Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Megelőztél.😊Újrafogalmazom:Pld kevesebbet keres 😀
Mivel jobb az Allen-Houston-Young mint a Peppers-Houston-Young?Bazzani
dcsicsak
Kevesebb = fele. Azért az nem mindegy.
Bazza, azért Neked is jobban tetszett volna egy Houston-Young-MekkElek pass rush arzenál a Bears-től!😛
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Kevesebbet keres csak kifizetted Peppers után a dead money-t meg átstruktúráltad Cutler fizuját.Allen fiatalabb max ennyi.
több mint 11 éve
Újrafogalmazom:Pld kevesebbet keres 😀
Mivel jobb az Allen-Houston-Young mint a Peppers-Houston-Young?Bazzani
De nézheted úgy is, hogy az Allen-Houston-Young pont egy Allen-nyivel jobb a Houston-Young-nál.
több mint 11 éve
Újrafogalmazom:Mivel jobb az Allen-Houston-Young mint a Peppers-Houston-Young?
több mint 11 éve
Örülünk! 😊 Ha van valaki, akit a csoport riválisok védelmeiből csíptem (a vadhajas mellett), az pont Allen. A pár nappal ezelőtti síri csend és hullaszag hangulat, most kezd átcsapni tavaszi illatos mezőkön szaladgáló szelíd őzikésbe..... 😀
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Most ezt csak én nem érzem olyan hűdereszketekmileszmost igazolásnak? Pepperst lecseréltétek Allenre. Középen semmi nyomás, Allent kettőzik (mondjuk Reiff egy az egyben is megfogja), helyzet ugyanaz. Young megy a padra. Kb ugyanott vagytok.Nem jól látod szerintem. Ez gyakorlatilag egy Mekk Elek upgrade volt. A Young-Houston igazolással léptél egyet oldalra gyakorlatilag, és egy szituációs pass ruher úgy kellett, mint egy falat kenyér. Ha még mindig duplázni kéne, 15 milliót kapna, és a piacra se engedték volna. Egyvalamitől tartok, hogy brutál számokat hozott, de műfüvün. Ezen a szar gyepen olyan nagyon jól az én emlékeim szerint sose szerepelt. Jamarcus Webb hibázhatott esetleg, de ebben nem vagyok biztos.
Köszi Jimmy, én is. 😊Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Most ezt csak én nem érzem olyan hűdereszketekmileszmost igazolásnak? Pepperst lecseréltétek Allenre. Középen semmi nyomás, Allent kettőzik (mondjuk Reiff egy az egyben is megfogja), helyzet ugyanaz. Young megy a padra. Kb ugyanott vagytok.Hát azért nem ilyen egyszerű ez Alent duplázos azzal Houston lehet élni fog a túloldalon. Igaz hogy ő inkább futás ellen elit, de oda fog ő is érni néha. Draftról így szinte tuti DT lesz az első kör...+ Meki LB lesz Allen mögött ha Allent duplázod ott a blitz esély az LB-k netán C előtt. Én Allent mindenképp nagy upgrade -nek érzem
Köszi Jimmy, én is. 😊Bazzani
több mint 11 éve
Igen, így máris más a leányzó fekvése 😉... Remek hír, 2-3 jó év még biztos van benne. Egy igazi all pro elit pass rusher, és 2-3 év alatt ki lehet mellette nevelni a fiatalokat...Persze így a draft is változik DT lesz priority első körbe 2. CB, 3. LD 4. S én ilyesmire számítok... Végül is így Emery nem sakkozott rosszul...Máris rózsásabbnak látom a helyzetet....
több mint 11 éve
Most ezt csak én nem érzem olyan hűdereszketekmileszmost igazolásnak? Pepperst lecseréltétek Allenre. Középen semmi nyomás, Allent kettőzik (mondjuk Reiff egy az egyben is megfogja), helyzet ugyanaz. Young megy a padra. Kb ugyanott vagytok.Köszi Jimmy, én is. 😊
több mint 11 éve
Wow. Ez egy jó hír. Remélem, h Allen 2 10+ sack-es évet tud még itt nálunk produkálni és én már tökéletesen elégedett lennék. Houston - Allen (mögöttük Young) szerintem ez így korrekt DE páros (hármas). DE már nem lesz az első 3.körben a drafton. DT-LB-CB (S). Motivált Allen nagyon sokat tudna még a csapat szekerén lendíteni. Gyakorlatilag 2év 15.5m. Nem rossz!
több mint 11 éve
@JasonLaCanfora Allen's deal includes guaranteed base salaries in the 1st 2yrs as well as a full guaranteed roster bonus due next March.dcsicsakNa, végre a védelembe is hoztál egy gyakorlatilag két éves szerződésre egy valamirevaló veteránt egy szar játékos helyére, és mögötte lehet beépíteni egy újoncot. Szituációs pass rusher Mekk Elek volt. Hangyányi előrelépésnek érzem. Szarkazmus?
Bazza, draft után, megnézem a prospecteket is, aztán írok egy ilyet, ha gondolod, de csak neked, mert téged szeretlek.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Igaza volt Jimmynek! Ez rá a bizonyíték amit leírtál. Peppers cut-ot sejtette mindenki. A többit meg leírta Jimmy nekünk a mi nap. Nem is akartuk megtartani mi igazából Woottont és biztos vagyok benne,hogy nem is kínáltunk neki szerződést. A draft is más tészta lesz így. 1. DT 2. MLB 3. CB 4. DE 5. C szerintem ez kezd egyre valószínűbb lenni4 év, 32 milla, 15,5 garantált.dcsicsakBears gave DE Jared Allen a four-year, $32M deal that voids down to three years of $24M, of which $15.5M is fully guaranteed.
Pepperst lecseréltük Allenre. Ez ok. Woottont lecseréltük Houstonra. Ez is OK. Jött még Willie Young. Remélem hoznak így is 3-4. kör környékén pass rusher DE-t, aki Allen mögött tanulhat. A draft needek sem változtak Allennel, kikell nevelni az utánpótlást, csak így már jelenleg jobb a helyzet.tüsi91
több mint 11 éve
Hát ez igazán örvendetes hír! Na így van kilátás Pass Rush-ra. így akkor hoztunk egy embert a Packers-töl ( Jennings), Vikes ( Allen) és Lions ( Young), azt hiszem ez kapóra is jöhet. Hisz talán így el tudnak mondani, pár play hívást amiket a többiek használnak. ( Nem mintha jövöre nem változtatnának rajtuk)Toto21Ti meg adtatok játékost a Packersnek (Peppers), a Vikes-nak (Wootton), még a Lions kell, hogy leigazoljon egy ex-Bear-t, és akkor a play hívások is körbementek. 😊
több mint 11 éve
Hát ez igazán örvendetes hír! Na így van kilátás Pass Rush-ra. így akkor hoztunk egy embert a Packers-töl ( Jennings), Vikes ( Allen) és Lions ( Young), azt hiszem ez kapóra is jöhet. Hisz talán így el tudnak mondani, pár play hívást amiket a többiek használnak. ( Nem mintha jövöre nem változtatnának rajtuk)
több mint 11 éve
@JasonLaCanfora Allen's deal includes guaranteed base salaries in the 1st 2yrs as well as a full guaranteed roster bonus due next March.dcsicsakPerfect. Én is így képzeltem nagyjából.
több mint 11 éve
@JasonLaCanfora Allen's deal includes guaranteed base salaries in the 1st 2yrs as well as a full guaranteed roster bonus due next March.
több mint 11 éve
Na ugye. Allen jobb oldalt, Houston bal, máris jobban fest minden. Már csak Donaldot kéne draftolni és megoldottuk(?) a D-linet.Deleteha ez bejön és elkerülik ezt a hármast a sérülések sok minden kisülhet ebből, ez a deal tutira felpezsdíti a Bears fanok mai napját, de sztem az egész csoportét. Kéne még egy klassz LB aki összefogja a csapatot aztán lehet is zúzni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
4 év, 32 milla, 15,5 garantált.dcsicsakNagyjából rendben van. Persze jó lett volna a kevesebb, de ez van. Remélem a signing bonus nem sok, s a garantált rész úgy van megcsinálva, mint Cutlernél. Tehát az elején full garantáltat kap, az uccsó két év majdnem ilyen opció szerű. Sztem hasonló lesz.
Bears gave DE Jared Allen a four-year, $32M deal that voids down to three years of $24M, of which $15.5M is fully guaranteed.
Pepperst lecseréltük Allenre. Ez ok. Woottont lecseréltük Houstonra. Ez is OK. Jött még Willie Young. Remélem hoznak így is 3-4. kör környékén pass rusher DE-t, aki Allen mögött tanulhat. A draft needek sem változtak Allennel, kikell nevelni az utánpótlást, csak így már jelenleg jobb a helyzet.
Huhh ez feldobta a napom.
Amúgy van ez a Chris Williams nevű csóka, aki Kanadából jött év közben, őt sokan emlegetik potenciális Hester utódnak. S hát be is került a társaságba a Marshall instagramja alapján.
több mint 11 éve
Na ugye. Allen jobb oldalt, Houston bal, máris jobban fest minden. Már csak Donaldot kéne draftolni és megoldottuk(?) a D-linet.

több mint 11 éve
Itt a számok sztem kevésbé fognak számítani, kb erre kellett akkor a plusz cap space amit felszabadítottak, ami a rókák bérén felül megvan azt oda lehet adni neki idénre. Na ez minőségi csere a tavalyi Peppershez képest, remélem itt is hozza magát és a csavarós "gólörömét" 😀A Vikes fanoknak meg üzenem hogy a passrush keringő úgy válhat csak teljessé ha CM a Vikeshoz igazol. jó lesz?! 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
4 év, 32 milla, 15,5 garantált.
több mint 11 éve
No ez fazsa. A számokra vagyok kíváncsi. Két olyan év, mint Peppers 11-12 az simán benne van. Ez remek.
több mint 11 éve
Jared Allen érkezett 4 évre, számomra halott
több mint 11 éve
Marshall instagram profilján nagyon frankón lehet követni a magánedzőtáborozó kis csapatot. Én egészen el vagyok rajta képedve, milyen jó kis csapatot hoznak össze. A fallal idén kiegészülve szinte az egész O ott van. Bírom a bandát 😊Aligátor-les, slam-dunk verseny, gokart verseny, paintball és persze edzések...
instagram.com/btm15
több mint 11 éve
Így, hogy Ihedigbo kilőve, csak egy dolgot tudok elképzelni, miért épp nost variáltak Cutler szerződésével. Valami miatt rájöttek, hogy kell 1elit pass rusher. Más miatt nem lenne értelme, csak ha meg tudjuk így dzerezni Alent. A Seahawksal még nem írt alá. Nállunk a csoporton belül maradna. Közelebb lenne a család + nállunk több játékidőt kapna. Igaz a sasokkal lenne esélye a SB-ra...Én örülnék neki. Szerintem kb. 2-3 10+ sack év benne van. Nagy kedvencem volt már a Vikingsben is, kár, hogy nem fiatalabb 2-3 èvvel...