Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Mahd talán idén 😀... Bostic és Greene többet tud szerintem, egy esélyt még megérdemelnek. Remélhetőleg az új D szakik kifőznek valamit. Kicsit erősebb is lett a fal Alennel, Houstonnal és Younggal. Ez talán felhozza az LB sort is...www.profootballfocus.com/blog/2014/04/15/draft-grader-chicago-bears-3/Na igen....ezt már feszegettük kicsit....már most - egy év után - legalább ott jár a 2013-as class, mint az azt megelőző 4 draft....
2009-2011 draftolt játékosokat osztályoz ez az oldal, de röhej, ahogy körbeugrálják Webb-et... lassan már csapata sincsen, de mindegy...soma80
Nálam csak az a kérdés, hogy a D-be tud-e MRI draftolni....mert oda még nem jött semmi épkézláb....Bear
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/15/draft-grader-chicago-bears-3/Na igen....ezt már feszegettük kicsit....már most - egy év után - legalább ott jár a 2013-as class, mint az azt megelőző 4 draft....
2009-2011 draftolt játékosokat osztályoz ez az oldal, de röhej, ahogy körbeugrálják Webb-et... lassan már csapata sincsen, de mindegy...soma80
Nálam csak az a kérdés, hogy a D-be tud-e MRI draftolni....mert oda még nem jött semmi épkézláb....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
www.profootballfocus.com/blog/2014/04/15/draft-grader-chicago-bears-3/2009-2011 draftolt játékosokat osztályoz ez az oldal, de röhej, ahogy körbeugrálják Webb-et... lassan már csapata sincsen, de mindegy...
több mint 11 éve
Ha megnézed az esetről készült videót, ott látható, hogy sárga zászló repült az akció végén.😕
Hát...nem tudom kihez kerül Teddy,de remélem Bostic szintet vagyis inkább szinteket lép jó irányba és sokszor látjuk még ezt tőle! (Istenkém...mikre nem képes az unalom! 😕 )Süsü
több mint 11 éve
Erre nem pont felhívnak 😀 ... Szóvsl remélem az új D szakik rendbe kapják, mert ennél amit tavaly művrlt jóval több van benne..nBánom is én a csekkjeit, csak csináljon hasonlókat. Remélem az új D szakik helyreTomcsikNa neee Bostic tudott ilyet? Ez biztos ő 😀 ???TomcsikAz előszezonban is volt egy pusztító tackle-je. Azonnal kapta is a csekket a ligától.dcsicsak
több mint 11 éve
Bánom is én a csekkjeit, csak csináljon hasonlókat. Remélem az új D szakik helyreNa neee Bostic tudott ilyet? Ez biztos ő 😀 ???TomcsikAz előszezonban is volt egy pusztító tackle-je. Azonnal kapta is a csekket a ligától.dcsicsak
több mint 11 éve
Na neee Bostic tudott ilyet? Ez biztos ő 😀 ???TomcsikAz előszezonban is volt egy pusztító tackle-je. Azonnal kapta is a csekket a ligától.
több mint 11 éve
Na neee Bostic tudott ilyet? Ez biztos ő 😀 ???
Hát...nem tudom kihez kerül Teddy,de remélem Bostic szintet vagyis inkább szinteket lép jó irányba és sokszor látjuk még ezt tőle! (Istenkém...mikre nem képes az unalom! 😕 )Süsü
több mint 11 éve

Hát...nem tudom kihez kerül Teddy,de remélem Bostic szintet vagyis inkább szinteket lép jó irányba és sokszor látjuk még ezt tőle! (Istenkém...mikre nem képes az unalom! 😕 )
több mint 11 éve
Odaát válaszolok erre.Én a mock draftokat elolvasom aztán nevetek rajtuk.Nem értem, miért kellett Tate, meg Pettigrew elé lerakni évi 10 millát, amikor 3 csávó elviszi a cap felét. Fairley elé nem lerakni 5 milliót szerintem baromság. Ha 6 jó meccse van egy szezonba, azon a poszton akkor is megéri, potenciális game changer. Tate... talán. Nem hiszek benne, hogy marad ilyen hatékony, ha többet keresik a labdával, de 1000 yard, meg 5-6 TD szezononként simán benne van. Tudom, Megatron elvonja a figyelmet, blablabla. Ha ez így működne, minden harmadik, vagy negyedik számú célpont, legyen az WR, vagy TE, Johnson mellé menne egy évre bankot robbantani.füligjimmy
Semmi jelentőségük és semmi kihatásuk a jövőre.
Kezdő NFL drukkerként még én is figyelgettem meg izgultam, hogy "hú a draftcountdawn kit ír nekünk" mára változott a hozzáállásom a témában jócskán.
A Watkins dolog elég komoly, amikor már a családjával is többször találkozik a csapat vezetése az nem viccből van.
QB zseni? Szerintem (és nemcsak szerintem) ez lesz neki a kiugró éve főleg ha tényleg jön Watkins (vagy bárki normális célpont) hiszen három QB szaki is dolgozik majd vele.
Na de ez itt kurvára off.
Ha kimegy előttetek Donald akkor szerintem DB pick lesz akárki meglássa.Bazzani
több mint 11 éve
Houston, Paea, Ratliff, AllenBriggs, DJ Willuans, Bostic (Meki???)
Mundy, Conte
Jennings, Tillman
több mint 11 éve
Valaki letudná írni, hogyan néz ki a kezdőnk most?
több mint 11 éve
Én a mock draftokat elolvasom aztán nevetek rajtuk.Nem értem, miért kellett Tate, meg Pettigrew elé lerakni évi 10 millát, amikor 3 csávó elviszi a cap felét. Fairley elé nem lerakni 5 milliót szerintem baromság. Ha 6 jó meccse van egy szezonba, azon a poszton akkor is megéri, potenciális game changer. Tate... talán. Nem hiszek benne, hogy marad ilyen hatékony, ha többet keresik a labdával, de 1000 yard, meg 5-6 TD szezononként simán benne van. Tudom, Megatron elvonja a figyelmet, blablabla. Ha ez így működne, minden harmadik, vagy negyedik számú célpont, legyen az WR, vagy TE, Johnson mellé menne egy évre bankot robbantani.
Kezdő NFL drukkerként még én is figyelgettem meg izgultam, hogy "hú a draftcountdawn kit ír nekünk" mára változott a hozzáállásom a témában jócskán.
A Watkins dolog elég komoly, amikor már a családjával is többször találkozik a csapat vezetése az nem viccből van.
QB zseni? Szerintem (és nemcsak szerintem) ez lesz neki a kiugró éve főleg ha tényleg jön Watkins (vagy bárki normális célpont) hiszen három QB szaki is dolgozik majd vele.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én a mock draftokat elolvasom aztán nevetek rajtuk.Attól félek èn is jogy az lesz...Én se mondtam hogy az fog történni ami a mockokbsn van, csak megjegyeztem, hogy olvastam ilyen verziót...Meglátjuk mi lesz...
több mint 11 éve
Ha már Bear így lelkedzett nyomtam egyet én is.4
DT AARON DONALD , PITTSBURGH
No brainer nálam is.
51
DT DOMINIQUE EASLEY, FLORIDA
Az összes valamire való safetyt, CB-t kikapták. Easley sérülésből jön vissza, de meg lehet itt próbálni.
82
CB KEITH MCGILL, UTAH
Kevésbé képzett, de fizikálisan parádés játékos. Szintén nem volt már benn olyan CB és S, aki megérte volna ezt a 82. helyt. Mondjuk McGill is reach.
117
RB CHARLES SIMS, WVU
Én nem tudom de itt direkt kiakartak baszni velem, a DB-ket csakúgy kapkodták ki előlem. Sims-et nem tudtam bennhagyni. Forte-klón.
156
CB WALT AIKENS, LIBERTY
Volt nálunk viziten is. Jó érték/ár.
183
S ISAIAH LEWIS, MICHIGAN STATE
Végre egy safety, bár így egy hatalmas lyukat azért nyitva hagytam a depth charton. Lewis minimum jó ST ember lesz. Jó érték/ár.
191
G BRANDON LINDER, MIAMI
BPA húzás. Kromer játszadozhat.
több mint 11 éve
Én a mock draftokat elolvasom aztán nevetek rajtuk.Semmi jelentőségük és semmi kihatásuk a jövőre.
Ha kimegy előttetek Donald akkor szerintem DB pick lesz akárki meglássa.
több mint 11 éve
Azért Donald ügyben minket senki sem vesz számításba pedig nagyon nem lepődnék meg ha őt választanánk.Igen 1-2 mockban olvastam hozzátok Donaldot, de szerintem 1/10-re túl nagy rííííccccsssss lenne nektek. Bőven megvagytok DT poszton. Nem hinném hofy ez kenne a priority nállatok. Olyanokat is olvastam, hogy annyira akarjátok Sammy Watkins-t, hogy feltradeltek érte... Mi tagadás nem lennék happy ha egy Megatron, Tate, Watkins triót kéne megfogni...Azt már csak a QB zsenitek ronthatja el...
Persze ez csak akkor ha a Mack, Watkins, Evans, Clowney négyes kimegy és nem szeretünk bele egyik DB-be sem.
Miért tennénk? Persze jöhet most az "ott van Szúúúú meg Fairley akkor minek". Persze ott vannak, csak Suh éppen edzésre sem volt hajlandó menni, Fairleynél nem kértük az 5.opciós évet mert nem ér 5 millát. Mögöttük ott van Mosley meg Fluellen meg valaki akinek a nevét sem voltam hajlandó megjegyezni akkora sztár.
Szóval behúzzuk Donaldot aztán ha Fairley szar akkor meg is van a pótlása jövőre. Ha mindhárman jók akkor meg Suh többet indul DE-ből vagy több lesz a rotáció. Passrush, passrush, passrush.
Fairleyt sem várta senki hozzánk, aztán behúztuk Williams mögé aki egy év múlva mehetett amerre látott.
Detroit, draft, tudjátok semmi sem lehetetlen.Bazzani
Nállam ha Donald kimenne egyértelmű letradelnék 2/20-25 környékére és én biza LB-t húznék, mert nállam egyik S és CB se ér magas első körös pikket....
Meki ki tudja lehet nagyobb bust lesz LB-nek mint DE -nek....Bustic....inkább hagyjuk is...Gríní....Tulképp van egy 1000 éves Lance és egy remélhetőleg egészséges DJ Williams...Az karcsù...
több mint 11 éve
Azért Donald ügyben minket senki sem vesz számításba pedig nagyon nem lepődnék meg ha őt választanánk.Persze ez csak akkor ha a Mack, Watkins, Evans, Clowney négyes kimegy és nem szeretünk bele egyik DB-be sem.
Miért tennénk? Persze jöhet most az "ott van Szúúúú meg Fairley akkor minek". Persze ott vannak, csak Suh éppen edzésre sem volt hajlandó menni, Fairleynél nem kértük az 5.opciós évet mert nem ér 5 millát. Mögöttük ott van Mosley meg Fluellen meg valaki akinek a nevét sem voltam hajlandó megjegyezni akkora sztár.
Szóval behúzzuk Donaldot aztán ha Fairley szar akkor meg is van a pótlása jövőre. Ha mindhárman jók akkor meg Suh többet indul DE-ből vagy több lesz a rotáció. Passrush, passrush, passrush.
Fairleyt sem várta senki hozzánk, aztán behúztuk Williams mögé aki egy év múlva mehetett amerre látott.
Detroit, draft, tudjátok semmi sem lehetetlen.
több mint 11 éve
én igen, ha sikerül Donald az első körben ez a draft már nem nagyon csúszhat ki a kezünkből, ugyanis a további needekkel mindenki tisztában van. Ezen a drafton az egyetlen bukást a rosszul használt első kör jelentheti szvsz.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hellyel közzel oké. Donald teljesen fasza A+ húzás. Bucannon enyhe reach szerintem, de végül is hiány posztra jön, szóval B+. Főleg Conte műtétje miatt nagy harc lesz a másik helyért, Mundy helye elég biztosnak tűnik. A két CB pick teljesen OK. Senki nincs Tillman és Jennings mögött. Ha csak egy beválik az már jó. Ha a nevek nem is stimmelnek, de egy 1 CB minimum jön. (Desir és Aikens felől élénken érdeklődtünk). Eddig nálam ez a defense rész egy A-, B+.Thomas 5. körben zseniális pick lenne, ő sohasem lesz all down back, de egy offensive Weapon lehetne. Bár ott van James a 49-ersben, ők nem igen használják.
Logan Thomast ne. Én nagyon nem kedvelem. Ha nem lennének ilyen fizikai paraméterei még UDFA-nak sem nagyon kellene.
Grimblet abszolút nem ismerem. 6-7. körben én mindenképpen olyan srácokat húznék, akikben ott lehet a potenciál, de a karakterükben vannak gondok. Lásd Alfonzo Dennard, vagy mint a tavalyi 7. pickünk Wilson.
LB poszt szerintem nem férne bele amúgy sem. A secondary-ben nincs minőségi depth (valahol még kezdő sem), Tillman uccsó éve lesz, a DT poszton hatalmas lyukunk van. LB húzás jövőre lesz prioritás. Idén erősen kell imádkozni, hogy DJ maradjon egészséges.
Összességében ez nagyon fasza lett Bear. Nyomtam is rá egy felfelé mutató hüvelykujjat. Májusban azért lehet lesz némi meglepetés.
több mint 11 éve
Játszottam egyet a fanspeaken:14
DT AARON DONALD
PITTSBURGH
51
S DEONE BUCANNON
WASHINGTON STATE
82
CB PHILLIP GAINES
RICE
117
CB LOUCHEIZ PURIFOY
FLORIDA
156
RB DE’ANTHONY THOMAS
OREGON
183
QB LOGAN THOMAS
VIRGINIA TECH
191
TE XAVIER GRIMBLE
USC
Donald no-brainer volt, 2-ben kivitték az épkézláb CB-ket, így lett Bucannon, 3-ra a legjobb CB-t vittem, uígy 4-ben....úgy döntöttem, hogy nem árthat kettő, hiszen nagyon karcsúak vagyunk a poszton, és persze nem volt olyan érték más poszton, ami megérte volna...
Az uccsó három O-mélyítésre ment, D. Thomas szerintem visszahordóként bármelyik jelenlegi opciónknál jobb, trükkös playekre szintén alkalmas, ebbe az O-ba simán lehet pár playe....L. Thomas Trestmannak játék, Grimble pedig ebbe az acélos TE-depthbe simán elfér....
Az MLB-ket úgy vitték, mint a disznó, hatalmas reacheket kellett volna művelnem, inkább nem tettem....
Kiegyeznétek ezzel?
Szerk.: felbuzdultam, nyomtam még egyet:
1. Donald, 2. M. Roberson CB, 3. A. Dixon S, 4. P. Desir CB, 5. L. Barrow LB, 6. D. Thomas RB, D. Fales QB
A Roberson-pick necces, de a komolyabbak kiementek (S-ek is - pl. Bucannon), úgyhogy nem volt mese, legjobb CB...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
És mi van, ha csak egy pár helyes feltrade Donaldért a Giants elé? Hátha nem lenne akkora ára. Clowney miatt a jövő évi draftot is be kellene áldozni, amit én nem tennék.vandeminekEz az opció sem kizárt...
több mint 11 éve
És mi van, ha csak egy pár helyes feltrade Donaldért a Giants elé? Hátha nem lenne akkora ára. Clowney miatt a jövő évi draftot is be kellene áldozni, amit én nem tennék.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Szerintem Donaldon kívűl aki szóba jöhet, mind rícs. Mikor ilyeneket hallok, hogy a csávó limitált a méretei miatt, és sokat fog csúszni, mert olyan, mint Shariff Floyd, csak röhögni tudok. Hageman egyszerűen nem elég jó. Nézed a meccseit, észre se veszed sokszor. Jernigan dettó ugyanez. Akkor már ott van Quarles, Sutton, Easley (neki ez az éve ment a levesbe), Daquan Jones, de legyen Ferguson, vagy Tuitt, bár én egyiket se karmolom különösebben, de mi köztük a különbség? Egyik se dominálja a LoS-t különösebben, van köztük néhány centi, meg néhány kiló különbség, találd meg a legjobbat. Fuller és Gilbert közül inkább Fullert választanám. Gilbert a Mizzou ellen nálam nagyon elrúgta a pöttyöst, egy jobb QB szénné szopatja. Dix szóba se kerülne, ha nem Alabama játékos. Szerintem csúszni is fog, és Pryor előtte megy ki. Egyetlen (egyetemen) domináns 3tech van idén, és az Donald. Ha kimegy, akkor fejvakarás van.füligjimmyHa Donald kimegy én megpróbálnék egy le tradet. A needünk DT, ahogy te is írtad Donaldon kívül szinte alug vannak különbségek, ergo behúzhatunk valaki 2-3. körben is. Szóval letrade ideális kehetne ha lenne rá partner. 20-25. Pikk eseti ke trade-ben húznék egy jó kis LB-t aki még elérhető esetleg S vagy CB...2. Körben DT a legjobb elérhető...3. kör CB és én a letradere számolnék még egy 3. kört ami S lenne. 4-5 kör csere QB + RB... Center De La Puente niatt nem bagy need...Ez ideális kehetne...
Extrém esetben feltrade Clooney-ért...Erre kis esélyt látok. Főleg hogy sok hekyen olvastam hogy kehet a Lions tradel fel Samy Watkins miatt...
több mint 11 éve
Szerintem Donaldon kívűl aki szóba jöhet, mind rícs. Mikor ilyeneket hallok, hogy a csávó limitált a méretei miatt, és sokat fog csúszni, mert olyan, mint Shariff Floyd, csak röhögni tudok. Hageman egyszerűen nem elég jó. Nézed a meccseit, észre se veszed sokszor. Jernigan dettó ugyanez. Akkor már ott van Quarles, Sutton, Easley (neki ez az éve ment a levesbe), Daquan Jones, de legyen Ferguson, vagy Tuitt, bár én egyiket se karmolom különösebben, de mi köztük a különbség? Egyik se dominálja a LoS-t különösebben, van köztük néhány centi, meg néhány kiló különbség, találd meg a legjobbat. Fuller és Gilbert közül inkább Fullert választanám. Gilbert a Mizzou ellen nálam nagyon elrúgta a pöttyöst, egy jobb QB szénné szopatja. Dix szóba se kerülne, ha nem Alabama játékos. Szerintem csúszni is fog, és Pryor előtte megy ki. Egyetlen (egyetemen) domináns 3tech van idén, és az Donald. Ha kimegy, akkor fejvakarás van.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson