NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Tillman, Jennings és más senki?Gőzerővel robogtok a CB pick felé.
több mint 11 éve
Tudom, tudom...De én nem örülök neki.
Free agent CB Zack Bowman is close to agreeing on a one-year deal with the #Giants, per league source.
Mivel nagyjából csak Houston szerződése kiemelkedő, és azért McCown, Melton is szép lóvét kapott, így a végén még valami 7. körös comp. pickre is lesz esélyünk.
több mint 11 éve
Hester,gonosz vagy 😀😀😀 😀😀😀 😀😀😀
3 év 9 milla.2,5 millió aláírási bónusz.
S álltólag WR-ként is használják 😀 😀 😀tüsi91
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Hester,3 év 9 milla.2,5 millió aláírási bónusz.
S álltólag WR-ként is használják 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Abban azért megegyezhetünk, hogy senki nem aggódik az O. miatt....emberi számítás és logika szerint nincs rá okunk....az tuti, hogy lesz pár gyenge meccs a részükről, és pont emiatt van szükségünk egy nem bitangszutyok D-re, ami ha megvan, akkor kb. egy 11-5 válik a tavalyi 8-8-ból....ehhez azonban Cohenek nem kerülhetnek a pályára...BearCsak az a baj hogy sajti pajtik is erősödtek egy Peppersel+ vissza térnek a sérültjeik. Lions Megatron mellé behúzta Tatet így màr nem egy személyes az elkapó sor. Szóval nagyon fel kell kötni a gatyeszt, ha akarunk valamit...Tomcsik
Nem lesz édesebb a továbbjutás,ha még erősebb ellenfelek ellőtt végzünk a csoportban? Dehogynem! 😉
több mint 11 éve
Abban azért megegyezhetünk, hogy senki nem aggódik az O. miatt....emberi számítás és logika szerint nincs rá okunk....az tuti, hogy lesz pár gyenge meccs a részükről, és pont emiatt van szükségünk egy nem bitangszutyok D-re, ami ha megvan, akkor kb. egy 11-5 válik a tavalyi 8-8-ból....ehhez azonban Cohenek nem kerülhetnek a pályára...BearCsak az a baj hogy sajti pajtik is erősödtek egy Peppersel+ vissza térnek a sérültjeik. Lions Megatron mellé behúzta Tatet így màr nem egy személyes az elkapó sor. Szóval nagyon fel kell kötni a gatyeszt, ha akarunk valamit...
több mint 11 éve
Abban azért megegyezhetünk, hogy senki nem aggódik az O. miatt....emberi számítás és logika szerint nincs rá okunk....az tuti, hogy lesz pár gyenge meccs a részükről, és pont emiatt van szükségünk egy nem bitangszutyok D-re, ami ha megvan, akkor kb. egy 11-5 válik a tavalyi 8-8-ból....ehhez azonban Cohenek nem kerülhetnek a pályára...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
A Kansasnak egyszer feltettek 35 pontot, egyszer 27-et a táblára. A Chargers ellen a PO-ban tükör simán nyertek. Valami 17-0 volt 10 perccel a vége előtt.Szerintem ez a Beras O top 5-ben sem volt. Meccseken rendszerint egy félidőt sikerült jól játszani, ha netán ment a kettő, akkor simáztunk. Sok yardot mentünk papíron, kevés ponttal. Persze minden elvárást túl lőttünk így is és joggal reménykedhetünk benne, hogy +1 teljes offseasonnal még hatékonyabb lesz ez az offense és akkor TALÁN odaérhetünk a TOP5-be offense szinten.
Valóban szar volt a védelem, én is kimondom, de azért sok dolgot túl szépen festünk le az O kapcsán és túl feketén a védelemmel kapcsolatban. Pl. Steelers meccs, pl. Ravens meccs, pl. Giants meccs. EZeket inkább a védelem nyerte meg, aztán ott volt a Lions meccs itthon, ahol 21 kapott pontot nem sikerült túlszárnyalni. Vagy a liga aljával rendelkező Vikings ellen az idegenbeli meccs. Persze 95 yardos egyenlítő drivet engedett a defense 1 perc alatt, de talán az előtte lévő 59-ben lehetett volna mondjuk 22 pontot szerezni a ligaelit O-nak, ahol AJ két egészen parádés elkapása miatt tudtunk egyeltalán TD-t felmutatni.
több mint 11 éve
Azért én óvnálak attól, hogy ilyen általánosítást kimondj, hogy egy keményebb D ellen a Broncos rögtön kikap. Volt egy meccs, ahol az egyiknek minden bejött, a másiknak meg...hát nem. Ne legyen kétséged, hogy ha lejátszanák még 10szer a döntőt, abból nem nyerné meg legalább a felét a Broncos.Nem csak az SB-re gondoltam... Kansas ellen ok nyertek 2x, de szenvedve. Amikor a Sab Diego védelme feszívta magát egyszer kikaptak és a PO -ban sem simán nyertek. És akkor még nem találkoztak egy Phanters vagy 49ers védelemmel. 49ers Seattle csoportból még lehet a PO-ba se jutnak. A lényeg a liga egyik legjobb támadó alakulata szerintem most a mienk és remélem még jsvul is. Viszont ha olysn lesz a védelem mint tavaly esélytelen lesz a PO. Ok, hogy nem vsgyunk DB contender, de jó lenne ismét PO-ba lenni. Remélem, hogy az új védelmi edzők nagyon tudnak valamit és a tavalyi betlik Mekk Elek és Bostic is összekapja magát...Egy közepes D már elég lehet. Bár a Lions meg a Psckers sem gyengült, sőt...
Egy jó bajnokcsapathoz valóban kell egy jó védelem is, de én legalábbis nem tartom ezt a csapatot championship contendernek. 2012-ben az lehetett volna, csak ugye Mike Ticet kellett kinevezni. S akkor ugye az általános vélekedés az volt, hogy miért kellett Lovie Smith-t kirúgni 10-6 után? Mehheh.
Elit defense itt 2006-ban volt legutóbb. 2010 és 2012 egy nagyon erős év volt, de amint nem sikerült 12-ben ipari mennyiségű labdát szerezni... Ami 2012-ben felénk pattant, az 2013-ban nem.tüsi91
több mint 11 éve
Azért én óvnálak attól, hogy ilyen általánosítást kimondj, hogy egy keményebb D ellen a Broncos rögtön kikap. Volt egy meccs, ahol az egyiknek minden bejött, a másiknak meg...hát nem. Ne legyen kétséged, hogy ha lejátszanák még 10szer a döntőt, abból nem nyerné meg legalább a felét a Broncos. Egy jó bajnokcsapathoz valóban kell egy jó védelem is, de én legalábbis nem tartom ezt a csapatot championship contendernek. 2012-ben az lehetett volna, csak ugye Mike Ticet kellett kinevezni. S akkor ugye az általános vélekedés az volt, hogy miért kellett Lovie Smith-t kirúgni 10-6 után? Mehheh.
Elit defense itt 2006-ban volt legutóbb. 2010 és 2012 egy nagyon erős év volt, de amint nem sikerült 12-ben ipari mennyiségű labdát szerezni... Ami 2012-ben felénk pattant, az 2013-ban nem.
több mint 11 éve
Mellesleg Wootton is menni akart, ennyit a Bennett cutal mi is fizettünk volna szerintem...
több mint 11 éve
Hát akkor az maradt, hogy több pontot kell szereznünk mint az ellenfél. A védelem nem fog segíteni.Na igen, csak láttuk tavaly hogy azoknak van nagy esélye, akik mögött egy kőkemény D van. Hiába döntött meg a Broncos 100 éves rekordokat, láttuk mi történik ha összeakadnak keményebb D-vel. Azért szerettem meg Chichagot, mert tradicionálisan kőkemény a védelmünk. A liga egyik legjobb védelmét sikerült idáig leépíteni a folyamatos szutyok draftokkal...
Új szelek fújnak Chicago egén hölgyeim és uraim!vandeminek
több mint 11 éve
Hát akkor az maradt, hogy több pontot kell szereznünk mint az ellenfél. A védelem nem fog segíteni.Új szelek fújnak Chicago egén hölgyeim és uraim!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
A DL valóban igen harmatosnak tűnik.....ha benn lesz Donald, szinte biztos vagyok benne, hogy behúzzuk....(Jernigantől nem vagyok elájulva, Hagemann pedig szintén nem tűnik marha jónak ide)....attól azonban félek, hogy DE-posztra ennyi volt...akkor viszont ettől a line-tól nem várhatunk túl sok sacket (még hurryt se nagyon)...még nagyobb gond, hogy (még ha akarnának is valamit) nekem ez a DE-class - Clowneyt kivéve - igencsak gyengusnak tűnik....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Hát ez elég kellemetlen.Valami bűzlik Dániában! Teljesen elfogadható a srác, contender csapatban nem kezdő kaliber, de simán a jobb cserék közé tartozik. Ez így hiba szerintem. Nem hiszem, hogy egy második napon draftol srác majd pótolja a teljesítményét. A hátsó(bb) körökben draftolt DL, meg DB srácoktól én soha nem várok semmit, és nagyon ritkán cáfolnak rám. Amellett vagyok, hogy egy szar csere corner helyett a 3. körben tudsz hozni egy all-around running backet, vagy elkapót, akkor azt el kell hoznod. Bush, és Earl kivágása után szét kell osztani 8-900 snapet, azt ki kapja? Az eddig semmit sem bizonyító Ford, és Wilson? Oké, ők feljebb lépnek. Akkor ki lép a helyükre? Toliver?
Corey Wootton's deal with #Vikings is worth $1.5 million with another $500K in incentives, per league source. Max of $2.0 million.
Még annyira nem is vészes. Vele azért számoltam, hogy még visszahozzák. Így azért elég karcsú a történet. Akárcsak tavaly, s minőségileg sem lett jobb az egység. Itt az ideje olyan játékosokat draftolni, akik első évüktől bevethetőek. Persze impact playerek nem lesznek rögtön, de olyan DT-DE párost kellene találni a játékosbörzén, akik 2014-ben már használhatóak legalább rotációban.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A DL igazolások nekem is úgy tűnnek, hogy az egyik szempontból erősödtünk, a másikból addig gyengültünk. Szóval előre egyet, hátra egyet.
több mint 11 éve
Jelen állás szerint:Houston - Raftliff - Paea - Young.
Mekkeleket LB-vé próbálják konvertálni, vagy legalábbis olyan pozíciót találni neki, ahol nem tűnik gigabustnak, csak bustnak. DT-ben Collins egy jó csere, Izzy-t is lehet ott használni, ha nincs nagyon lekettyenve (ebben nem avgyok biztos). Bass szintén tweener, de én őt egy használható backupnak láttam. Voltak ügyes dolgai tavaly, s azt vele kapcsolatban ne felejtsük el, hogy DIV 2-ből jött, tehát hatalmas ugrás volt neki az NFL. Mekkeleknél jobb volt, mondjuk ez nem tudom, hogy dicsőség-e. Washington nem tudom, szerintem belőle nem lesz semmi, de olyan fizikai paraméterei voltak, hogy 6. körben meg lehetett próbálni. Igazából Pasqualoni és Herring a két új edzőn sok múlik, hátha kitudnak hozni valakiből valami elfogadhatót. S ez érvényes Bosticra és Greenre is.
Wooton tényleg gáz, hogy nem jött vissza. Én azt hittem rá spórolnak kicsit, de akkor lehet, hogy tényleg ennyire elfogyott a pénz? Egyenlőre most azt mondom, hogy 1-2. kör DT-DE. 3-4. S-CB, szerencsére a safety class mély. Jövőre meg jöhet CB, LB.
Tavaly a DL harmat volt, na azóta nem erősödtünk.
több mint 11 éve
És akkor most pontosan hogy is néz ki a DL?DE - Bass, David
DE - Houston, Lamarr
DE - Lane, Austen
DE - McClellin, Shea
DE - Ozougwu, Cheta
DE - Robertson, Tracy
DE - Scott, Trevor
DE - Washington, Cornelius
DE - Young, Willie
DT - Idonije, Israel
DT - Collins, Nate
DT - Paea, Stephen
NT - Jeremiah Ratliff
Ebből az első sor: Houston - Ratliff/Idonije - Paea - McClellin?

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Hát ez elég kellemetlen.Corey Wootton's deal with #Vikings is worth $1.5 million with another $500K in incentives, per league source. Max of $2.0 million.
Még annyira nem is vészes. Vele azért számoltam, hogy még visszahozzák. Így azért elég karcsú a történet. Akárcsak tavaly, s minőségileg sem lett jobb az egység. Itt az ideje olyan játékosokat draftolni, akik első évüktől bevethetőek. Persze impact playerek nem lesznek rögtön, de olyan DT-DE párost kellene találni a játékosbörzén, akik 2014-ben már használhatóak legalább rotációban.
több mint 11 éve
Wootton Viking.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Weems hozzáadott értéke limes n tart végtelenig egyenlő 0. ST-ben is csak a feszkót generálta állandóan + volt 1-2 érdekes megmozdulása... Kell hozni egy olyan 4. számú WR-t, aki a 15 playt/szezon megoldja az offenseben.Igen egyet értek első 4 kör D abbol 2 D line egy CB és egy S...Utánna jöhet RB esetleg C...Mondjuk én egy LB-t is el tudnék viselni, ott is karcsúak vagyunk okyen Nekk Elek meg Bostic formákkal...
----
Más. Nagyon sokan írják a Bearshez különböző draft előtti okoskodásoknál Charles Sims WYU RB nevét, akinek a játékstílusa hasonlít Forte-jéhoz. Az biztos, hogy Trestman egy olyan backupot akar, aki hatékonyan bevonható a passzjátékba és jól veszi fel a blitzeket. Más kérdés, hogy én az első 4 körben csak Defense játékost szeretnék látni a draftról. 😊tüsi91
több mint 11 éve
Weems hozzáadott értéke limes n tart végtelenig egyenlő 0. ST-ben is csak a feszkót generálta állandóan + volt 1-2 érdekes megmozdulása... Kell hozni egy olyan 4. számú WR-t, aki a 15 playt/szezon megoldja az offenseben.----
Más. Nagyon sokan írják a Bearshez különböző draft előtti okoskodásoknál Charles Sims WYU RB nevét, akinek a játékstílusa hasonlít Forte-jéhoz. Az biztos, hogy Trestman egy olyan backupot akar, aki hatékonyan bevonható a passzjátékba és jól veszi fel a blitzeket. Más kérdés, hogy én az első 4 körben csak Defense játékost szeretnék látni a draftról. 😊
több mint 11 éve
Source says #Bears WR Eric Weems has declined pay cut to remain with team, likely will be released. Nem lenne meglepő
több mint 11 éve
Valóban, az én (egyébként rövid) emlékezetem szerint 2012-ben volt a leglátványosabb az ütközésektől való fosás vagy csak tényleg megszépíti az emlékeket az idő.2008, 2009, 2012. Ezekben az években szart sem ért. 10 és 11 egy jó év volt. 13 belefért.Remélem megkapta a zsák pénzt. Sok sikert pajti, miattad lettem Bears drukker. #szomorúpillanatokkovi470Szintén zenész.....
Csak azt a 2012-es szezont tudnám feledni...csi77
Remek visszahordó (volt), de ezt a WR dolgot erőltetni óriási faszság volt. Idén játszunk majd a Falconssal, remélem nem ellenünk fogja megmutatni.tüsi91
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
2008, 2009, 2012. Ezekben az években szart sem ért. 10 és 11 egy jó év volt. 13 belefért.Remélem megkapta a zsák pénzt. Sok sikert pajti, miattad lettem Bears drukker. #szomorúpillanatokkovi470Szintén zenész.....
Csak azt a 2012-es szezont tudnám feledni...csi77
Remek visszahordó (volt), de ezt a WR dolgot erőltetni óriási faszság volt. Idén játszunk majd a Falconssal, remélem nem ellenünk fogja megmutatni.