NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
majd hozunk vkit a draftról hátsó körből, aki még visszahordani is tud....... Hester-Bennett egyben....soma80Ez oké, csak vannak olyan pontjai a meccseknek, amikor nem szeretnék egy tizenkilenc éves srácra bízni dolgokat. Ha lesz értelme ennek a spórolásnak, akkor oké. Amúgy lövésem sincs, hogy ennek most miért kéne örülni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem jön neki össze az élet. Mire kap egy értelmes edzőt, kihagyta az előszezont, visszahordóként pedig sose tudták használni. Weemset hamarabb lapátra tettem volna, de ez az én nézetem. Viszont ha Weems is megy, akkor azért Wilson kevés. Hixon várható teljesítménye nulla, nem is számolom. Nem mintha Weems bármi értékelhetőt nyújtana akkor, ha maarad. Szóval Earl kivágva, 2,5 millió megspórolva, de kell a helyére valaki. Izzyt meg szeretjük.füligjimmymajd hozunk vkit a draftról hátsó körből, aki még visszahordani is tud....... Hester-Bennett egyben....
több mint 11 éve
Sajnálom, hogy nem jön neki össze az élet. Mire kap egy értelmes edzőt, kihagyta az előszezont, visszahordóként pedig sose tudták használni. Weemset hamarabb lapátra tettem volna, de ez az én nézetem. Viszont ha Weems is megy, akkor azért Wilson kevés. Hixon várható teljesítménye nulla, nem is számolom. Nem mintha Weems bármi értékelhetőt nyújtana akkor, ha maarad. Szóval Earl kivágva, 2,5 millió megspórolva, de kell a helyére valaki. Izzyt meg szeretjük.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Izzy-nek tavaly még örültem volna, most már nem, a detroitban rotációba nem fért be, persze ott elit emberek vannak de akkor is.Melton meg nem tudom mit képzel, hogy mert volt egy jó szezonja mindenki őt akarja egy ekkora sérülés után?
több mint 11 éve
Bears WR Earl Bennett declines pay cut and is expected to be released, per sourcesEddig minden papírforma... már csak Meltont kéne visszahozni
2013 7th round draft pick Marquess Wilson has emerged as the #Bears No. 3 WR, per sources

több mint 11 éve
Another homecoming: Bears agree to terms with DL Israel Idonije, per league source.Veteránminimumhoz közeli összegért gondolom... kispadra jó lesz.
CB, LB, DT posztra még jöhetne egy nagyobb név..... mondjuk DT posztra Melton, bár ő már egy egész turnét tart most az országon keresztül! 😊
több mint 11 éve
Jelenleg ki kezdene Conte mellett mundy vagy md jennings és ki nez ki nickelnek?hpeter93Frey a nickel, és Mundy kezd.
Az, hogy se Steltz, se Wright még egy minimumos szerződést se tudott összekaparni, azt is mutatja, hogy az általunk jó ST játékosoknak tartottak valójában nem is annyira jók.
Remélem Melton -> Vikings.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jelenleg ki kezdene Conte mellett mundy vagy md jennings és ki nez ki nickelnek?
több mint 11 éve
Izzy volt viziten. Szerintem már le van kettyenve, a Lionsban még rotációba sem igen fért oda.tüsi91Csak megmutatták neki az új Halas Hallt XD
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Izzy volt viziten. Szerintem már le van kettyenve, a Lionsban még rotációba sem igen fért oda.
több mint 11 éve
Source: Julius Peppers has agreed to terms with the Green Bay Packers on a 3-year deal.+ 1 pikantéria az idei Bears - Packers meccsekre
Filed to ESPN: Agent Carl Carey adds Julius Peppers' 3-year deal to Green Bay is "for $30M max, $7.5M guaranteed & $8.5M in tot 1st yr sal."
Jobban örültem volna, ha az AFC-be megy. Elég jó szerződésnek tűnik ez így. 8,5 milliót még ér, bár 34 évesen most először fog 3-4-ben játszani. Igaz talán van annyi rutinja már, hogy simán megoldja a 3-4 DE posztot.tüsi91
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
AzzÉn abban bízom,hogy hatalmas csalódást fog kelteni nálatok! 😀Bízom benne, hogy Matthews elé teszik be, 2 ilyen sack gyáros a gyenge oldalra mindig jól jön. Kicsit fel kell görögnie és gyorsabbá tenni a játékát, robbanékonnyá, persze ez 34évesen nehéz, de szerintem 2 jó év még lehet benne. (legalábbis remélem). És ismerve Ted Thompson FA inaktivitását örülök hogy elhoztuk. Azzal viszont nem vitatkozom, hogy ti Houstonnal jobban jártatok.balazs799Akármibe. Egy darab akármi. Vagy egy kiló. Attól függ, mibe mérik felétek. Úgyse adom meg, ha bukok, szólok előre.Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmyÁm legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀tüsi91
Matthews 5-6 blokkolatlan sacket csinál szezononként. Egyszerűen otthagyják. Valószínűleg nem azért, mert elfelejtik, hanem mert a Capers playbook tele van meglepetésekkel, mint Tréfitörp dobozai. 34 one gap séma, vagy 43 one gap séma, hát nem tudom, hogy mitől lenne számára nagy cucc megtanulni a különbséget.
Nem az emelte ki a középszerűségból a védelmet, hogy Marinelli átvette a stafétát, vagy visszaigazoltuk Chris Harrist. Perse annyi év telt el, hogy elfelejti az ember, milyen rossz volt a védelem mondjuk 2009-ben, amikor hazai pályán a Cardinal kirúgta a csapatot a stadionból. Vagy 2008-ban a Packers, a Vikings, a szezonzárón a Texans simán kiherélte őket. Peppers egy olyan kaliberű játékos volt, aki köré védelmet tudtál építeni, és akinek a játéka mindenki másét egy szinttel feljebb emelte. Amikor aláírt, már akkor lehetett tudni, hogy legjobb esetben kapunk tőle három kiváló, és egy közepes évet. Sajnos senki nem tudott felnőni mellé.füligjimmy
több mint 11 éve
Bízom benne, hogy Matthews elé teszik be, 2 ilyen sack gyáros a gyenge oldalra mindig jól jön. Kicsit fel kell görögnie és gyorsabbá tenni a játékát, robbanékonnyá, persze ez 34évesen nehéz, de szerintem 2 jó év még lehet benne. (legalábbis remélem). És ismerve Ted Thompson FA inaktivitását örülök hogy elhoztuk. Azzal viszont nem vitatkozom, hogy ti Houstonnal jobban jártatok.Akármibe. Egy darab akármi. Vagy egy kiló. Attól függ, mibe mérik felétek. Úgyse adom meg, ha bukok, szólok előre.Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmyÁm legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀tüsi91
Matthews 5-6 blokkolatlan sacket csinál szezononként. Egyszerűen otthagyják. Valószínűleg nem azért, mert elfelejtik, hanem mert a Capers playbook tele van meglepetésekkel, mint Tréfitörp dobozai. 34 one gap séma, vagy 43 one gap séma, hát nem tudom, hogy mitől lenne számára nagy cucc megtanulni a különbséget.
Nem az emelte ki a középszerűségból a védelmet, hogy Marinelli átvette a stafétát, vagy visszaigazoltuk Chris Harrist. Perse annyi év telt el, hogy elfelejti az ember, milyen rossz volt a védelem mondjuk 2009-ben, amikor hazai pályán a Cardinal kirúgta a csapatot a stadionból. Vagy 2008-ban a Packers, a Vikings, a szezonzárón a Texans simán kiherélte őket. Peppers egy olyan kaliberű játékos volt, aki köré védelmet tudtál építeni, és akinek a játéka mindenki másét egy szinttel feljebb emelte. Amikor aláírt, már akkor lehetett tudni, hogy legjobb esetben kapunk tőle három kiváló, és egy közepes évet. Sajnos senki nem tudott felnőni mellé.füligjimmy

Liverpool Fc
több mint 11 éve
Nem az emelte ki a középszerűségból a védelmet, hogy Marinelli átvette a stafétát, vagy visszaigazoltuk Chris Harrist. Perse annyi év telt el, hogy elfelejti az ember, milyen rossz volt a védelem mondjuk 2009-ben, amikor hazai pályán a Cardinal kirúgta a csapatot a stadionból. Vagy 2008-ban a Packers, a Vikings, a szezonzárón a Texans simán kiherélte őket. Peppers egy olyan kaliberű játékos volt, aki köré védelmet tudtál építeni, és akinek a játéka mindenki másét egy szinttel feljebb emelte. Amikor aláírt, már akkor lehetett tudni, hogy legjobb esetben kapunk tőle három kiváló, és egy közepes évet. Sajnos senki nem tudott felnőni mellé.füligjimmyEz igaz volt. Volt. Jelenleg viszont nem olyan játékos, aki köré egy védelmet lehet vagy kell építeni.
Lehet, hogy lesz 10 sackje, de az - ahogy írod - a Capers-séma miatt lesz, nem azért, mert Pep megtáltosodik.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
A segítségeteket kérném, hogy honnan tudnék letölteni a tavalyi idényből Bears meccseket ( nem vagyok regisztrálva Game Pass-re). Ilyen esős vasárnapi napon jó hasznomra lenne.Torrent? Nekem megvan az összes meccs a múlt szezonból, csak Londonban élek szóval kiírás postázgatás stb. De ncore-n fennt van minden meccsünk 😊...
Köszönöm a válaszokat előre is.Toto21
több mint 11 éve
A segítségeteket kérném, hogy honnan tudnék letölteni a tavalyi idényből Bears meccseket ( nem vagyok regisztrálva Game Pass-re). Ilyen esős vasárnapi napon jó hasznomra lenne.| tenyardtracker com/ | oldalt nézegesd. Zárva volt a regisztráció, remélhetőleg megnyitják már valamikor. Addig meg keresgélj pl. itt: www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
Köszönöm a válaszokat előre is.Toto21
Bár nem tudom mennyire lehet a régebbi meccseket letölteni. Sok sikert 😊
több mint 11 éve
A segítségeteket kérném, hogy honnan tudnék letölteni a tavalyi idényből Bears meccseket ( nem vagyok regisztrálva Game Pass-re). Ilyen esős vasárnapi napon jó hasznomra lenne. Köszönöm a válaszokat előre is.
több mint 11 éve
Én abban fogadok, hogy Houston jobb lesz, mint Peppers... Szerrttem, egyok kedvencem volt, de az idő felette is eljárt. Amikor a többiek sérülése miatt jobban vezérnek kellett volna lennie csak visszaesett.... tavaly kb 0 volt. Új D edzők vannak Houston nállam erősítés. Wootton vagy Melton még visszajön szerintem. Young nem egy all pro de Mekkhez képest az. A falunk mélyebb, jobban variálható. Behúzzuk Donaldot és ha nem is ligaelit, de egy közepes/jó fakunk lesz, ami remélhetőleg elég lesz a PO- hoz....Akármibe. Egy darab akármi. Vagy egy kiló. Attól függ, mibe mérik felétek. Úgyse adom meg, ha bukok, szólok előre.Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmyÁm legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀tüsi91
több mint 11 éve
Ha veszítek egy hétig nem iszok pálinkát... hopsz, még jó hogy nem fogadtam 😀
több mint 11 éve
Akármibe. Egy darab akármi. Vagy egy kiló. Attól függ, mibe mérik felétek. Úgyse adom meg, ha bukok, szólok előre.Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmyÁm legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀tüsi91
Nem az emelte ki a középszerűségból a védelmet, hogy Marinelli átvette a stafétát, vagy visszaigazoltuk Chris Harrist. Perse annyi év telt el, hogy elfelejti az ember, milyen rossz volt a védelem mondjuk 2009-ben, amikor hazai pályán a Cardinal kirúgta a csapatot a stadionból. Vagy 2008-ban a Packers, a Vikings, a szezonzárón a Texans simán kiherélte őket. Peppers egy olyan kaliberű játékos volt, aki köré védelmet tudtál építeni, és akinek a játéka mindenki másét egy szinttel feljebb emelte. Amikor aláírt, már akkor lehetett tudni, hogy legjobb esetben kapunk tőle három kiváló, és egy közepes évet. Sajnos senki nem tudott felnőni mellé.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmyÁm legyen. 8 lesz max. Mibe? 😀
több mint 11 éve
Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.füligjimmySajnos el kell ismernem ezt. Neki ennyi idősen ez frankó döntés volt (szerintem nem 4 down játékosként terveznek vele). Kár hogy kétszer is borsot törhet az orrunk ála. Bár azért remélem az O fal néhányszor jól beleveri a földbe 😀
Kérdés, mennyire tud majd alkalmazkodni a teljesen új sémához.
több mint 11 éve
Abban a sémában Peppers minimum 10 sacket fog hozni jövőre, ezt a fogadást akármibe állom.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem tartok már Pepperstől, nem lesz jobb, mint tavaly, sőt...Hosszú távon Houstonnal már jobban járunk...