Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Ezt a táblázatot az NFL csevegő topicból loptam:

A mély passzokban jók vagyunk.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szerintem ha nem is lett jobb a csapat offseasonban, a tavalyi szintet eléri. Pepperst egy másodpercig nem sajnálom,még ha most is ő lenne a legjobb. Ha nagyon maradni akar lead a keresletéből pár milliot akkor is busásan jól jár, de annyi pénzért engem idegesített hogy semmit sem csinál.A pénzünk van még FRA-ra draftolunk is, én még bizakodok, hogy a tavalyi szeméthez képest sokat lépünk előre.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Jimmy!
Ha van egy unatkozós félórád akkor összehasonlíthatnád a Bears és a Lions jelenlegi kezdőjét. Jó lesz az NFC North topikban is. Ha kell akkor beírom a mi csapatunkét segítségképpen.
Nagyon kíváncsi vagyok a véleményedre.

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én nagyon örülnék Allennek....gondoljunk bele, hogy mekkora nullának néz most ki a passrush....Houstontól én nem várok kiugró eredményeket, egy jó munkásember, megbízható futás ellen, de nem látok benne 12+ sackes seasont....Young pedig Suh, Fairley és Ansah mellett "harácsolt össze" 3 sacket...vagyis a két DE összesen 9, azaz kilenc sacket művelt starterként tavaly....bakter....ez egy minőségi LDE száma....ugyan....szerintem igenis szükségünk lenne Allenre...egy róka pedig nem fogja megváltani a világot, főleg nem ebből a classból (Clowneyt ne vagyük ide)...én reménykedem abban, hogy miatta kellett Jay 5 millere...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerintem Wooton-t nem akarták, mert annyiért simán visszahozhatták volna, amennyiért elvitte más... Melton kiment a piacra és a vezetőség abban bízott, h senki nem fogja megdobni szerződéssel, ez Tillman esetében bejött....

Wooton helyett a vezetőség Young-ban látja a cserét... ennyi, lehet ezt szeretni v. nem szeretni, ez eldöntetett...
soma80
Most ráfixálódhatunk Wootonra, de akkor sincs 3. számú DE, ha elfogadjuk, hogy Young egy rájátszás kaliberű csapatban kezdő kailber. Nincs első számú UT. Rattlif nem az. Collins térdsérülésből nem az, Paea sose lesz az. Majd egy újonc? Bullshit. Kivágtuk az embereket, semmi értelme nem volt. RDE poszton lett talán jobb a védelem, ha feltételezzük, hogy Houston jobban fog teljesíteni jövőre, mint Peppers tette volna. Nincsenek pótolva az emberek. Neadjisten rosszabb jáétkosok jöttek. Ha jöttek egyáltalán. Persz adjunk emerynek két offseasont, hogy rendberakja a védelmet is, mint a támadókat. Mármost kapott erre is másfelet, szóval talán vonhatunk párhuzamot, amit én amúgy is szeretek.

A stratégia, hogy gyakorlatilag rövid távú szerződésekért hoz veteránokat, így nem hoz hosszú távú pénzügyi áldozatokat, és mögöttük/melléjük jönnek a draftoltak. Nincs ezzel semmi baj, ezt így kell csinálni.

Offense: Marshall-Jeffery; Slauson-Long; Bushrod-Mills
Azok, akiknek az ár/érték arányáról lehet vitatkozni: Bush, nálam ilyen Martellus Bennett, Weems

Defense: Ryan Mundy - Brandon Hardin (maradj velem, ettől azért lesz jobb); DJ Williams - Jon Bostic; Houston - Mekk Elek; Willie Young - Cornelius Washington; Jay Rattlif - ? ; Kelvin Hayden - Isaiah Frey; James Anderson - Kasheem Greene

Sírva fakadok, bazmeg. Ezt így leírtam, még én is meglepődtem. Ez nem védelem, ez nihil (jól használom?). Ezt a névsort végigolvasod, hol engedheted meg magadnak, hogy elengedj bárkit, mert jövőre akarsz spórolni?! Meggyőződésem, hogy ajánlatot se tettek Melton, vagy Wooton elé. Oké, ők ismerik, ők tudják. De ajánlatot se tettek Tuck, McDonald, vagy Babin elé, bazzeg akár Raji elé, ott van Ayers, Pat Sims. Ezek legalább NFL szintű emberek. És akkor hátra még lehetett volna ha nem is Bowner, de Thurmond, Chris Cook, vagy az olcsóbbik Cromartie. Ezek olyan veteránok, akikben még vagy van kakaó, vagy épp a legjobb korban vannak, és elérhetőek voltak, és mindegyik upgrade lenne valahova. De ki van vágva Peppers, aki sokat keresett, és jött heélyre Houston, aki fiatal, és még fejlődhet. Köpedelem.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
 msn.foxsports.com/nfl/laces-out/charles-tillman-steps-up-with-a-gift-for-an-amazing-young-fan-032414?cmpid=tsmfb%3Afscom%3Afoxsports

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ha Phillips LB is, akkor meg nem a mi rendszerünkben. Nálunk vagy DE vagy semmi, de a Broncosnál is 4-3-as DE volt.... De ez nekem csak a felvetésem, hogy akár ő is jöhetne még.

Allenben még 2 olyan év szerintem van, mint Peppersben a 2011-12.tüsi91
Természetesen Alennek örülnék én is. Ő az egyetlen meghatározó név ami maradt a piacon...De ár/ érték arányban...Nem is tudom... 2 évre ésszerű összeg melett megérné talán. Pl. 2 év 10-12 milla körül...

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha Phillips LB is, akkor meg nem a mi rendszerünkben. Nálunk vagy DE vagy semmi, de a Broncosnál is 4-3-as DE volt.... De ez nekem csak a felvetésem, hogy akár ő is jöhetne még.

Allenben még 2 olyan év szerintem van, mint Peppersben a 2011-12.
több mint 11 éve
Én Phillipsre, mint DE gondoltam. Szituációs rushernek minimum jó lenne. Jared Allen idehozatalával Pepperst lecserélnéd egy jelenleg jobb játékosra, más kérdés, hogy az így felszabadított hely még mindig nem elég Allenre. Esetleg Chris Clemons, de komolyan nem tudom, hogy ennek a lépésnek most 2 héttel a free agency nyitása után mi értelme volt, úgy, hogy a már használható játékosoknak (erősítést jelentő játékosoknak) a 90+%-a gazdára lelt.

Végül is 2 évig inkább pozitív jellemzőkkel illethettük (leszámítva védő draftok, de jó, hogy idén az kell...) Emeryt, de ez az offseason tevékenység (illetve annak FA része) eléggé WTF lépéseket tartalmaz.

Cutler signing bonusa pedig 2014-2018 1 millió dollár, tehát 17-18-as szezon is tartalmaz már garantált értéket könyvelés ügyileg.

nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51. Ez elvileg official és 10,5 milliót mutat. Ebbe mondjuk már két minimum középkategóriás játékos belefér. Vagy egy Jared Allen. De ha nem költik el senkire, akkor ez egy facepalm lépés volt, mert jövőre amúgy is lenne annyi helyünk, mint a rossebb.tüsi91
Chris Clemons-nak örülnék, ő szerintem upgrade lenne, Philips inkább LB, mint DE szerintem. Mind 1 kéne LB is, mert Bostic meg Meki nem egy életbiztosítás...JE megmondta bagóért nem játszik és öreg is már, nem tudom megérné-e... Mondjuk a tavalyi Peppersnél tuti jobb 10 sack tavsky is volt neki és annyi most is benne van még...Legalább 1 pass rusherünk lenne 😉

több mint 11 éve
Én Phillipsre, mint DE gondoltam. Szituációs rushernek minimum jó lenne. Jared Allen idehozatalával Pepperst lecserélnéd egy jelenleg jobb játékosra, más kérdés, hogy az így felszabadított hely még mindig nem elég Allenre. Esetleg Chris Clemons, de komolyan nem tudom, hogy ennek a lépésnek most 2 héttel a free agency nyitása után mi értelme volt, úgy, hogy a már használható játékosoknak (erősítést jelentő játékosoknak) a 90+%-a gazdára lelt.

Végül is 2 évig inkább pozitív jellemzőkkel illethettük (leszámítva védő draftok, de jó, hogy idén az kell...) Emeryt, de ez az offseason tevékenység (illetve annak FA része) eléggé WTF lépéseket tartalmaz.

Cutler signing bonusa pedig 2014-2018 1 millió dollár, tehát 17-18-as szezon is tartalmaz már garantált értéket könyvelés ügyileg.

nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51. Ez elvileg official és 10,5 milliót mutat. Ebbe mondjuk már két minimum középkategóriás játékos belefér. Vagy egy Jared Allen. De ha nem költik el senkire, akkor ez egy facepalm lépés volt, mert jövőre amúgy is lenne annyi helyünk, mint a rossebb.
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Jared Allen? Még ő is szabad, pár napja még Seattlebe mondták pedig hogy igazol.

több mint 11 éve
Kíváncsian várom én is, h a nagy nevek már nincsenek nagyon a piacon, szóval akkor kire kezdtek el spórolni, és miért most. érdekessoma80
 nflplayers.com/reports/RunPublicReport.aspx?report=top51
Na elvileg ezt 22:45-kor frissítették a kérdés benne van-e Cutler módosítása (akkor lenne igazán fasza gyerek a szememben, ha önként lemondana 5 milláról 😀, tudom naív vagyok 😊 ). Ebből 3,5 millió kb a rookiek szerződése. Szóval 4 milla marad. Hát nem sok.

Pat Sims (Raiders DT), futás ellen elég stabil őt eltudom képzelni mondjuk esetleg. Vagy Shaun Phillips netán. De ezek csak okoskodások.

Ennek az átstruktúrálásnak lett volna értelme 2 héttel ezelőtt, de most...

Nincs komp. pick. The Bears did qualify for a compensatory pick under the NFL's formula, but their net loss ranked 33rd. League only hands out 32 comp picks.tüsi91
Lehet Ihedigbo miatt... Többen összeboronálták velünk mostanàban.... Shaun Philips hmmm... kéne egy LB, mert sajna nem hiszem hogy Bostic meg Greene hírtelen mocsok jó lesz s tavalyi fisi-fosi szar után 😉Tomcsik
Ihedigbo ment a Lionsba, szóval ez az opció kilőve...Philips verzió még játszhat...

több mint 11 éve
Kíváncsian várom én is, h a nagy nevek már nincsenek nagyon a piacon, szóval akkor kire kezdtek el spórolni, és miért most. érdekessoma80
Na elvileg ezt 22:45-kor frissítették a kérdés benne van-e Cutler módosítása (akkor lenne igazán fasza gyerek a szememben, ha önként lemondana 5 milláról 😀, tudom naív vagyok 😊 ). Ebből 3,5 millió kb a rookiek szerződése. Szóval 4 milla marad. Hát nem sok.

Pat Sims (Raiders DT), futás ellen elég stabil őt eltudom képzelni mondjuk esetleg. Vagy Shaun Phillips netán. De ezek csak okoskodások.

Nincs komp. pick. The Bears did qualify for a compensatory pick under the NFL's formula, but their net loss ranked 33rd. League only hands out 32 comp picks.tüsi91
Lehet Ihedigbo miatt... Többen összeboronálták velünk mostanàban.... Shaun Philips hmmm... kéne egy LB, mert sajna nem hiszem hogy Bostic meg Greene hírtelen mocsok jó lesz s tavalyi fisi-fosi szar után 😉

több mint 11 éve

Nincs komp. pick. The Bears did qualify for a compensatory pick under the NFL's formula, but their net loss ranked 33rd. League only hands out 32 comp picks.
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
The Bears converted $5M of Jay Cutler’s $22.5M base salary into a signing bonus, creating $4M in 2014 cap space.

Oké. Miért most? Ezt már én sem tudom magyarázni. Ennyire elfogyott a zsé? Vagy kire gyűjtenek ennyire? Mehh.

Mindegy. Akkor most 7 évre lesz elkönyvelve 5 millió aláírási bónusz? Simán jó, de bazdki akkor miért nem csinálták 2 hete, aztán visszahozod a Melton/Wootton duó valamelyikét.tüsi91
Szerintem Wooton-t nem akarták, mert annyiért simán visszahozhatták volna, amennyiért elvitte más... Melton kiment a piacra és a vezetőség abban bízott, h senki nem fogja megdobni szerződéssel, ez Tillman esetében bejött....

Wooton helyett a vezetőség Young-ban látja a cserét... ennyi, lehet ezt szeretni v. nem szeretni, ez eldöntetett...

Kíváncsian várom én is, h a nagy nevek már nincsenek nagyon a piacon, szóval akkor kire kezdtek el spórolni, és miért most. érdekes
több mint 11 éve
The Bears converted $5M of Jay Cutler’s $22.5M base salary into a signing bonus, creating $4M in 2014 cap space.

Oké. Miért most? Ezt már én sem tudom magyarázni. Ennyire elfogyott a zsé? Vagy kire gyűjtenek ennyire? Mehh.

Mindegy. Akkor most 7 évre lesz elkönyvelve 5 millió aláírási bónusz? Simán jó, de bazdki akkor miért nem csinálták 2 hete, aztán visszahozod a Melton/Wootton duó valamelyikét.

FLPA records confirm Jay Cutler's base salary for 2014 is $17.5 million. Per @brian_mcintyre, that $5M was converted into a signing bonus.
több mint 11 éve
Két darab 6. kör van. Egyik a Tampáé 6/7. a másik a mienk 6/15. Asszem.

Én egyébként ahogy haladunk előre az időben és ahogy többet gondolkozok, egyre inkább úgy vagyok vele, hogy nem húznék safetyt idén. Egyszerűen nem látom azt, hogy jobb lenne a csapat egy 2-3-4. körös safetytől. Oda kezdőt jövőre is tudsz hozni az elején. Viszont egy középső körös CB-t mindenképpen választanék, Tillman és Jennings mögött nem kell kezdenie sem, jövőre meg átveszi Peanut helyét. Akkor is lesz buktató persze. DT, DE, CB ez az első 3, a 4. körben meg DL/LB. Utána mondjuk jöhet safetytől át, backup RB-n át, 4. WR-en keresztül punterig akármi.

Komp. picket idénre tuti nem kapunk, jövőre sanszosabb.
több mint 11 éve
Tényleg, akkor hogy néz majd ki szerintetek a draftunk?
1. DT/DE
2. DT/DE/LB (?)
3. S
4. WR
5. CB
6. Erre már tippelni sem merek.......csi77
1. DT
2. S/CB
3. CB/S
4, DE/LB
5. WR
6. RB
7. QB

kb. ennyi. Aztán Emery remélhetőleg most inkább Jeffrey szintű meglepetésekkel készül mint Mcelek féle busttal...soma80
Lesz hetedik körünk? Valami kompenzációs pick?
Amúgy tényleg jó lenne valami steal.

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Wooton pótolva lett, Bennett lóf..t nem csinált... ha biztos kezű elkapóként mire vitte? Amikor anno ő volt az 1. számú WR a csapatnál 3 éve.. istenem, de szánalmas volt az az O... és ilyeneket visszasírunk, kösz nem.

Az O-ba tényleg csak egy középső (hátsó) körös WR kell, meg egy backup RB, és ennyi. D-be kellett volna egy minőségibb S és/vagy CB FA-ről, de talán egy DT inkább. Na, e téren remélem kigondolt draft stratégiája van Emery-nek... meg látjuk.soma80
Wootton pótolva lett? Oké. Mekk Elek snapjeit ki fogja pótolni? Nyilván túrót se csinált, de akkor is. Izzy? Tavaly nem kellett volna elengedni, nem most visszahozni, vakartam ezen is a fejemet, de le van ejőernyőzve. A rosteredet úgy töltöd fel, ha eszed van, hogy felülről nyomod lefelé a depth chartot, nem kihúzol belőle. Visszajöhetett volna Wootton, 2 évre Tuck, hogy mögötte a szükséges két év alatt felépítsd az újonc DT-det. Nyilván nem elit játékosokról beszélünk, de van bennük egy szezonban 4-5 domináns meccs, talán pont enyi kéne, hogy megnyerjenek egyszer egy k**va rangadót. És ehhez annyit kellett volna tenni, hogy 6-7 milliót átmozgatsz a jövő évi cap terhére, amit kb három aláírással meg lehetett volna tenni. Majd elköltjük jövőre. Kire? Mi van, ha mindenki kihasználja a nagyobb keretet, és visszaigazolja a legjobbjait? Nem vársz jövő évi szabadügynök piacra! Ennek nincs semmi értelme!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
1. DT/DE
2. DT/DE/LB (?)
3. S
4. WR
5. CB
6. Erre már tippelni sem merek.......csi77
1. DT
2. S/CB
3. CB/S
4, DE/LB
5. WR
6. RB
7. QB

kb. ennyi. Aztán Emery remélhetőleg most inkább Jeffrey szintű meglepetésekkel készül mint Mcelek féle busttal...
több mint 11 éve
1. DT/DE
2. DT/DE/LB (?)
3. S
4. WR
5. CB
6. Erre már tippelni sem merek.......

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Bennettet azért bármikor előtudtad venni. Lásd év végi TD-k + pl Steelers GW elkapás. Abban a szutyok offenseben meg ő volt az egyetlen, aki ért valamit az elkapók közül. Ha Wilson előtud lépni ( a tehetség megvan), akkor nem gond, 4. WR szinte pályán sem lesz. Bush mondjuk én továbbra is fenntartom, hogy semmit nem csinált 2013-ban. Legalább 5 olyan meccs volt, ahol nem kapott 3 snapet sem.

Donald tényleg jó lenne, de mi van, ha a Giants kikapja 1/12-re? Kit húzol Jernigan, Mosley, Clinton Dix? Szerintem egyik sem ér 1/14-et.tüsi91
Emlékszem, így volt, ez gyakorlatilag azt jelentette, hogy ő volt aki el tudott kapni egy labdát. Én sok 3. kísérletre emlékszem, amiből az ő elkapásaival lett 1st down...

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Bennettet azért bármikor előtudtad venni. Lásd év végi TD-k + pl Steelers GW elkapás. Abban a szutyok offenseben meg ő volt az egyetlen, aki ért valamit az elkapók közül. Ha Wilson előtud lépni ( a tehetség megvan), akkor nem gond, 4. WR szinte pályán sem lesz. Bush mondjuk én továbbra is fenntartom, hogy semmit nem csinált 2013-ban. Legalább 5 olyan meccs volt, ahol nem kapott 3 snapet sem.

Donald tényleg jó lenne, de mi van, ha a Giants kikapja 1/12-re? Kit húzol Jernigan, Mosley, Clinton Dix? Szerintem egyik sem ér 1/14-et.
több mint 11 éve
 bleacherreport.com/articles/1993497-br-nfl-1000-top-75-safeties/page/2

A TOP 75-ben nincs benn se Wright, se Conte és Steltz-et inkább nem is említem, ellenben Mundy és MD Jennings. MOndjuk a safety-k játékát nagyban meghatározza a pass rush. De ez akkor is elég szégyenletes. El kell a mélyítés a posztra, így talán jobban hajtanak.Toto21
Ha tavaly csináltak ilyet, akkor kb. TOP 25-ben voltak mindketten.

A sapka az ki lesz töltve fullra ez is biztos. Mi ugye nem látjuk a pontos értéket, spotrac és egyéb szerint 6 milla hely van, de volt egy az NFL által kiadott közlöny, amiben akkor 3 millió volt írva, 6 millióval kevesebb, mint a spotracan, vagy az overthecapen. Szóval sok lóvé egész biztos nincs.tüsi91
A Top25 biztos túlzás, de olyanok vannak a lista közepén, mint Quintin Demps, meg Dawan Landry. Most erre mit lehet mondani?

Nem jön már jó játékos, talán mázlival felszedhetsz még egy Rattlif kalibert, de ez a maximum. Nem értem, miért pucolták ki a roster közepét ennyire. Majd draftról feltöltjük. Oké. Kell pótolni kb. 1000 snapet, plusz ST, de mindegy, a pótolhatatlan játékos, és a használható játékos között van néhány fokozat, a feladat nem megoldhatatlan, bár én nem ezt forszíroznám. De idén ismét fel lehetett volna trade-elni, és igazán nagy halat kifogni. De most kell az extra pick, mert megspóroltak 2 milliót, amit fel fognak használni jövőre. Bár ez azt is jelentheti, hogy megkapták a zöld jelzést, hogy egy x éves tervet megvalósítsanak. De az is vitathatatlan, hogy zsinórban második éve 0.5 meccsel marad le ez a csapat a rájátszásról. Egy picit talán jobban oda kéne figyelni aprócska részletekre. Például: nem rúgsz ki használható játékosokat, akiket nem pótolsz. Lehet tévedek. Hónapok óta mondjuk, kik lesznek kirúgva, hogy legyen hely a sapka alatt az új szerzeményeknek. Két darab defensive end évi 10 millióért, meg egy rakás rostertöltelék. Ennek nincs semmi értelme.füligjimmy
Wooton pótolva lett, Bennett lóf..t nem csinált... ha biztos kezű elkapóként mire vitte? Amikor anno ő volt az 1. számú WR a csapatnál 3 éve.. istenem, de szánalmas volt az az O... és ilyeneket visszasírunk, kösz nem.

Az O-ba tényleg csak egy középső (hátsó) körös WR kell, meg egy backup RB, és ennyi. D-be kellett volna egy minőségibb S és/vagy CB FA-ről, de talán egy DT inkább. Na, e téren remélem kigondolt draft stratégiája van Emery-nek... meg látjuk.
több mint 11 éve
 bleacherreport.com/articles/1993497-br-nfl-1000-top-75-safeties/page/2

A TOP 75-ben nincs benn se Wright, se Conte és Steltz-et inkább nem is említem, ellenben Mundy és MD Jennings. MOndjuk a safety-k játékát nagyban meghatározza a pass rush. De ez akkor is elég szégyenletes. El kell a mélyítés a posztra, így talán jobban hajtanak.Toto21
Ha tavaly csináltak ilyet, akkor kb. TOP 25-ben voltak mindketten.

A sapka az ki lesz töltve fullra ez is biztos. Mi ugye nem látjuk a pontos értéket, spotrac és egyéb szerint 6 milla hely van, de volt egy az NFL által kiadott közlöny, amiben akkor 3 millió volt írva, 6 millióval kevesebb, mint a spotracan, vagy az overthecapen. Szóval sok lóvé egész biztos nincs.tüsi91
A Top25 biztos túlzás, de olyanok vannak a lista közepén, mint Quintin Demps, meg Dawan Landry. Most erre mit lehet mondani?

Nem jön már jó játékos, talán mázlival felszedhetsz még egy Rattlif kalibert, de ez a maximum. Nem értem, miért pucolták ki a roster közepét ennyire. Majd draftról feltöltjük. Oké. Kell pótolni kb. 1000 snapet, plusz ST, de mindegy, a pótolhatatlan játékos, és a használható játékos között van néhány fokozat, a feladat nem megoldhatatlan, bár én nem ezt forszíroznám. De idén ismét fel lehetett volna trade-elni, és igazán nagy halat kifogni. De most kell az extra pick, mert megspóroltak 2 milliót, amit fel fognak használni jövőre. Bár ez azt is jelentheti, hogy megkapták a zöld jelzést, hogy egy x éves tervet megvalósítsanak. De az is vitathatatlan, hogy zsinórban második éve 0.5 meccsel marad le ez a csapat a rájátszásról. Egy picit talán jobban oda kéne figyelni aprócska részletekre. Például: nem rúgsz ki használható játékosokat, akiket nem pótolsz. Lehet tévedek. Hónapok óta mondjuk, kik lesznek kirúgva, hogy legyen hely a sapka alatt az új szerzeményeknek. Két darab defensive end évi 10 millióért, meg egy rakás rostertöltelék. Ennek nincs semmi értelme.

- Abe Simpson