Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
nagyon kéne ilyen játékosokat kukázni...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
További cutok:OL Eben Britton
WR Dale Moss
LB DeDe Lattimore
WR Chris Williams
DT Lee Pegues
CB CJ Wilson
LB Jerry Franklin
Még 7 lesz.
---------------
Wonder if #Bears will show interest in ex #49ers S CJ Spillman. Led SF with 19 tackles on special teams last year. Vested vet is free agent.
S még én Kevin Vickerson DT-re is vetnék egy pillantást. Most rúgta ki a Broncos.
Jones így rosteron van 6. LB-ként.
Bucs cut Major Wright. Höh
több mint 11 éve
Ide is kérünk szépen, Uraim, 1000 forint is sokat segít.én egy hasonló angol alapítványnak küldtem
www.gyea.hu/
10300002-10350923-49020011füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Personnel man in one city tells me #Bears are knocking on doors looking for help in two areas: safety and returner.A meglepetéstől szóhoz sem jutok.
Twitterről.Bazzani
Bear: csere OT-ről beszélünk. Britton 20 snapet kapott RT-ben. Amúgy volt full back, meg extra blokkoló. A Jax nem tartott rá igényt. Vakoldalon nem tud játszani a profik között. Jobb oldalon talán kibekkelsz vele 2 meccset, de egyébként sérülékeny is. Nyilván meglepő, hogy jött egy csávó, és kiszorította, nekem egyetemről kedvencem volt (valszeg azért, mert minden falembert jobbnak tartottam a rosteren lévőknél, és nem véletlenül), de szerintem Kromer megérdemli a bizalmat. Ha ezt Tice csinálja, kiröhögöm.
Chris Williams is cut. 8 OL playa maradt. Lehet marad 11 DL játékos? Igazából a Lane-Bass-Washington trióból mindet megtartanám, ST miatt is. Christian Jones?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
a vége miatt beteszem ide mit alkottam ma, legyen egy kis jókedv 😀Fasza.... 😀
www.facebook.com/video.php?v=766906403355802&set=vb.100001093482279&type=2&theaterdavemayer

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Personnel man in one city tells me #Bears are knocking on doors looking for help in two areas: safety and returner.Twitterről.
több mint 11 éve
Ide is kérünk szépen, Uraim, 1000 forint is sokat segít.www.gyea.hu/
10300002-10350923-49020011
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ezért írtam, hogy legyen igazad....nekem az a kérdés, hogy élesben mi lesz....és az említett blokkok....pass prot. még hagyján, ha pályára kell küldeni....futásnál pedig nem tudjuk....mert gyak. nem is próbáltuk....Brittonnak tengernyi snapje volt ilyen szerepben tavaly és jól csinálta....Jó, és amikor Bennettet takarította előtte, utána? Vagy Clemonst levette a pályáról?füligjimmyLegyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....BearBritton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....BearSzerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
füligjimmy

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
a vége miatt beteszem ide mit alkottam ma, legyen egy kis jókedv 😀Remélem adakoztál is
www.facebook.com/video.php?v=766906403355802&set=vb.100001093482279&type=2&theaterdavemayer

több mint 11 éve
a vége miatt beteszem ide mit alkottam ma, legyen egy kis jókedv 😀Egy vérbeli jegesmedve vagy Dave! 😀
több mint 11 éve
Nem köll durcázás! 😉 Az a kib@szott helyzet,hogy az első 3 meccs után 2-1-es mérleggel fogunk állni. Ez így lesz korrekt. Nem is ez érdekel engem,hanem az,hogy a többi idegenbeli meccsen ami következik hogyan fogunk pirítani..vagy minket hogyan fognak megpirítani. Csoporton belül hatalmas hátrányba kerülhetünk,ha szopásról szopás fog következni. O részéről egy jól összeszokott olajozottan működő alap csomagot várok. A d-részéről annyit,hogy basszák földhöz rendre az irányítókat..mert tavaly ezt nagyon hiányoltam.Legyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....BearBritton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....BearSzerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
füligjimmy
A vicc pedig,hogy Orton in the house....😀 Igyál egy cinót helyettem is kedves Kyle...Buffaloban. Több babér úgysem fog számodra teremni. 😀
több mint 11 éve
a vége miatt beteszem ide mit alkottam ma, legyen egy kis jókedv 😀www.facebook.com/video.php?v=766906403355802&set=vb.100001093482279&type=2&theater
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jó, és amikor Bennettet takarította előtte, utána? Vagy Clemonst levette a pályáról?Legyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....BearBritton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....BearSzerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
füligjimmy
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Legyen igazad, engem túlzottan nem győzött meg, az első meccsén nem volt egy atyaisten, aztán a Hawks is miatta sackelte Jayt egyszer....de ismétlem: legyen igazad....ráadásul nem tudjuk, hogy a rendszeresen alkalmazott 6. falember (blokk TE helyett) szerepben mit tud, mert nem igen volt ilyen play....ha folyamatosan el fogja baszni a blokkokat, igen durcás leszek....Britton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....BearSzerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
füligjimmy

No.1. Bears
több mint 11 éve
Britton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....BearSzerintem alábecsülöd, hogy Ola mennyire meggyőző volt mindkét oldalon. Hatalmas előny, hogy vakoldalon is bevethető.
dave: én nem amiatt aggódok, hogy ki hova fog előrelépni. Azok miatt aggódok, amiknek nincs semmi értelme. Nem kezdem el sorolni, hogy tavaly mik történtek, egyrészt mindenki emlékszik, másrészt sokan még vacsora előtt vannak, kár a gyomrokat felkavarni.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Olvasgatom az ESPN-t, egyelőre adja a gép. Egyelőreszerintem a frisco meccsen semmi, de tényleg semmi esélyünk nincs. Kaep játéka finoman szólva sem fekszik nekünk, nálunk jobb D-nek sem, én csak a vállalható vereségben reménykedek (de az meg nem számít ugye úgyhogy mind1 is).
1. meccs: Watkins nem játszik, az egyetlen veszélyes játékos Spiller, akiben mindig benne van a 20 yard, Mánuel botrány, ezen kívűl egy közepes támadófal, jó nevekből álló védőfal.
2. mecs: Aldon Smith 9 meccses eltiltás, Navarro Bowman se játszik, új secondary.... ha nem most, akkor soha. Ez egy kiváló értékmérő lesz, mennyit lépett a frnachise előre 2 offseason alatt, ha egyáltalán. Vernon Davis 150 yard alatt nem áll meg, már most mondom. Ha a DL Kaepernicket a zsebben tudja tartani, akkor minden lehet.
3. meccs: ugyanaz, mint a Bills, csak idegenben, és még ennyi jó játékosuk sincs az offense-be. Ott ráadásul corner gondok is vannak erősen, mibe fogadjunk, hogy Holmes bevisz nekik egyet?füligjimmy
A Bears szezonját a nyerhető meccsek behúzása fogja eldönteni, ha pl a Jets ellenit hozzuk az sokat jelentene.
Félek hogy az O nem lesz olyan produktív mint tavaly volt (szerencsére eddig erre nincs jel) és D pedig nem fejlődött (erre több), így pedig nem lesz PO, de most ez nem lényeg hiszen bő egy hét és végre megint lesz mit nézni februárig 😊
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Britton lapát....na most ezt nem értem....ha van egy embered, aki bizonyít élesben a posztján, megcsinálja amit kell (4 poszt backupja, no és blokkoló TE), akkor kivágod a kanadai, vagy az újonc miatt? Max arra tudok gondolni, hogy gáz a sérülése....de ez valahogy nagyon fura Brittonnal....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Olvasgatom az ESPN-t, egyelőre adja a gép. Egyelőre1. meccs: Watkins nem játszik, az egyetlen veszélyes játékos Spiller, akiben mindig benne van a 20 yard, Mánuel botrány, ezen kívűl egy közepes támadófal, jó nevekből álló védőfal.
2. mecs: Aldon Smith 9 meccses eltiltás, Navarro Bowman se játszik, új secondary.... ha nem most, akkor soha. Ez egy kiváló értékmérő lesz, mennyit lépett a frnachise előre 2 offseason alatt, ha egyáltalán. Vernon Davis 150 yard alatt nem áll meg, már most mondom. Ha a DL Kaepernicket a zsebben tudja tartani, akkor minden lehet.
3. meccs: ugyanaz, mint a Bills, csak idegenben, és még ennyi jó játékosuk sincs az offense-be. Ott ráadásul corner gondok is vannak erősen, mibe fogadjunk, hogy Holmes bevisz nekik egyet?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Az milyen szexi már, hogy Palmert összekukázta egyből a Bills. Kémregényeken nevelkedett agyam persze azt gondolja, hogy elcsacsog egy ideig Schwartz-cal, a final 53-nak pedig a közelébe sem kerül.picidzéPalmert kivágták. Ezért a kis kiruccanásért kapott egy 5 csillagos apartmant, és kb. 50.000 dollárt. Egy könnycseppet elmorzsoltam.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Wilson mehet a visszatérős IR-re. Megkezdődtek a cutok.
OT Rob Turner
TE Jeron Mastrud
RB Jordan Lynch
WR Armanti Edwards
OL Dennis Roland
több mint 11 éve
Jordan Palmer is betyárosan mutatkozott be a Billsben...BazzaniSexy Rexy felkarikázta a védelmet a harmadikban. Első passz.... Sexy is going deep in the middle, if you know what i mean!
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jordan Palmer is betyárosan mutatkozott be a Billsben...
több mint 11 éve
Bazzeg Hayden rosterre fog kerülni. Amit Hurst művelt..... Maci bedobja tripla coverba, száll a labda, alégy közbe leszarja, erre ez a nyomott kiüti az elkapót, ahelyett, hogy megfordulna, és lehúzná előle a labdát. Britton jól teljesített, Bellamyn is elgondolkodnak majd, Wilsont én IR-re raknám a picsába. Holmes nagyon megfirkálta Gilbertet, ő nemcsak rosterre kerül, de ebből még akármi is lehet. Nem hiszek ezekben a comeback sztorikban, de egyszer még a kapanyél is elsül. Az idei "legnagyobb steal a drafton" díj győztese, Christian Jones minden meccsen pályára lépett, és egy értékelhető megmozdulása nem volt szerény számításom szerint. Lesznek azért meglepő cutok.
A Browns drukkereket sajnálom. Szegénykéim hogy örültek, amikor Johnny Boy csinált valami értelmeset. Kimennek, kifizetik a jegyárat ezért a.... produktumért, és ennyit kapnak cserébe. Ha valaki valaha NFL vezető lenne, akkor így ne csinálja a csapatépítést. Amikor 2012-ben Hoyer pályára lépett a Bears ellen, akkor én azt gondoltam, hogy ez a franchise most elérte a mélypontot. Lehet, hogy nem először, és biztosan nem utoljára, de akkor, ott nem tudtak mélyebbre süllyedni. Na, ezzel a Hoyerrel nyertek 3 meccset zsinórban. A többi történelem. De draftolni egy karizmatikus, ugyanakkor meglehetősen kétes tehetségű fiatalembert biztos bukás. Nem szégyen, hogy Manci nem lesz kezdő kaliberű irányító a ligában. Nagyon kevesen azok. De most, ahogy sztárolják ezt a srácot, ugyanúgy lerántják majd a szarba, az első adandó alkalommal. Nyilván nem sajnálom, mert jónéhány millió dollárral lett gazdagabb, de ha ugyanezt minden évben el kell játszani? Még mindig?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ahhoz képest, hogy a 75-ös keretből 40!!!-en nem játszottak, a 3. csapattal is sokáig szorossá tettük a meccset (sőt vezettünk is) a Cleveland 1 és 2. csapata ellen. Második félidőre elfáradtak a srácok gondolom.Akik játszottak.
Offense: QB Fales, RB: Lynch, Perry, Draughn, WR: Bellamy, Moss, Edwards, C. Williams, Holmes, TE: Mastrud, Mulligan, OL: Groy, Boggs, Britton, Leno, Roland, Turner
Defense: DL: Pegues, Robertson, Lane, Dunn, Bass, Washington, LB: Greene, Franklin, Lattimore, Jones, CB: CJ Wilson, Hurst, Jean-Louis, S: MD Jennings, Trice
ST: Gould, O'Donnell, Hartson