Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Köszönjük, Emese. Mi is nézzük a Sportcentert. Éreznék némi tiszteletszerűséget, ha kifejtenéd a véleményed a 2011-es draft class 6., és 7. köréről, ki mire vitte, te mit láttal Smith-ben, ami alapján azt gondoltad, hogy rotációban használható LB lesz, és szerinted ebből a draft classból ki az ,, aki megragadhat egy rájátszáskaliberű csapat rosterén. Tévedhetsz is, de legalább látnám, hogy van önálló gondolatod, és van önálló véleményed.Egy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Egy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.
több mint 11 éve
Így reggelről nézve ez a punter pick még annyira nem is zavar, bár én soha egyetlen picket nem áldoznék punterra. De előtte 20 perccel az a Fales pick kivágta a biztosítékot. A legjobb esetben lesz belőle egy 2. QB, de ugyanilyen eséllyel a következő Enderle vagy LaFevour. A srác mondjuk tud olvasni védelmet, igaz karerőssége alulról konvergál a 0-hoz. Húztak volna egy karakterhibás hülyegyereket, akit lehet holnap lecsuknak, de lehet lesz belőle egy... Mindegy.A Leno pick viszont jó. Lehet OT, lehet OG, Kromer dolgozhat vele.
Összességében nem vagyok csalódott, az első 3. kör kifejezetten tetszik, és végül is a needeket is foltoztuk. Egyedül ezt a Fales picket tudnám feledni. Már neve is hasonlít: fail.
UDFA:
James Dunbar, OT, TCU
Brandon Dunn, DT, Louisville
D.J. Foster, WR, SE Missouri
Christian Jones, LB, Florida State
DeDe Lattimore, LB, South Florida
Jordan Lynch, QB, Northern Illinois
Tana Patrick, LB, Alabama
Lee Pegues, DE, East Carolina
Christian Jones még akár meg is ragadhat.
több mint 11 éve
Személy szerint nekem a Carey pick egyáltalán nem tetszik. Termeli a yardokat, meg a TD-ket, az igaz, de nézem a játékát, és bleh. Semmi robbanékonyság, semmi dinamizmus, semmi fotoszintézis (akartam egy harmadik ilyen szép szót hsználni). Egy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se. Csak ebből a megfontolásból tudom ezt a QB picket nem tudom hova tenni, még egy 3. QB-nak van hely a rosteren. Oké, ha azt látják a srácban, hogy rajta keresztül tudnak futtatni 5 játékot, amivel ki lehet húzni másfél meccset, ha szerencséd van, akkor egye fene, 6. kör, ha itt már valaki tud vizet hordani, akkor behúzod. Bár én azt mondtam, hogy nem fognak húzni, mert ki lett mondva, hogy nem viszik semmire. Bear azt mondta, hogy kamu, fognak húzni. Hát húztak egyet. Az OT picken meglepődtem, Gabe Ikard nem tudom, benn volt e, vele Kromer foglalkozott nem keveset. Verreen azt se tudom, kicsoda (a bátyót sokat láttam egyetemen), valszeg rosterre kerül, de ha nem kerül be ebbe a rotációba, sztem felejtsük el ezt a srácot, felesleges jövőre olyanokat írni, hogy majd ki lesz képezve szupernindzsává. Fuller: nagyon elégedett vagyok. Úgy illik ide, mint fa..... kulcs a zárba.
Feguson: hát ne rinyáljak, eddig azért rinyáltam, mert évek óta nem volt egy olyan csávó középen, aki lehorgonyzott, aztán meg se moccant. Most van.
Sutton: aaaaaah, a kedvenc project UT pickem. Nagy test, nagy szív, nagy személyiség, olyan laza izomzata van, amit nem lehet tanítani, sajnos könnyen szaladnek fel a kilók az ilyen alkatú srácokra. Erre oda kell figyelni
Carey: Nem tetszik. Írtam már, hogy a goal line futásaink a szüzességem elvesztésére emlékesztet, tolod, tolod, aztán nem mész semmire. Ez a srác egyetemen úgy tolta be az end zone-ba, mint Casanova, a maradunk ennél a hasonlatnál.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ha tényleg ő a legjobb punter akkor mi a gond? Legalább nen kell podlesh szerű kínlódást bámulni...Szerintem én vagyok az egyetlen aki örül Lynchnek 😀 nem sok NIU fan van a kontinensen 😛

több mint 11 éve
jövök a Fales bandwagonra 😊
több mint 11 éve
Ahogy nézem kukáztunk még egy QB-t Jordan Lynch from NIUToto21"QB"
több mint 11 éve
Ahogy nézem kukáztunk még egy QB-t Jordan Lynch from NIU
több mint 11 éve
P-re én sem raktam volna egy hatost, az tuti....meglátjuk...Fales... 😀
Mondtam én...hazug disznó ez az MRI... 😀
Sztem egyébként Mettenbergerre hajtottunk....na amikor megláttam, h a Min. kit vitt ki előttünk...basszus....Exum...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Mint írtam korábban adni kell még egy esélyt sz LB-nek. Bostic és Greene is jobb ennél. Egy gyenge fal mögött kellett volna villogniuk ugy hogy egy öreg róka sem volt ott. Egy évet megérdemelnek még. Szerintem nagyot fognak javulni...
több mint 11 éve
Jó lesz a punter fiú, igazán ütős LB úgysem jött volna.
több mint 11 éve
Nem olyan rossz ez első 3 kör kifejezetten jó. Szerintem az RB sem rossz...Punther lehet sokat fog jelenteni, mégha most nem is ujjongunk...S is kellett meglátjuk milyen lesz...Nállam A- a draftunk
több mint 11 éve
Úgy, hogy még mindig nem ment ki egy P sem és szerintem 7. körben is elérhető lett volna. 6. körben pedig húzhattunk volna vagy LB vagy egy Corner-t. De a mondat nyelvtanilag tényleg helytelen, bocs... Mondjuk a legnagyobb szemétség előre osztályozni őket, úgy hogy még nem is láttuk, hogy játszanak a csapatban.Ha az első 6. körössel egy LB-t húzunk és a 7. körben még egy D játékost, akkor ez egy nagyon jó Draft lenne, így a QB kicsit belerondít, de ha tényleg ilyen jó a P, akkor még az is megmagyarázhatóToto21ezt nem értem hogy függ össze
nálam a draft egy B lett, ha QB helyett LB lett volna akkor B+davemayer
több mint 11 éve
Ha az első 6. körössel egy LB-t húzunk és a 7. körben még egy D játékost, akkor ez egy nagyon jó Draft lenne, így a QB kicsit belerondít, de ha tényleg ilyen jó a P, akkor még az is megmagyarázhatóToto21ezt nem értem hogy függ össze
nálam a draft egy B lett, ha QB helyett LB lett volna akkor B+
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Ha az első 6. körössel egy LB-t húzunk és a 7. körben még egy D játékost, akkor ez egy nagyon jó Draft lenne, így a QB kicsit belerondít, de ha tényleg ilyen jó a P, akkor még az is megmagyarázható
több mint 11 éve
csak szerintem LB poszton főben sem vagyunk meg, és teljesen korrekt emberkék voltak (vannak) még bent, persze, ha LB választunk 7.körben, akkor ok
több mint 11 éve
Nézzük el azt a QB-t. Trestmannek valamiért felállította a péniszét és azért húzták be neki,hogy legyen mivel játszania.
több mint 11 éve
teljesen vállalható volt a P. Sőt. Ha nem QB jött volna előtte, akkor már szopkodnánk egymást örömünkben.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
Mióta fikázzuk az ST fontosságát? Chicago Bears! Nem ér a legjobb punter egy szaros 6. kört? A 191. játékos a drafton? Ki olyan visszahprdó, aki rosterre kerülne?füligjimmyÉn sem örültem tavaly a punternek aztán nyertünk rajta meccsenként egy halom yardot akkor már beláttam, hogy nem árt. Nem rossz pick az.
több mint 11 éve
Mióta fikázzuk az ST fontosságát? Chicago Bears! Nem ér a legjobb punter egy szaros 6. kört? A 191. játékos a drafton? Ki olyan visszahprdó, aki rosterre kerülne?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Punter nem árt, QB se, na de 6. kör végén... nem tudtam hogy az LB sorunk és a cseréik ennyire kurva jók, hogy már össze vissza szedhetünk mindenkithpeter93Mekkelek tuti All Pro szinten van már.. és mindenkit alázni fog...xD
több mint 11 éve
Én értem, hogy a 6-7 körben már tényleg kukázás zajlik, de akkor se ilyen posztokra.... backup QB és P????????????Ki vette át most Emery helyét a draftroom-ban????
LB illetve TE simán kukázandóbb pozíció kellene lennie... amikor ráadásul kockázatos, de sokkal jobb nevek is bent vannak még LB poszton például...
több mint 11 éve
Punter nem árt, QB se, na de 6. kör végén... nem tudtam hogy az LB sorunk és a cseréik ennyire kurva jók, hogy már össze vissza szedhetünk mindenkit
több mint 11 éve
7. körben akkor back up K fogunk hozni? mert kb. már csak azzal tehetjük fel az i-re a pontot... az utolsó két körnél