Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Köszi az invitálást! 😉
Tippem: HaHaHaHa Clinton-Dix.
Csak, hogy fájjon is. 😊

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Donald a legjobb interior rusher a drafton, ami nagyjából a második legfontosabb pozíció a QB után. Top10-ben ki fog menni. Raidersnél nincs senki használható. Falconsnál nincs használható 30 alatt. Big Love Tampáját nem lehet mondani, de majd biztos elkapót akar húzni első körben, nagy szokása. Vikingsnél van egy nose tackle, és egy másodéves, aki elég kevés nyomot hagyott eddig maga után. Bills-Lions duót azért nem mondom, mert ők legalább NFL szintű csávókat tudnak kezdőként pályára rakni. Titans elmozdul 34-re, ez jó. Utána jön a Giants, ahol nincs középen senki. A Rams lehet bennt hagyja, és elhoznak egy CB-t, de ez se biztos. Falemberre se szoktak költeni, elkapót húztak magasan kétszer, Fischer meg is marta magát utána, főleg, hogy a produkció elmaradt. De nem hinném, hogy ő ne akarna középen három embert rotálni minimum. Ha valaki azt gondolja, hogy olyan csávók, mint a Top3 DB (legyen az akárki), vagy a 3. számú elkapó, vagy 3. számú offensive tackle magasabbra van értékelve, szerintem csalódni fog. Ha Donald nem lenne kiválasztva, az olyan ritka jelenség, mint amikor egy lehulló tégla agyoncsap valakit. Előfordulhat. De nem tartom vissza a lélegzetem.

Gondolkodom ezen nagyjából egy éve minimum, hogy megtegyek e egy személyes megjegyzést. Nos, megteszem, akinek nem inge, nem veszi magára. Ez nem egy kozmetikai tanfolyam, neadjisten a Nemzeti Sport Online Chicago Bears szekciójának facebook üzenőfala. Így hirtelen nem is tudom eldönteni, melyik lenne a rosszabb.füligjimmy
Ha a realitásokat nézzük sajnos igazad van. Mondjik szerintem a New York fogja vinni, de lehet még a legjobb 10-be kimegy. Remény hal meg utoljára...

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Donald a legjobb interior rusher a drafton, ami nagyjából a második legfontosabb pozíció a QB után. Top10-ben ki fog menni. Raidersnél nincs senki használható. Falconsnál nincs használható 30 alatt. Big Love Tampáját nem lehet mondani, de majd biztos elkapót akar húzni első körben, nagy szokása. Vikingsnél van egy nose tackle, és egy másodéves, aki elég kevés nyomot hagyott eddig maga után. Bills-Lions duót azért nem mondom, mert ők legalább NFL szintű csávókat tudnak kezdőként pályára rakni. Titans elmozdul 34-re, ez jó. Utána jön a Giants, ahol nincs középen senki. A Rams lehet bennt hagyja, és elhoznak egy CB-t, de ez se biztos. Falemberre se szoktak költeni, elkapót húztak magasan kétszer, Fischer meg is marta magát utána, főleg, hogy a produkció elmaradt. De nem hinném, hogy ő ne akarna középen három embert rotálni minimum. Ha valaki azt gondolja, hogy olyan csávók, mint a Top3 DB (legyen az akárki), vagy a 3. számú elkapó, vagy 3. számú offensive tackle magasabbra van értékelve, szerintem csalódni fog. Ha Donald nem lenne kiválasztva, az olyan ritka jelenség, mint amikor egy lehulló tégla agyoncsap valakit. Előfordulhat. De nem tartom vissza a lélegzetem.

Gondolkodom ezen nagyjából egy éve minimum, hogy megtegyek e egy személyes megjegyzést. Nos, megteszem, akinek nem inge, nem veszi magára. Ez nem egy kozmetikai tanfolyam, neadjisten a Nemzeti Sport Online Chicago Bears szekciójának facebook üzenőfala. Így hirtelen nem is tudom eldönteni, melyik lenne a rosszabb.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Na nem ide akartam hanem jogu a többiek is tudják 😊

több mint 11 éve

www.jaguars.com/news/unionjax/article-unionjax/JAGUARS-LIVE--WESTFIELD/8157ce19-64e8-473c-8606-48643c127660

Akit érdekel esetleg. A Jax Londonban lesz a Westfield Stratford -ban. Lehet találkozni csapattagokkal és a cheerleaderekkel. Játékok, értékes nyeremények stb. Aki nem akar Amerikáig utazni, hogy lássa a kedvenceket, esetleg Angliában él itt a lehetőség. Cheers Guys

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Én leszek annyira naiv, és jóhiszemű illetve benyalok minden nfl es "szakértő" oldalt, hogy betippeljem donaldot ha már eddig senki se tette.
Aaron Donald DThpeter93
Kb 19 órával a te posztod előtt tettem. Ne zavarjon! 😛Süsü
Megkövetlek, barátom. 😀hpeter93
A próféta szóljon belőlünk mackópajti! 😀Süsü
Jaj bazmeg hagyjátok már abba.picidzé
Ne haragudj,de ez az uborkaszezonban maximálisan természetes,hogy hülyeség hülyeség hátán. Nézd el nekünk. Téged is elkaphat még ez a kórság...ne feledd! 😀
több mint 11 éve
 www.jaguars.com/news/unionjax/article-unionjax/JAGUARS-LIVE--WESTFIELD/8157ce19-64e8-473c-8606-48643c127660

Ha esetleg valaki kedveli a Jax-et 10.-e szombat itt lesznek Londonban. Aki nem akar az USA-ba utazni hogy találkozzon játékosokkal vagy itt él Angliába ne hagyja ki...

több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Nézem mi ez a nagy tippelde, hát holnap draft. Ja, jólvan
Bent lesz Donald, mégis Fullert húzzuk a tippem 😛

több mint 11 éve
most már biztos hogy nem így lesz...

www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/charles-davis/205654?campaign=Facebook_writers_davisdavemayer
Na persze csak Manziel megy ki első körbe, amikor van 3-4 ordítóan QB needes csapat.. Mondjuk leszarom csak Donald legyen a mienk 😀

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
most már biztos hogy nem így lesz...

www.nfl.com/draft/2014/mock-drafts/charles-davis/205654?campaign=Facebook_writers_davis

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Én leszek annyira naiv, és jóhiszemű illetve benyalok minden nfl es "szakértő" oldalt, hogy betippeljem donaldot ha már eddig senki se tette.
Aaron Donald DThpeter93
A próféta szóljon belőlünk mackópajti! 😀Süsü
Jaj bazmeg hagyjátok már abba.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Sajnos szerintem sem lesz már bent Donald, így az én tippem: Kyle Fuller, CB, Virginia Tech
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Aaron Donald DThpeter93
A próféta szóljon belőlünk mackópajti! 😀
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Aaron Donald DThpeter93
Megkövetlek, barátom. 😀

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Aaron Donald DThpeter93
Kb 19 órával a te posztod előtt tettem. Ne zavarjon! 😛
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Én extrém leszek 😀

Donald már nem lesz bent és a nagy nézelődésben lecsúszik hozzánk egy nevesebb O játékos. Trestman és MRI befogja egymás szemét és rányomnak a támadó oldalra. Ezzel persze nem lenne megoldva semmi.
Viccet félretéve, Donald tényleg nem lesz már, szóval egy CB/S lesz húzva.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Opciók:
1, Donald DT
2. letrade
3, Pryor vagy Fuller

ezekkel lennék elégedett...
több mint 11 éve
Reménykedek...Aaron Donald DT...
2. kör Jean Baptiste CB

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Aaron Donald DT

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Szerintem meg végre egyszer mákunk lesz és bent marad Donald, és hogy tetézzem még vagyunk is annyira professzionálisak hogy be is húzzuk :cool:

komolyra fordítva a szót Fuller a tippem, vagy egy olyan noname akit senki sem vár és a miénk lesz a seahawks-sapka 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Nagyon pöpec történet:

espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/10886636/kyle-long-chicago-bears-supports-boy-bullied-schoolBear
Igazán nemes cselekedet töle. Remélem sikerül tovább fejlödnie és elkerülik a sérülések, hogy még sokáig nézhessük nálunk a játékát.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
A szívem azt mondatja velem, hogy Donald valahogy lecsúszik hozzánk, de az eszem azt mondja, hogy nem lesz elérhetö. Pryor és Fuller az a kettö akit itt el tudok képzelni. De mivel egyes mock-okban már Gilbert és Dennard elé teszik, ezért félö, hogy az oroszlánok elviszik. Így maradna Pryor, de ez így túl egyértelmü, ezért az én tippem, JASON VERRETT TCU CB
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én könnyen el tudom képzelni, hogy ha nem sikerül komoly 3techet beszerezni a drafton, Houstont fogjuk ott látni....(és akkor talán jön még egy DE a draftról)
Nix nem ér 14-et, az fix...
Mivel szerintem sem csúszik Donald, ezért én a Dennard, Fuller, Pryor, Clinton-Dix négyesre szűkítettem a kört. Nekem egyik sem "szexi" pick 14-re....
Clinton-Dixet nem szeretném, Dennard körül nincs nagy pörgés...marad: Fuller és Pryor (mindkettő 50-50%)....ha muszáj egyet választani, akkor a tippem: (hogy ne legyen uaz mint Tüsié 😊 ) Pryor

Szerintem Bazzán kívül is várunk minden kedves tippelőt, hiszen sokaknál 2. kedvenc a Bears....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A védelemben az első a védőfal. Anélkül semmi nincs. Lásd Chicago Bears 2013. Még a piac nyitása előtt leírtam/leírtuk, hogy a prioritás DL, DL, DL és ha lehet még DL és azután a többi. Én továbbra is magasról szarok az LB sorra, persze egy Kuechly jó lenne középre, de a 2005-06-os Bears D sem Urlacher miatt lett TOP 2, hanem mert főleg Tommie Harrisék hasítottak belül.

A DL-t aránylag helyre pofozta MRI, szerintem 2 DT hiányzik: egy pash rusher és egy rotációs hústorony. Utóbbira sok esélyes lehet a draft későbbi köreiben. Az első pedig Donald. De mivel sokan védelmet akarnak építeni az előttünk lévők közül... azt meg a védőfalnál kell kezdeni.

Más olyan, aki megéri az 1/14-et nincs, Nix egy nagyon érdekes gondolat lenne.

De akkor kezdjük meg a hagyományos (idén 3. alkalommal megrendezett) 1. körös tippversenyt a Bears fanok számára. (+ Bazza)

Két ember között vaciláltam a végső tippem: Kyle Fuller CB/S, Virginia Tech

Ha még is a másik tippem Pryor lenne, nos nem lennék csalódott, ha Donald lecsúszna pedig....
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nagyon pöpec történet:

espn.go.com/chicago/nfl/story/_/id/10886636/kyle-long-chicago-bears-supports-boy-bullied-school

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)