Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
ONTavaly én is hetekig/hónapokig nem értettem a punter pickünket.
Azt írják, jó a rookie punter, plafonig vágja a labdákat. A tavalyi szezon tükrében ennek most jobban örülök, mint az új RB-nek, vagy QB-nek. Számokat persze nem írnak, de a chicagobears.com-ot nem is ezért szeretjük. Mondjuk semmiért nem szeretjük.
picidzé
Aztán amikor a meccseken rendszeresen odaverte az ellen 10esén belülre a labdát akkor kezdtem rájönni az értelmére. 😊
Persze lesznek rookie hibái biztos, de nálam ez egy érthető és okos választás a részetekről.
Amúgy én a Fales picket is támogatom (már amennyire egy ellenfél támogatni tud egy jó húzást), simán 2.számú lesz a szezon kezdetére az meg nálatok fontos poszt.
több mint 11 éve
ONAzt írják, jó a rookie punter, plafonig vágja a labdákat. A tavalyi szezon tükrében ennek most jobban örülök, mint az új RB-nek, vagy QB-nek. Számokat persze nem írnak, de a chicagobears.com-ot nem is ezért szeretjük. Mondjuk semmiért nem szeretjük.
OFF
Ortogonális témákat is jó kivesézni néha, pl mikor nosztalgiáztunk egyet a 2006-os Cardinals meccsről, hogy hol tartottunk akkor, hol most. Ezzel nincs is baj. Amit én tennék hozzá a nemhivatalos policyhez: (akinek nem inge):
1. Ez egy fórum, nem chatszoba, nem kell ötször válaszolni cuki szmájlival.
2. A többiek is olvassák ugyanazon forrásokat, nem érdemes gyorsan átültetni magyarra és saját véleményként leírni.
3. A mackó buzis. A csapat a medvék.
Pusszantok mindenkit XDXD, izgalmas szezonra számítok, jobb futásvédelmet várok, mint tavaly, a Jetset néztétek már?
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
A csapathoz:www.chicagobears.com/news/article-1/Tucker-discusses-scheme-personnel/12e61468-df0d-49b7-a6b2-d263216b3b67
Tucker a def. változásokról....ő is megerősítette, amit már írtunk páran: lesz néhány változás....
A LB-kérdésnél nekem úgy tűnik, hogy McClellint akarják kezdő SLB-nek
"Bostic is going to play Mike and Sam, Shea's going to play Sam and Mike"....lefordítva: Bostic elsődlegesen DJ backupja, Elek a kezdő erős oldalon....így megyünk neki a felkészülésnek....
Azért nem volt olyan elvetélt ötlet a McClellin MLB-be felvetés....legalább Tucker megette.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Srácok!Én valahol a középútra szavazok ebben a kérdésben....
Bears-drukkerek vagyunk mindannyian....hol lehetne máshol igazán beszélgetni (akár más dolgokról is), ha nem itt?
Tejesen megértem azoknak az álláspontját, akiknek a rengeteg off piszkálja a idegrendszerét....de legyünk kicsit toleránsak, és max. ne vegyük figyelembe, ha nem tetszik a másik hozzászólása...vannak akik nem pont arra akarják használni a fórumot, amire a többség....kár lenne, ha emberek azért nem akarnának ide írni, mert "félnek", hogy le lesznek hurrogva...mindannyian voltunk itt kezdőjátékosok....
Mindezzel nem azt szeretném mondani, hogy a muter virágágyását is itt kéne átbeszélni.....de nekem azzal pl. semmi bajom sincs, ha sokszor leírjuk, hogy Donaldot szeretnénk....ez valahogy erről is szól....
Én azért emlékszem azokra az időkre amikor nemhogy "szakmázás" nem folyt, de két értelmes gondolatot sem tudtunk beletenni az egészbe....most is lelkes amatőrök vagyunk, csak már más szinten, mert a régiekre már ragadt valami az évek során... 😊
Idén lesz 8 éve, hogy regisztráltam....az akkori bandából mostanra Somán kívül nincs már itt senki....(Horhe, Konqueror)
Soma légyszi korrigálj, ha vkit elfelejtettem....(kb. fél/egy év múlva jöhetett Jimmy és Tüsi)
Semmivel sem voltunk jobbak, sőt.....annyi marhaságot hordtunk össze, hogy öröm volt olvasni, de jól éreztük magunkat...ezt ne adjuk fel a "komoly hozzászólásokért"
Bocs, hogy ilyen hosszú lett....részemről ennyi a témában...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ne legyünk faszbúk!
több mint 11 éve
Múltkor 3 nap után feljöttema fórumra. 19 üzenet. Abból 17 elolvasásával csak az időm ment. Komolyan egyre kevésbé szeretek idejárni... Persze tudom, nem kötelező, csak elgondolkodtató. S szerintem nem én vagyok az egyetlen. tüsi91de nem ám, múltkor én is így voltam, még gondoltam is hogy na most tutira történt valami fontos, erre a 10+ hsz-ből jimmy-t volt érdemes elolvasni. No offense srácok, de ha a saját példámat veszem én kétszer is átgondolom hogy érdemes-e leírnom azt amit készülök firkantani. Hülyén hangzik, de maradjon "rangja" annak hogy valaki ide ír, a mezőny bővülésével ne essen a színvonal. Komolyan a 75. "Donald lecsúszik-e hozzánk, jujj de izgulok" típusú hsz már nem kicsit volt idegesítő. Fejtse ki mindenki a véleményét, de ésszel tegye azt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az a baj, hogy némelyik fórumozó chatként használja a csapattopikot. Nem az a probléma, hogy Bridgewater feltűnt, hanem az, hogy olyan módon aminek semmi köze a Bearshez. Ha nincs miről írni, akkor ne írj, ha nem tudsz miért írni akkor ne írj, vagy legalább dobd át megfelelő topikba...Múltkor 3 nap után feljöttema fórumra. 19 üzenet. Abból 17 elolvasásával csak az időm ment. Komolyan egyre kevésbé szeretek idejárni... Persze tudom, nem kötelező, csak elgondolkodtató. S szerintem nem én vagyok az egyetlen.
Bocs az offért.
több mint 11 éve
Néha azt hiszem, hogy eltévedtem amikor itt járok.A drafton,ahogy behúzta a Vikings Bridgewater-t az a csoportunk részévé vált. Miért ne hozhatnánk fel itt a Bears topicban? Ray bácsit meg vele párhuzamban hozták fel a SportScience-es videó miatt. Nem tudom ezzel mi a baj Bazz. Uborka szezon van...mindenki tülkön ül...vagy oroszlánprémen! 😛
Bridgewater, Ray Lewis...
Srácok nem ez a Bears topik? Vagy az NFL Csevegőre kattintottam?Bazzani
több mint 11 éve
Csak félnek, Bazza, a rettegés lassan elhatalmasodik az elméjükön, csupán ennyi történik!😊Go Vikings!Ha Te is megjelensz, akkor mindenképp. 😉
több mint 11 éve
Csak félnek, Bazza, a rettegés lassan elhatalmasodik az elméjükön, csupán ennyi történik!😊
több mint 11 éve
Néha azt hiszem, hogy eltévedtem amikor itt járok.Bridgewater, Ray Lewis...
Srácok nem ez a Bears topik? Vagy az NFL Csevegőre kattintottam?
több mint 11 éve
Rookie minicamp névsora:
Akik esetleg a tryoutosok közül érdekesebb nevek, vagyis talán PS-be odaférhetnek:
P Tyle Campbell
RB Sinorise Perry
WR Darlye Hawkins
WR Rashard Smith
DT Francis Bah
CB Al Louis-Jean
több mint 11 éve
A vikingek sem nagyon láthatták még ezt,de mi most megnézzük. Mi a véleményetek erről? Van köztünk valaki aki szokta nézni ezeket?Ên Ray Lewissal láttam egy korábbi részt. Ott az van hogy a kommandosok csak ilyen speckó faltörő kossalvtudnsk betörni egy 5 pontos biztonsági ajtót Lewis meg tokostol kividzi a helyéről 3 lépèsről....Tomcsik
Süsü
Az elég régi. Ez azért jóval újabb. Nagyobb erővel töri be az ajtót Ray bácsi,mint a kommandósok a kossal. 😀
több mint 11 éve
A vikingek sem nagyon láthatták még ezt,de mi most megnézzük. Mi a véleményetek erről? Van köztünk valaki aki szokta nézni ezeket?Ên Ray Lewissal láttam egy korábbi részt. Ott az van hogy a kommandosok csak ilyen speckó faltörő kossalvtudnsk betörni egy 5 pontos biztonsági ajtót Lewis meg tokostol kividzi a helyéről 3 lépèsről....
Süsü
több mint 11 éve
A vikingek sem nagyon láthatták még ezt,de mi most megnézzük. Mi a véleményetek erről? Van köztünk valaki aki szokta nézni ezeket? több mint 11 éve
A világon! 😀Jordannél híresebb 23-as nincs Chichagoban 😀Tomcsikmivel nfl és Bears ezért inkább Hester számát kapta meg, Jordan who?! 😛davemayerThe Bears assign uniform numbers to their draft picks: Fuller 23, Ferguson 95, Sutton 93, Carey 25, Vereen 45, Fales 12, O'Donnell 16, Leno 72.hpeter93Na fuller mehkapta Jordan számát innentől nem lehet bust... 😀Tomcsik
több mint 11 éve
A bowl.hu-s draft értékelés a csoportunkról mikorra várható?
több mint 11 éve
Borzasztó sokáig tartott: minden draftolt emberrel leszerződtünk....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Jordannél híresebb 23-as nincs Chichagoban 😀mivel nfl és Bears ezért inkább Hester számát kapta meg, Jordan who?! 😛davemayerThe Bears assign uniform numbers to their draft picks: Fuller 23, Ferguson 95, Sutton 93, Carey 25, Vereen 45, Fales 12, O'Donnell 16, Leno 72.hpeter93Na fuller mehkapta Jordan számát innentől nem lehet bust... 😀Tomcsik
több mint 11 éve
mivel nfl és Bears ezért inkább Hester számát kapta meg, Jordan who?! 😛The Bears assign uniform numbers to their draft picks: Fuller 23, Ferguson 95, Sutton 93, Carey 25, Vereen 45, Fales 12, O'Donnell 16, Leno 72.hpeter93Na fuller mehkapta Jordan számát innentől nem lehet bust... 😀Tomcsik
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
The Bears assign uniform numbers to their draft picks: Fuller 23, Ferguson 95, Sutton 93, Carey 25, Vereen 45, Fales 12, O'Donnell 16, Leno 72.hpeter93Na fuller mehkapta Jordan számát innentől nem lehet bust... 😀
több mint 11 éve
The Bears assign uniform numbers to their draft picks: Fuller 23, Ferguson 95, Sutton 93, Carey 25, Vereen 45, Fales 12, O'Donnell 16, Leno 72.
több mint 11 éve
Christian Jones megbukott a combine drogteszten, a másik FSU LB-vel együtt. Telvin Smith 3. körbe várták, emiatt csúszott 5. körig, Jones meg a 4-5. kör helyett lett UDFA. De biztos fasza volt a spangli, ennyit simán megérhetett. 😊
több mint 11 éve
köszönjük tüsi ezt is, meg a draftoltakról is ezt a részletes leírást!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Szokás szerint néhány UDFA-val lesz teljes a 90-es roster. Az elmúlt években nem igen sikerült gyöngyszemekre lelni, hiszen nagyon maximum epizodista szerepre lett jó némelyikük pl James Brown G, Anthony Walters S, Kahlil Bell RB, Armando Allen RB és biztos hagyok ki valakit, de számottevő hozzáadott értéke egyik úrnak sem volt. Idén 9 UDFA csatlakozott:Christian Jones LB, Florida State
Kezdjük rögtön a legígéretesebbnek tűnő játékossal. A regnáló bajnok mindenese számomra óriási meglepetés, hogy eddig csúszott. Amennyire én tudom pályán kívüli ügyei nincsenek, komolyabb sérülése nem volt. 4-3-ban, ahogy Bear is említette játszott mindenhol az LB sorban, játszott passrushert is, bár az nem az ő világa. Méretei kiválóak, sebessége, és keménysége (néha túlzott) megvan a poszthoz. Megbízható szerelő, korrekt zónázó és emberező, talán nem elég ösztönös. Nem tudom mi lehet a háttérben, ami miatt ki sem választották, talán mert 2013-ban az új szerepkörében annyira nem villogott, de nyereség lehet, ha minden rendben van vele és megtalálják a posztját. Ha nem is egy future starter, de sokoldalúsága lévén egy univerzális csere és egy hasznos ST játékos mindenképpen lehet belőle. Tipp: 6. LB-ként ott lesz az 53-as rosteren.
Jones vs Miami 2013: www.youtube.com/watch?v=L6fGOsaoNuo
Jones vs Clemson 2013: www.youtube.com/watch?v=Y8rXiRtqMTo
Jones vs Clemson 2012: www.youtube.com/watch?v=9Stfji-Xflk
Itt végig LB, voltak hibái, köztük az első passzolt TD a TE-nek az ő lelkén szárad.
Jones vs Northern Illinois 2012: www.youtube.com/watch?v=OqC8dSzvKxI
Szintén LB-ként. Jordan Lynchet is meglehet csodálni eme videón.
Jones vs Duke 2012: www.youtube.com/watch?v=rQTs2hHaxC8
ST erényeit is csillogtatta.
Jones vs NC State 2012: www.youtube.com/watch?v=hT5HUk2gbxo
Jones vs Georgia Tech 2012: www.youtube.com/watch?v=YqElXpT7PEA
DeDe Lattimore LB, South Florida
Egy ramaty csapat védelmének a lelke volt. Alulméretezett LB, aki ennek kompenzálásához szükséges sebességgel nem rendelkezik. Viszonylag jól blitzel és zónázik, futás ellen közepes, sokszor benne ragad a blokkban, mérete miatt nem megbízható szerelő. Egyetemen sem volt túlságosan produktív. Maximum ST játékosként lehet jövője. Tipp: PS
Tana Patrick LB, Alabama
Cserejátékos és ST ember volt a kétségkívül erős kerettel rendelkező Bamában. Megfelelő méretek, jó sebesség, nagyon talán egy ST ember lehet belőle maximum. De inkább nem. Tipp: keretszűkítéskor kiesik
Lee Pegues DE/DT, East Carolina
Nincs igazán 4-3-ban posztja, inkább 3-4-es DT, amihez megfelelő sebesség párosul. 27 tackle, 4,5 sack a senior éve. Nem valószínű, hogy sok sót megeszik a ligában. Tipp: keretszűkítéskor kiesik.
Brandon Dunn DT, Louisville
Megfelelő méretek, futás ellen korrekt egyetemi játékos volt, pass rusherként nuku. Vélhetően az új assistant DL edző miatt került ide, aki a Cardinalsnál edzője volt. Tipp: keretszűkítéskor kiesik
James Dunbar OT, TCU
Egy évig kezdő a Horned Frogsban (7 meccs LT, 5 meccs LG), a méretei és a sebessége miatt vélhetően guard posztra próbálják átkonvertálni a profiknál. Mint játékosról azt írják, hogy van benne lehetőség, DE-ként játszott korábban. 2012-ben kivágták a suliból, 1 év múlva tért vissza. Tipp: PS
Ryan Groy OG, Wisconsin
Jó méretekkel, gyors lábbal és megfelelő sebességgel rendelkezik. Man-power sémában játszott. Húzásoknál és trap futásoknál domináns. Az egyensúlyérzéke, az ereje és a motorja azonban kérdéses. Sutton ellen a Senior Bowlon szenvedett. Technikáján, kézhasználatán sokat kell javítani. Tapasztalt játékos, aki 4 szezont is végignyomott a Badgersban, több poszton is játszott és long snapperként is bevethető. Valószínűleg Leno-val fog csatázni esetleg az 53-ba kerülésért. Tipp: PS
Cody Booth OT, Temple
2012-ben még főleg blokkoló TE-ként játszott 250 fonttal, és jegyzett 17 elkapásból 137 yardot, miután egy évvel korábban még DE volt. Senior évében konvertálták át OT-vé felkapott 40 fontot, de így is a csapata legeredményesebb elkapója lett 4 TD-vel. Gyorsan tanult bele az OT posztba, ami vonzóvá teszi, habár rengeteg hiányossága van így is még. Gyors láb, jó technika, jó kezek jellemzik. Hamar felér a második szintre blokkolásnál. Ő volt a long snapper is az Owlsban. Érdekes prospect a srác, jókora upsidedal, Kromer dolgozhat. Tipp: kamu IR
Jordan Lynch QB, RB, Northern Illionois
A végére hagytam a hihetetlen egyetemi játékost, aki vélhetően a profiknál semmire sem viszi. A csapat RB-ként listázta, Trestman győzte meg, hogy idejöjjön. Különleges szerepet szán neki. Őszinte leszek fogalmam sincs mit, fogalmam sincs hogyan. Mindenesetre lesz idejük gondolkodni rajta, mert a srác képességeit ki lehetne használni, akár 1-1 trükkös play keretében. Tipp: kamu IR
Páran még jöttek tryoutra, de ők már abszolút lényegtelenek.
Összességében Jones jó fogás lehet, én már 6. körben nagy örömmel vittem volna, ebbe az LB sorba jókora esélye van odaférni. Két olyan OL ember is jött, aki LS is volt az egyetemen, lehet vége Mannelly karrierjének? Jordan Lynch pedig egy nagy kérdőjel, vesztenivaló nincs mondjuk.