Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Russel Wilson?ennek akkor látom esélyét, ha egy általa 2., neadjisten 3. körösnek tartott prospect leesik az 5. körbe, vagy valami hasonló. Nem tudom, irányítóknál ez mennyire szokott előfordulni, minden vízhordó fiút kikiáltanak Tom Bradynek, vagy Tony Romonak, mivel mind a ketten bőven 30 felett vannak, frissebb példa meg nincs, szóval én ebben nem hiszek.füligjimmyÉs annyira örülök, hogy végre Emery kimondta, hogy nincs semmi értelme hátsó körben irányítót húzni, hogy majd feltuningolják, mint egy Word of Warcraft karaktert, mert az utóbbi röpke 8 évből azt lehet látni, hogy amelyik nem tud gyakorlatilag első naptól kezdve játszani, az úgyse viszi semmire.füligjimmyÉn mindennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk húzni hátul egyet....(azt is mondta többször, hogy jöhet a draftról QB....nyilván nem az elejéről, akkor viszont csak a hátulja maradt.... 😊 )
Mindamellett egyetértek azzal, hogy kb. a 95%-ából semmi sem lesz, de szerintem Trestman úgyis kapni fog egy saját kiskedvencet...Bear
több mint 11 éve
ennek akkor látom esélyét, ha egy általa 2., neadjisten 3. körösnek tartott prospect leesik az 5. körbe, vagy valami hasonló. Nem tudom, irányítóknál ez mennyire szokott előfordulni, minden vízhordó fiút kikiáltanak Tom Bradynek, vagy Tony Romonak, mivel mind a ketten bőven 30 felett vannak, frissebb példa meg nincs, szóval én ebben nem hiszek. Szerintem lesz majd egy QB tryout, és esetleg egy UDFA villanthat.És annyira örülök, hogy végre Emery kimondta, hogy nincs semmi értelme hátsó körben irányítót húzni, hogy majd feltuningolják, mint egy Word of Warcraft karaktert, mert az utóbbi röpke 8 évből azt lehet látni, hogy amelyik nem tud gyakorlatilag első naptól kezdve játszani, az úgyse viszi semmire.füligjimmyÉn mindennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk húzni hátul egyet....(azt is mondta többször, hogy jöhet a draftról QB....nyilván nem az elejéről, akkor viszont csak a hátulja maradt.... 😊 )
Mindamellett egyetértek azzal, hogy kb. a 95%-ából semmi sem lesz, de szerintem Trestman úgyis kapni fog egy saját kiskedvencet...Bear
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
És annyira örülök, hogy végre Emery kimondta, hogy nincs semmi értelme hátsó körben irányítót húzni, hogy majd feltuningolják, mint egy Word of Warcraft karaktert, mert az utóbbi röpke 8 évből azt lehet látni, hogy amelyik nem tud gyakorlatilag első naptól kezdve játszani, az úgyse viszi semmire.füligjimmyÉn mindennek ellenére szinte biztos vagyok benne, hogy fogunk húzni hátul egyet....(azt is mondta többször, hogy jöhet a draftról QB....nyilván nem az elejéről, akkor viszont csak a hátulja maradt.... 😊 )
Mindamellett egyetértek azzal, hogy kb. a 95%-ából semmi sem lesz, de szerintem Trestman úgyis kapni fog egy saját kiskedvencet...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Jah, Elek idén a leggyorsabb LB lenne. Még safetyk között is elkaristolna a 4.55 körüli idejével. Atletikus, produktív egyetemen, oszt olyan kevés a profik között, mint lócitromban a C-vitamin. www.chicagobears.com/multimedia/videos/Phil_Emery_on_2014_NFL_Draft/89c986ff-0f95-4b7f-ada2-94cf1ba1914a
Jah, amit még Emery mondott pár hónapja, hogy amit megtanult a Mekk Elek pickből, hogy rushernél fontos "more lenght" Legyen hosszabb, karja, lába, egyebe, gondolom én. Szóval Barr annyira nem illik a képbe. De valaki úgyis beleszeret a potenciálba. Aztán lehet lesz belőle valami.
És annyira örülök, hogy végre Emery kimondta, hogy nincs semmi értelme hátsó körben irányítót húzni, hogy majd feltuningolják, mint egy Word of Warcraft karaktert, mert az utóbbi röpke 8 évből azt lehet látni, hogy amelyik nem tud gyakorlatilag első naptól kezdve játszani, az úgyse viszi semmire.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Azért még lehet szerencsénk, de én sem hiszem, hogy benn lesz...ha a Giants nem húzza ki, akkor majd a Rams...Simán lehet, hogy idén is reachelünk egyet látszólag (aztán hogy bejött tavaly...)
DT-k közül Sutton szerintem lassú, Nix dettó (nála mondjuk értehtő, mivel úgy néz ki, mint egy busz, és nem is egy 3tech-srác), Jernigant és Hagemannt már megbeszéltük....maradna Easley, de neki meg totál tropa az ACL-je, pedig Donald után ő lenne a legjobb...Pasqualoni külön is sündörgött vele....nekem a srác mellett sajna red flag van....2 ACL-szakadás...ne akarjunk még egy Dvoraceket...
Mindent összevetve: Donaldon kívül szerintem egyik lehetséges DT sem ér 14-et....de pont így gondolom a CB-S prospectekről is....szal nekünk nincs nagy lehetőségünk arra, hogy ne reacheljünk....ráadásul nekem Pryor jobbnak tűnik Clinton-Dixnél....
Ami még izgi kérdés, hogy mit is akarunk Barrtól?! Vele is nyomattunk egy private workoutot....kérdés, hogy milyen pozícióba rakod a fazont....de ez egy elég meglepő pick lenne...tipikus 3-4 OLB, bár 255 fontosan 4.5 alatt fut...adsz neki egy kis pörköltet, rögtön 270, és akkor Houston DT....szal Barr rajta lehet még a listán....(nekem ez a választás sem jönne be annyira, lásd McClellin-pick....pont uez volt vele, bár ugye ez nem törvényszerű, csak valószínű)
Ha nincs Donald, akkor leginkább a trade visszafelé lenne a legjobb megoldás (ha akad vkinek ingerenciája rá)....nekem ez nem is kérdés...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Emery asszonta, hogy Donald nem lesz ott 14-re. Valaki azt mondta még november/december környékén (egy férfi, akit gondolatait van szerencsétek olvasni, és aki fél évvel megelőzi korát), hogy Donald lesz az első DT, akit kihúznak. Szerintem készülhetünk DB pickre. Csak ne Gilbert, és pláne ne Dix, egyszerűen rosszul lennék tőlük. Mivel mindenki őket mondja biztosnak, ezért meg is nyugodtam egy kicsit, biztos meg fogunk lepődni.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ez mondjuk nagyon szép statisztika. Hány olyan meccs volt, amikor az első félidőben nem bírt az O szerezni szaros 10 pontot, de még ki se bírt jönni a saját térfélről? Lions kétszer, Saints, Redskins, Vikings idegenben (a liga legszarabb védelme ellen), Eagles, Packers itthon. Volt 3 meccs ebből, amikor szaros 21-23 pont elég lett volna a győzelemhez. Nem kell feltétlenül megállíthatatlan támadógépezetet vizionálni, mert nekem fingom sincs, hogy jött ez ki Top2 offense-nek. Sikerült kitömni a Redskinst, Cowboyst, Brownst, garbage time-ban megszórni a Lionst. Harmadik kísérletekre átlagos volt a csapat, 4. kísérletekre botrány, yardokban se pirítottak szerintem. McCown fellöbbölt labdáit le tudták húzni párszor, ami meccseket nyert. Nyilván kurva nagy előrelépésről lehet beszélni, de csak azért, mert nem volt itt NFL szintű offense edzői stáb a blitzkrieg óta. A három fiatal csikó elképesztően jól húzott, és remélhetőleg még van bennük extra fokozat. De emlékezzünk vissza az elmúlt néhány évre, volt itt pár olyan védőjátékos, akik nem tudták tartani a szintet, szépen le is süllyedt a béka segge alá a D. Remélem az O tudja tartani ezt a szintet, remélem sikerül még Wilsont beépíteni, és találni egy csere futót, és a sérülések (amik most biztos jönnek) nem herélik ki teljesen a csapatot. Bushrod-Forte-Cutler trió pótlása nem lenne megoldható. A védelemben vannak NFL szintű játékosok nagyjából minden posztra, a taktikával szerintem nem volt gond, a felkészítéssel rengeteg. Amit a D játékosok veteran leadership címszóval idén előadtak, az kolosszális szégyen volt. Briggs gerinctelen, ezt eddig is sejtettük (jó, tudtuk, csak már elfelejtettük), de Tillmann egész szezonban úgy viselkedett, mint egy taknyos óvodás, akinek ellopták a biciklijét. Ezért örülök Allen érkezésének, ha nem is ér annyit, mint amennyit kap, de pörög, mint a búgócsiga, tapsol, kiabál, meglehetősen kameraérzékeny az ürge, kell egy ilyen arc. Jennings előrelépését várom még ilyen téren. Kell egy kezdő kaliberű DT (nem hiszem, hogy egy újonc erre a posztra idén megoldás, sokáig tart a kinevelésük, és Donald mögött elég nagy a nihil), ezért safetyt gondolok első körben, ott se depth, se kezdő, és azért azon a poszton inkább be lehet egy újoncot dobni a mélyvízbe. De leginkább szerencsét draftolnék, mert az évek óta nincs, és anélkül nem lehet nagyot nyerni.2. Legeredményesebb O volt a mienk, csak a minden rekordot megdöntő denver volt jobb...Ha csak az O-n múkt volna sima a PO. Szeribtem az O idén még jobb lesz. Jobban megszokták már egymást. Marshall nagyon összefogta a bandát. Ő szervezett privát tréninget ahol kb mindenki ott volt az O-ból...Látszik hogy Trastmen ért az O-hez. A védelem is sokat fog javulni szerintem, főleg egy jó draft esetén...Egyre több helyen irják, hogyha Donald kimegy valszeg megpróbálunk letradelni20-25. Helyre. Mert jo CB (Fuller?) Talán S még mindig lesz bennt a + pick meg mindig jól jön...Tomcsikja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????soma80Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Elsö kör, ha Donald valamiert nem lenne elerhato, akkor csak Fullert tudnam elfogadni, esetleg Gilbert de o annyira nem jon be. Hageman es Jernigan pedig felejtos, ahogy mondod. Masodik korben Ealy lenne szerintem a jo valasztas, ha Nix es Bucannon nincs benn. DT kozul Tuitt, ha lecsuszna 3. korig az lenne a legjobb. Ealyben sok a potencial, es akkor o at tudna venni Allen helyet mire o kioregszik.
több mint 11 éve
Nekem tetszik Fuller játèka de őt letrade esetén képzelném el...Ha már S akkir inkább Pryor, HaHa szerunrem túlértékelt...Remélem Jearnigant vagy Hagemant hanyagoljuk első körben...Nixx, Jearnigen, Hageman, Easley 4-esből szerintem a 2. körben us bennt lesz valaki...Ha Donakd nincs benn remélem le tudunk tradelni 20-25.hely környékére és ott kihúzhatjuk akegjobb bennt maradt S-t vagy CB-t....MRI arról beszélt, hogy 6 jelöltünk van 14-re...minden pozíciót néznek, kivéve QB-t...(jó, ez nyilván duma, mármint pl. OT-t nem fognak húzni)Szerintem sokkal fontosabb a sorrend, amit persze nem fogunk tudni 😀
Donaldon kívül attól félek Pryor, Clinton-Dix és Gilbert lehet azon a listán....remélem, h Jernigan és Hagemann nincs rajta....ki lehet a másik kettő? Fuller esetleg?Bear
Mert ha egy Mekkelek-szintű állatság van az elején, akkor nem lesz itt öröm-é-bódottság.
Ha Donald még elérhető lesz 14-re nagyon remélem, hogy őt húzzák. Csak ahhoz bent kellene maradnia addig.
Szerk.: Most nézem, hogy annyira hátra rakták ezt a b*zi draftot, hogy még nézni se tudom majd 8-10 között...vandeminek
több mint 11 éve
MRI arról beszélt, hogy 6 jelöltünk van 14-re...minden pozíciót néznek, kivéve QB-t...(jó, ez nyilván duma, mármint pl. OT-t nem fognak húzni)Szerintem sokkal fontosabb a sorrend, amit persze nem fogunk tudni 😀
Donaldon kívül attól félek Pryor, Clinton-Dix és Gilbert lehet azon a listán....remélem, h Jernigan és Hagemann nincs rajta....ki lehet a másik kettő? Fuller esetleg?Bear
Mert ha egy Mekkelek-szintű állatság van az elején, akkor nem lesz itt öröm-é-bódottság.
Ha Donald még elérhető lesz 14-re nagyon remélem, hogy őt húzzák. Csak ahhoz bent kellene maradnia addig.
Szerk.: Most nézem, hogy annyira hátra rakták ezt a b*zi draftot, hogy még nézni se tudom majd 8-10 között...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
MRI arról beszélt, hogy 6 jelöltünk van 14-re...minden pozíciót néznek, kivéve QB-t...(jó, ez nyilván duma, mármint pl. OT-t nem fognak húzni)Donaldon kívül attól félek Pryor, Clinton-Dix és Gilbert lehet azon a listán....remélem, h Jernigan és Hagemann nincs rajta....ki lehet a másik kettő? Fuller esetleg?

No.1. Bears
több mint 11 éve
2. Legeredményesebb O volt a mienk, csak a minden rekordot megdöntő denver volt jobb...Ha csak az O-n múkt volna sima a PO. Szeribtem az O idén még jobb lesz. Jobban megszokták már egymást. Marshall nagyon összefogta a bandát. Ő szervezett privát tréninget ahol kb mindenki ott volt az O-ból...Látszik hogy Trastmen ért az O-hez. A védelem is sokat fog javulni szerintem, főleg egy jó draft esetén...Egyre több helyen irják, hogyha Donald kimegy valszeg megpróbálunk letradelni20-25. Helyre. Mert jo CB (Fuller?) Talán S még mindig lesz bennt a + pick meg mindig jól jön...ja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????soma80Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
több mint 11 éve
ja, persze.... TOP5 volt sok-sok statisztikát figyelembe véve, de tényleg... irtó rossz volt nézni két ilyen szörnyű elkapót mint Jeffrey és Marshall, és persze ne feledkezzünk meg az alig valamit felmutató Forte-ról sem... Te még is mit néztél tavaly??????Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.picidzé
több mint 11 éve
Azzal mondjuk egyetértek, hogy tavaly nagy szerencsénk volt abban, hogy az offenseben tényleg nem volt sérülés Cutlert leszámítva. Az OL-t egyszer sem kellett megbontani, ez minden csapatnál kulcskérdés, s ugye a sztárok közül is egészséges volt mindenki végig. Cserébe mondjuk a védelemből mindenki megdöglött.Ám ez minden csapatra igaz. A sérülések egy teljes szezont küldhetnek padlóra (lásd Bears 2011). S elég kevés csapat van, ahol a sérültek helyére hasonló minőség ugrik elő. Én offense oldalon nem látom rossznak a depthet, persze egy jobb csere TE elférhetne, egy RB backup feltétlenül kell, az OL talán egész jól áll. Maximum Bushrod hiányát nem tudom hogyan oldanánk meg. De egy vak oldali tackle pótlása mindig kényes kérdés.
több mint 11 éve
Párral kevesebb kritikus drop,Illetve belefaragsz még egy rímet, akkor egy versike is megvan. Lehet mantrázni. ^_^ ^_^
párral több kritikus blokk
ésmegvan a 12 nyert meccs.picidzé

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?Toto21Az O elég szar volt tavaly, csak a tavalyelőttihez képest volt látványos a javulás. Úgyhogy simán lehet még sokkal jobb szezon is. Párral kevesebb kritikus drop, párral több kritikus blokk és megvan a 12 nyert meccs.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Ha már a D-nél vagyunk szerintem a tavalyinál rosszabb nem lehet, és az új emberek miatt is javulást várok elég látványosat 😛 ( optimizmus a felsö fokon). Viszont valamiért szekptikus vagyok, hogy az O még egy ilyen szezont össze tud hozni. Azért ehhez nagyban hozzájárult, hogy Cutler sérülésén kívül szinte mindenki ép maradt. Nem sok olyan szezon van egymás után ahol ennyire megúsznánk sérülés nélkül és láttuk mi történhet egy csapategységgel ha pár meghatározó ember kiesik és kövezzetek meg de nem annyira érzem a minöségi mélységet O oldalon. Hisz ha az elsö számú emberekkel történne valami akkor kik is vannak mögöttük?
több mint 11 éve
Hát én erősen kételkedem abban, hogy a legjobbak közé emelkedik a D, de igazából nem is lesz rá szükség, ha az O. legalább ilyen szinten teljesít majd...Nekünk elég lehet a PO-hoz, ha egy jó közepes D. van...
Tüsinek: én meglepődnék kissé, ha a 3. napon nem húzunk Qb-t...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Amúgy én azt várom, hogy Bostic és Greene is felnő a feladathoz és sokkal jobbak lesznek, főleg hogy a fal Houstonnal, Alennel és Younggal azért sokat erősödött...+ az új D edzők hátha tudnak valamit 😊...Meki remélhetőleg jobb LB lesz, mint amilyen DE volt... A front seven combosodásával a secondary is jobb lesz szerintem. Én javulást várok és remélem a D ismét visszakerül a legjobbak közé, ahogyan azt megszoktuk....
több mint 11 éve
Glennon tavaly volt nálunk privát workouton ezt nem árt észben tartani, még ha csak pletyka szinten is merült fel a dolog.Én reménykedek Donald ban, ha ő kimegy remélhetőleg találunk partnert letrade-re. 20-25. hely környékére. Ott jöhetne Hageman vagy Jearnigen, esetleg Fuller. A letrade miatt lenne egy +3 vagy 4. körünk...Jajj de várom már...
Ahogyan a tavaly draftolt két LB is volt edzésen nálunk, Millssel és Washingtonnal pedig a combineon csevegtünk. A nagy OL run miatt, ugye Long elég komoly reach-csel jött 1/20-ra (és nem mondhatjuk azt, hogy nem érte meg), Wilson pedig a 7. körben simán bevállalható volt.
Íme az idei lista:
Walt Aikens, DB, Liberty (PRI)
Anthony Barr, LB, UCLA (PRO)
Tajh Boyd, QB, Clemson (SR)
Xavius Boyd, LB, Western Kentucky (INT)
Deone Bucannon, DB, Washington State (PRI)
Ha Ha Clinton-Dix, DB, Alabama (PRI)
Aaron Donald, DL, Pittsburgh (COM)
Laurent Duvernay-Tardif, OT, McGill (INT)
Dominique Easley, DL, Florida (PRI)
Kyle Fuller, CB, Virginia Tech (PRI)
Zach Fulton, OL, Tennessee (PRI)
Marqueston Huff, DB, Wyoming (PRO)
Gabe Ikard, OL, Oklahoma (COM)
Al Louis-Jean, DB, Boston College (PRO)
Jordan Lynch%, QB, Northern Illinois (LOC) (COM)
Louis Nix, DL, Notre Dame (PRI)
Kevin Norwood, WR, Alabama (PRO)
Calvin Pryor, DB, Louisville (PRI)
Tommy Rees, QB, Notre Dame (PRI/PRO)
Will Sutton, DL, Arizona State (PRI)
De'Anthony Thomas, RB, Oregon (PRI)
Chris Watt, OL, Notre Dame (PRO)
James White, RB, Wisconsin (PRI)
Ami biztos, hogy elég sok secondary játékos volt viziten, mind CB, mind S, szóval az első 3 körben egyértelműen valószínűsíthető 2 DB és egy DT. Egy backup RB-t várok offense oldalra, a többi 6 pick a védelem.tüsi91
több mint 11 éve
Glennon tavaly volt nálunk privát workouton ezt nem árt észben tartani, még ha csak pletyka szinten is merült fel a dolog.Ahogyan a tavaly draftolt két LB is volt edzésen nálunk, Millssel és Washingtonnal pedig a combineon csevegtünk. A nagy OL run miatt, ugye Long elég komoly reach-csel jött 1/20-ra (és nem mondhatjuk azt, hogy nem érte meg), Wilson pedig a 7. körben simán bevállalható volt.
Íme az idei lista:
Walt Aikens, DB, Liberty (PRI)
Anthony Barr, LB, UCLA (PRO)
Tajh Boyd, QB, Clemson (SR)
Xavius Boyd, LB, Western Kentucky (INT)
Deone Bucannon, DB, Washington State (PRI)
Ha Ha Clinton-Dix, DB, Alabama (PRI)
Aaron Donald, DL, Pittsburgh (COM)
Laurent Duvernay-Tardif, OT, McGill (INT)
Dominique Easley, DL, Florida (PRI)
Kyle Fuller, CB, Virginia Tech (PRI)
Zach Fulton, OL, Tennessee (PRI)
Marqueston Huff, DB, Wyoming (PRO)
Gabe Ikard, OL, Oklahoma (COM)
Al Louis-Jean, DB, Boston College (PRO)
Jordan Lynch%, QB, Northern Illinois (LOC) (COM)
Louis Nix, DL, Notre Dame (PRI)
Kevin Norwood, WR, Alabama (PRO)
Calvin Pryor, DB, Louisville (PRI)
Tommy Rees, QB, Notre Dame (PRI/PRO)
Will Sutton, DL, Arizona State (PRI)
De'Anthony Thomas, RB, Oregon (PRI)
Chris Watt, OL, Notre Dame (PRO)
James White, RB, Wisconsin (PRI)
Ami biztos, hogy elég sok secondary játékos volt viziten, mind CB, mind S, szóval az első 3 körben egyértelműen valószínűsíthető 2 DB és egy DT. Egy backup RB-t várok offense oldalra, a többi 6 pick a védelem.
több mint 11 éve
Felroppent egy hir...miszerint..a Tampa hajlando eltradelni Glennon-t. Mi az esely arra,hogy nalunk kot ki a srac? Eleve jot rohogtem mikor bekerult az nfl korforgasaba..nem szivesen latnam macko mezben meg masodik szamu iranyitokent sem! (Bocs,de a telefonomon elfogytak az ekezetek 😀 )SüsüEn nem aldoznek ra egy pick-et ( max 7. koroset, de az ugye iden nincs), annyira azert nem jo. De ha kivagjak es minimum fizetesert alair, akkor egye fene.
Masik hir, Josh Morgan-t letartoztattak, mert a hetvegen megutott valakit. O tagadja a vetkesseget, mert bevalassa szerint o ilyet sose tenne...
több mint 11 éve
Felroppent egy hir...miszerint..a Tampa hajlando eltradelni Glennon-t. Mi az esely arra,hogy nalunk kot ki a srac? Eleve jot rohogtem mikor bekerult az nfl korforgasaba..nem szivesen latnam macko mezben meg masodik szamu iranyitokent sem! (Bocs,de a telefonomon elfogytak az ekezetek 😀 )
több mint 11 éve
Az NFL az egyik legprofibb sport. Kötve hiszem, hogy ne látott volna kalória táblázatot eddig és ne lenne kőkemény étrendjük...Nem véletlen néznek így ki....Persze amellett, hogy koxolnak...Tomcsikfüligjimmysoma80Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az NFL az egyik legprofibb sport. Kötve hiszem, hogy ne látott volna kalória táblázatot eddig és ne lenne kőkemény étrendjük...Nem véletlen néznek így ki....Persze amellett, hogy koxolnak...Legyünk nagyon őszinték, Elek szépen fogta magát, és beiratkozott egy tenyésztelepre, ahol megkapta a szteroidkúráját. Ne nézzék már hülyének az embert. A csávó egész életében sportolt, olyan kondiban van, hogy felállt a székből, és 4.8 alatt futotta a negyvenet, amivel a combine-on se nagyon lógna ki lefelé. De 3 hónap alatt ilyen szintű kondiba hozta magát, mert mostmár számolja a kalóriákat, meg másképp súlyzózik. Mert egyetemen, utána főleg a Bearsnél eddig nem volt táplálkozási tanácsadó, meg atletikai direktor, meg huszonöt tréner. Most életében először kapott egy kalóriatáblázatot. Mellé EPO-t, meg zsírégetőt. Egyébként nagyon érdekes, hogy itt soha nem fogta egy veterán össze a kölyköket, és vitte magával ilyen "atlétikai központokba", pedig odáig, meg vissza volt mindenki a veterán leadershippel, és mégis Marshall volt az első, aki így összefogta a társaságot. Na, róla elhiszem, hogy mostmár nem doppingol, de csak azért, mert ha a gyógyszereire naponta rátolna némi roidot, attól biztos szétbaszná a helyi kocsmát. De sose hallottad, hogy Urlacher fogta, és elvitte magával az LB csapatot, vagy Tillmann az újonc safetyket, pedig azokból is volt egy tucat. Aztán a 2010/11 körül villantó fiatalkotól (Moore, Roach, Conte, Wright, Wootton) a csillagok szerencsés együttállása miatt kaptál egy jó szezont, és nem többet.Shea McClellin dropped 11 pounds in the offseason in preparation for his switch to linebacker.Legalább úgy látszik, hogy igyekszik...Adjunk neki még egy lehetőséget...Aztán lehet liga elit LB lesz MRI meg majd veri a melléy...Látjátpk én mehmondtam mekkora ász ez a Meki fiú 😀Tomcsik
McClellin looks like a new man. He's down to 252 pounds, saw his forty time quicken from 4.74 to 4.50, and dropped a ton of bad weight, getting his body fat percentage down from 18 to 10. McClellin spent the winter in California training, working on his drops, getting stronger, and building up his confidence. The Bears plan to work the 2012 first-rounder at strong-side linebacker.
Ha csak ezen múlna a poszt váltás sikeressége....soma80
A sorsolás nem vállalhatatlan, annak örülök, hogy az első három meccsen nem jön szembe a védelemmel megállíthatatlan hadigépezet, ha mégis szétfutják őket, akkor le is csengethetik a szezont. By week után megyünk a lembóra, az is szép. Dallas szezon végére simán kipukkanhat, Vikingsből is kinézem (első jövendölésem: Speilmannt kirúgják), a Lionsba is benne van a szezon végi összeomlás, ezek a csapatok inkább a szezon végén jöjjennek. Jetset még el bírtam volna viselni inkább a szezon végén, de ne legyünk telhetetlenek. Saints nem bírja a hideget (globális felmelegedés), ha Big Love folytatja a hagyományokat, akkor egy gyönyörű mélyrepülésbe kezdenek novemberben (és az utolsó két meccsüket megnyerik). A 10-11 győzelem eddig minden évben benne volt, de sose jött ki, mostmár az univerzum kipörgeti nekünk a három cseresznyét.füligjimmy