Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nem úgy volt, hogy trédeltünk idénre +1 kört a Denverrel? Így meg aztán pláne halál felesleges volt....
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Ráadásul backup QB-t simán lehet kukázni bármikor, most simán tömni kellett volna még a D-t + lett is volna még kivel...ejjejj

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Jordan Palmer készítette fel a draftra xD

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
6/7 David Fales QB

Minek.... Komolyan...tüsi91
most én is egyetértek abszolút.... van ennél komolyabb need, még itt a hátsó körökben is lehetne találni más hiányposztokra embereket....
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
6/7 David Fales QB

Minek.... Komolyan...tüsi91
Egyetértek, LB kellett volna szvsz, nem egy Fales, ha már back up akkor inkább Boyd -_-
több mint 11 éve
Qb David Fales 6.kör elején... bent van még Skov és Smallwood is mint LB... erre húzunk egy project backup QB-t, amikor kijelentették, h nem hisznek abban, hogy lehet kinevelni hátsó körös QB-ból bármit is...
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
6/7 David Fales QB

Minek.... Komolyan...
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Pózolj leállított erőmű mellett a sarkkörön túlról. Természetesen Bears sapiban avagy Mit meg nem tesz az ember a csapat miatt ^ ^ vandeminek
Elég jó idő van a sarkkörön túl, hogy egy sapka-pulcsi kombó elég 😊 Minden jót oda!dcsicsak
Éjjel-nappal világos van, úgy 8-10 fok közötti a legmagasabb hőmérséklet, de a Nap nagyon tűz, szóval "csak" árnyékban lehet érezni a hideget. Igazi mackónak érzem itt magam 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Pózolj leállított erőmű mellett a sarkkörön túlról. Természetesen Bears sapiban avagy Mit meg nem tesz az ember a csapat miatt ^ ^ vandeminek
Elég jó idő van a sarkkörön túl, hogy egy sapka-pulcsi kombó elég 😊 Minden jót oda!
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Üdvözletem Norvégiából! A draftot nagyon nem tudom követni, majd ha végeztem szépen végigolvasom a történéseket 😊

Addig is:
Pózolj leállított erőmű mellett a sarkkörön túlról. Természetesen Bears sapiban avagy Mit meg nem tesz az ember a csapat miatt ^ ^

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Nem gond, én nekem ilyen mélységében a draftnak már nincsenek kimondott kedvencek, csak hiányposztok és a safety az volt. Az, hogy kimondottan Vereen beválik-e úgy is csak az idő dönti el majd.

6.körben jöhetnek a spec.team playerek.... LB poszton amúgy is karcsúk vagyunk oda így mindenképpen várok egyet ill TE posztra jöhetne még valaki....
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
4/31 Brock Vereen S, Minnesota

Bears acquire pick 131 and a 7th rounder (#246) in trade with Broncos. Broncos receive Bears 5th rounder in 2014 & 2015.

Szódával elmegy, de nem kezdő szint mielőtt bárki beleéli magát. Én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvenceim jöttek.tüsi91
mert a te kedvenceid szinte tutira kezdők, sőt All-pro játékosok lennének...

Szerintem ez is jó választás. Sok helyen 3.körösnek volt jósolva. Conte sérülésből és bizalomhiányosan vág neki a szezonnak Vereen akár kezdő is lehet...soma80
Nem, csupán őket jobban kedvelem. Ne haragudj, hogy megbántottalak....._.
Jónak jó lehet, needre is jött.tüsi91
Ha a kedvencedet hozzák, legalább tudsz kinek drukkolni rosterszűkítéskor.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve

Bears acquire pick 131 and a 7th rounder (#246) in trade with Broncos. Broncos receive Bears 5th rounder in 2014 & 2015.

Szódával elmegy, de nem kezdő szint mielőtt bárki beleéli magát. Én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvenceim jöttek.tüsi91

Szerintem ez is jó választás. Sok helyen 3.körösnek volt jósolva. Conte sérülésből és bizalomhiányosan vág neki a szezonnak Vereen akár kezdő is lehet...soma80
Nem, csupán őket jobban kedvelem. Ne haragudj, hogy megbántottalak....._.
Jónak jó lehet, needre is jött.
több mint 11 éve

Szerintem ez is jó választás. Sok helyen 3.körösnek volt jósolva. Conte sérülésből és bizalomhiányosan vág neki a szezonnak Vereen akár kezdő is lehet...
több mint 11 éve

Szódával elmegy, de nem kezdő szint mielőtt bárki beleéli magát. Én csak azt sajnálom, hogy nem a kedvenceim jöttek.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Carey jó lesz. Nagyon jó elkapni is tudó RB, ilyet szeretett volna MRI, és meg is kapta...

LB, CB, és még egy TE esetleg.... ennyit szeretnék csak. Eddig tetszik ez a draftunksoma80
Nem láttam egyetemen egy tisztességes tackle-t lerázni. De megnézem újra.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Carey jó lesz. Nagyon jó elkapni is tudó RB, ilyet szeretett volna MRI, és meg is kapta...

LB, CB, és még egy TE esetleg.... ennyit szeretnék csak. Eddig tetszik ez a draftunk
több mint 11 éve
Nem örülök felhőtlenül, de need volt. Remélem jön 5. körben DB, lesz benn még jó player.
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
..na és akkor van 10 percünk...kiderül mi lesz a 4. körös pickünk sorsa. 😊Süsü
Back up RB Kadeem Carey
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
..na és akkor van 10 percünk...kiderül mi lesz a 4. körös pickünk sorsa. 😊
több mint 11 éve
Jófej kölyök ez a Sutton (conf. call)
Azonnal szimpatikus lett: "I'm a Bears fan." 😀Bear
Most mit mondjon, hogy Lions drukker? 😊Bazzani
Ha hozzávágtak volna félmilliót dollárban, akkor szerintem Lions fan lenne. De lehet csak én vagyok ilyen kis anyagias ribanc.

Mikor reggel ovlastam, hogy Fergusont húztuk, megmartam magam. Aztán Sutton. Ne vicceljünk, Ferguson elképesztő fizikummal rendelkezik, és semmit nem csinált a pályán. Run stoppernek lehet fantasztikus, ilyet behúzol, de 2. körben? Mindegy, ha választanom kellett volna egy project nose-t Rattlif mögé, nálam ő az. Aztán bejött Sutton. Aki a "szar" évében sokkal jobban játszott, mint sok "elit", mint mondjuk Hageman, de mindegy. Ott a project UT. Az meg, hogy Ferguson 2-tech lesz.... beszéltük, hogy Tuckernek villantani kell valami prezentációt a szezon végén, ha meg akarja tartani az állását, valószínűleg megtette. Új dolgokat fogunk látni, Uraim! Nem mondom, hogy működőképeseket, de mindenképpen újakat.

Safety poszton nem tudom, mi lesz, Byrd nem volt prioritás, egyéb FA meh, drafton szerintem egyik se ért sokat, de mindegy. Ez egy lyuk marad sajnos. Ha ennyi hibája lesz a csapatnak, akkor nagyon jó lesz a gárda. De addig úgyis elromlik valami/valaki más (is).

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Amúgy én voltam az egyik aki nagyon gyalázta az LB sorunkat...Átgondolva most derülátóbb vagyok...Gondoljunk bele hogy 2 absolutely ujjonc LB-nek kell helyt állnia egy Meki mögött úgy, hogy egy öreg róka sincs a pályán hogy segítsen nekik ( Briggs, Williams sérülése) Most már lesz meccs rutinjuk és lesz előttük fal. Mint az LB sor mint a DB sor jobb lesz ezáltal...Èn most nem bántanám az LB sort adjunk nekikmég egy évet...mSuttont a szezon elejére kipofozzák és állat lesz....

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Vannak Lions drukkerek? o_o 😛 😛tüsi91
Ebron, Van Noy és Swanson biztos.Bazzani
Ők muszájból....Sutton önszántából Mackófan.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem, ilyenkor erre nem szoktak kitérni értelemszerűen....többször is hangoztatta....sztem olyat nem kamálna, ami könnyedén ellenőrizhető. Mondta, hogy csomó Bears-cucca van, rokonai Chicagoban, stb...

Miért mondaná, hogy Lions-drukker? Csak nem akarná nyilvánosan lejáratni magát... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Vannak Lions drukkerek? o_o 😛 😛tüsi91
Ebron, Van Noy és Swanson biztos.