NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 586
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
www.rotoworld.com/player/nfl/7183/md-jenningsMD Jennings 1 year deal with Bears
Hát ez olyan nesze semmi fogd meg jól...Thurmondnak vagy Brownenek jobban örültem volna...
több mint 11 éve
Hatcher elment Dallasból a Skinshez...Nagyon csinálják a cap spacet Meltonnak. Egyre kissebb az esély, hogy őt megtartsuk... Wootton talán maradni fog, érte nem tolonganak... Wilfork cutot kért Bostonban... Érdekes, de a sérülése után lehetne talán egy olcsó 1 éves dealt kötni vele...
több mint 11 éve
Én akkor sem hoznék safetyt az első körben, ha a legnagyobb needünk lenne. Egyszerűen a védelem alapja egy jó védőfal. A 49ersnek remek védelme van, de a secondary ott is max közepes játékosokból áll. Viszont olyan brutál front seven van, hogy simán elég. A Panthers dettó. A Hawksnál valóban parádés a secondary, de a védőfal ott is rengeteget segít.A legkevesebb sacket mi hoztuk össze, abból a DL emberei még annál is kevesebbet. A legtöbb futott yardot kaptuk messze.
DT-CB-DE-S. Nálam ez a sorrend most. Ha Peanut (és Bowman) visszajönne, akkor változik a sorrend. A Melton/Wootton/Tillman duóból kettő még beleférhet. Egyre biztosan van pénz.
Cutlert egy ikonként tisztelném, ha most azt mondaná, hogy köszi srácok nekem első évre 22,5 helyett elég 18,5. 😀 😀 😀.
-------------
Nekem nem úgy tűnik Emery nyilatkozatából, hogy Wootton visszatérésére van esély.
több mint 11 éve
Wilforkot Chicagoba! 😊Contract for #Bears S Ryan Mundy, 2 years, $3 million, $650K guaranteed. Mundy receives $650K roster bonus in 2014 with $50K workout bonus and $800K base salary for total of $1.5 million. In 2015, Mundy has $50K workout bonus and base salary of $1.45 million.először arra gondoltam, h még ez is sok, de ennél már nem nagyon lenne lejjebb... meglátjuk, milyen szintet fog hozni.
Ez nem rettenetes. Abszolút nem.
-------------------------------------------------
Nem tudom más csapatnál van-e ilyen összetartás, hogy a bagázs egy része együtt lötyög március közepén, de jó látni a srácokat.tüsi91
Ha vissza tudnánk igazolni Meltont, vagy hozni egy nevesebb DT-t, akkor szinte tuti, h behúznám első körben Ha-ha-t.. 2.körben meg jöhetne egy nagy darab DT.. vagy CBsoma80
több mint 11 éve
Contract for #Bears S Ryan Mundy, 2 years, $3 million, $650K guaranteed. Mundy receives $650K roster bonus in 2014 with $50K workout bonus and $800K base salary for total of $1.5 million. In 2015, Mundy has $50K workout bonus and base salary of $1.45 million.először arra gondoltam, h még ez is sok, de ennél már nem nagyon lenne lejjebb... meglátjuk, milyen szintet fog hozni.
Nem tudom más csapatnál van-e ilyen összetartás, hogy a bagázs egy része együtt lötyög március közepén, de jó látni a srácokat.tüsi91
Ha vissza tudnánk igazolni Meltont, vagy hozni egy nevesebb DT-t, akkor szinte tuti, h behúznám első körben Ha-ha-t.. 2.körben meg jöhetne egy nagy darab DT.. vagy CB
több mint 11 éve
Contract for #Bears S Ryan Mundy, 2 years, $3 million, $650K guaranteed. Mundy receives $650K roster bonus in 2014 with $50K workout bonus and $800K base salary for total of $1.5 million. In 2015, Mundy has $50K workout bonus and base salary of $1.45 million.Nem szoktátok még meg,hogy mostanában ilyen jó kis szerződéseket villantanak felülről? 😊 Értik a dolgukat na...Amúgy meg...biztos náluk is van "céges buli" 😊
több mint 11 éve
Contract for #Bears S Ryan Mundy, 2 years, $3 million, $650K guaranteed. Mundy receives $650K roster bonus in 2014 with $50K workout bonus and $800K base salary for total of $1.5 million. In 2015, Mundy has $50K workout bonus and base salary of $1.45 million.Ez nem rettenetes. Abszolút nem.
Nem tudom más csapatnál van-e ilyen összetartás, hogy a bagázs egy része együtt lötyög március közepén, de jó látni a srácokat.
több mint 11 éve
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
+ jöhetne vissza Melton is, és oda meg vissza lennék 😊Willie Young egy átlagos DE.De... de... a PFF +9.7-es ratinget adott neki, és az elmúlt két évben a 47 QB pressure az majdnem annyi, mint X.Y.* által szerzett QB pressure
Kedveltem, de leginkább a két DT miatt lett az ami (semmi?).
A szerződése baráti, annyit ér.
Ja és false startban elég jó. 😀Bazzani
* X.Y itt random All-Pro kaliberű rusher neve
Ha így nézed, 3. számú DE volt Mekk Elek-Brandon Bass. Na, azokhoz képest upgrade. Ha második számút akarnak az Woot-Wott, hozzá képest nem. Kéne még ő, kéne még Peanut, aztán jöhet a draft, és nem kell előre véresre sírni a szemedet, vagy a csodában reménykedni.füligjimmy
több mint 11 éve
Willie Young egy átlagos DE.De... de... a PFF +9.7-es ratinget adott neki, és az elmúlt két évben a 47 QB pressure az majdnem annyi, mint X.Y.* által szerzett QB pressure
Kedveltem, de leginkább a két DT miatt lett az ami (semmi?).
Ja és false startban elég jó. 😀Bazzani
* X.Y itt random All-Pro kaliberű rusher neve
Ha így nézed, 3. számú DE volt Mekk Elek-Brandon Bass. Na, azokhoz képest upgrade. Ha második számút akarnak az Woot-Wott, hozzá képest nem. Kéne még ő, kéne még Peanut, aztán jöhet a draft, és nem kell előre véresre sírni a szemedet, vagy a csodában reménykedni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Willie Young egy átlagos DE.Kedveltem, de leginkább a két DT miatt lett az ami (semmi?).
Ja és false startban elég jó. 😀
több mint 11 éve
Mondjuk nem volt holding még az a szerencse...Jaj mááááááááár.
Teszteljék csak a piacot. Állítólag Tillman szerződés nélkül maradt Tampában. Ha Lovienak sem kell, akkor az elég necces Peanutra nézve. Meltont nem tudom minek kellene a Vikingsnak, Dallasba nincs lóvé. Wootton jó kérdés. 3ból kettőt visszalehetne még hozni. Bár Tillman egészségi állapota elég aggályos.
Itt Frank the Tank nem kapta el a snap pillanatát. Mondjuk szerintem Cutler hibája volt. www.youtube.com/watch?v=NHMz2e90kpUtüsi91
Nálam ez az első upgrade. Szegény Mekk Elek. De én kivételesen bízok abban, hogy új poszton használható lesz. Nyilván nem 1/19, és jobb lenne 34 ILB-ként, de szerintem tud blitzelni, és tud tízből nyolc futóval együtt futni coverban.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Mondjuk nem volt holding még az a szerencse...Teszteljék csak a piacot. Állítólag Tillman szerződés nélkül maradt Tampában. Ha Lovienak sem kell, akkor az elég necces Peanutra nézve. Meltont nem tudom minek kellene a Vikingsnak, Dallasba nincs lóvé. Wootton jó kérdés. 3ból kettőt visszalehetne még hozni. Bár Tillman egészségi állapota elég aggályos.
Itt Frank the Tank nem kapta el a snap pillanatát. Mondjuk szerintem Cutler hibája volt. www.youtube.com/watch?v=NHMz2e90kpU
több mint 11 éve
Hát, ez a csávó tényleg Weems helyére jöhetett, és akkor megspóroltak pár százezret, de hogy ő vagy 4 éve szar returner, mára már nem is returner, az is biztos.Official: #Bears have agreed to terms on 1-year contract with WR Domenik Hixon.tüsi91Hester helyére egy szolid KR ill PR... így Weems is mehet messziresoma80
Wootton ennyire nem kell senkinek?
Beírtam: Willie Young. Első találat
www.youtube.com/watch?v=v55mFUmkNuo
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Official: #Bears have agreed to terms on 1-year contract with WR Domenik Hixon.tüsi91Hester helyére egy szolid KR ill PR... így Weems is mehet messzire
több mint 11 éve
Official: #Bears have agreed to terms on 1-year contract with WR Domenik Hixon.
több mint 11 éve
Mekkelek LB-be átmozgatása számomra halott ügy.... ő egy csúnya bukta sajnos.Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.Ha igaz, akkor nem rossz. Mondjuk a legjobb, amit róla is el lehet modani, hogy fiatal, és még fejlődhet. Most nem lesz mellette Suh-Fairley, az egy picit visszavesz a teljesítményéből majd. De Houston van annyira masszív futás ellen, hogy oda lehet fordítani a besegítést, kíváncsi leszek Mekk Elekre ebből a szempontből. A mi szabadügynökeink után nem kapkodnak. Ami azért szomorú is.füligjimmy
----------------------------------
Ez kacsa???
Tom Pelissero @TomPelissero 2m
Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.tüsi91
Álllítólag amiért nem kapkodnak Tillman után, olcsón vissza lehetne igazolni (pletykák szerint ezen is ügyködnek a klubnál). Melton szerintem sok pénzt szeretne, várom, h vki megadja-e vagy diszkont áron meg tudjuk szerezni.
CB jöhetne azért még....
több mint 11 éve
Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.Ha igaz, akkor nem rossz. Mondjuk a legjobb, amit róla is el lehet modani, hogy fiatal, és még fejlődhet. Most nem lesz mellette Suh-Fairley, az egy picit visszavesz a teljesítményéből majd. De Houston van annyira masszív futás ellen, hogy oda lehet fordítani a besegítést, kíváncsi leszek Mekk Elekre ebből a szempontből. A mi szabadügynökeink után nem kapkodnak. Ami azért szomorú is.
Ez kacsa???
Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.tüsi91
Rágugliztam a csávóra
www.mlive.com/lions/index.ssf/2014/03/detroit_lions_willie_young_pri.html
Hát nem jött össze
- Abe Simpson
több mint 11 éve
majd jön a draftról 2-3.körben egy ifjú titán....Allen 3 millióért. 😀 😀 😀. Én nem voltam tőle elájulva. Suh és Fairley játszott mellette. Legalább még egy ilyen játékos kellene rotációba.tüsi91Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.Szerintem őt Wooton helyébe szánják. Korrekt. Kezdő DE-t ennyi cap mellett kit szeretnél még? Allen, vissza Peppers?soma80
Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.
Hát ettől nem vagyok elájulva. Ő egy csere pass-rusher, ha hoznak még kezdőt, akkor OK, ha őt szánják annak, akkor nem OK. Az ár nagyjából helyén van.tüsi91
több mint 11 éve
Allen 3 millióért. 😀 😀 😀. Én nem voltam tőle elájulva. Suh és Fairley játszott mellette. Legalább még egy ilyen játékos kellene rotációba.Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.Szerintem őt Wooton helyébe szánják. Korrekt. Kezdő DE-t ennyi cap mellett kit szeretnél még? Allen, vissza Peppers?soma80
Willie Young agreed to a 3-year, $9M deal with #Bears that included a $2M signing bonus and $3.95M total guaranteed.
Hát ettől nem vagyok elájulva. Ő egy csere pass-rusher, ha hoznak még kezdőt, akkor OK, ha őt szánják annak, akkor nem OK. Az ár nagyjából helyén van.tüsi91
több mint 11 éve
Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.Szerintem őt Wooton helyébe szánják. Korrekt. Kezdő DE-t ennyi cap mellett kit szeretnél még? Allen, vissza Peppers?
több mint 11 éve
Domenik Hixon WR és ST ember érkezik a Pantherstől occsón. Ez előrevetíti a Weems és E. Bennett cutot, főleg ha Wilson előrelép.----------------------------------
Hát ettől nem vagyok elájulva. Ő egy csere pass-rusher, ha hoznak még kezdőt, akkor OK, ha őt szánják annak, akkor nem OK. Az ár nagyjából helyén van.
több mint 11 éve
De a PFF mit mond Chris Williamsről, én ezt szeretném tudni! Nekem mondhatja a szemem, hogy szar, amíg a PFF nem mondja, addig nem hiszem!Peppers lóvéját az idei évre számítják át. Namost Hosuton-Cutler lóvéja kevesebb lesz zusammen 10-12 millióval. Felmegy a cap még extra 5-7 milliót. Egyéb nagy cucc nincs. Marshall még lejáró, akárcsak Briggs, az megint 16 millió, ennyit biztos nem kapnak. Vagy egy Jeffery hosszabbítás a láthatáron, és ennyi. Jövőre azért sok minden bele fog férni.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Csúnyán beverhettek.
-------
#Bears DT Jeremiah Ratliff $4 mil, 2 yr contract, $855K base in 14, $600K roster bonus. $45K workout bonus, $250K roster bonus all in '14. Ratliff $250K roster bonus for '14 is paid on per game basis $15,615 per game. Ratliff on '15 has $1.5 mil base, $50K workout bonus and $450K roster bonus. Ratliff 2015 roster bonus is paid per game, $28,125 per game. Ratliff contract also includes $125K not likely to be earned bonus each season based on playing time and team performance. So in summary $3.75 million base value for Ratliff, $4 million max value. Cap figure of $1.578 million for this season.
több mint 11 éve
Jolly nem. Semmivel nem lennénk előbbre vele.Szóval több értelmes D line tag nincs a piacon... Tehát kell még 1 S vagy CB ( Clemons vsgy Thurmond) legalábbis nállam az FA -ról... Drafton meg első körben Donald 2. kör a lehető legjob CB/S attól függően mint intéztünk FA piacon 3. kör a legjobb elérhető D line man 4. kör és remélem idén mivtalálunk alsobb körös gyémántokat LB 5. kör Center vagy back up RB 6. kör same....Így még egész jó lehet
Amúgy ugye amellett, hogy McCown 2 év/10 millát kapott. Chris Williams volt első körös bustunk 4 év/13,5 milliót kapott a Billstől és Corey Graham 4 év / 16 milliót szintén a Buffalotól. 😀tüsi91