Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Jó persze most felsorolhatjuk az összes NFL csapatot, ahol Donald elférne, de ha az igazi needeket nézzük, akkir a New York jöhet igazából szóba....1-14 -ig csak nekik van igazán szükségük DT-re. Mindegyik gelsorolt csapatnak vannak nagyibb hiányposztjai...Pár nap és kuderül 😀Tomcsik
A potenciális Donald-draftolókat írtam le, ráadásul nem is mentem a Dallastól hátrébb....
Azt pedig erősen kétlem, hogy csak a Giantsnak van igazán szüksége DT-re... az esetek jelentős részében nem oda szokott elsülni az első körös pick, ahová a szurkolók - a látszólagos legnagyobb need alapján - várják.....(lásd anno Fairley - Detroit...)

Fuller:
"Not only did Bears bring Virginia Tech CB Kyle Fuller in for pre-draft visit, I am told team put him through workout on campus." - Brad Biggs, Chicago Tribune

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
((A végén pedig az lesz, hogy bennmarad, mi meg letradeelünk (vagy visszük Clinton-Dixet), mert kicsi a lelkem, és nem fér MRI elképzeléseibe, aki ugye folyamatosan azt hangoztatja, hogy "bigger" defense kell....na akkor küldöm a francba 😊 ))Bear
Eddig sose azt húzta akit vártunk. Valahogy már fel vagyok készülve arra hogy egy sémába nem illő csókát húz be mer mijjen jó atléta mán a gyerek. Ez a draft tökéletes lesz kideríteni hogy totál homály-e a védelemhez vagy sem...

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Jernigannek reszeltek, max. második kör....vmit szedett az is...
Raidersnek szerintem is vannak nagyobb gondjai, de nem tartom lehetetlennek a Donald-picket...
A Vikesnál igazán elférne, és Zimmert ismerve simán el tudom képzelni, hogy a Def-fal az első...
Detroitnál nekem valószínűbb a CB vagy WR pick....
Giants karcos....nagy need, bár náluk WR és OT is jöhet (esetleg Ebron, de nem hiszem)...
Ramsnél pedig szintén elkél egy igazi passrusher DT....
(Dallasnál pedig marha nagy űr jön - a tavaly durván sérült - Melton után)
A feltradeelőket pedig ne is számítsuk...marha nagy mák kell Donaldhoz....
((A végén pedig az lesz, hogy bennmarad, mi meg letradeelünk (vagy visszük Clinton-Dixet), mert kicsi a lelkem, és nem fér MRI elképzeléseibe, aki ugye folyamatosan azt hangoztatja, hogy "bigger" defense kell....na akkor küldöm a francba 😊 ))Bear
Jó persze most felsorolhatjuk az összes NFL csapatot, ahol Donald elférne, de ha az igazi needeket nézzük, akkir a New York jöhet igazából szóba....1-14 -ig csak nekik van igazán szükségük DT-re. Mindegyik gelsorolt csapatnak vannak nagyibb hiányposztjai...Pár nap és kuderül 😀

több mint 11 éve
Jernigannek reszeltek, max. második kör....vmit szedett az is...
Raidersnek szerintem is vannak nagyobb gondjai, de nem tartom lehetetlennek a Donald-picket...
A Vikesnál igazán elférne, és Zimmert ismerve simán el tudom képzelni, hogy a Def-fal az első...
Detroitnál nekem valószínűbb a CB vagy WR pick....
Giants karcos....nagy need, bár náluk WR és OT is jöhet (esetleg Ebron, de nem hiszem)...
Ramsnél pedig szintén elkél egy igazi passrusher DT....
(Dallasnál pedig marha nagy űr jön - a tavaly durván sérült - Melton után)
A feltradeelőket pedig ne is számítsuk...marha nagy mák kell Donaldhoz....
((A végén pedig az lesz, hogy bennmarad, mi meg letradeelünk (vagy visszük Clinton-Dixet), mert kicsi a lelkem, és nem fér MRI elképzeléseibe, aki ugye folyamatosan azt hangoztatja, hogy "bigger" defense kell....na akkor küldöm a francba 😊 ))

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Miért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊Süsü
Az a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...Tomcsik
Ő a miénk lesz!!!Süsü
Bár igazad lenne!
De sajna már a Vikes is stíröli 8-nál....Bear
A Raiders-rol nem is beszelve. Tehat kicsi a valoszinusege , hogy benn lesz 14-nel. Az a baj , hogy nalunk egy feltrade sem jatszik a keves cetli miatt. Meg tul sok folt maradna utana is.Toto21
Raidersnek nagyobb hiánypisztjai is vannak Donald jó játékos, de ha van nagyobb needed 1/5 -re azért nagy reach...Vikesnek negvan a D line nekik QB és LB sokkal nagyobb need nem hinném hogy Donald lenne nekik a legjobb húzás hacsak nem akarnak kiszúrni velünk...Detroit...hallani hogy Fairley és Suh szerződése is lejár jövőre, de meg lennék lepve ha nem tartanák meg legalàbb az egyiket...ezt azonban jövőre is orvosolhatják, most sokkal nagyobb hiánypisztjaik vannak ( CB, S, esetleg WR ) New York őket érzem a legveszélyesebbnek....Joseph távozása miatt igazi hiányposzt a DT nálluk. Azonban bagy hiánypiszt a Ol és a TE is...kérdés mit ítélnek fontosabbnak ( én a helyükbe Donaldot húznám...) Remélem ők Ebront vagy Levant fogják.... Dallas nem hinném hogy feltradelnének szerintem inkább viszik Hagemant vagy Jearnigent esetleg DE-t, amúgy is ott van Melton...Rams D line nagyon erős, ligaelit...nagyobb needjeik vanbsk Donaldnál így remélem ők nem köpnek a levesünkbe...A legjobban a Giantstól tartok....

több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Az a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...Tomcsik
Ő a miénk lesz!!!Süsü
Bár igazad lenne!
De sajna már a Vikes is stíröli 8-nál....Bear
A Raiders-rol nem is beszelve. Tehat kicsi a valoszinusege , hogy benn lesz 14-nel. Az a baj , hogy nalunk egy feltrade sem jatszik a keves cetli miatt. Meg tul sok folt maradna utana is.
több mint 11 éve
Ő a miénk lesz!!!Süsü
Bár igazad lenne!
De sajna már a Vikes is stíröli 8-nál....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ő a miénk lesz!!!
több mint 11 éve
Az a baj, hogy a New Yorkon kívül ìrták már Donaldot a Ramshez, a Lionshoz is...Bár szerintem inkább New York aki veszélyes...Meg olyanokat is lehetett olvasni hogy s Dallas feltradel Donaldèrt...

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Miért vinne a Giants DT-t? Vigyen TE-et! : ) ...akkor Donald a miénk! 😊
több mint 11 éve
Elnézést a tudatlanságomért de mi a különbség a DE és az LDE között?hpeter93
LDE=Left defensive end
RDE=Right defensive end
Amúgy nen kizárt hogy néha Houston be fog menni középre, de alapvetően DE lesz vagy első vagy 2. körben hozunk egy DT ha nem Donaldot, akkor a 2. körben. Írtam korábban hogy a Hageman, Nixx, Jearnigen, Easley 4-esből még tuti bennt lesz valaki a 2. körben...Aztán kehet megint kapunk valami nagy MRI féle meglepit...

több mint 11 éve
Elnézést a tudatlanságomért de mi a különbség a DE és az LDE között?hpeter93
Semmi, az egyik DE-ről van szó....az LDE (a védőfal bal szélén) megy az RT ellen....mivel Allen áll majd fel az LT-vel szemben....

No.1. Bears
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Elnézést a tudatlanságomért de mi a különbség a DE és az LDE között?

több mint 11 éve
Amikor Houstont leigazoltuk, egyértelmű volt,, hogy DE-nek szánjuk....
Eltelt pár hét és jött Allen....mindenki lapított Houstonnal kapcsolatban, aztán csendben eldöntöttük (mi is, az USÁban is), hogy LDE lesz....
Mi van akkor, ha szimplán DT-nek szánjuk (abban az esetben, ha pl. Donald nem csúszik le ide)....mondjuk az első körben ezzel sem vagyunk kisegítve, mert nincs olyan DE, akire rátenném a 14. picket....Ealytől mentsen meg a jóisten....Barr nem illik ide, több pedig nincs....de el tudom képzelni, hogy meglephetnek bennünket egy 2. körös DE-pickel, miközben DT-re várunk....

No.1. Bears
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki több Vernon Gholstonos MSU meccset is látott.sapka
De te vagy az egyetlen, mert az unokatesója volt MSU-s, ő az OSU-n játszott 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Én az LB sorért az elég idős Briggs- és sérülékeny DJ Williams plusz Bostic-Mekkelek miatt sem vagyok igazán nyugodt. A secondary majdnem ugyanez szintén, halovány cserékkel, és Conte elég nagy kihagyás után tér vissza.hpeter93
Igen az LB sorért én is aggódok, de jól is elsülhet...Bosticban több van, mint amit mutatott, Greene is javulhat...remélem Meki megállja a helyét és Vriggs meg Williams nem sérül le...Az új D edzőkkel + a tavalyi tapasztalattal szerintrm Bostic előléphet...Meglátjuk...

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Én az LB sorért az elég idős Briggs- és sérülékeny DJ Williams plusz Bostic-Mekkelek miatt sem vagyok igazán nyugodt. A secondary majdnem ugyanez szintén, halovány cserékkel, és Conte elég nagy kihagyás után tér vissza.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mivel Jared Allen is benézett pár évre, így sanszos, hogy Houston főleg egyértelmű passz helyzeteknél bemegy középre, Izzy meg alapban mind DT-ben, mind endként tud hozni egy közepest bármilyen körülmények közt. Most ha ehhez hozzávennénk Donaldot, és Collinst, bár a térdszalag szakadás necces egy DT-nél, akkor már azt mondhatjuk, hogy tulajdonképpen nem is rossz a DL alapanyag. Ha Bass (akinél ne felejtsük el, hogy DIV2-ből jött és rookie évében csinált szép dolgokat vagy Washington picit előrelép az még bónusz. + Willie Young.

Amúgy szerintem jön majd még egy DT 4-5. körben is. Reidet a Princeton DT-jét nagyon sasoltuk.

Én csak amiatt aggódok, hogy Emery eddig milyen embereket húzott a D-be. Mert offenseben jól kapirgál, de Mekkelek, Hardin...
több mint 11 éve
Azért Donald hozzáállásban is példás játékos, Gholstont ez nem igazán jellemezte....ráadásul bedugták 3-4-be...szenvedésekkel teli évek....sztem utána igazán lesz*rta az egészet....

Attól én is tartok kissé, hogy a bálnák ellen hogyan tartja majd a pozícióját futásnál (no meg rövid karok, stb...), de olyan motorja van a fickónak hogy kész...kiváló first step....(lehet mondani, hogy az NFL-ben kezdő Guardokat nem tudja majd olyan könnyen meglepni passznál, mint egyetemen....erre komoly válasz volt, hogy agyonsz*patta az összes leendő kezdő G-t (centerestől) a senior-edzéseken....
Kicsit fel fogják rántotthúsozni szerintem (kb. 10font - ha mi húzzuk ki)....neki az lenne az elsődleges dolga nálunk, hogy belülről komolyan menjen a passrush....erre én tökéletesnek tartom....a rotáció pedig úgyis segít ellensúlyozni, ha vmelyik meccsen el tudják nyomni...majd jön Ratliff és Paea együtt középre, oszt jóidő....(azért a szélen is egy hegy van most Houstonnal....)

Nekem inkább Warren Sapp jutna az eszembe.... 😀

No.1. Bears
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
úgy vettem észre itt a legnagyobb a Donald hype, ezért is érdeklődnék. Biztos sok meccset láttatok tőle, szóval lehet róla diskurálni 😊, na.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki több Vernon Gholstonos MSU meccset is látott. Donald meccsei alapján és combine performanca alapján (impresszív atletikai-erőelemek), nekem Gholston ugrott be róla, tulajdonképpen miért nem lehet ő VG 2.0?sapka
Gholston egy felszteroidozott tenyészbika volt egyetemen, aki focizni nem tudott, profik között ez meg kevés. Volt ilyen előtte is, utána is, lesz is ilyen. Nekem nem jut eszembe Donaldhoz hasonló játékos. Ha 6-3 magas lenne, Top10 pick gondolkodás nélkül. Így is az lesz, csak nem tűnt fel a szakértőknek eddig. Akit ezért fizetnek, annak feltűnt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Első körben Donald vagy letrade, secondaryben tudunk húzni kicsit lejjebb is megfelelő jelöltet.soma80
Szívem szerint én is ezen variácokat várnám, csak az a gond, hogy a letradehez partner is kell megfelelő ellenszolgáltatás mellett, ami nem biztos, hogy lesz. Ha nem, akkor én CB picket várok, de csak Donald után.
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
úgy vettem észre itt a legnagyobb a Donald hype, ezért is érdeklődnék. Biztos sok meccset láttatok tőle, szóval lehet róla diskurálni 😊, na.
Biztos nem én vagyok az egyetlen aki több Vernon Gholstonos MSU meccset is látott. Donald meccsei alapján és combine performanca alapján (impresszív atletikai-erőelemek), nekem Gholston ugrott be róla, tulajdonképpen miért nem lehet ő VG 2.0?

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Első körben Donald vagy letrade, secondaryben tudunk húzni kicsit lejjebb is megfelelő jelöltet.
több mint 11 éve
Reméljük, hogy igazad van, az első nekem kifejezetten sebességnek tűnik, bár nem tudom, hogy a Marshall 11-ese mennyire gyors gyerek...

Mondjuk nincs olyan prospect, akinél tutira lehetne menni....

A sechez én sem konyítok semennyire...ez nem is kérdés....őszintén szólva nem is szokott érdekelni... 😊 Most azonban muszáj, mert ide fogunk húzni...

Dennarddal az a gondom, hogy elég sokszor csúszik le az ellenfélről, nem képes megcsinálni a szerelést minden helyzetben (Fuller azonban igen)...nekem ez a legnagyobb kérdés nála....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Fuller rövid és középhosszú paszok ellen szerintem is zseniális....pl. TE-t is fog...

Versenyfutás: pl. a Marshall ellen fenn van egy kiló snap tőle....8.05-nél és 8.55-nál kezdődnek a playek....az elsőnél egy NFL-QB azért megdobja...mindkétszer a 11-es veri meg....(a Marshall többet nem is nagyon próbálkozott ilyennel, mert nem is volt ideje, az O-faluk nem volt acélos) Gyak. ugyolyan play...nem sok VA Tech meccset láttam, de ez kicsit aggaszt....végkövetkeztetést nem szeretnék levonni, de óvatos vagyok....tipikus nagy playek...utálom, ha ilyet feladunk...
Pont azért választanám Dennardot, mert nem félek, h szétfutják a speedyk....de én Fuller ellen sem agitálok, kiegyeznék ezzel a pickel is, pont azért, amit Jimmy is leírt.....

www.youtube.com/watch?v=n0jEbdkU2y4Bear
Sztem mindkettőnél szarul jött ki a backpedalból, mert rossz volt a talaj. Ez lábmunka inkább, nem sebesség. Az első elég csúnya volt azért, a 2. az egy k. nagy passz, safety is csak annyival maradt le.

Dennardnak sztem sose kellett feladnia 8-10 yardot, még talán 5-öt is csak nagyon ritkán. OSU ellen biztos nem kellett neki, arra a meccsre tisztán emlékszek, kiemelték vagy tízszer ráadásul. Mégis megverték egy TD-ért, csak épp aluldobott volt a labda, és elütötte. Na, most azt hogy értékeljük? Nem kekeckedésből kérdezem. Nem értek a secondaryhez, bazzeg. A régi szép időkben elég volt csak elkapót, meg támadófalat nézni!

ui.: nekem lenne bajom egyébként a Dennard pick-kel, ha ráállunk egy agresszívabb sémára, nem hülyeség, ha átáll végre a védelem egy hack-a-Shaq taktikára. De egyelőre egy Bears DB ha hozzáér valakihez, repül a zászló. A bírók respektjét ki kell vívni. Elég szégyen, dehát szokod, vagy szopod.füligjimmy
Én inkább S-t húznék és Pryort persze ha Donald nincs bennt...CB-k közül nehéz, de Fuller nekem meggyőzöbb, nint Deanard vagy Gilbert, de végül is egyik sem rossz, csak nagy reach 1/14-re....