Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Most azon izguljunk, hogy csússzanak a Safetyk, hátha a top5-ből megcsípünk egyet a 2-ban...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ezt nen hiszem el , minek kellett a kosoknak Donaldot huzni.... De legalabb a secondary meg van oldva , tenyleg behuztuk Fullert.
több mint 11 éve
Könyörgöm, Suttont ne!Az a gyerek csak döcög a pályán...rettenetes....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Azért a Rams elmehet a bánatos hervadt picsába...Szopni fognak megint mert se secondary se értelmes WR azt a falat meg hova betonozza már...Fuller so so...Legalább nem Ha Ha 😀
több mint 11 éve
Holnapra is lesz jó jelölt. Mondjuk ne Hageman. De pl Sutton. Állítólag sokat fogyasztott, mert 2013-ban szar volt.Kyle Fuller:

Rookieként rögtön lehet nickel Frey helyett. Már rögtön jobb a védelem.
több mint 11 éve
A Donald-picknél elküldtem a Kosokat a francba....Elégedett vagyok, a maradékból az egyik legjobb választás!

No.1. Bears
több mint 11 éve
Jeff Fisher defense fétisét nem éltük túl.Nah tippem bejött. FUller jó lesz. Jimmy minden tiszteletem. Fél éve ezt mondtad.
több mint 11 éve
Egy nehéz draft nehéz éjszakája! Emery Lennon, vagy Ringo, ma vagy megalapozza a Hall of Fame tagságát, vagy jövőre mehet a munkaügyi központba? Ennél a faszinál létezik középút? Rengeteg pénzt lehúzhat a klotyón, nem csinál hülyeséget, de nem jön össze neki az élet. Élet = rájátszás.😀
Amúgy csak óvatosan a norvégokkal, ne hagyd, hogy megfertőzzenek az elképesztő színvonalú egészségügyükkel, az alacsony bűnözési rátájukkal, a korrupciómentességükkel. Ne veszítsd el az igazi magyar értékeidet!füligjimmy
Jernigant emlegetik ide 14-nél....az b*szna be....akkor cseppet durcás leszek, az biztos....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Egy nehéz draft nehéz éjszakája! Emery Lennon, vagy Ringo, ma vagy megalapozza a Hall of Fame tagságát, vagy jövőre mehet a munkaügyi központba? Ennél a faszinál létezik középút? Rengeteg pénzt lehúzhat a klotyón, nem csinál hülyeséget, de nem jön össze neki az élet. Élet = rájátszás.Amúgy csak óvatosan a norvégokkal, ne hagyd, hogy megfertőzzenek az elképesztő színvonalú egészségügyükkel, az alacsony bűnözési rátájukkal, a korrupciómentességükkel. Ne veszítsd el az igazi magyar értékeidet!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jó utat! És jó virrasztást mindenkinek aki nézi! 😉Az a baj ez csak akkor lenne jó, ha Donald kimegy előttünk...De én Donaldot akarom, szóval nem lesz letrade...Donald lesz és kész 😀TomcsikMinden jót Mackótestvérek!Szörnyű lehet...jó utat!
Hajnalban megy a gépem Norvégiába, szóval addig csak Álomország tengerpartjáról, játékok közül fogok drukkolni, hogy minden jól alakuljon!
BEAR DOWN!!vandeminek
On: Jets ácsingózik felfelé...WR-ingerük van....kis szerencsével simán lehetünk a barátaik....Bear
több mint 11 éve
Az a baj ez csak akkor lenne jó, ha Donald kimegy előttünk...De én Donaldot akarom, szóval nem lesz letrade...Donald lesz és kész 😀Minden jót Mackótestvérek!Szörnyű lehet...jó utat!
Hajnalban megy a gépem Norvégiába, szóval addig csak Álomország tengerpartjáról, játékok közül fogok drukkolni, hogy minden jól alakuljon!
BEAR DOWN!!vandeminek
On: Jets ácsingózik felfelé...WR-ingerük van....kis szerencsével simán lehetünk a barátaik....Bear
több mint 11 éve
Minden jót Mackótestvérek!Szörnyű lehet...jó utat!
BEAR DOWN!!vandeminek
On: Jets ácsingózik felfelé...WR-ingerük van....kis szerencsével simán lehetünk a barátaik....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Minden jót Mackótestvérek!Hajnalban megy a gépem Norvégiába, szóval addig csak Álomország tengerpartjáról, játékok közül fogok drukkolni, hogy minden jól alakuljon!
BEAR DOWN!!
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
www.suntimes.com/27236940-761/bears-dream-nfl-draft-would-start-with-dt-aaron-donald.htmlEzt itt helyben aláírnâm ha lehetne 😀
több mint 11 éve
Szerintem max. két QB megy el előttünk....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Beszállok én is a tippelésbe és eljátszom MRI-t 😊 1/14 C.J. Mosley ILB (Alabama)
több mint 11 éve
Egyet értek a top 3 QB nax első 8-ba kimegy...Texans, Jax, Cleveland, Vikes hogy xsak a legnagyobb QB needeseket említsem...Ott a Raidets Shaubbal...Ppfff nem tudom sikerült-e neki megdönteni tavaly az ajándékba adott interception return TD-k számát....Az meg hogy a 2. körös QB is jók bla bla bls szarság... Mayock okoska szerint Bridgewater már nem is első körös...Na hagyjuk már...Én Donald ügyben a New Yorktól parázok nálkuk lenne a legérthetőbb a húzás...Az tavaj vót dögunalom, hogy a Csifz belehaldoklott az 1/1be meg utàna mindenki nekimelodràmàzott a valueba, nade a Csifz èrtedvàgod addigra màn megoldotta gordius csomóit, sanyi vagy nem sanyi, itt ojan qbèhsèg van, hogy szerintem jeffgarciàèr összetennèk a kezüket imàra, ha nem is èrte a felesègèèr biztos. Az ott a legfaszàbbhely közèpen, ha elöl keverik a moslèkot, mànpedig a Hjúszton, hàlló! Meg a Jax betette a hintàba a nèpet, mer megnèznèm èn Fitz kapitànyt meg Henyèt a fantextikus bloodbowlba, csak nem hinnèm, amit làtok papuschka....Ilyenkor szokott dögunalom lenni. Nincs igazi 1/1, az összes offense skill poszton van kb. 3-4 so-so egyforma kaliberű játékos, védők közül senki nem ér annyit, hogy eladják a traktort, mindenki menne lefelé a picsába, erre mit ád isten, mindenki más menne felfelé? És bejelentik, hogy helló, én nagyon komolyan gondolkozom! I call bullshit.füligjimmyJó az a tizennègyes, csak faszàn kell szedni a lepattanót, ha olyan laposnak nèz ki az eleje, na akkor gyühet a Föltrèd gyerek, de mondom van valami a legelőben, kàoszbrigàdok szagot èrzek ès az öreg bajszos halàsz mögràngathatja a libasor elejèt, most ugye csipogjàk, hogy ménne a Billz meg a Làjonz, mèg a Bràúni beindul olyan durranàs lösz kell egy hèt mire mindenki összeszedi a darabokat. RunForRun!sutianapLötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...sutianapMegmondom az őszintét, én felfelé mennék. Mindenki le akar menni, még inkább, mint máskor. Húzz be egy olyat, akiről azt érzed, hogy igazi, All-Pro kaliberű játékos. Gyakorlatilag tökmindegy, milyen posztra. Ez lehet Watkins, mert nincs igazi flanker/returner a keretben. Lehet Mack. Lehet Matthews. Akárki. Olyan nevektől, mint Pryor, aki egyszerűen nulla coverban, vagy Dix, aki fel se tűnik, hogy a pályán van, vagy Gilbert, akit egy sima out route-tal ötből négyszer vernek, vagy Fuller, aki ügyes, de lehetne picit nagyobb, hát nem nedvesedik át a gatyám. Nem kell hat újonc. Adj nekem egy olyan csávót, aki első naptól kezdve produkál, adok érte öt olyat, akiből 3 éven belül talán lesz valami.füligjimmy
Jah, garsziànè... Presente!
sutianap
Szerintem
Texans: Manziel
Rams:Robinson
Jax: Bortles
Clevland: Bridgewater
Oakland: Clowney ( azért itt mert ok hogy gigamega tehetség QB nélkül nem lehet ezt a sportot játszani)
Atlanta: Mack
Tampa: Samy Watkins
Vikes: CJ Mosley
Bills: Zack Martin
Lions: Pryor
Titans : Anthony Barr
Giants: Lewan ( remélem) / Donald
Rams: HaHa Clinton Dix
Bears : Aaron Donald ( remélem )
És most kivi leszek hányat találok el a 14-ből 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Az tavaj vót dögunalom, hogy a Csifz belehaldoklott az 1/1be meg utàna mindenki nekimelodràmàzott a valueba, nade a Csifz èrtedvàgod addigra màn megoldotta gordius csomóit, sanyi vagy nem sanyi, itt ojan qbèhsèg van, hogy szerintem jeffgarciàèr összetennèk a kezüket imàra, ha nem is èrte a felesègèèr biztos. Az ott a legfaszàbbhely közèpen, ha elöl keverik a moslèkot, mànpedig a Hjúszton, hàlló! Meg a Jax betette a hintàba a nèpet, mer megnèznèm èn Fitz kapitànyt meg Henyèt a fantextikus bloodbowlba, csak nem hinnèm, amit làtok papuschka....Ilyenkor szokott dögunalom lenni. Nincs igazi 1/1, az összes offense skill poszton van kb. 3-4 so-so egyforma kaliberű játékos, védők közül senki nem ér annyit, hogy eladják a traktort, mindenki menne lefelé a picsába, erre mit ád isten, mindenki más menne felfelé? És bejelentik, hogy helló, én nagyon komolyan gondolkozom! I call bullshit.füligjimmyJó az a tizennègyes, csak faszàn kell szedni a lepattanót, ha olyan laposnak nèz ki az eleje, na akkor gyühet a Föltrèd gyerek, de mondom van valami a legelőben, kàoszbrigàdok szagot èrzek ès az öreg bajszos halàsz mögràngathatja a libasor elejèt, most ugye csipogjàk, hogy ménne a Billz meg a Làjonz, mèg a Bràúni beindul olyan durranàs lösz kell egy hèt mire mindenki összeszedi a darabokat. RunForRun!sutianapLötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...sutianapMegmondom az őszintét, én felfelé mennék. Mindenki le akar menni, még inkább, mint máskor. Húzz be egy olyat, akiről azt érzed, hogy igazi, All-Pro kaliberű játékos. Gyakorlatilag tökmindegy, milyen posztra. Ez lehet Watkins, mert nincs igazi flanker/returner a keretben. Lehet Mack. Lehet Matthews. Akárki. Olyan nevektől, mint Pryor, aki egyszerűen nulla coverban, vagy Dix, aki fel se tűnik, hogy a pályán van, vagy Gilbert, akit egy sima out route-tal ötből négyszer vernek, vagy Fuller, aki ügyes, de lehetne picit nagyobb, hát nem nedvesedik át a gatyám. Nem kell hat újonc. Adj nekem egy olyan csávót, aki első naptól kezdve produkál, adok érte öt olyat, akiből 3 éven belül talán lesz valami.füligjimmy
Jah, garsziànè... Presente!

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Ilyenkor szokott dögunalom lenni. Nincs igazi 1/1, az összes offense skill poszton van kb. 3-4 so-so egyforma kaliberű játékos, védők közül senki nem ér annyit, hogy eladják a traktort, mindenki menne lefelé a picsába, erre mit ád isten, mindenki más menne felfelé? És bejelentik, hogy helló, én nagyon komolyan gondolkozom! I call bullshit.Jó az a tizennègyes, csak faszàn kell szedni a lepattanót, ha olyan laposnak nèz ki az eleje, na akkor gyühet a Föltrèd gyerek, de mondom van valami a legelőben, kàoszbrigàdok szagot èrzek ès az öreg bajszos halàsz mögràngathatja a libasor elejèt, most ugye csipogjàk, hogy ménne a Billz meg a Làjonz, mèg a Bràúni beindul olyan durranàs lösz kell egy hèt mire mindenki összeszedi a darabokat. RunForRun!sutianapLötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...sutianapMegmondom az őszintét, én felfelé mennék. Mindenki le akar menni, még inkább, mint máskor. Húzz be egy olyat, akiről azt érzed, hogy igazi, All-Pro kaliberű játékos. Gyakorlatilag tökmindegy, milyen posztra. Ez lehet Watkins, mert nincs igazi flanker/returner a keretben. Lehet Mack. Lehet Matthews. Akárki. Olyan nevektől, mint Pryor, aki egyszerűen nulla coverban, vagy Dix, aki fel se tűnik, hogy a pályán van, vagy Gilbert, akit egy sima out route-tal ötből négyszer vernek, vagy Fuller, aki ügyes, de lehetne picit nagyobb, hát nem nedvesedik át a gatyám. Nem kell hat újonc. Adj nekem egy olyan csávót, aki első naptól kezdve produkál, adok érte öt olyat, akiből 3 éven belül talán lesz valami.füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Na ja....erre írtam hetekkel ezelőtt, hogy Clowney....mondjuk az 1/1-ért még a stadiont is oda kéne adni Staleyvel, a United Centert a Jordan szoborral és a Willis Towert a körülötte settenkedő terroristákkal.....Lötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...sutianapMegmondom az őszintét, én felfelé mennék. Mindenki le akar menni, még inkább, mint máskor. Húzz be egy olyat, akiről azt érzed, hogy igazi, All-Pro kaliberű játékos. Gyakorlatilag tökmindegy, milyen posztra. Ez lehet Watkins, mert nincs igazi flanker/returner a keretben. Lehet Mack. Lehet Matthews. Akárki. Olyan nevektől, mint Pryor, aki egyszerűen nulla coverban, vagy Dix, aki fel se tűnik, hogy a pályán van, vagy Gilbert, akit egy sima out route-tal ötből négyszer vernek, vagy Fuller, aki ügyes, de lehetne picit nagyobb, hát nem nedvesedik át a gatyám. Nem kell hat újonc. Adj nekem egy olyan csávót, aki első naptól kezdve produkál, adok érte öt olyat, akiből 3 éven belül talán lesz valami.füligjimmy
Viszont Donaldért felléphetnénk....bár most már a Tampát is bekeverték a játékba...6-ra felmenni pedig szintén necces árban...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Jó az a tizennègyes, csak faszàn kell szedni a lepattanót, ha olyan laposnak nèz ki az eleje, na akkor gyühet a Föltrèd gyerek, de mondom van valami a legelőben, kàoszbrigàdok szagot èrzek ès az öreg bajszos halàsz mögràngathatja a libasor elejèt, most ugye csipogjàk, hogy ménne a Billz meg a Làjonz, mèg a Bràúni beindul olyan durranàs lösz kell egy hèt mire mindenki összeszedi a darabokat. RunForRun!Lötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...sutianapMegmondom az őszintét, én felfelé mennék. Mindenki le akar menni, még inkább, mint máskor. Húzz be egy olyat, akiről azt érzed, hogy igazi, All-Pro kaliberű játékos. Gyakorlatilag tökmindegy, milyen posztra. Ez lehet Watkins, mert nincs igazi flanker/returner a keretben. Lehet Mack. Lehet Matthews. Akárki. Olyan nevektől, mint Pryor, aki egyszerűen nulla coverban, vagy Dix, aki fel se tűnik, hogy a pályán van, vagy Gilbert, akit egy sima out route-tal ötből négyszer vernek, vagy Fuller, aki ügyes, de lehetne picit nagyobb, hát nem nedvesedik át a gatyám. Nem kell hat újonc. Adj nekem egy olyan csávót, aki első naptól kezdve produkál, adok érte öt olyat, akiből 3 éven belül talán lesz valami.füligjimmy

több mint 11 éve
Lötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...sutianapMegmondom az őszintét, én felfelé mennék. Mindenki le akar menni, még inkább, mint máskor. Húzz be egy olyat, akiről azt érzed, hogy igazi, All-Pro kaliberű játékos. Gyakorlatilag tökmindegy, milyen posztra. Ez lehet Watkins, mert nincs igazi flanker/returner a keretben. Lehet Mack. Lehet Matthews. Akárki. Olyan nevektől, mint Pryor, aki egyszerűen nulla coverban, vagy Dix, aki fel se tűnik, hogy a pályán van, vagy Gilbert, akit egy sima out route-tal ötből négyszer vernek, vagy Fuller, aki ügyes, de lehetne picit nagyobb, hát nem nedvesedik át a gatyám. Nem kell hat újonc. Adj nekem egy olyan csávót, aki első naptól kezdve produkál, adok érte öt olyat, akiből 3 éven belül talán lesz valami.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Lötred, James a legnagyobb prospect, de nem azt húzzàtok, itt is mondom vàrom a QB runt így hullani fognak a gumicukrok...