Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Fuller rövid és középhosszú paszok ellen szerintem is zseniális....pl. TE-t is fog...Sztem mindkettőnél szarul jött ki a backpedalból, mert rossz volt a talaj. Ez lábmunka inkább, nem sebesség. Az első elég csúnya volt azért, a 2. az egy k. nagy passz, safety is csak annyival maradt le.
Versenyfutás: pl. a Marshall ellen fenn van egy kiló snap tőle....8.05-nél és 8.55-nál kezdődnek a playek....az elsőnél egy NFL-QB azért megdobja...mindkétszer a 11-es veri meg....(a Marshall többet nem is nagyon próbálkozott ilyennel, mert nem is volt ideje, az O-faluk nem volt acélos) Gyak. ugyolyan play...nem sok VA Tech meccset láttam, de ez kicsit aggaszt....végkövetkeztetést nem szeretnék levonni, de óvatos vagyok....tipikus nagy playek...utálom, ha ilyet feladunk...
Pont azért választanám Dennardot, mert nem félek, h szétfutják a speedyk....de én Fuller ellen sem agitálok, kiegyeznék ezzel a pickel is, pont azért, amit Jimmy is leírt.....
www.youtube.com/watch?v=n0jEbdkU2y4Bear
Dennardnak sztem sose kellett feladnia 8-10 yardot, még talán 5-öt is csak nagyon ritkán. OSU ellen biztos nem kellett neki, arra a meccsre tisztán emlékszek, kiemelték vagy tízszer ráadásul. Mégis megverték egy TD-ért, csak épp aluldobott volt a labda, és elütötte. Na, most azt hogy értékeljük? Nem kekeckedésből kérdezem. Nem értek a secondaryhez, bazzeg. A régi szép időkben elég volt csak elkapót, meg támadófalat nézni!
ui.: nekem lenne bajom egyébként a Dennard pick-kel, ha ráállunk egy agresszívabb sémára, nem hülyeség, ha átáll végre a védelem egy hack-a-Shaq taktikára. De egyelőre egy Bears DB ha hozzáér valakihez, repül a zászló. A bírók respektjét ki kell vívni. Elég szégyen, dehát szokod, vagy szopod.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Mit szóltok Gilberthez, vagy Dennardhoz?
több mint 11 éve
Fuller rövid és középhosszú paszok ellen szerintem is zseniális....pl. TE-t is fog...Versenyfutás: pl. a Marshall ellen fenn van egy kiló snap tőle....8.05-nél és 8.55-nál kezdődnek a playek....az elsőnél egy NFL-QB azért megdobja...mindkétszer a 11-es veri meg....(a Marshall többet nem is nagyon próbálkozott ilyennel, mert nem is volt ideje, az O-faluk nem volt acélos) Gyak. ugyolyan play...nem sok VA Tech meccset láttam, de ez kicsit aggaszt....végkövetkeztetést nem szeretnék levonni, de óvatos vagyok....tipikus nagy playek...utálom, ha ilyet feladunk...
Pont azért választanám Dennardot, mert nem félek, h szétfutják a speedyk....de én Fuller ellen sem agitálok, kiegyeznék ezzel a pickel is, pont azért, amit Jimmy is leírt.....
www.youtube.com/watch?v=n0jEbdkU2y4

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Én mint ellenfél két játékost nem szeretnék első körben Bears választásnak.Én azon a véleményen vagyok egy ideje, hogy Pryor hamarabb megy ki, mind Dix (aztán lehet tévedek), de mi ez a hatalmas love sokaknál, azt nem értem. Nézem a srácot a Cincinatti ellen, mondom, ez egy Meriweather-light maximum. Nézem a UCF ellen, hát maximum egy Delmas. Nézem a Rutgers ellen, ebből a srácból lehet egy Bob Sanders. Valszeg azért, mert raszta, és mert szeret beleszállni az emberekbe. Még zónázásban hagyján, főleg cover 2-nél nem is rossz. De egyszer nem láttam, hogy felállt volna egy TE ellen, ami egy dolog, de single-high safetyt sem tud jól játszani (nem is játszott így keveset, azt hittem, inkább őt rakják a boxba). És azért ilyen szar irányítók passzaira illene jobban odaérni. Mondjuk a ballhawk ott van benne. Kíváncsi leszek a srácnak a karrierjére, egyelőre azt tippelem, hogy a stílusa miatt egy sérülésekkel sokat küszködő, de megbízható játékos lesz, aki megjár vagy 4-5 csapatot, mire visszavonul, mert lesz annyira jó, hogy mindig találjon magának csapatot, még talán kezdő posztot is, de annyira nem, hogy hosszútávú szerződést rakjanak elé. Az én emberem Fuller, aki felállt szélen, de komoly tapasztalata van a slotban, nickelként, ez kell egy újonc cornertől nekünk. Nem láttam, hogy megvernék sebességgel, nagyon technikás (imádom az elütött labdákat egy cornertől, aki nem üt le legalább tízet szezononként, arra nem vesztegetnék első kört), a lábmunkáján biztos lehet még csiszolni, de tud emberezni, tud zónázni, nem faultol, stabilan szerel, megvannak a fizikai paraméterei. Ha nem sérült volna le, biztos nagyobb a felhajtás körülötte a szezon végén. Még egy kedvencem, akinek ez az éve (is) ment a levesbe, de remélem Exumot elhozzuk valahol középen-hátul. Mikor láttam játszani, azt gondoltam, atyagatya, egy egy Top10 pick. Nem ment ki a draftra (nem mehetett?), lesérült megint. Pech.
Donald és Pryor. Donald azért mert a legnagyobb hiányposztra érkezik és igazi alapköve lehetne a Bears védelemnek hosszútávon, Pryor pedig azért (mindamellett, hogy az egyik kedvenc prospectem idén) mert lenne valaki a mackó secondaryben (LB-ket is belevéve) aki hatalmasat tud ütni és pont olyan mentalitású akit hozzánk is szeretnék.
Amúgy CB lesz a pick.Bazzani
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én mint ellenfél két játékost nem szeretnék első körben Bears választásnak.Ezzel teljesen egyetértek. Áron Donáld valószínűleg már nem lesz elérhető, a S posztot feltöltötték boldog-boldogtalannal. Igaz, hogy nincs minőség, de legalább a mennyiségre rágyúrtak. Ezért a CB-k közé biztosan húznak rögtön az elején. Szvsz a 14. pick előtt nem sok corner szokott kimenni, szóval lesz lehetőség. Valamekkora reach meg biztosan lesz, dehát nem tud minden csapat letradelni.
Donald és Pryor. Donald azért mert a legnagyobb hiányposztra érkezik és igazi alapköve lehetne a Bears védelemnek hosszútávon, Pryor pedig azért (mindamellett, hogy az egyik kedvenc prospectem idén) mert lenne valaki a mackó secondaryben (LB-ket is belevéve) aki hatalmasat tud ütni és pont olyan mentalitású akit hozzánk is szeretnék.
Amúgy CB lesz a pick.Bazzani
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
A Chicago Bears Kelemen Annája.Pedig nekem nagyon a szívemhez nőtt szegény gyerek. Kicsit kicsi, kicsit szőke, kicsit savanyú, de a miénk 😀vandeminekAzért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.vandeminekEgy új csapatnál? 😀dcsicsak
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én mint ellenfél két játékost nem szeretnék első körben Bears választásnak.Donald és Pryor. Donald azért mert a legnagyobb hiányposztra érkezik és igazi alapköve lehetne a Bears védelemnek hosszútávon, Pryor pedig azért (mindamellett, hogy az egyik kedvenc prospectem idén) mert lenne valaki a mackó secondaryben (LB-ket is belevéve) aki hatalmasat tud ütni és pont olyan mentalitású akit hozzánk is szeretnék.
Amúgy CB lesz a pick.
több mint 11 éve
ez bizony DB pick.Nekem leginkább Dennard a választásom, ha már mindenképpen húznunk kellene 14-re egy DB-t....
füligjimmy
Fuller lenne, ha nem futná le simán egy gyorsabb WR...(tudom, h gyorsabb az ideje hivatalosan, mint Dennardé, de nála én pont azt láttam, hogy ennek ellenére sokszor verik meg, ha csak szaladni kell....)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Pedig nekem nagyon a szívemhez nőtt szegény gyerek. Kicsit kicsi, kicsit szőke, kicsit savanyú, de a miénk 😀Azért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.vandeminekEgy új csapatnál? 😀dcsicsak
több mint 11 éve
Azért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.vandeminekEgy új csapatnál? 😀
több mint 11 éve
Shea McClellin on switching from DE to LB: "I just feel more comfortable at this position, I feel like I could be a good linebacker."hpeter93Nekem is ilyen gondolataim voltak, amikor először jutottam egy lány bugyija közelébe... azt hittem lehozom az összes csillagot, aztán így visszatekintve biztosan nem voltam akkora májer 😀
Azért majd drukkolok neki, jól jönne ha jövőre nem kellene megint új posztot keresni az ifjoncnak.
több mint 11 éve
Shea McClellin on switching from DE to LB: "I just feel more comfortable at this position, I feel like I could be a good linebacker."hpeter93Remelem a jatekan is meg fog latszani ez
több mint 11 éve
Shea McClellin on switching from DE to LB: "I just feel more comfortable at this position, I feel like I could be a good linebacker."
több mint 11 éve
Ebronra engem nem lehet rábeszélni 14.-re, megmondom az őszintét. TE kilőve. OT akár szóba jöhet, de nem fog az igazán jók közül leesni egy se, az is kilőve. De ha meglepi lesz, akkor az tackle lehet. Elkapó? Ha Evans lehullana, vagy Watkins, aki elképesztő returner, is akkor Marshall a slotban.... nedves álom. Következő Odell Beckham, első körben kimegy a srác, nem kétlem, de fene tudja. Igazi elit center nincs, guard nem kell. Kilőve. Clowney után ki a 2. legjobb DE? Vagy mondjuk úgy, pass rusher? Három szabadügynök mögé ráadásul. Meggyőzhető vagyok, de nem látok senkit. Linebacker? Nincs igazi elit MLB idén (se). Pedig elférne. Defensive back, egyéb nem marad. Hogy itt már ki, az meglepetés lesz. De gyökölhetünk rajta, hacsak nem esik le Watkins, Robinson, vagy hasonló kaliberű játékos, ez bizony DB pick.Ámen. Ha Donald nem lesz benn, egy jó falembert el tudnék fogadni, ha nem akkor rakjunk össze egy tökös Secondary-t. Hátha Peanut sokadvirágzását éli, Jennings lekapja megint minden második meccsen és akkor az új gyerekkel egy besza-behu hátsó alakzatot alkotnak
"Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar."
Off topic, én ugyanezt gondolom Michael Bay filmjeiről.füligjimmy
több mint 11 éve
Offens run lesz, szerintem, ott lehet karàcsonyozni a Bears-Steelers pàrosnak.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Nekem még a Philly elleni meccs is ilyen fájdalmat okozott... És igen az a baj, hogy sokszor negyedeken át nem volt az O sehol... Viszont jó volt látni, hogy volt használható passzjáték néhaFelhoztál 3 remek játékost (ebből mondjuk Jefferytől elég emlékezetes gamelosing(van ilyen szó?) drop is beugrik), a fal is megjavult, öröm volt nézni a jobbszárnyat, meg persze remek rekordokat döntögettünk, de volt olyan meccs, ahol három negyeden keresztül pályán sem volt az O (Saints, atyaisten, Lions...) Imádtam, hogy van végre Bears O, jó látni az AJ-BM duót a mindenféle allstar cikkekben, de nem voltunk jók. Csak sokkal jobbak, mint az utóbbi 20 évben bármikor. De. Amíg egy csapat nem konzisztens, addig szar. Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar.ja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????soma80Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
Szereztem most a fórumban pár új barátot 😊.picidzé
több mint 11 éve
Ebronra engem nem lehet rábeszélni 14.-re, megmondom az őszintét. TE kilőve. OT akár szóba jöhet, de nem fog az igazán jók közül leesni egy se, az is kilőve. De ha meglepi lesz, akkor az tackle lehet. Elkapó? Ha Evans lehullana, vagy Watkins, aki elképesztő returner, is akkor Marshall a slotban.... nedves álom. Következő Odell Beckham, első körben kimegy a srác, nem kétlem, de fene tudja. Igazi elit center nincs, guard nem kell. Kilőve. Clowney után ki a 2. legjobb DE? Vagy mondjuk úgy, pass rusher? Három szabadügynök mögé ráadásul. Meggyőzhető vagyok, de nem látok senkit. Linebacker? Nincs igazi elit MLB idén (se). Pedig elférne. Defensive back, egyéb nem marad. Hogy itt már ki, az meglepetés lesz. De gyökölhetünk rajta, hacsak nem esik le Watkins, Robinson, vagy hasonló kaliberű játékos, ez bizony DB pick."Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar."
Off topic, én ugyanezt gondolom Michael Bay filmjeiről.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Felhoztál 3 remek játékost (ebből mondjuk Jefferytől elég emlékezetes gamelosing(van ilyen szó?) drop is beugrik), a fal is megjavult, öröm volt nézni a jobbszárnyat, meg persze remek rekordokat döntögettünk, de volt olyan meccs, ahol három negyeden keresztül pályán sem volt az O (Saints, atyaisten, Lions...) Imádtam, hogy van végre Bears O, jó látni az AJ-BM duót a mindenféle allstar cikkekben, de nem voltunk jók. Csak sokkal jobbak, mint az utóbbi 20 évben bármikor. De. Amíg egy csapat nem konzisztens, addig szar. Szórakoztató, rekordokat produkáló, látványos szar.ja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????soma80Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
Szereztem most a fórumban pár új barátot 😊.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Ha Vaccaro 1/15 volt tavaly, akkor nem olyan nagy reach a Pryor 1/14. Elég alulértékelt a srác, ráadásul van mögöttünk jó pár safety needes csapat. A letradehez még mindig partner kell, persze Emery elmondta, hogy volt pár "call" aztán vagy sikerül vagy nem. Egy plusz 2-3. kör jó lenne, főleg ha mondjuk 1/20-on is kitudod húzni azt, akit 1/14-en is húznál. Ha így működne mindenki hátra felé menne.
több mint 11 éve
Én a legjobb bent lévő def játékost húznám első körben, teljesen mindegy milyen poszt, mindenhol erősítést jelentene.prokiAzért mondjuk egy OL húzás, vagy QB a 100 millio dolláros Cutler mögé elég nagy luxus lenne.
több mint 11 éve
Én a legjobb bent lévő def játékost húznám első körben, teljesen mindegy milyen poszt, mindenhol erősítést jelentene.
több mint 11 éve
Amúgy igen reach a S 14. pickre...Sojszor mondtam ha nincs bennt Donald letrade a kegjobb és 20. hel körül Fuller talán megcsíphető. DE... a S szerpe felértékelődött mostanság. Earl Thomas megtartása vokt a kegnagyobb priority a sasoknál. Chancellor szinte már már LB méretekkel...Azért voltak okyan jók futás és pass ellen is mert mindenhol ott voktak ezek a S-k és fizikálisan meggyötörték a kegjobb elkapókat is...Oryor nekem egy kicsit Earl Thomas t juttatja eszembe ha 14- re S húzunk akkor őt...
több mint 11 éve
Russel Wilson?BazzaniKésői pickről van szó...5-től hátrafelé
szerk.: megelőztél.... 😊

No.1. Bears
több mint 11 éve
Ő ugye 3. körös volt, és az első naptól kezdve játszott. Nem hiszem, hogy Flynn mögött olyan sokat tanult volna. Ez még a nagy kedvencem. Hozzál egy veteránt, mögötte egy újonc tanul. Az bazmeg, Curtis Painter most lett MVP voksoláson második helyezett.Russel Wilson?Bazzaniennek akkor látom esélyét, ha egy általa 2., neadjisten 3. körösnek tartott prospect leesik az 5. körbe, vagy valami hasonló. Nem tudom, irányítóknál ez mennyire szokott előfordulni, minden vízhordó fiút kikiáltanak Tom Bradynek, vagy Tony Romonak, mivel mind a ketten bőven 30 felett vannak, frissebb példa meg nincs, szóval én ebben nem hiszek.füligjimmyÉs annyira örülök, hogy végre Emery kimondta, hogy nincs semmi értelme hátsó körben irányítót húzni, hogy majd feltuningolják, mint egy Word of Warcraft karaktert, mert az utóbbi röpke 8 évből azt lehet látni, hogy amelyik nem tud gyakorlatilag első naptól kezdve játszani, az úgyse viszi semmire.füligjimmyÉn mindennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk húzni hátul egyet....(azt is mondta többször, hogy jöhet a draftról QB....nyilván nem az elejéről, akkor viszont csak a hátulja maradt.... 😊 )
Mindamellett egyetértek azzal, hogy kb. a 95%-ából semmi sem lesz, de szerintem Trestman úgyis kapni fog egy saját kiskedvencet...Bear
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Szerintem ez kb. kizárólag Trestman döntése lesz....meglepődnék, ha MRI belepofázna a QB-kérdésbeennek akkor látom esélyét, ha egy általa 2., neadjisten 3. körösnek tartott prospect leesik az 5. körbe, vagy valami hasonló. Nem tudom, irányítóknál ez mennyire szokott előfordulni, minden vízhordó fiút kikiáltanak Tom Bradynek, vagy Tony Romonak, mivel mind a ketten bőven 30 felett vannak, frissebb példa meg nincs, szóval én ebben nem hiszek.füligjimmyÉs annyira örülök, hogy végre Emery kimondta, hogy nincs semmi értelme hátsó körben irányítót húzni, hogy majd feltuningolják, mint egy Word of Warcraft karaktert, mert az utóbbi röpke 8 évből azt lehet látni, hogy amelyik nem tud gyakorlatilag első naptól kezdve játszani, az úgyse viszi semmire.füligjimmyÉn mindennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk húzni hátul egyet....(azt is mondta többször, hogy jöhet a draftról QB....nyilván nem az elejéről, akkor viszont csak a hátulja maradt.... 😊 )
Mindamellett egyetértek azzal, hogy kb. a 95%-ából semmi sem lesz, de szerintem Trestman úgyis kapni fog egy saját kiskedvencet...Bear
Na jó van, 6. kör....Köll QB, Marc? Igen? Melyik? Oké, jácccá...
Mondjuk az is benne van, hogy az UDFA QB-k nagy részét csábítani fogja, hogy Palmer a 2. számú...még arra is lehet esélyük, szal lehet, h csak egy UDFA jön...kiváló játékszer az is.... 😊

No.1. Bears