NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 581
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem Conte és Jennings volt csak defensive back a rosteren. Biztos lesz még pár ilyen kétballábas igazolás. Például Jordan Senn. Csempiönship?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
LM: #Bears have agreed to one-year contract with free-agent LB Jordan Senn, who spent past 6 seasons with Colts & Panthers.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Cserének és specteambe tökéletes, csak kezdőbe ne.....Mundy.....édes istenem...szánalom lenne...BearHa cserének jönne még pusztuljak meg örülnék is neki. Mit látnak abban a csávóban??? Akkor már sokkal inkább Wright.tüsi91

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Conte - Mundy safety páros... hát behalnék...Mundy.....édes istenem...szánalom lenne...BearHa cserének jönne még pusztuljak meg örülnék is neki. Mit látnak abban a csávóban??? Akkor már sokkal inkább Wright.tüsi91
több mint 11 éve
Mundy.....édes istenem...szánalom lenne...BearHa cserének jönne még pusztuljak meg örülnék is neki. Mit látnak abban a csávóban??? Akkor már sokkal inkább Wright.
több mint 11 éve
Mundy.....édes istenem...szánalom lenne...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Na ez mondjuk tiszta sor. Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan őrült, aki bőven ad Meltonnak lóvét.Eh, lóvéra értettem. Szerintem előhúz egy Tommie Harrist. Nagy embernek térdsérülés után odarakni 30-40 milliót eleve kérdőjeles, ráadásul az ő játéka a sebességre épül. Vagy tackle for loss, vagy átfutnak rajta. Vagy sack, vagy seggre vágják. Nagyon sok meccsen észrevehetetlen volt 2012-ben is. És előtte is. És amúgyis szeret eltünedezni a szezon vége felé. Én annyit nem adnék neki, amennyit más fog, az biztos.füligjimmyPeppers a király, de Melton meg szar?Csak én érzem, hogy a csávóra az van írva, hogy BUST, Times New Roman, félkövér, 24, középre igazított? Mondjuk én sose szerettem a játékát. Aki középen ennyire gyenge futás ellen, azt nem fizetném meg.füligjimmyMost egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.tüsi91
Jó sarkítottam, de hogy van ez? 😀vandeminek
több mint 11 éve
#Bears close to finalizing contract for S Ryan MundyWright helyett gondolom... hát ez olyan egyik 19 másik egy hiján húsz tipikus esete, nem ettől leszünk jobbak Safety pozicióban, szerintem
több mint 11 éve
Eh, lóvéra értettem. Szerintem előhúz egy Tommie Harrist. Nagy embernek térdsérülés után odarakni 30-40 milliót eleve kérdőjeles, ráadásul az ő játéka a sebességre épül. Vagy tackle for loss, vagy átfutnak rajta. Vagy sack, vagy seggre vágják. Nagyon sok meccsen észrevehetetlen volt 2012-ben is. És előtte is. És amúgyis szeret eltünedezni a szezon vége felé. Én annyit nem adnék neki, amennyit más fog, az biztos.Peppers a király, de Melton meg szar?Csak én érzem, hogy a csávóra az van írva, hogy BUST, Times New Roman, félkövér, 24, középre igazított? Mondjuk én sose szerettem a játékát. Aki középen ennyire gyenge futás ellen, azt nem fizetném meg.füligjimmyMost egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.tüsi91
Jó sarkítottam, de hogy van ez? 😀vandeminek
Ha én lennék Emery, akkor igazolnék egy olyat, mint Hatcher, aki nem éppen fiatal, de még mindig effektív pass rusher, és jöhet a draft.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
szerintem senki sem akarja túlfizettetni őt, de én ha lehet választani akkor egy egészséges tavalyi Melton, mint egy Peppers, de ez egy kib... nagy szubjektív vélemény...Csak én érzem, hogy a csávóra az van írva, hogy BUST, Times New Roman, félkövér, 24, középre igazított? Mondjuk én sose szerettem a játékát. Aki középen ennyire gyenge futás ellen, azt nem fizetném meg.füligjimmyMost egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.tüsi91
több mint 11 éve
"sign that the #bears learned from their mccown minimum salary deal last year? nate collins contract is for $730,001. power of $1."
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Ez oké. 1. Ő azért néha lecsapta az irányítót. 2. Az ő kiesése is erősen benne volt, hogy szarrá futották a védelmet. 3. Ha mondjuk behúznánk Donaldot, akkor a Donald, Melton, Paea, Ratliff, Collins sor jól nézne ki.Csak én érzem, hogy a csávóra az van írva, hogy BUST, Times New Roman, félkövér, 24, középre igazított? Mondjuk én sose szerettem a játékát. Aki középen ennyire gyenge futás ellen, azt nem fizetném meg.füligjimmyMost egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.tüsi91
4. körös játékosnként nem mondanám, hogy bust. De olcsón lehet megtartani, egy teljesítesz vagy repülsz kontraktussal.
több mint 11 éve
Peppers a király, de Melton meg szar?Csak én érzem, hogy a csávóra az van írva, hogy BUST, Times New Roman, félkövér, 24, középre igazított? Mondjuk én sose szerettem a játékát. Aki középen ennyire gyenge futás ellen, azt nem fizetném meg.füligjimmyMost egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.tüsi91
Jó sarkítottam, de hogy van ez? 😀
több mint 11 éve
Csak én érzem, hogy a csávóra az van írva, hogy BUST, Times New Roman, félkövér, 24, középre igazított? Mondjuk én sose szerettem a játékát. Aki középen ennyire gyenge futás ellen, azt nem fizetném meg.Most egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Most egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77Én nagyon remélem, hogy nem. Olyan 50-50. Azért senki nem kapkod egy ACL szakadás után visszatérő játékosért.
több mint 11 éve
inkább úgy fogalmaznék, h teszteli a piacot... komoly sérülésből jön vissza,de állítólag Marinelli Dallas-a érdeklődik utána.. meglátjukVakok közt a félszemű a király, ugye? 😊amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Első 5-6 meccsen volt rossz. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják. De majd ilyen Lamarr Houston fogja pótolni. Meg Willie Young.füligjimmy
Amúgy igazad lehet, ő volt a legjobb ebből a védelemből.
Most egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?csi77
több mint 11 éve
Vakok közt a félszemű a király, ugye? 😊amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Első 5-6 meccsen volt rossz. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják. De majd ilyen Lamarr Houston fogja pótolni. Meg Willie Young.füligjimmy
Amúgy igazad lehet, ő volt a legjobb ebből a védelemből.
Most egy kicsit lemaradtam, Melton elmegy?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
nem hinném, h ne hozták volna ezt fel neki Emery-ék.. nem hinném, h bepróbálkoztak volna egy trade feldobásával, ha belemenne egy paycut-ba..Akkor az alapfizetéséből 8-9 milliót vegyenek le és rendben vagyunk. Ez a paycut lenne a legjobb. Csak ugye...tüsi91amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják.füligjimmy
több mint 11 éve
sok mindenben egyet értek veled, ebben most nem... Houston nem fog pótolni egy két évvel ezelőtti Pepperst, de a tavalyit remélem igen.... 😊amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Első 5-6 meccsen volt rossz. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják. De majd ilyen Lamarr Houston fogja pótolni. Meg Willie Young.füligjimmy
több mint 11 éve
Akkor az alapfizetéséből 8-9 milliót vegyenek le és rendben vagyunk. Ez a paycut lenne a legjobb. Csak ugye...amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják.füligjimmy
több mint 11 éve
amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...soma80U maaad, bro? 18 millát nem ért, de ne vicceljünk. Az egyetlen, aki ért valamit abból a kalap szarból. Volt tavaly 2 olyan meccse, ami HoF teljesítmény. Első 5-6 meccsen volt rossz. Ha évi 8 millát keres, fel se merül, hogy kirúgják. De majd ilyen Lamarr Houston fogja pótolni. Meg Willie Young.
Ezt elég gyökér stílusban írtam. De a lényeg, hogy Peppers hiányától nem lesz jobb a csapat. Azért nem mínusz kettőnek számított, amikor pályára lépett. Szerintem jövőre is a legjobb DL játékos lenne a csapatban. Igaz, nem annyival, hogy extra 10 milliát kiköhögjenek neki.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Peppers annyiban valóban fontos volt, hogy fokozottabban figyelik, bár már duplázni sem kellett. Futni meg inkább a másik irányba futottak. De azért jó nem volt, sőőőt. Igaz körbe volt véve a Cohen félékkel.Mindegy. Remélem még lesz érkező.
több mint 11 éve
én ennél szeretném pozitívabban látni a jelenlegi helyzetet.... ne rontsd el 😊Nyilván messze még a vége, de...Likfoltozás: Per @MikeGarafolo, the Bears and MLB D.J. Williams agree on a one-year deal.tüsi91DE meg van, tavalyi kezdő MLB visszaigazolva (gondolom megint egy szerény) 1 éves szerződéssel, most jöhet egy okos kezdő CB és/vagy S ide hozatala illetve Melton itt tartásának is örülnék, persze ésszerű keretek között...
Earl Bennett hogy lehet amúgy még a csapatnál? 2.5m visz el a cap-ből, remélem őt sem látjuk itt jövőre....soma80
Wotton helyett Houston
Peppers helyett egyelőre senki (aki azt hiszi, hogy Peppers tavalyi teljesítményét tudják pótolni a draftról, vagy piacról, az csalódni fog)
Melton helyett senki
Mekk Elek helyett senki (Mekk Elek lesz Anderson, és amúgy is akkora nulla volt, hogy őt tényleg könnyű lesz pótolni).
Minimum kell még két DE, és akkor lehet DT-t draftolni. Kell még kezdő CB, S, depth jöhet draftról, meg veteránminimum.füligjimmy
amúgy te két DE-vel kevessebnek látod jelenleg a csapatot, mint én, szóval igen Wooton resign mellett jöhet draftról egy ifjú titán (lehetőleg ne egy Mekk Elek) 3. kör körül... Peppers tavalyi teljesítményét öreganyám is tudná hozni... egy-egy meccsen volt felvillanása... édes kevés...
több mint 11 éve
Szerintem meg ár/érték arányon lehet pótolni Pepperst.