NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
 www.rotoworld.com/player/nfl/7183/md-jennings
MD Jennings 1 year deal with Bears
Hát ez olyan nesze semmi fogd meg jól...Thurmondnak vagy Brownenek jobban örültem volna...

több mint 11 éve
Hatcher elment Dallasból a Skinshez...Nagyon csinálják a cap spacet Meltonnak. Egyre kissebb az esély, hogy őt megtartsuk... Wootton talán maradni fog, érte nem tolonganak... Wilfork cutot kért Bostonban... Érdekes, de a sérülése után lehetne talán egy olcsó 1 éves dealt kötni vele...

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én akkor sem hoznék safetyt az első körben, ha a legnagyobb needünk lenne. Egyszerűen a védelem alapja egy jó védőfal. A 49ersnek remek védelme van, de a secondary ott is max közepes játékosokból áll. Viszont olyan brutál front seven van, hogy simán elég. A Panthers dettó. A Hawksnál valóban parádés a secondary, de a védőfal ott is rengeteget segít.

A legkevesebb sacket mi hoztuk össze, abból a DL emberei még annál is kevesebbet. A legtöbb futott yardot kaptuk messze.

DT-CB-DE-S. Nálam ez a sorrend most. Ha Peanut (és Bowman) visszajönne, akkor változik a sorrend. A Melton/Wootton/Tillman duóból kettő még beleférhet. Egyre biztosan van pénz.

Cutlert egy ikonként tisztelném, ha most azt mondaná, hogy köszi srácok nekem első évre 22,5 helyett elég 18,5. 😀 😀 😀.

-------------

Nekem nem úgy tűnik Emery nyilatkozatából, hogy Wootton visszatérésére van esély.
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Contract for #Bears S Ryan Mundy, 2 years, $3 million, $650K guaranteed. Mundy receives $650K roster bonus in 2014 with $50K workout bonus and $800K base salary for total of $1.5 million. In 2015, Mundy has $50K workout bonus and base salary of $1.45 million.

Ez nem rettenetes. Abszolút nem.

-------------------------------------------------
Nem tudom más csapatnál van-e ilyen összetartás, hogy a bagázs egy része együtt lötyög március közepén, de jó látni a srácokat.tüsi91
először arra gondoltam, h még ez is sok, de ennél már nem nagyon lenne lejjebb... meglátjuk, milyen szintet fog hozni.

Ha vissza tudnánk igazolni Meltont, vagy hozni egy nevesebb DT-t, akkor szinte tuti, h behúznám első körben Ha-ha-t.. 2.körben meg jöhetne egy nagy darab DT.. vagy CBsoma80
Wilforkot Chicagoba! 😊
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Contract for #Bears S Ryan Mundy, 2 years, $3 million, $650K guaranteed. Mundy receives $650K roster bonus in 2014 with $50K workout bonus and $800K base salary for total of $1.5 million. In 2015, Mundy has $50K workout bonus and base salary of $1.45 million.

Nem tudom más csapatnál van-e ilyen összetartás, hogy a bagázs egy része együtt lötyög március közepén, de jó látni a srácokat.tüsi91
először arra gondoltam, h még ez is sok, de ennél már nem nagyon lenne lejjebb... meglátjuk, milyen szintet fog hozni.

Ha vissza tudnánk igazolni Meltont, vagy hozni egy nevesebb DT-t, akkor szinte tuti, h behúznám első körben Ha-ha-t.. 2.körben meg jöhetne egy nagy darab DT.. vagy CB
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923

Nem szoktátok még meg,hogy mostanában ilyen jó kis szerződéseket villantanak felülről? 😊 Értik a dolgukat na...Amúgy meg...biztos náluk is van "céges buli" 😊
több mint 11 éve

Nem tudom más csapatnál van-e ilyen összetartás, hogy a bagázs egy része együtt lötyög március közepén, de jó látni a srácokat.
több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Willie Young egy átlagos DE.
Kedveltem, de leginkább a két DT miatt lett az ami (semmi?).
A szerződése baráti, annyit ér.
Ja és false startban elég jó. 😀Bazzani
De... de... a PFF +9.7-es ratinget adott neki, és az elmúlt két évben a 47 QB pressure az majdnem annyi, mint X.Y.* által szerzett QB pressure

* X.Y itt random All-Pro kaliberű rusher neve

Ha így nézed, 3. számú DE volt Mekk Elek-Brandon Bass. Na, azokhoz képest upgrade. Ha második számút akarnak az Woot-Wott, hozzá képest nem. Kéne még ő, kéne még Peanut, aztán jöhet a draft, és nem kell előre véresre sírni a szemedet, vagy a csodában reménykedni.füligjimmy
+ jöhetne vissza Melton is, és oda meg vissza lennék 😊
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ja és false startban elég jó. 😀Bazzani
De... de... a PFF +9.7-es ratinget adott neki, és az elmúlt két évben a 47 QB pressure az majdnem annyi, mint X.Y.* által szerzett QB pressure

* X.Y itt random All-Pro kaliberű rusher neve

Ha így nézed, 3. számú DE volt Mekk Elek-Brandon Bass. Na, azokhoz képest upgrade. Ha második számút akarnak az Woot-Wott, hozzá képest nem. Kéne még ő, kéne még Peanut, aztán jöhet a draft, és nem kell előre véresre sírni a szemedet, vagy a csodában reménykedni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Ja és false startban elég jó. 😀

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mondjuk nem volt holding még az a szerencse...

Teszteljék csak a piacot. Állítólag Tillman szerződés nélkül maradt Tampában. Ha Lovienak sem kell, akkor az elég necces Peanutra nézve. Meltont nem tudom minek kellene a Vikingsnak, Dallasba nincs lóvé. Wootton jó kérdés. 3ból kettőt visszalehetne még hozni. Bár Tillman egészségi állapota elég aggályos.

Itt Frank the Tank nem kapta el a snap pillanatát. Mondjuk szerintem Cutler hibája volt.  www.youtube.com/watch?v=NHMz2e90kpUtüsi91
Jaj mááááááááár.

Nálam ez az első upgrade. Szegény Mekk Elek. De én kivételesen bízok abban, hogy új poszton használható lesz. Nyilván nem 1/19, és jobb lenne 34 ILB-ként, de szerintem tud blitzelni, és tud tízből nyolc futóval együtt futni coverban.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Mondjuk nem volt holding még az a szerencse...

Teszteljék csak a piacot. Állítólag Tillman szerződés nélkül maradt Tampában. Ha Lovienak sem kell, akkor az elég necces Peanutra nézve. Meltont nem tudom minek kellene a Vikingsnak, Dallasba nincs lóvé. Wootton jó kérdés. 3ból kettőt visszalehetne még hozni. Bár Tillman egészségi állapota elég aggályos.

Itt Frank the Tank nem kapta el a snap pillanatát. Mondjuk szerintem Cutler hibája volt.  www.youtube.com/watch?v=NHMz2e90kpU
több mint 11 éve
Official: #Bears have agreed to terms on 1-year contract with WR Domenik Hixon.tüsi91
Hester helyére egy szolid KR ill PR... így Weems is mehet messziresoma80
Hát, ez a csávó tényleg Weems helyére jöhetett, és akkor megspóroltak pár százezret, de hogy ő vagy 4 éve szar returner, mára már nem is returner, az is biztos.

Wootton ennyire nem kell senkinek?

Beírtam: Willie Young. Első találat
 www.youtube.com/watch?v=v55mFUmkNuo

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Official: #Bears have agreed to terms on 1-year contract with WR Domenik Hixon.tüsi91
Hester helyére egy szolid KR ill PR... így Weems is mehet messzire
több mint 11 éve
Official: #Bears have agreed to terms on 1-year contract with WR Domenik Hixon.
több mint 11 éve
Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.

----------------------------------

Ez kacsa???
Tom Pelissero ‏@TomPelissero 2m

Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.tüsi91
Ha igaz, akkor nem rossz. Mondjuk a legjobb, amit róla is el lehet modani, hogy fiatal, és még fejlődhet. Most nem lesz mellette Suh-Fairley, az egy picit visszavesz a teljesítményéből majd. De Houston van annyira masszív futás ellen, hogy oda lehet fordítani a besegítést, kíváncsi leszek Mekk Elekre ebből a szempontből. A mi szabadügynökeink után nem kapkodnak. Ami azért szomorú is.füligjimmy
Mekkelek LB-be átmozgatása számomra halott ügy.... ő egy csúnya bukta sajnos.

Álllítólag amiért nem kapkodnak Tillman után, olcsón vissza lehetne igazolni (pletykák szerint ezen is ügyködnek a klubnál). Melton szerintem sok pénzt szeretne, várom, h vki megadja-e vagy diszkont áron meg tudjuk szerezni.

CB jöhetne azért még....
több mint 11 éve
Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.

Ez kacsa???

Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.tüsi91
Ha igaz, akkor nem rossz. Mondjuk a legjobb, amit róla is el lehet modani, hogy fiatal, és még fejlődhet. Most nem lesz mellette Suh-Fairley, az egy picit visszavesz a teljesítményéből majd. De Houston van annyira masszív futás ellen, hogy oda lehet fordítani a besegítést, kíváncsi leszek Mekk Elekre ebből a szempontből. A mi szabadügynökeink után nem kapkodnak. Ami azért szomorú is.

Rágugliztam a csávóra
 www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/03/detroit_lions_willie_young_pri.html
Hát nem jött össze

- Abe Simpson
több mint 11 éve

Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.

Hát ettől nem vagyok elájulva. Ő egy csere pass-rusher, ha hoznak még kezdőt, akkor OK, ha őt szánják annak, akkor nem OK. Az ár nagyjából helyén van.tüsi91
Szerintem őt Wooton helyébe szánják. Korrekt. Kezdő DE-t ennyi cap mellett kit szeretnél még? Allen, vissza Peppers?soma80
Allen 3 millióért. 😀 😀 😀. Én nem voltam tőle elájulva. Suh és Fairley játszott mellette. Legalább még egy ilyen játékos kellene rotációba.tüsi91
majd jön a draftról 2-3.körben egy ifjú titán....
több mint 11 éve

Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.

Hát ettől nem vagyok elájulva. Ő egy csere pass-rusher, ha hoznak még kezdőt, akkor OK, ha őt szánják annak, akkor nem OK. Az ár nagyjából helyén van.tüsi91
Szerintem őt Wooton helyébe szánják. Korrekt. Kezdő DE-t ennyi cap mellett kit szeretnél még? Allen, vissza Peppers?soma80
Allen 3 millióért. 😀 😀 😀. Én nem voltam tőle elájulva. Suh és Fairley játszott mellette. Legalább még egy ilyen játékos kellene rotációba.
több mint 11 éve

Szerintem őt Wooton helyébe szánják. Korrekt. Kezdő DE-t ennyi cap mellett kit szeretnél még? Allen, vissza Peppers?
több mint 11 éve

Hát ettől nem vagyok elájulva. Ő egy csere pass-rusher, ha hoznak még kezdőt, akkor OK, ha őt szánják annak, akkor nem OK. Az ár nagyjából helyén van.
több mint 11 éve
De a PFF mit mond Chris Williamsről, én ezt szeretném tudni! Nekem mondhatja a szemem, hogy szar, amíg a PFF nem mondja, addig nem hiszem!

Peppers lóvéját az idei évre számítják át. Namost Hosuton-Cutler lóvéja kevesebb lesz zusammen 10-12 millióval. Felmegy a cap még extra 5-7 milliót. Egyéb nagy cucc nincs. Marshall még lejáró, akárcsak Briggs, az megint 16 millió, ennyit biztos nem kapnak. Vagy egy Jeffery hosszabbítás a láthatáron, és ennyi. Jövőre azért sok minden bele fog férni.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
https://scontent.cdninstagram.com/v/t51.2885-15/11283209_1109714142388749_752851721_n.jpg?stp=c128.0.384.384a_dst-jpg_e35_s640x640_tt6&_nc_cat=103&ccb=7-5&_nc_sid=18de74&efg=eyJlZmdfdGFnIjoiRkVFRC5iZXN0X2ltYWdlX3VybGdlbi5DMyJ9&_nc_ohc=zZY0t23G9VkQ7kNvwEv8vHu&_nc_oc=AdlYeSVbTXuHkSo1XvfKvKXziPtHfiFzuOrazgwEpacZ6KhHxUwIB_VmPicgdgbLwv0&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.cdninstagram.com&oh=00_AfnxV19rwnUKyw8Bx357Ij7NZqyU1LtlDeyB4mk4Ti1XfQ&oe=694A731C
Jermon Bushrod on Instagram: "I'm pretty sure our #BEARDOWNselfie is way better than Ellen's #OscarSelfie #ijs #beardown #🐻⬇️ @btm15 @ky1elong @hennorjenn26 @millsysback67"
1,771 likes, 119 comments - j_bushrod7475 on June 15, 2015: "I'm pretty sure our #BEARDOWNselfie is way better than Ellen's #OscarSelfie #ijs #beardown #🐻⬇️ @btm15 @ky1elong @hennorjenn26 @millsysback67".

Csúnyán beverhettek.

-------
#Bears DT Jeremiah Ratliff $4 mil, 2 yr contract, $855K base in 14, $600K roster bonus. $45K workout bonus, $250K roster bonus all in '14. Ratliff $250K roster bonus for '14 is paid on per game basis $15,615 per game. Ratliff on '15 has $1.5 mil base, $50K workout bonus and $450K roster bonus. Ratliff 2015 roster bonus is paid per game, $28,125 per game. Ratliff contract also includes $125K not likely to be earned bonus each season based on playing time and team performance. So in summary $3.75 million base value for Ratliff, $4 million max value. Cap figure of $1.578 million for this season.
több mint 11 éve
Jolly nem. Semmivel nem lennénk előbbre vele.

Amúgy ugye amellett, hogy McCown 2 év/10 millát kapott. Chris Williams volt első körös bustunk 4 év/13,5 milliót kapott a Billstől és Corey Graham 4 év / 16 milliót szintén a Buffalotól. 😀tüsi91
Szóval több értelmes D line tag nincs a piacon... Tehát kell még 1 S vagy CB ( Clemons vsgy Thurmond) legalábbis nállam az FA -ról... Drafton meg első körben Donald 2. kör a lehető legjob CB/S attól függően mint intéztünk FA piacon 3. kör a legjobb elérhető D line man 4. kör és remélem idén mivtalálunk alsobb körös gyémántokat LB 5. kör Center vagy back up RB 6. kör same....Így még egész jó lehet