg nem volt rossz.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Képes lehet ő még magas szintű játékra?

több mint 11 éve
Szerencsére ez a vezetés nem jeleskedik a védők draftolásában.Bazzani
Ez az egyetlen félelmem. O poszton belenyúltak a tutiba. De majd idén.
több mint 11 éve
és ha Jennings valami okból kifolyólag nem tudna játszani akkor Frey-Bowman corner páros állna ki! 😒 Na az lenne nektek karácsony, húsvét és szülinap egyben!Toto21
Szinte kizárt, hogy ez így maradjon.
Donald vagy CB lesz az első körötök. Szerencsére ez a vezetés nem jeleskedik a védők draftolásában.

több mint 11 éve
és ha Jennings valami okból kifolyólag nem tudna játszani akkor Frey-Bowman corner páros állna ki! 😒 Na az lenne nektek karácsony, húsvét és szülinap egyben!
több mint 11 éve
Megatron és Watkins/Evans lubickolhat legalább. 😊

több mint 11 éve
Ez oké, csak azt sohase felejtsd el, hogy ez nem gurulós foci. Itt a fizetési sapka sok mindent behatárol. Most úgy ~10 millió hely van, az újoncokra is kell pár milla és akkor Melton nincs is visszaigazolva még, Wootton sem, + stb. Bennett még mindig opció lehet, valamilyen farnehéz szerződéssel, főleg így, hogy jövőre is drasztikusan emelkedik a cap.

LB-t szerintem nem fogunk húzni. S hogy őszinte legyek nem is érzem prioritásnak. Briggs marad WLB. Bostic kimegy erős oldalra (bázz komolyan Kiko Alonsot 3-mal vette ki a Bills előttünk...), Mekkelekkel elosztoznak a játékidőn. Egyedül középre kell ember. DJ Williamst visszahoznám. Ami biztos, hogy ameddig Briggs és DJ egészséges volt 105 yardot kaptunk átlagban az első 6 meccsen. S amíg Melton sem rokkant le (pedig Paea akkor már sérülten játszott + Collins is befejezte), addig a Bengals valami 60 yardot futott, a Vikings 120-at, a Steelers meg 80-at. A Lions meccs dobta meg a számokat ott vmi 160-at kaptunk. A Saints megint 60. A Giants 110, de ott már főleg Williams kiválása után látszódtak a gondok.

Szóval én azt mondom, hogy DL, DL, DL, mert amikor 6 man front volt átfutottak rajtunk, mint libán a fos. Főleg úgy, hogy az összes használható DT kiesett, Mekkelek volt a DE, akit egy TE eltakarított, ehhez jött még két rookie kezdő és csodálkoztunk, hogy a safetyken múlik minden.

A CB kérdés. Ne lepődj meg, de a CB az egy olyan poszt, hogy nem igen szoktak berobbanni a ligába az újoncok (miért nem fogjuk meg a Seahawks secondary-t és tesszük át ide????). Szóval én azért óvatosan közelíteném meg, hogy a 3. körben is lehet kezdőt találni. Ahogy tegnap írtam nagyon sanszos verzió, hogy Jennings-Bowman kezd, s mögöttük lesz egy rookie. Esetleg még egy veterán. S poszton meg csak Contenak van szerződése.tüsi91
Ez oké, csak azt sohase felejtsd el, hogy ez nem gurulós foci. Itt a fizetési sapka sok mindent behatárol. Most úgy ~10 millió hely van, az újoncokra is kell pár milla és akkor Melton nincs is visszaigazolva még, Wootton sem, + stb. Bennett még mindig opció lehet, valamilyen farnehéz szerződéssel, főleg így, hogy jövőre is drasztikusan emelkedik a cap.

LB-t szerintem nem fogunk húzni. S hogy őszinte legyek nem is érzem prioritásnak. Briggs marad WLB. Bostic kimegy erős oldalra (bázz komolyan Kiko Alonsot 3-mal vette ki a Bills előttünk...), Mekkelekkel elosztoznak a játékidőn. Egyedül középre kell ember. DJ Williamst visszahoznám. Ami biztos, hogy ameddig Briggs és DJ egészséges volt 105 yardot kaptunk átlagban az első 6 meccsen. S amíg Melton sem rokkant le (pedig Paea akkor már sérülten játszott + Collins is befejezte), addig a Bengals valami 60 yardot futott, a Vikings 120-at, a Steelers meg 80-at. A Lions meccs dobta meg a számokat ott vmi 160-at kaptunk. A Saints megint 60. A Giants 110, de ott már főleg Williams kiválása után látszódtak a gondok.

Szóval én azt mondom, hogy DL, DL, DL, mert amikor 6 man front volt átfutottak rajtunk, mint libán a fos. Főleg úgy, hogy az összes használható DT kiesett, Mekkelek volt a DE, akit egy TE eltakarított, ehhez jött még két rookie kezdő és csodálkoztunk, hogy a safetyken múlik minden.

A CB kérdés. Ne lepődj meg, de a CB az egy olyan poszt, hogy nem igen szoktak berobbanni a ligába az újoncok (miért nem fogjuk meg a Seahawks secondary-t és tesszük át ide????). Szóval én azért óvatosan közelíteném meg, hogy a 3. körben is lehet kezdőt találni. Ahogy tegnap írtam nagyon sanszos verzió, hogy Jennings-Bowman kezd, s mögöttük lesz egy rookie. Esetleg még egy veterán. S poszton meg csak Contenak van szerződése.tüsi91
Több lesz az a cap, mint 10 milla lesz még 1-2 cut stb. Nagyjából egyet értünk a DL a legfontosabb... Ligaelit védelmünk nem lesz még ebben szinte biztos vagyok ( hacsak nem lesz mindenki jó formában a sérülések után, illetve ha a draftoltak nagyon beválnak + lehet az új D edzők yudnak valamit...), de mivel az offens liga elit ( remélhetőleg az is marad) elég ha egyenlőre erős közepessé teszik a D-t az is elég lehet a PO-hoz...

több mint 11 éve

A CB kérdés. Ne lepődj meg, de a CB az egy olyan poszt, hogy nem igen szoktak berobbanni a ligába az újoncok (miért nem fogjuk meg a Seahawks secondary-t és tesszük át ide????). Szóval én azért óvatosan közelíteném meg, hogy a 3. körben is lehet kezdőt találni. Ahogy tegnap írtam nagyon sanszos verzió, hogy Jennings-Bowman kezd, s mögöttük lesz egy rookie. Esetleg még egy veterán. S poszton meg csak Contenak van szerződése.
több mint 11 éve
Újabb tucatigazolás a keret feltöltéséhez: #Bears announce DE Trevor Scott signed to 1-year contract. Vet has played for Bucs, Pats and Raiders.tüsi91
Remek lassan lesz egy tucat DE csak épp 1-2 aki kezdő qualitás...És emiatt lehet nem is Donaldot fogjuk behúzni a drafton, aminek nem örülnék...Egyre inkább gyanús, higy Tillman lelép és Cornert vagy Safety-t hozunk első körre...Bár aztán majd kiderül...Tomcsik
Ezek az igazolások semmit nem befolyásolnak. 90 fősre lehet felduzzasztani a keretet, a TC kezdetén is 75-en kerettagok. Ha úgy látják, hogy Donald iz áúr kvótörbekk, akkor őt választják és nem játszik szerepet az, hogy TC herokkal, meg camp body-kkal feltöltik a létszámot.

Tillman nem jön vissza, Bowmant visszahozzuk olcsón, meg draftolunk valakit az első 3 körben. Nálam ez a legsanszosabb. De amíg a szezon felén át 200 yardot futottak ellenünk különösebben nem érdekel ki a CB. Az offense kész van, minden kezdő visszajön, visszaigazolják Brittont, Busht lecserélik valaki fiatalra és ennyi. Minden más megy a defensere.

De hogy megnyugtassalak. Jó pár ilyen igazolás lesz még.

Amit még megakartam jegyezni. Ugye Pasqualoni (DL coach) és Herring (LB coach) is rendelkezik 3-4-es múlttal (akárcsak Tucker). A tucatigazolások között is Lane vagy ez a Scott faszi is tweener, a DL meg tele van tweenerekkel, a rookie LB-k 3-4-et játszottak az egyetemen. Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelek arra mutatnak, hogy a Lovie féle sémától kezdünk eltolódni egy hybrid rendszer felé.tüsi91
Az nem is baj, sok csaoatnál egyre jobbak a hybrid védelmek. Én azért várok 1-2 jobb nevet a DE vonalon illetve LB sem áttana, mert nincs 1 épkézláb LB se csak Lance és ő sem a régi már. Az idei CB draft elég mély, tehát nállam első kör DE ( Donald) 2. kör LB ( a legjobb aki benntmarad nekünk) 3.kör CB itt is lesz még kezdő prospect... A futást jobban meg kell fogni és a pass rush is kell ezek nèlkük lehet akár all pro CB is....Remélem Melton jó formában lesz, ő sokat lendíthet a pass rushon...

több mint 11 éve
Újabb tucatigazolás a keret feltöltéséhez: #Bears announce DE Trevor Scott signed to 1-year contract. Vet has played for Bucs, Pats and Raiders.tüsi91
Remek lassan lesz egy tucat DE csak épp 1-2 aki kezdő qualitás...És emiatt lehet nem is Donaldot fogjuk behúzni a drafton, aminek nem örülnék...Egyre inkább gyanús, higy Tillman lelép és Cornert vagy Safety-t hozunk első körre...Bár aztán majd kiderül...Tomcsik
Ezek az igazolások semmit nem befolyásolnak. 90 fősre lehet felduzzasztani a keretet, a TC kezdetén is 75-en kerettagok. Ha úgy látják, hogy Donald iz áúr kvótörbekk, akkor őt választják és nem játszik szerepet az, hogy TC herokkal, meg camp body-kkal feltöltik a létszámot.

Tillman nem jön vissza, Bowmant visszahozzuk olcsón, meg draftolunk valakit az első 3 körben. Nálam ez a legsanszosabb. De amíg a szezon felén át 200 yardot futottak ellenünk különösebben nem érdekel ki a CB. Az offense kész van, minden kezdő visszajön, visszaigazolják Brittont, Busht lecserélik valaki fiatalra és ennyi. Minden más megy a defensere.

De hogy megnyugtassalak. Jó pár ilyen igazolás lesz még.

Amit még megakartam jegyezni. Ugye Pasqualoni (DL coach) és Herring (LB coach) is rendelkezik 3-4-es múlttal (akárcsak Tucker). A tucatigazolások között is Lane vagy ez a Scott faszi is tweener, a DL meg tele van tweenerekkel, a rookie LB-k 3-4-et játszottak az egyetemen. Ezzel azt akarom mondani, hogy a jelek arra mutatnak, hogy a Lovie féle sémától kezdünk eltolódni egy hybrid rendszer felé.
több mint 11 éve
Remek lassan lesz egy tucat DE csak épp 1-2 aki kezdő qualitás...És emiatt lehet nem is Donaldot fogjuk behúzni a drafton, aminek nem örülnék...Egyre inkább gyanús, higy Tillman lelép és Cornert vagy Safety-t hozunk első körre...Bár aztán majd kiderül...

több mint 11 éve
Újabb tucatigazolás a keret feltöltéséhez: #Bears announce DE Trevor Scott signed to 1-year contract. Vet has played for Bucs, Pats and Raiders.
több mint 11 éve
Paea most lép szerződése utolsó évébe.

Hát maradjunk annyiban, hogy nem sikerült belőle szörnyet nevelni. Pass rusherként egy átlagos DT, vagy még az se, de futás ellen fájdalmasan súlytalan volt 2013-ban. Pedig ugye azt emelték ki vele kapcsolatban, hogy milyen stabil lehet futás ellen. Persze állandóan sérült volt idén. Csak éppen Ratliff, aki 32 éves, s szintúgy sérülésből jött vissza többet mutatott 5 meccs alatt, mint Paea az egész szezonban.

Meltonnál is ott vannak a kérdőjelek, hogy milyen az egészségi állapota. Átlagon felüli pass rusher, futás ellen ő sem egy Pat Williams, de azért nagyon hiányzott. Jobban járt volna, ha tavaly hosszútávút köt. Meg fogjuk szvsz tartani, de olyan szerződéssel, hogyha a sérülése erősen visszavetette, akkor könnyen lapátra lehessen tenni.

Én Collinst is visszahoznám. Megbízható csere és gyakorlatilag ingyen van.

Melton, Ratliff, Paea, draft 1. kör (mondjuk Donald) + Collins sztem nem lenne rossz sor.