Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az OTA marketingidőszak, tiszta sor. Viszont. Nekem - és tudjátok, milyen pesszimista szurkoló vagyok - tetszik, amit olvasok, akár a sorok között. Örülök a Houston - Bennett bunyónak, örülök, hogy Bostic le meri ordítani Williamst egy gap assignment miatt, örülök, hogy Paea már most mondja, hogy mennyit lehet fejlődni Pasqualonival, és a többi. Van agresszió, tesztoszteron, harapni akarnak, és ez 49% a sikerhez. Valahogy jó a vibe.picidzé
Sose a szezon eleje a gond. Jól sikerül a felkészülés, mindenki egészséges, vannak hibák, de azért jönnek a győzelmek, minden fanki, aztán hopp, emitt egy terített betli, amott lesérül a fél csapat, aztán buktál négyet zsinórban, és vége van a vásárnak.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Az OTA marketingidőszak, tiszta sor. Viszont. Nekem - és tudjátok, milyen pesszimista szurkoló vagyok - tetszik, amit olvasok, akár a sorok között. Örülök a Houston - Bennett bunyónak, örülök, hogy Bostic le meri ordítani Williamst egy gap assignment miatt, örülök, hogy Paea már most mondja, hogy mennyit lehet fejlődni Pasqualonival, és a többi. Van agresszió, tesztoszteron, harapni akarnak, és ez 49% a sikerhez. Valahogy jó a vibe.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
VincentQB10 Chicago Bears 5 — keresztessy_96@yahoo.com
Látom, nincs Bears-szurkolói oldal a Bowl.hu-n. Lenne rá itt igény? Ki szállna be? 😊VincentQB10
Ez itt a szurkolói oldal.dcsicsak
De én olyanra gondoltam, mint amilyen a Patriotsnak, a Tampa Baynek, vagy a Broncosnak van. 😊VincentQB10
Voltak már rá próbálkozások, de tiszavirág életűnek bizonyultak. Szerintem nem vagyunk annyian, hogy lenne értelme csinálni egyet.tüsi91
Á, értem. 😊
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Látom, nincs Bears-szurkolói oldal a Bowl.hu-n. Lenne rá itt igény? Ki szállna be? 😊VincentQB10
De én olyanra gondoltam, mint amilyen a Patriotsnak, a Tampa Baynek, vagy a Broncosnak van. 😊VincentQB10
Voltak már rá próbálkozások, de tiszavirág életűnek bizonyultak. Szerintem nem vagyunk annyian, hogy lenne értelme csinálni egyet.
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Nekik is pont ugyanolyan van a bowl.hun.

Egyszerűen nem jót írtál. Te nem a bowl.hun akarsz Bears topicot, mivel épp abban társalgunk. Pont itt elég értelmetlen felvetés lenne, hogy legyen-e ilyen avagy ne legyen. Tehát dcsicsak jól válaszolt a rossz kérdésre.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
De én olyanra gondoltam, mint amilyen a Patriotsnak, a Tampa Baynek, vagy a Broncosnak van. 😊
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Ez itt a szurkolói oldal.
több mint 11 éve
Látom, nincs Bears-szurkolói oldal a Bowl.hu-n. Lenne rá itt igény? Ki szállna be? 😊
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Jimmy Clausen a fedélzeten. Most már tudjuk, ki fog játszani idén, ha Cutler szokás szerint megint lesérül. 😀iktriad
Én anno amellett kardoskodtam, hogy többre fogja vinni, mint Sam Bradford. Upsz? Viszont, ha úgy nézzük, ő is egy nudlikarú nímand, szóval tipikus Trestman irányító.

Bear: amúgy kicsit visszaolvastam a kommenteket, valszeg engem csalnak meg az emlékeim, és főleg a szezon elején-közepén nagyon gyér volt a társaság. Most returner poszt elég homély, de sztem nem erősítettünk rosszul, ha Boctic-Greene-Frey többet tud ST-ben játszani, az komoly előrelépés lehet.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Kicsit lehúzták a 2011-es draftunkat:
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/y4ql3rpcdp2936oyfet4
2011 draft grades: 49ers, Bears on opposite ends of grade curve
Three years after the fact is an adequate time frame to evaluate a draft, and Bucky Brooks has graded the 2011 NFL Draft, which featured major hits and misses at the quarterback position.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Jimmy Clausen a fedélzeten. Most már tudjuk, ki fog játszani idén, ha Cutler szokás szerint megint lesérül. 😀
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Lehet, hogy a vándorlás miatt, de több meccsen is meglátszott Toub hiánya....(bár akkor is volt vándorlás amikor itt volt)....egyébként nem volt akkora visszaesés, mint a szezon kezdetén vártam....
A stabillal egyetértek....ezért is írtam, hogy irreális kiváló ST-playt várni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
A visszahordókhoz:
Szerintem simán open comp., a legkevésbé gyenge viszi a helyet...én Fordot sem zárnám ki....
Nem hinném, hogy csak erre idén is fenntartunk majd egy helyet a rosteren....
Igazság szerint a spec. team többi tagjától inkább függ a siker a visszahordásoknál, mint magától a returnertől...okés, Hester tényleg zseni volt fénykorában...3-4 missedtackle...ilyet felesleges várnunk idén...uaz a helyzet, mint az Öreg visszavonulása után....felesleges olyan szintet bárkitől is várnunk....a nagyobb baj már tavaly is látható volt....a gond: Toub KC-ben...Bear
Podleshen kívűl sztem nem volt gond az ST-ben. Volt pár nagyon gyér meccs a szezon közepén, amikor jöttek-mentek az emberek, de egyébként elég stabil volt sztem.

Gyulus: aki június hatodikán még elérhető, az milyen játékos? LB poszton kicsit szerencsésebb a helyzet mostanában, lehet olyan játékost találni, aki megáll a két lábán, nem akarod lekiabálni a pályáról, de én semmit nem várnék a helyedben.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 656 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Rookie kártya Ka'Deem Careyrről, a múlt hét végi Rookie Premierről.

Ja, tegnap Urlacher nálunk járt Bob Babich meghívására motivációs beszédet tartani a rookiejainknak.
 www.jaguars.com/media-gallery/videos/Urlacher-visits-rookies/558110c4-05de-4391-8971-48ae2f27e877
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
A visszahordókhoz:
Szerintem simán open comp., a legkevésbé gyenge viszi a helyet...én Fordot sem zárnám ki....
Nem hinném, hogy csak erre idén is fenntartunk majd egy helyet a rosteren....
Igazság szerint a spec. team többi tagjától inkább függ a siker a visszahordásoknál, mint magától a returnertől...okés, Hester tényleg zseni volt fénykorában...3-4 missedtackle...ilyet felesleges várnunk idén...uaz a helyzet, mint az Öreg visszavonulása után....felesleges olyan szintet bárkitől is várnunk....a nagyobb baj már tavaly is látható volt....a gond: Toub KC-ben...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Sziasztok. James Andersont most igazoltuk le. Kérdés: "főállásban" sub-LBnek, sérülések esetén WLB-nek megteszi?Gyulus
Hát nálunk nem alkotott maradandót. Persze nem volt könnyű dolga, hiszen a DL romokban volt, mellette meg a szezon nagy részében rookiek játszottak. Róla is elmondható, hogy addig volt jó, míg egészséges volt a front7. Nálunk SLB volt, de nickel packageben ő maradt fenn. Szerintem passz ellen nem volt vele gond, mind zónában, mind emberezve megoldotta. Futás ellen szerintem botrány rossz volt (ő is).
több mint 11 éve
Gyulus 1 037 — Count Zero
Sziasztok. James Andersont most igazoltuk le. Kérdés: "főállásban" sub-LBnek, sérülések esetén WLB-nek megteszi?
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Spurlock egy nagy semmi.
Viking legyek ha megéri az 53-as rostert.Bazzani
Ha Spurlock rosterre kerül, akkor nagyobb nihil van returner poszton, mint gondoltam. Én remélem, hogy ez csak a mérsékelten érdektelen kora nyári rostermozgás, nem pedig annak a jele, hogy a szóba kerülhető returnerek semmit se mutattak eddig.füligjimmy
Nem fog bekerülni a pali. Lehet,hogy Hester nem kellett a csillagászati fizetéssel olyan teljesítménnyel amit nyújtott,de azért KÉREM SZÉPEN! A megkopott sebességű Hester is lefutja ezt a cirkuszi majmot. Sőőt...még lehet szebben is tud mosolyogni nála...
több mint 11 éve
Spurlock egy nagy semmi.
Viking legyek ha megéri az 53-as rostert.Bazzani
Ha Spurlock rosterre kerül, akkor nagyobb nihil van returner poszton, mint gondoltam. Én remélem, hogy ez csak a mérsékelten érdektelen kora nyári rostermozgás, nem pedig annak a jele, hogy a szóba kerülhető returnerek semmit se mutattak eddig.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Spurlock egy nagy semmi.
Viking legyek ha megéri az 53-as rostert.

több mint 11 éve
Eleg sokat mond Bush-rol, hogy meg mindig FA es nem is nagyon hallani arrol, hogy valaki ot akarna.
Viszont kivancsi vagyok, hogy a 6 millio cap sapce-el kezdunk-e meg valamit, vagy a serulesekre hagyjuk tartaleknak.Toto21
Elhozzuk James Harrisont long snapper-nek belőle. 😉 Komolyra fordítva a szót szerintem MRI mindig tanul a hibáiból és próbálja nem elkövetni azokat még egyszer. Tavaly amikor sorra dőltek kifele a kezdő emberkék a védelemben azonnal elkezdődött a kukázás és nem volt pénz pótolni őket. Szerintem a suska megmarad "ínségesebb időkre".Süsü
Azért volt egy Chester Taylor fiaskó is előtte, és okos ember inkább a más kárán tanul. Nyilván ez csak az én összeesküvés-elméletem, de ezek a klotyón lehúzott évi 10 millió dollárok járultak leginkább hozzá Angelo kirúgásához. Évek óta nincs tisztességes goal line/short yardage teljesítmény.

Ment a duma, hogy ki a legjobb elkapó, ki a legjobb corner, erre a párharcra idén elő vagyunk fizetve, Hölgyeim és Uraim.
 www.youtube.com/watch?v=N7wjWzE_00k

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Chicago Tribune-ben volt ma egy kisebb cikk a csapatról és a felkészülésröl. Bennett és Houston kicsit össze akasztottak a bajszukat egy gyakorlat után. Long-nak kellett kozbelepni es szetszedni oket.

Hixon ahogy az várható volt cut. Tana Patrick is tavozott o UDFA volt, viszont csatlakozott két új játékos a csapathoz:

Armanti Edwards - amit érdemes róla tudni 180cm és 86 kg, 2010-ben Carolina draftolta 3-ik körben. Tavaly a Brownsnál volt. Összesen van 6 NFL elkapasa 131 yard-al es 0 TD-vel. Erdekesseg, hogy a fosulin QB volt...

Micheal Spurlock - ö egy ST játékos, visszahordo szerepkorben. 2006 ota van az NFL-ben Arizonaba kerult anno UDFA-kent. Tavaly a Lions-nal, majd a Cowboys-nal volt. Egy evnel tobbet nem angyon toltott el sehol ( kiveve Tampa ott 2009-2011). Tampaban o volt az elso jatekos aki Kick-Off TD-t ert el. Osszesen 5 visszahordott TD-je van es emelett 3 elkapott TD. Viszont mar eleg oreg 31 eves, de majd meglatjuk milyen a tempoja.

Itt pedig a cikk, ha valakit erdekel:  www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-bears-martellus-bennett-lamarr-houston-scuffle-20140603,0,3470303.story
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Eleg sokat mond Bush-rol, hogy meg mindig FA es nem is nagyon hallani arrol, hogy valaki ot akarna.
Viszont kivancsi vagyok, hogy a 6 millio cap sapce-el kezdunk-e meg valamit, vagy a serulesekre hagyjuk tartaleknak.Toto21
Elhozzuk James Harrisont long snapper-nek belőle. 😉 Komolyra fordítva a szót szerintem MRI mindig tanul a hibáiból és próbálja nem elkövetni azokat még egyszer. Tavaly amikor sorra dőltek kifele a kezdő emberkék a védelemben azonnal elkezdődött a kukázás és nem volt pénz pótolni őket. Szerintem a suska megmarad "ínségesebb időkre".
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Viszont kivancsi vagyok, hogy a 6 millio cap sapce-el kezdunk-e meg valamit, vagy a serulesekre hagyjuk tartaleknak.
több mint 11 éve
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/ohf4jmukkgidsh93zxto
Marvin Lewis: Cutler's deal holding up Dalton talks
Jay Cutler's contract is reportedly the reason that talks between Alex Smith and the Chiefs are stalling. Is it also the culprit in negotiations between Andy Dalton and the Bengals?

Mi a fennforgás, Még a PFF is megmondja, hogy Dalton jobb QB, mint Cutler, ha aláír 18 millióért, akkor bagó az egész. Mondjuk Chicago Bears - AFC North 4-0 idén, de ez csak végeredmény, a fantázia foci pontokat kéne megnézni.

- Abe Simpson