Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Tüsi listájához:
QB: Sztem Palmer marad, Clausen megy,
(A TE-depth vérlázító - nem Tüsi miatt... 😊 )
OL: Brown lehet, hogy bukik Leno miatt....
LB: Jones nálam is benn van...
S: Jennings out, Steltz in....
Asszem még nem volt: Eleknek jól megy az SLB, Bosticot gyak. visszapakolták MLB-be....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Van egy hülye szokásom és úgy vizsgálok egy keretet, hogy hol lehet katasztrófa ha kidől a kezdő.
Van két poszt amit eleve kurva vékonynak tartok itt. Nem lesz meglepetés, az egyik a S a másik a LB sor. Mondjuk ha lesz normális passrush akkor a S brigád gyengesége nem fog kiütközni és elméletileg ezzel nem lesz baj. Az LB-k játékán is javítani fog jócskán, hogy van előttük egy normális fal.
De nézzük az alapfelvetésemre a választ:
-Ami elsőre szemet szúrt, hogy mennyire nincs csere TE. Szerintem Rosario mindenképpen keretben lesz a tapasztalata miatt.
-Marshall és Jeffery ligaelit ez nem vitás. Viszont ha valamelyikük megsérül akkor én biztos vakargatnám a fejemet ha Bears drukker lennék.

Ami nagyon tetszik az a kezdő CB hármas és a DL, illetve az OL-el se lesz állandó probléma.Bazzani
Most el lehet járni a "nincs 44 All-Pro a keretben, mi lesz, ha valaki kidől" táncot, de úgyis tudod, hogy valaki ki fog dőlni. Tavaly az O megúszta, D szétesett, most lehet fordítva lesz, de akkor úgyis ba**hatod. Mikor kidőlt Cutler, jött McCown, és kivették a playbookból Martysaurust (akiből még bőven ki lehet hozni), és behozták az Earl Bennett köré épített játékokat (persze ott is közbeszólt az élet). Én ezért örülök, hogy Wilson mögé jött Morgan, köré is lehet építeni 4-5 játékot, ami azért bővel elég egy 3. számútól. Forte kidől, az nagy kérdés. De a Marshall-Jeffries-Orange Dinosaur-Forte kvartettnél a ligában nem sok jobb van, ha van egyáltalán, ami azt is jelenti, hogy a kassza egy szabad szemmel is jól látható részét is viszik. Most mögéjük tudtál rakni egy veteránt, egy angyra tartott újoncot, meg egy Pac12 OPOY-t, ennek elégnek kell lennie, meteorhullás esetére is. LB poszton is megvan a csapat, meg jó magas draftpickek, csak mindenki szar, ez a kellemetlen inkább.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Van egy hülye szokásom és úgy vizsgálok egy keretet, hogy hol lehet katasztrófa ha kidől a kezdő.
Van két poszt amit eleve kurva vékonynak tartok itt. Nem lesz meglepetés, az egyik a S a másik a LB sor. Mondjuk ha lesz normális passrush akkor a S brigád gyengesége nem fog kiütközni és elméletileg ezzel nem lesz baj. Az LB-k játékán is javítani fog jócskán, hogy van előttük egy normális fal.
-Ami elsőre szemet szúrt, hogy mennyire nincs csere TE. Szerintem Rosario mindenképpen keretben lesz a tapasztalata miatt.
-Marshall és Jeffery ligaelit ez nem vitás. Viszont ha valamelyikük megsérül akkor én biztos vakargatnám a fejemet ha Bears drukker lennék.

Ami nagyon tetszik az a kezdő CB hármas és a DL, illetve az OL-el se lesz állandó probléma.Bazzani

Én úgy érzem, hogy az LB sornak ez jó èv lesz. Lesz végre előttük fal valamint Bostic és Greeney is szedett meccsrutint magára. Amiben igazad van az az S poszt, Wereen-t nagyon dícsèrik, nekem videók alapján semmi extra...Bár ha lrsz pass rush jobbak lesznek, mint tavaly. Bushrood kiesése komoly gondot okozhat, az ő helyettesítésére nincs back up.

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley

Ami nagyon tetszik az a kezdő CB hármas és a DL, illetve az OL-el se lesz állandó probléma.

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mivel az offseason izgalmas része lezajlott, és a minicampeken is nagyjából túl vagyunk, a TC még odébb, szóval futball szempontból nem történik semmi érdemleges, így bátorkodtam összedobni egy egy 53-as jóslást (Bazza is megtette a Lions topikba, érdemes olvasni, onnan loptam az ötletet).

Offense (24):
QB: Cutler, Clausen, Fales
Trestman 3 QB-t akar rosteren tartani. Kétlem, hogy Fales ne élné meg a rostert és mondjuk LaFevour, meg Enderle sorsára jutna. Viszont nem hiába hozták Clausent. Palmer nem backup QB szint, hozzá képest még McCown is impresszív pályafutással került JC mögött rosterre, majd csapatba.

RB: Forte, Carey, Ford
Forte és Carey megkérdőjelezhetetlen. Ford mellett Lynch-csel szemben a returner képességei szólnak. Lynchnél én egy kamu IR-re tippelek. Draughn nem rúg labdába.

FB: Fiametta
Nincs okunk a váltásra.

TE: Bennett, Mulligan, Onobun
Martysaurus fix kezdő. Mulligan jobb blokkoló, mint Rosario, de igazából a Lieblingtightendemet Fendi Onobunt beakartam tenni, Rosario ezért maradt ki. Onobun remek fizikai paraméterek, remek sebesség, de azok a kezek… Viszont nem véletlenül játszott tavaly PS meccseken végig.

WR: Marshall, Jeffery, Wilson, Morgan, Weems, Bellamy
Wilsonban nagy a bizalom átveszi Bennett helyét, Morgan egy megbízható veterán, ha sérülés esetén be kell ugorni, Weems ST-ben fontos láncszem. Bellamy pedig egy speedster, slot WR végszükség esetén.

OL: Bushrod, Slauson, Garza, K. Long, Mills, De la Puente, Britton, Brown
Bushrodot neccesen tudnánk pótolni, vagy sehogy, de azon kívül bőség zavara áll fenn. DLP egyaránt tud G-t és C-t játszani, Britton G és RT poszton, Brown pedig bármelyik guard pozícióban. PS-be és kamu IR-re legalább 3 játékost várok: Ola, Groy, Dunbar, Booth, Leno ötösből.

Defense (25):
DL: Allen, Houston, Young, Idonije, Bass, Ratliff, Paea, Collins, Ferguson, Sutton
Belül elég kristálytiszta szerintem az utolsó 5 játékos neve. A 4. (és 5.) DE posztért lehet csata Izzy, Bass, Lane, és Washington között. Izzy tapasztalata és sokoldalúsága miatt elég valószínű, Bass DIV2-ből érkezve rookiként is mutatott jó dolgokat, szóval őt szerintem tuti benntartják 53-ban. Washington nagyon nyers volt, lehet nála egy kamu IR-t megpróbálnak.

LB: Briggs, Bostic, McClellin, Greene, Jones, Senn
A legnagyobb meglepetést hoztam ide. Bostic megnyeri az MLB posztot Williams ellen TC-ben (vagy Williams megsérül), Elek lesz az SLB. Greene Briggs cseréje, Jones mindenes bacup, Senn ST vezér.

CB: Tillman, Jennings, Fuller, Frey, McManis
A 3 kezdő OK, Frey szódával elmegy, McManis ST ember. Nem tartom kizártnak, hogy a keretszűkítések után hozzanak valakit még. Tillman (vélhető) utolsó éve után pedig jövőre is need lesz majd a CB poszt.

S: Mundy, Conte, Jennings, Vereen
Ha Conte felépül szvsz ő lesz Mundy párja. Vereen meccsei alapján még mindig nem tudom elképzelni, hogy ő első héten kezdő legyen. A szőke herceg pedig nem éli meg a rostert.

Special Team (4):
K: Gould
P: O’Donnell
LS: Hartson
KR: Williams

A rúgóposztok tükörsimák, viszont Mannellyvel ki tudja mi lesz. 98 óta Bears player, nyílván ha azt mondja jön, akkor ő van csapatban. Chris Williamsnek pedig visszahordásoknál fogunk drukkolni.

40 embert belőni nem nagy kunszt, a peremberekre viszont csak tippelni lehet. PS tagokat éppen ezért nem is írtam, mert oda fellehetne sorolni 20 nevet. Néhány kamu IR-re számítok.
több mint 11 éve
Flowerst elengedte a Chiefs. Nem állunk olyan szarul cornerben, de azért szívesen látnám nálunk. Az öreg Mogyi vagy lesérül, vagy nem, az újonc gyerek pedig jónak tűnik, de újonc. Azokkal meg csak a baj van, virág kell nekik,mozi, óvszerrel lehet csak...picidzé
Elhoztunk egy első körös cornert, Tillman + Jennings+ Wereen is tud cornert játszani, szóval nem reális Flowers szerintem+ neki borsos ára is lenne...

több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Flowerst elengedte a Chiefs. Nem állunk olyan szarul cornerben, de azért szívesen látnám nálunk. Az öreg Mogyi vagy lesérül, vagy nem, az újonc gyerek pedig jónak tűnik, de újonc. Azokkal meg csak a baj van, virág kell nekik,mozi, óvszerrel lehet csak...

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
SS Ryan Mundy and rookie 4th rd pick FS Brock Vereen have been working with the one's at OTA's this week.hpeter93
Igen olvastam, hogy Vereen állìtólag meggyőző éz valszeg kezdő lesz....Amíg Slauson sérült De La Puente gyakorol a helyén. Bostic is kezd belendülni és 1-2 portál azt írta közel sem biztos Williams kezdő helye....

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
SS Ryan Mundy and rookie 4th rd pick FS Brock Vereen have been working with the one's at OTA's this week.

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
"Every team says they have a leader, but not every team has a leader like Josh (McCown)," Smith told NFL Network's Jeff Darlington

Mondta ezt az a csávó, aki a pálya szélén csendben morfondírozva végignézte, ahogy Caleb Haine kiheréli a szezont, majd amikor már mindegy volt, pályára küldte az általa ily' nagy becsben tartott lídert. És van bőr a pofáján!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Már nem sok van hátra és kezdetét veszi a 2014 Labdarúgó VB. A Bowl.hu-s VB NFL kiadása alapján a csapatunk európai fociba átültetve nem más,mint Horvátorszáh: Félelmetes hazai pálya, sokszínű támadójáték, a brutális védekezés már csak nyomokban van jelen. Az ellenfél Brazília = New England. Ezzel a nyitómeccsel egyenesen időutazás történik és máris a 8. játékhéten találhatjuk magunkat. Tudom esélytelennek tűnő,de hátha! Mossuk le a New England....izé...Brazilokat! Go Bears! 😀Süsü
Egy ilyen végeredménnyel (háromszor annyi pont) ki is egyeznék 😛 😀Wyatt
Meg jo hogy ez csak egy torz agyszulemeny! 😉
több mint 11 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Már nem sok van hátra és kezdetét veszi a 2014 Labdarúgó VB. A Bowl.hu-s VB NFL kiadása alapján a csapatunk európai fociba átültetve nem más,mint Horvátorszáh: Félelmetes hazai pálya, sokszínű támadójáték, a brutális védekezés már csak nyomokban van jelen. Az ellenfél Brazília = New England. Ezzel a nyitómeccsel egyenesen időutazás történik és máris a 8. játékhéten találhatjuk magunkat. Tudom esélytelennek tűnő,de hátha! Mossuk le a New England....izé...Brazilokat! Go Bears! 😀Süsü
Egy ilyen végeredménnyel (háromszor annyi pont) ki is egyeznék 😛 😀

több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Már nem sok van hátra és kezdetét veszi a 2014 Labdarúgó VB. A Bowl.hu-s VB NFL kiadása alapján a csapatunk európai fociba átültetve nem más,mint Horvátorszáh: Félelmetes hazai pálya, sokszínű támadójáték, a brutális védekezés már csak nyomokban van jelen. Az ellenfél Brazília = New England. Ezzel a nyitómeccsel egyenesen időutazás történik és máris a 8. játékhéten találhatjuk magunkat. Tudom esélytelennek tűnő,de hátha! Mossuk le a New England....izé...Brazilokat! Go Bears! 😀
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ha nem, akkor én kérem vissza a középső futás-középső futás-hosszú passz játékot, és a reménykedést, hogy egy corner, vagy egy returner majdcsak szerez 7 pontot.füligjimmy
Jaj azt ne. Azt tényleg ne. Nagyon sok törékeny tárgy bánta azokat a meccseket.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
És most tetszik nekünk ez az új irány? Nyilván le kellett váltani a Lovie-Angelo duót, mert nyilvánvalóvá vált, hogy ettől kezdve már csak lejjebb lesz. És számomra kissé fájdalmas, de érthető a szemléletváltás, olyan edzővel tudsz versenyképes lenni, főleg hosszútávon, aki érti az irányítóposztot, és Trestman érti. Én lenyiltakoztam, hogy nem akarom Emeryt, nem akarom Trestmant. Emery kezd meggyőzni, mert látom, hogy van TERV, így csupa nagybetűvel, és azt végrehajtja. Homokszemek kerülnek a gépezetbe, az biztos, de ezeket nem feltétlenül lehet neki felróni. De Trestman, és az általa képviselt filozófia? Nem emlékszem, ki írta a szezon elején, hogy az összes eddigi Bears meccset ki lehet dobni a kukába, mert abszolút megváltozott az arculat, de az eredmény maradt ugyanaz. Persze adjuk meg a második évet, nem hülye az ürge, tökéletesen tisztában van azzal, hogy ilyen védelemmel nem lehet nyerni, és mennyire fontos a special team. Eleget beszélt ezekről a sajtótájékoztatóin, nem söpri a szőnyeg alá a problémát. Hogy meg tudja e oldani, az megint jó kérdés. Ne felejtsük el, Big Love is tudta, hogy szar az offense, mégse tudott túlnőni a saját árnyékán. Szóval ha választani kell egy keményen védekező, nem hibázó, nagyon jó- helyenként brilliáns ST játékot mutató csapat középcsapat, és egy nagyon jó - helyenként brilliáns támadójátékot mutató, a játékot többi elemében elfogadható - gyenge teljesítményt nyújtó középcsapat között, kinek mi a szimpatikusabb? Nyilván az utóbbiban lényegesen(?) nagyobb az upside. Ha ez realizálódik, nem fogok fintorogni. Ha nem, akkor én kérem vissza a középső futás-középső futás-hosszú passz játékot, és a reménykedést, hogy egy corner, vagy egy returner majdcsak szerez 7 pontot.füligjimmy
Igen valóban arculat váltás van. Azonban egy teljes tatarozás időbe telik. Úgy ítélték meg, hogy sz O vsn nagyobb kakiban ezért velük kezdték az építkezést. Ez nem is sikerült rosszul. Néha persze voltak hibák, de a2. legtöbb pontot mi termeltük és a régi O -hoz viszonyítva fényévekkel jobbak lettünk. Szerintem az O Idén még összeszokottabb és jobb lesz...Na igen de ott a D...Szerintem úgy voltak vele, hogy ez s D erős bírja még és fontosabb volt az O rendbetétele...CSAK aztán jött a temèrdek kulcsember sérülése ami lehrt más csapatokat is megviselt volna + D edzői hibák sokasága...Csak a legdúrvábbakat említve... A PO volt a tèt a sajtfejek ellen...4. és 20-ra, amikor van egy Rodgersed tök egyértelmű, hogy mélységi passz lesz...Erre egy lélek nincs a mélységi elkapó 10 métered körzetében az nállam edzői hiba is és rossz D játékhívás...Én magam is elhordtam Bosticot, Greenet meg Mekit mindennek, de ha belegondolunk újjoncként kelett helytállniuk minden vezér nélkül...Most elkezdték a D építését. Szerintem jólbigazoltunk és a draft is jó volt. Új edzői stáb...Látványos javulást várok akàrcsak az O esetében egy éve...Meglátjuk mire lesz ez elég, de én PO-t szimatolok végre 😀 Meglátjuk igazam lesz-e....

több mint 11 éve
És most tetszik nekünk ez az új irány? Nyilván le kellett váltani a Lovie-Angelo duót, mert nyilvánvalóvá vált, hogy ettől kezdve már csak lejjebb lesz. És számomra kissé fájdalmas, de érthető a szemléletváltás, olyan edzővel tudsz versenyképes lenni, főleg hosszútávon, aki érti az irányítóposztot, és Trestman érti. Én lenyiltakoztam, hogy nem akarom Emeryt, nem akarom Trestmant. Emery kezd meggyőzni, mert látom, hogy van TERV, így csupa nagybetűvel, és azt végrehajtja. Homokszemek kerülnek a gépezetbe, az biztos, de ezeket nem feltétlenül lehet neki felróni. De Trestman, és az általa képviselt filozófia? Nem emlékszem, ki írta a szezon elején, hogy az összes eddigi Bears meccset ki lehet dobni a kukába, mert abszolút megváltozott az arculat, de az eredmény maradt ugyanaz. Persze adjuk meg a második évet, nem hülye az ürge, tökéletesen tisztában van azzal, hogy ilyen védelemmel nem lehet nyerni, és mennyire fontos a special team. Eleget beszélt ezekről a sajtótájékoztatóin, nem söpri a szőnyeg alá a problémát. Hogy meg tudja e oldani, az megint jó kérdés. Ne felejtsük el, Big Love is tudta, hogy szar az offense, mégse tudott túlnőni a saját árnyékán. Szóval ha választani kell egy keményen védekező, nem hibázó, nagyon jó- helyenként brilliáns ST játékot mutató csapat középcsapat, és egy nagyon jó - helyenként brilliáns támadójátékot mutató, a játékot többi elemében elfogadható - gyenge teljesítményt nyújtó középcsapat között, kinek mi a szimpatikusabb? Nyilván az utóbbiban lényegesen(?) nagyobb az upside. Ha ez realizálódik, nem fogok fintorogni. Ha nem, akkor én kérem vissza a középső futás-középső futás-hosszú passz játékot, és a reménykedést, hogy egy corner, vagy egy returner majdcsak szerez 7 pontot.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én az első Sport TV-s SB közvetítés óta (2004. február 1. asszem) nézem az amerikai focit, bár az első pár idényben még hébe-hóba. 2007 óta nézem heti rendszerességgel (Sport TV, NFL Games Pass => Live247). Bears szurkoló mivoltom medve alkatom és párom általi becézésből fakad(hat).
Szinte mindegyik Bears meccset élőben nézek végig (bár a legutóbbi Packers ellenin kikapcsoltam a TV-t a védelem által összehozott évbaromTDje után), és ez után is hű maradok a Bearshez és várom hogy jöjjenek Európába!!!Medve81
Azt hiszem 2011-ben voltak, szóval nem valószínű, hogy mostanában jönnének 😕 Mondjuk most már 3 meccset tettek át Londonba, reménykedjünk, hogy hamarabb jönnek...

több mint 11 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Én az első Sport TV-s SB közvetítés óta (2004. február 1. asszem) nézem az amerikai focit, bár az első pár idényben még hébe-hóba. 2007 óta nézem heti rendszerességgel (Sport TV, NFL Games Pass => Live247). Bears szurkoló mivoltom medve alkatom és párom általi becézésből fakad(hat).
Szinte mindegyik Bears meccset élőben nézek végig (bár a legutóbbi Packers ellenin kikapcsoltam a TV-t a védelem által összehozott évbaromTDje után), és ez után is hű maradok a Bearshez és várom hogy jöjjenek Európába!!!
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
Az első meccsem nekem is a NO - IND SB döntő volt. Akkor még nem szurkoltam senkinek csak próbáltam rájönni, hogy hogy is mennek itt a dolgok. Aztán a következő szezonban két csapat nyerte el a tetszésemet a Jets és Bears, mert nekem a kemény D-k a voltak szimpatikusabbak, nem a szétdobálom a másikat játék. Ne értsetek félre az se rossz, de jobban tetszik, ha valaki csinál egy Sack-et, vagy fumble-t, de a földbe döngölésnél nincs jobb. Meg aztán ott van Jim szerint a világ, ahol sokszor utálták a Sajtfejűeket. 😀
2012 szeptembere óta nézem a Bears meccseket élőben, így még azt is lehet mondani, hogy elég zöldfülű vagyok, de igyekszem szezonról szezonra fejlődni. Amiben ennek a fórumnak is nagy szerepe van. Első két évben csak olvastalak titeket, de nem mertem nagyon hozzászólni. Úgy hogy ezúton is köszi mindenkinek és bocs ha párszor kiakasztottam egyeseket. 😊
több mint 11 éve
Én kb 10 éve nézek NFL-t, hogy őszinte legyek nem emlékszek az első bears meccsemre. A legelején nem volt kedvenc csapatom. Már az elejétől a csonténeket szerettem, a nagy csattanásokat és ezért lett nagy kedvencem a Bears és a Ravens. Kb 4 éve letöltöm szinte az öszzes meccset a forulókból, amire van időm megnézem, a többit tartogatom az ínséges off seasonra...Igaz a Monstersof midway eltünőben van és Ray Lewis is visszavonult már, de a szeretet megmaradt. Mindig is a Bears lesz a NO1, de pl a Ravens SB győzelmének is örültem. Aztán tavaly kijutottam a Wembleybe és âtélhettem milyen is ez élőben...Azóta még inkább a megszálottja vagyok a sportnak. Mivel a Jags gyakran van Londonban és volt alkalmam beszélgetni játékosokkal őket is nagyon megkedveltem, szurkolok hogy jó idényük legyen. Izgatottan várom a szezont, amitől a D erős javulását éz egy még jobb, összeszokottabb O-t várok a végén PO -val. Hajrá Bears!!!

több mint 11 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Amikor elkezdett érdekelni a sport, akkor a Bulls és Blackhawks miatt lettem Bears fan, és Hester return TDjét már én is láttam. Azóta többet tudok a csapatról, de még mindig nem eleget 😊
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
ha jól emlékszem az első meccses hazai veretlenségünk már 12 meccses sorozatnál tart, úgyhogy ez a széria kicsit korábban kezdődött 😊 jó hogy ezt leírtad, ez pl egy jó offseason program lehetne itt, mármint hogy akinek van kedve írja le miért és mikor lett Bears fan ill.hogy mi volt az első meccs amit látott.

Süsü te nagyon jó meccsel kezdtél, eddig az a kedvenc SB-om 😀davemayer
Na latod...ennek a veretlensegi sorozatnak nem is neztem utana. En kis naiv...azt hittem,hogy az en szurkolasomnak koszonheto ez. A picsaba bele. Na majd utanajarok en! Sammy W.-t meg egye meg a fene! 😀
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Akkor néhány emlékfoszlány a kezdetekről:

Én annak idején igazi klasszikusok által ismertem meg a sportágat: Ace Ventura és Johnny Firpo voltak az első sporttal kapcsolatos tanítómestereim 😀
Komolyra fordítva a szót, az IND-CHI superbowl már otthon a nappaliban néztem élőben. Hester kick return td-jénél teljes csendben ugráltam a szobában. Persze a család meg aludt a másikban, azóta hozzászoktak ehhez. Az biztos, hogy addigra már Bears szimpatizáns voltam, az nfl.com összes Chicago-s highlight videóját megcsodáltam. Amelyik meccset csak tudtam, letöltöttem. Nagyon megtetszett a védelem és az ST játéka. Így persze természetes volt, hogy a madden játékokban is csak a Bears-el játszok. S mivel nem Ron Turner hívta a playeket (hanem én) még Rexy fiúból is szupersztárt csináltam. Rashid Davis pedig hatalmas clucth slot-wr lett...
Egy ideje pedig Dick Butkus felügyelete mellett próbálom egyre jobban megismerni a játékot 😊

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
ha jól emlékszem az első meccses hazai veretlenségünk már 12 meccses sorozatnál tart, úgyhogy ez a széria kicsit korábban kezdődött 😊 jó hogy ezt leírtad, ez pl egy jó offseason program lehetne itt, mármint hogy akinek van kedve írja le miért és mikor lett Bears fan ill.hogy mi volt az első meccs amit látott.

Süsü te nagyon jó meccsel kezdtél, eddig az a kedvenc SB-om 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Az első mérkőzés amit felvételről az elejétől a végéig láttam az a NO - IND SB volt. Az első mérkőzés amit élőben az elejétől a végéig láttam az a NO - SEA Wild Card mérkőzés volt. Az első Bears meccs amit az elejétől a végéig láttam élőben az a 2011. január 23.-i Packers elleni konferencia döntő volt. Előtte már láttam jó pár "hájlájcot" jó pár csapatról. Ezután kezdtem el szétnézni a csapat háza táján. Fogalmam se volt,hogy mi merre hány méter,de aztán elkezdtem aláásni a dolgoknak és elmerültem ebben a sportban,de úgy igazán nyakig. Egy igaz szerelem lett ez. (Gondolom közöttetek is van olyan,aki így van ezzel...elvégre nem hiába vagytok itt nap,mint nap (: ) A 2011. Szeptember 11.i Falcons ellene aratott siker óta nem hagytam ki soha Bears meccset. Egy-kettő kivételével mindet élőben láttam. Nagyon impozáns számomra azóta mindig,hogy az első meccset hozzuk...2011.09.11 ATL - CHI 12-30, 2012.09.09. IND - CHI 21 - 41, 2013.09.05. CIN - CHI 21 - 24. Nem bírtak ellenünk egyiken sem 21 pontnál többet. Ez számomra egy szép sorozat és remélem nem is most fog megszakadni. Minden esély megvan erre a Bills ellen is. Aggodalomra adhatna okot pár fiatal tehetség,de számukra meg aggodalomra adhat okot,hogy valami elkezdődött Chicagoban két éve. Újjáépül a csapat és folyamatosan erősebbnek érzem. Remélem aláfogja támasztani ezt a következő szezonban az O még impozánsabb játéka és a D feljavulása és nem csak az első meccsen/meccseken parádézunk,hanem kiegyensúlyozott játékkal feltöröljük majd az ellenfelekkel a stadionok gyepét Végezetül tudom,hogy még odébb van,de 2014.09.07. BUF - CHI 17-38...GO BEARS!