Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én úgy vélem, hogy nem lesz semmi féle probléma. Marshall kapni fog egy olyan szerződés hosszabbítást, amibe tavaly is belement. Évi 9-10 millió.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 180 — Így remélem megfelelek nektek.....
Úgy tűnik nálatok is kezdődik egy "szép" sztori, ami mondjuk benne lógott a levegőben:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/impddue1hatkqx7zskgi
Brandon Marshall not worried about Bears extension
Brandon Marshall believes he'll stay on the Chicago Bears for years to come. "I'm not going anyplace," he said Thursday of a potential extension. Do those words ring true as he heads into a contract year?
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Szerintem Mack nem való hozzánk....ő egy tipikus 3-4 OLB

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Hát nem tudom. Én Jernigant láttam kétszer (egyik a nagydöntő) különösebben mély nyomot nem hagyott bennem. Nagy upsideja van, ez nyilván elég vonzó. Nem hinném, hogy ő rookie évében segítség lenne, ellenben Donaldot szerintem már újoncként lehetne jól hasznosítani. S jelenleg a DT állományban ez döntő szempont. Szóval én inkább Donaldot mondanám. A Giants valóban DT needes Joseph távoztával, szóval hacsak nem OL-t húznak, akkor Donaldra esélyesek. Ez esetben a Bears számára a legjobb opció egy pár helyes letrade lenne (na ezt nagyon könnyű mondani). Azt továbbra is fenntartom, hogy nem egy safetytől lesz jobb a védelmünk, ezzel el is zárkózok egyben a Clinton-Dix drafttól. Persze upgrade lenne valamikor később, de jelen pillanatban komoly likak vannak előbbre is. CJ Mosley-t nem tudom mennyire lehetne hasznosítani MLB-be. Erről valaki írhatna majd. Kár, hogy nincs egy Kuechly féle tackle-gyár most, mert akkor rá mondanám, hogy igen, ha nincs Donald, akkor 1/14-re jöhetne ő.

CB posztot inkább 2-3. körben oldanám meg.tüsi91
Kuechly féke tackle gyár Mack, sőt nézve sz adatait ő mindenféle gyár. Volt neki több interception, fum bowl, sack...de ő már nen hinném, hogy bennt lesz nekünk. CJ Mosley ahogy olvastam tud OLB és ILB is lenni. Videók alapján gyors, agresszív. Futás ellen elég jónak tűnik, párszor küldték Blitzre is. Ő viszont volt sérült, illetve a számai jóval gyengèbbek, mint Mack-nek...

több mint 11 éve
Allen: 27 sacks in his last 28 games on natural grass.

Ha ezt tartja, akkor részemről nincs miről beszélni....

Ha Donaldot elviszi a Giants, akkor bármi áron lemennék....még olcsóért is....nekünk ott nincs kit húzni....LB-t nem éri meg, S nincs olyan szintű, CB-picktől 14-re kiráz a hideg, DE nem kell, és amúgy is sztornó....OT nem kell, mondjuk ha már így írom a posztokat, lehet, hogy ha pl. Evans lecsúszna, behúznám azonnal....csak úgy elgondolom azt a 3WR-es felállást, ahol az ellennek Marshall-Jeffery-Evans hármassal szemben kell védekeznie....brrrr.....
Donalddal kapcsolatban annyi kétségem van, hogy ezek a bálnaszomorító 5000 kilós NFL-kezdő G-k nem fogják-e elnyomni...
Oké, hogy a classt dominálja, de vajon tudja-e ezt élesben vasárnaponként....Bear
Donald nem az a batár DT, viszont gyors, robbanékony és nagyon nehéz blokkolni. + A szezon kezdetéig tuti rápakplnak még 4-5 kiló izmot. Támadókhoz húzni első körbe látván a tavalyi D-t? Nem lenne jó húzás. Hacsak nem tudnák valami nagy stealt csinálni...Azt mondom ha Mack még bennt lenne én kihúznám, CJ Mosley hhmm ő rizikósabb...lehet benne lesz egy ke trade ha lesz partner...Kiderül...

több mint 11 éve
Allen: 27 sacks in his last 28 games on natural grass.

Ha ezt tartja, akkor részemről nincs miről beszélni....

Ha Donaldot elviszi a Giants, akkor bármi áron lemennék....még olcsóért is....nekünk ott nincs kit húzni....LB-t nem éri meg, S nincs olyan szintű, CB-picktől 14-re kiráz a hideg, DE nem kell, és amúgy is sztornó....OT nem kell, mondjuk ha már így írom a posztokat, lehet, hogy ha pl. Evans lecsúszna, behúznám azonnal....csak úgy elgondolom azt a 3WR-es felállást, ahol az ellennek Marshall-Jeffery-Evans hármassal szemben kell védekeznie....brrrr.....
Donalddal kapcsolatban annyi kétségem van, hogy ezek a bálnaszomorító 5000 kilós NFL-kezdő G-k nem fogják-e elnyomni...
Oké, hogy a classt dominálja, de vajon tudja-e ezt élesben vasárnaponként....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
RT @BradBiggs: #Bears will pay Jared Allen base salary of $3 million in 2014, a $1M base salary in 2015 and an $11.5M roster bonus in '15.

Jövőre mondjuk sok hely lesz a sapi alatt.tüsi91
Szerencsére üzleti érzéke nagyon ott van a topon Emery-nek. Most már csak draftolni kéne megtanulnia Trestmannal közösen... felejtsenek el ilyen Mcelek féle bustokat... lehetőleg 😊
több mint 11 éve
RT @BradBiggs: #Bears will pay Jared Allen base salary of $3 million in 2014, a $1M base salary in 2015 and an $11.5M roster bonus in '15.

Jövőre mondjuk sok hely lesz a sapi alatt.
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Cutlert úgy látom nem nagyon fogja a floridai napsütés 😀😀
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Alennek nagyon örülök, D-line ból idén kihozták amit lehetett,pepperst szerettem de nem sajnalom pénz/teljesítmény arányban.Szerintem MLB lesz az 1.kör,utána dt/cb később pedig mélyités.

több mint 11 éve
Hát nem tudom. Én Jernigant láttam kétszer (egyik a nagydöntő) különösebben mély nyomot nem hagyott bennem. Nagy upsideja van, ez nyilván elég vonzó. Nem hinném, hogy ő rookie évében segítség lenne, ellenben Donaldot szerintem már újoncként lehetne jól hasznosítani. S jelenleg a DT állományban ez döntő szempont. Szóval én inkább Donaldot mondanám. A Giants valóban DT needes Joseph távoztával, szóval hacsak nem OL-t húznak, akkor Donaldra esélyesek. Ez esetben a Bears számára a legjobb opció egy pár helyes letrade lenne (na ezt nagyon könnyű mondani). Azt továbbra is fenntartom, hogy nem egy safetytől lesz jobb a védelmünk, ezzel el is zárkózok egyben a Clinton-Dix drafttól. Persze upgrade lenne valamikor később, de jelen pillanatban komoly likak vannak előbbre is. CJ Mosley-t nem tudom mennyire lehetne hasznosítani MLB-be. Erről valaki írhatna majd. Kár, hogy nincs egy Kuechly féle tackle-gyár most, mert akkor rá mondanám, hogy igen, ha nincs Donald, akkor 1/14-re jöhetne ő.

CB posztot inkább 2-3. körben oldanám meg.tüsi91
Az a baj, hogy tán az O line class a legmélyebb idén, így a Giants szinte tuti Donaldra megy mivel 2-3. körben is lesznek kezdő szintű O line prospectek...Jernigen nekem sem tűnik a legjobb DT megoldásnak. Bár paraméterei és továbbfejlődési lehetőségei miatt sok szakértő lát benne perspektívát. CB és S szerintem luxus első körben. Lehet így első körbe én is egy jó kis edge rush LB-t húznék. Mack valszeg már nem lesz bennt de CJ Mosley...Esetleg. Minden esetre ha azt az elvet követjük, hogy a need-re nincs value player, akkor a lehető legjobb elérhető D játékost húzzuk, akkor tán nállam is Pryor...A lényeg, hogy 4-5-6 körben kéne csiszolatlan gyémántokat találni. Csak 2 jó pickünk legyen végre az utóbbi évek borzalmai után 😀

több mint 11 éve

CB posztot inkább 2-3. körben oldanám meg.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Olvasgattam az új mock draftokat. A legtöbb Timmy Jernigent írja hozzánk. Valszeg Donaldot kihúzza a Giants előttünk. Vélemények? Ti kit húznátok?Tomcsik
Köszönöm, ez egy igazán kiváló kérdés, engedelmetekkel beugranék, és mondanám. Az egyik legelismertebb underground szakértő pár hónappal ezelőtt azt mondta, Aaron Donald lesz az első, de minimum a második DT, akit kihúznak a drafton. Nos, úgy néz ki a szakma jobban megfizetett része is hasonló véleményre jut. Szerénysége tiltja, hogy név szerint hivatkozzak eme szakértőre, aki szokás szerint megelőzte korát.

Jernigant (biztos így írják?) nem húznám, egyszerűen nem látom, hogy kitűnt volna abból a védelemből, és szerintem egy rossz csapatban sehol sem lett volna. Az én emberem Will Sutton a második körben. Túlsúly, rossz edzésmunka nem érdekli már ott a vezetőséget, produkció meg bőven volt a srácnál (Ashton Jeffries is ilyen háttérrel érkezett). Egy 2. köröstől pedig csak az az elvárás, hogy kerüljön be a rotációba, legyen két jó meccse, aztán lehet írni arról az offseasonban, hogy mekkorát fog fejlődni.

Ha Donald kimegy, szerintem Calvin Pryor lesz a pick, és remélem, hogy nem Dix. Biztos nála is fel lehet sorolni 20-30 különb játékost a draftról, és megnéztem volna a csávót kicsit különb ellenfelek ellen, mint az Eastern Kentucky. Viszont első körös CB-t (Dennard akár, Gilbert szerintem nem viszi semmire ebben a rendszerben, meg úgy általában) nem raksz padra, meg nickelbe, de miatta nem padoztatod Tillmannt, Jenningset meg pláne. És Pryor, valamint mondjuk Buccanon között lényegesen nagyobb különbség van, mint Jernigan, és Sutton között. Szóval ha rá vagyok kényszerítve, első kör S, második kör DT, a draft class depth miatt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Olvasgattam az új mock draftokat. A legtöbb Timmy Jernigent írja hozzánk. Valszeg Donaldot kihúzza a Giants előttünk. Vélemények? Ti kit húznátok?

több mint 11 éve
Meglátjuk mi lesz, ha nagyon szigorúan nézzük, akkor abból a 10 millióból, amit nyertünk a Peppers cuttal idén, abból szereztünk egy Jared Allent, aki kb hasonló tudású játékos, és hoztunk egy Willie Youngot. Rosszabb nem lett a DL, reméljük jobb lesz.

De talán az lenne az igazi, ha a draftról sikerülne leakasztani olyan játékosokat, akik évekig meghatározzák a DL-t. Mert szép-szép, hogy megszerzünk nagy nevű játékosokat, de valahogy nemcsak ez a siker receptje.

Most van újabb két évünk kb. hogy felépítsünk egy pass rushert, ha nem, akkor 2016 környékén ugyanerről fogunk beszélgetni. Allennel reméljük nyertünk két évet, de nem ártana mostantól jól is draftolni és nem Mekkeleket, meg ilyen Hardinokat húzni a védelembe.tüsi91
Igen egyet értünk. El kéne kezdeni jól draftolni és felépíteni a D-t. De Allennel én is úgy vélem nyertünk 2-3 évet. Nem blamálom Pepperst, de 35 éves Allen se fiatal , de ebben a sportbsn az a 2-3 év sokat számít...

több mint 11 éve
Meglátjuk mi lesz, ha nagyon szigorúan nézzük, akkor abból a 10 millióból, amit nyertünk a Peppers cuttal idén, abból szereztünk egy Jared Allent, aki kb hasonló tudású játékos, és hoztunk egy Willie Youngot. Rosszabb nem lett a DL, reméljük jobb lesz.

De talán az lenne az igazi, ha a draftról sikerülne leakasztani olyan játékosokat, akik évekig meghatározzák a DL-t. Mert szép-szép, hogy megszerzünk nagy nevű játékosokat, de valahogy nemcsak ez a siker receptje.

Most van újabb két évünk kb. hogy felépítsünk egy pass rushert, ha nem, akkor 2016 környékén ugyanerről fogunk beszélgetni. Allennel reméljük nyertünk két évet, de nem ártana mostantól jól is draftolni és nem Mekkeleket, meg ilyen Hardinokat húzni a védelembe.
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Jimmynek igaza van annyiból, h nem a múltból kell kiindulni. Én csak remélem, h jövő ilyenkor is úgy fogom gondolni, h sokkal jobban jártunk Allen-nel, mint Peppers-szel.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Újrafogalmazom:
Mivel jobb az Allen-Houston-Young mint a Peppers-Houston-Young?Bazzani
2 évvel, ami nagyon sokat számít... ( Peppers pont az utsó 2 évében volt gyenge, tavaly kifejezetten).
Imádtam Pepperst kétség sem fér hozzá, hogy klasszis volt a posztján.
Allen viszont egy Hall of famer. 12. legtöbb sackel az NFL történetében...
Kb fele annyit keres majd, mint Peppers
Azt hiszem ez épp elég 😊Tomcsik
Mivel előfizettem tavaly a PFF-re, amire mostanában mindenki reszel, ők szépen kimutatták, hogy Peppers tavaly is simán Top20 DE/OLB pass rusher voltfüligjimmy
Az lehet, de akkor Allen top 10... Ha ár/ érték arányt nézek akkor szerintem Allenel jártunk jobban. 2 évvel fiatalabb, ugyanúgy klasszis, mint Peppers, kevesebbet fizetünk neki.
Amúgy még 1x mondom szerettem Pepperst, sosem vitattam, hogy klasszis játékos, lehrt top 20 DE volt tavaly is, de egyszerűen ennyi pènzt már sehogy sem ért max ha top 5 lett volna, de 35 évesen márvlehet még ugy se...+ oké, hogy jó volt, de ha a 2 évvel ezelőtti önmagához méred szemmel làtható a gyengülése. Ezzel szemben Allen 7 szezon óta folyamatosan 10+ sack szezonokat hoz...Szerintem mindenképp jól jártunk. Persze majd a szezonban kiderül...Tomcsik
Egyrészt a lóvé nagy részét már kifizetted neki. Az az övé, zsebre rakta, köszönte szépen. Amit megspóroltál, azt viszont odaadtad másnak, mert a helyére jönnie kellett valakinek. Egy meg egy az nálam mindig kettő, csak nagyon ritkán három. Nem értettem azt a néhányak által képviselt gondolatmenetet se, hogy gyakorlatilag jobb lesz a csapat attól, ha több pénz marad a kasszában. A legkiválóbb kettős könyvelés díját tudtommal még nem osztották ki egyszer sem. Jared Allen egy olyan jószág, amelyik nagyon ritka az NFL-ben: vegytiszta pass rusher. Ő már nem fog neked meccsenként 50 snapet darálni. Az, hogy tavaly kinek milyen szezonja volt, lehet hasonlítgatni, a Vikings D kb. mindenben rosszabb volt, mint a Bears D, és Allen elért plusz 3 sacket. Lassú tapsból indulunk. Kétlem, hogy ő már every-down játékos, vannak kételyeim, hogy a Soldier talaja mennyire tesz jót a technikájának, gyorsabb biztos nem lesz. Lehet, hogy vannak egészségügyi problémák, vagy cash flow, vagy mittomén, amit az ember nem tud, de hogy simán meg lehetett volna tartani Pepperst, mellé leigazolni Houstont, és Youngot, az is biztos. Mindazonáltal pénzt ugyan nem tudtál spórolni, viszont adtál a drukkereknek valamit, amire nem lehet árcédulát ragasztani: egy hírt, amiről lehet ötezer karatkert írni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Újrafogalmazom:
2 évvel, ami nagyon sokat számít... ( Peppers pont az utsó 2 évében volt gyenge, tavaly kifejezetten).
Mivel előfizettem tavaly a PFF-re, amire mostanában mindenki reszel, ők szépen kimutatták, hogy Peppers tavaly is simán Top20 DE/OLB pass rusher voltfüligjimmy
Az lehet, de akkor Allen top 10... Ha ár/ érték arányt nézek akkor szerintem Allenel jártunk jobban. 2 évvel fiatalabb, ugyanúgy klasszis, mint Peppers, kevesebbet fizetünk neki.
Amúgy még 1x mondom szerettem Pepperst, sosem vitattam, hogy klasszis játékos, lehrt top 20 DE volt tavaly is, de egyszerűen ennyi pènzt már sehogy sem ért max ha top 5 lett volna, de 35 évesen márvlehet még ugy se...+ oké, hogy jó volt, de ha a 2 évvel ezelőtti önmagához méred szemmel làtható a gyengülése. Ezzel szemben Allen 7 szezon óta folyamatosan 10+ sack szezonokat hoz...Szerintem mindenképp jól jártunk. Persze majd a szezonban kiderül...

több mint 11 éve
Újrafogalmazom:
Mivel előfizettem tavaly* a PFF-re, amire mostanában mindenki reszel, ők szépen kimutatták, hogy Peppers tavaly is simán Top20 DE/OLB pass rusher volt

2012-es szezon.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Újrafogalmazom:
Azt hiszem ez épp elég 😊

több mint 11 éve
Nnnaaa....pont erre gondoltam a minap, amikor fejtegettem a passrusht....😊
Csak így tovább MRI, örülök, hogy olvasod a fórumunkat, meg is éri ám...
Pöpec nap ez a mai, már csak egy normál 3tech hiányzik és akkor elégedett leszek....

Haterség? Volt ilyen?

No.1. Bears
több mint 11 éve
Én csak a nagy Peppers haterséget nem értettem.
Van helyette egy kicsivel jobb aki meg isten azonnal.Bazzani
Én érveltem amellett, hogy nem feltétlenül kell Pepperst kirúgni, ha lenyeled a lóvét, akkor se kapsz a helyére jobbat, és nem annyiért, hogy az az egy poszt (RDE) kevesebbet vigyen el. De rúgják ki, csak akkor pótolják is. Ki is akadtam, mert nem tették. Szerintem ez egy jobb DE trojka, mint a tavalyi, de biztosan nem rosszabb. Ha valaki (Bass, Washington, akár Izzy) még hozzá tud ehhez tenni, az csak bónusz. Ha erre mondanom kéne, hogy erre hány százalék az esély, hát mindenképpen egyjegyű. De esély, az meg az offseasonban elég.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Van helyette egy kicsivel jobb aki meg isten azonnal.Bazzani
Peppers franchise player pénzt akasztott le. Ahhoz képest kevés volt.
Allen szép pénzt kap. Az ehhez tartozó teljesítményt könnyű belelátni - joggal - Allen következő két-három évébe.
A két dologból fakadó érzések kellően kontrasztosak. Számomra érthetően.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Van helyette egy kicsivel jobb aki meg isten azonnal.