Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Az év végére ráadásul Bennettet az end zoneban is sikerült elővenni, amikor Martellus háttérbe szorult McCown játéka során. Nem jött jókor Wilson sérülése. Na de majd előhúzzuk Weemst... 😒 . Vagy Chris Williams fakíthatna valamit.Briggsnek térdsérülése van, ő sem edzett végig.
több mint 11 éve
Csak Earl a snapek felében mégiscsak pályán volt tavaly, volt 32 elkapása, Wilsonnak meg 2. És a Rams ellen láttuk, hogy lehet köré építeni egy gameplant. Valószínűleg csak ebben a csapatban, ahogy a mellékelt ábra is mutatja, de lehet.WR Marquess Wilson has been carted off the practice field after diving for a Cutler pass. Looks like he landed on his shoulder.most komolyan egy olyan WR-t sírunk vissza, akit még a pre-season meccsek előtt kivágott a csapata.... ha, annyira kell, akkor tutira aprópénzért visszajönne most már.... biztos egy istenadta tehetséggel megáldott WR.... csak éppen a Browns-nak is egy hónapig kellett...
Remélem nem fog Bennett hiányozni... tényleg nem lehetett volna őt megtartani, ha a 3 WR-ből bármelyik megsérül (mondjuk közülük Wilsonért a legkevésbé kár) akkor ciki lesz a helyzet a WR-corpsnál.davemayer
(On May 14, 2014, Bennett signed with the Cleveland Browns.[17] On June 17th, 2014, his contract was terminated by the Browns.)
amúgy Wilson kulcscsont törés... meglátjuk.soma80
Daltonról pedig annyit, hogy én 80 millió körül saccoltam neki tavaly. Nincs kire lecserélni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Wilson 6-8 hét....jöhet Morgan...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
WR Marquess Wilson has been carted off the practice field after diving for a Cutler pass. Looks like he landed on his shoulder.most komolyan egy olyan WR-t sírunk vissza, akit még a pre-season meccsek előtt kivágott a csapata.... ha, annyira kell, akkor tutira aprópénzért visszajönne most már.... biztos egy istenadta tehetséggel megáldott WR.... csak éppen a Browns-nak is egy hónapig kellett...
Remélem nem fog Bennett hiányozni... tényleg nem lehetett volna őt megtartani, ha a 3 WR-ből bármelyik megsérül (mondjuk közülük Wilsonért a legkevésbé kár) akkor ciki lesz a helyzet a WR-corpsnál.davemayer
(On May 14, 2014, Bennett signed with the Cleveland Browns.[17] On June 17th, 2014, his contract was terminated by the Browns.)
amúgy Wilson kulcscsont törés... meglátjuk.
több mint 11 éve
WR Marquess Wilson has been carted off the practice field after diving for a Cutler pass. Looks like he landed on his shoulder.Remélem nem fog Bennett hiányozni... tényleg nem lehetett volna őt megtartani, ha a 3 WR-ből bármelyik megsérül (mondjuk közülük Wilsonért a legkevésbé kár) akkor ciki lesz a helyzet a WR-corpsnál.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Dalton 6 év/115 millió. A részletek nem ismertek.eléggé elkerekedett a szemem amikor megláttam. Jó irányító a vörös is, de ennyit tuti nem ér.
Arányaiban nézve Cutleré jobb, sőt JC-t 3 év után szinte 0 money veszteséggel elküldhetjük bármikor. Nem mellesleg Cutler > Dalton. Bár én nagyon elfogult vagyok. Viszont tényleg nagyon elszaladtak az árak a QB-knél.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Dalton 6 év/115 millió. A részletek nem ismertek.Arányaiban nézve Cutleré jobb, sőt JC-t 3 év után szinte 0 money veszteséggel elküldhetjük bármikor. Nem mellesleg Cutler > Dalton. Bár én nagyon elfogult vagyok. Viszont tényleg nagyon elszaladtak az árak a QB-knél.
több mint 11 éve
BM azt " jósolta ",hogy Cutler lesz az MVP 2014-ben. SüsüMég annak sem kell lennie, a Ravens óta komolyan elhiszem hogy egy közepesnél jobb D-vel és egy olyan O-el aki képes partiban maradni a dobógépek ellen oda lehet érni. Na most ebből nekünk jelenleg a D a kérdéses.
ja azt elfelejtettem hozzátenni hogy ha ez megvan akkor is még annyi mákot kell ehhez hozzátenni hogy Kelemen Annának is eldugulna a | szája | tőle
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Danny McCray..... azt hittem, azért van egy szint, ami alá nem tudsz lesüllyedni. Cowboys TARTALÉK safety volt, elég ennyit róla. Mintha Afalava mögött padozott volna valaki, aztán berakod a kezdőbe.
Danny McCray az első csapattal edzett. Ő lenne ennyire jó vagy a többiek ennyire szarok?Süsü
Ez a Cutler4MVP duma meg olyan, hogy egyrészt Marshall ugyanolyan, mint a többi NFL játékos, ők nem szeretnek nagyotkat mondani az offseasonban, másrészt ha ez az év nem jön össze, akkor már nem is fog soha. Forte-BM-Bushrod-Allen-Tillmann-Briggs-Ratliff-Jennings 2015-ös szezonjára ki akar fogadni? 8 stabil kezdő, és a védőknél már az idei év is necces.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Danny McCray az első csapattal edzett. Ő lenne ennyire jó vagy a többiek ennyire szarok?SüsüAttól tartok, hogy az utóbbi...már most nézegethetjük a legjobb college S-prospecteket...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
BM azt " jósolta ",hogy Cutler lesz az MVP 2014-ben. Azt mondta..idézem.." Olyan szezonja lesz, amilyet még nem láttatok." Legyen így és derüljön ki,hogy BM egy kibaszott médium.A csapat háza táján egy két érdekesség.
Long elkapott valami nyavalyát valamivel több,mint egy hete...vírus támadta meg " petyhüdt " testét. Az orvosok zöld utat adtak neki. Már jobban van és hamarosan munkához lát, csatlakozva a többiekhez. Kíváncsian várom,hogy az OL milyen összeállításban lép majd pályára.
Danny McCray az első csapattal edzett. Ő lenne ennyire jó vagy a többiek ennyire szarok?
több mint 11 éve
Az offseason konditerem királya, a Markus Monk-díj idei legnagyobb esélyese Marquiesse Wilson, akiről egy büdös hangot nem lehet mostanában hallani. Még Joe Long nevét is említették, az isten szerelmére! Ne legyen igazam, hogy Earl hiányozni fog.www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-bears-bowen-spt-0729-20140729,0,6025796.column
Na, mégis találtam. Nagyon fluid, nagyon impressive. Oké
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A Nelson - és Rudolph szerződés mellett azért még korrektebbnek tűnik a Marshall - Orange Dinosaur szerződés. Nelson is már 29 éves bammeg, azt hittem ő még mindig egy ifjú fenomén, hát hova tűnik el az életem?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ma már felveszik a teljes szerelést, attól úgyis megsérül. De tény, hogy amíg nem kerül IR-re, addig nem alszok nyugodtan.Voltmár?Nem volt még. Slauson még mindig nem edz, konkurencia meg kell, ha netán komolyabb az a váll sérülés.
Bears signed G/C Dylan Gandy to a one-year contract and waived DE Jamil Merrell.
Szerintem használható cserejátékos.Bazzani
S állítólag Kelvin Hayden bombaformában van. Uram kegyelmezz!tüsi91
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A bombaformáját kamatoztathatja mint 4. számú.Voltmár?Nem volt még. Slauson még mindig nem edz, konkurencia meg kell, ha netán komolyabb az a váll sérülés.
Bears signed G/C Dylan Gandy to a one-year contract and waived DE Jamil Merrell.
S állítólag Kelvin Hayden bombaformában van. Uram kegyelmezz!tüsi91
több mint 11 éve
Voltmár?Nem volt még. Slauson még mindig nem edz, konkurencia meg kell, ha netán komolyabb az a váll sérülés.
S állítólag Kelvin Hayden bombaformában van. Uram kegyelmezz!
több mint 11 éve
Voltmár?Bears signed G/C Dylan Gandy to a one-year contract and waived DE Jamil Merrell.
Szerintem használható cserejátékos.
több mint 11 éve
Nem nosztalgiázni kívántam, Fuller pedig remélem teljesen elhomályosítja ezt az érzést, ha mégis előjönne...Most már a 23-as szám egy rookie mezén virít.....nem sokáig fog ám a mostani Hester hiányozni, lesz még egy kis nosztalgiázás a Falcons ellen aztán csak a jobb (kb 4 évvel ezelőtti) Hester marad az emlékeinkben.davemayer
csi77
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
...de szépek vagytok az anyátok jó mindenit! 😀 ( Ennyi football nélkül töltött hónap után, nézzétek el ezt nekem! )Most már a 23-as szám egy rookie mezén virít.....nem sokáig fog ám a mostani Hester hiányozni, lesz még egy kis nosztalgiázás a Falcons ellen aztán csak a jobb (kb 4 évvel ezelőtti) Hester marad az emlékeinkben.davemayer
csi77
több mint 11 éve
Most már a 23-as szám egy rookie mezén virít.....nem sokáig fog ám a mostani Hester hiányozni, lesz még egy kis nosztalgiázás a Falcons ellen aztán csak a jobb (kb 4 évvel ezelőtti) Hester marad az emlékeinkben.
csi77
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Most már a 23-as szám egy rookie mezén virít.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Lényeg ami lényeg nem akkor lesztek a legnagyobb gondban ha Forte kidől.BazzaniLegfeljebb visszajön Khalil Bell, aki 4.3-as átlaggal futott, amikor Forte kidőlt. Olyan jól futott, hogy egyenesen kiszaladt a ligából is. Mondjuk Bell lényegesen kevesebbet tett a vereségért, mint Haine, ha élhetek még néhány képzavarral.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én Mike James-re emlékeztem (megnéztem 60 cipeléssel 4,9es átlagot tolt), de a nem túl jó Brian Leonardnak is voltak szép megmozdulásai.A legnagyobb szarban akkor leszünk, ha Cutler dől ki!
Lényeg ami lényeg nem akkor lesztek a legnagyobb gondban ha Forte kidől.Bazzani
De a TOP 3:
1.Cutler ( egyszerűen nincs a rosteren olyan, aki használható lehetne rajta kívül)
2. Bushrod (detto)
3. Allen ( sorry, de ha nincs pass rush, akkor baszhatjuk és én jelenleg nem látok olyat a keretben, aki halomra gyűjthetné a sack-eket)
Igazán kezdődhetnének már azok az előszezon meccsek!
több mint 11 éve
Én Mike James-re emlékeztem (megnéztem 60 cipeléssel 4,9es átlagot tolt), de a nem túl jó Brian Leonardnak is voltak szép megmozdulásai.Zusammen 1600 yardot futottak idén, 3.8-as átlaggal, ami bővel a liga hátsó felének felel meg. Martin azért tudták pótolni, mert szar szezont futott, a többi meg nem volt rosszabb. Kénytelen voltam utánanézni, mert semmi olyasmire nem emlékeztem, hogy jól néztek volna ki. Rainey háromszor meglódult a szezonban, így lett 3.9 yard cipelésenként. Ez rostertöltelék színvonal. Ha azt a 3 meglódulást levesszük, akkor 147 cipelés/ 412 yard, ami 2.8 átlag. Ez nem éri el Garrett Wolfe szintjét. És akkor még tegyük hozzá, hogy passzjátékban vajon mennyit tehetett hozzá. Él az a mítosz, hogy futót, meg falembert találsz a hátsó körben, meg akárhol. Nem. Az RB poszt árazása azért van a béka segge alatt, mert nincsenek kiemelkedő egyéniségek, és az edzők inkább elfordultak tőlük. De aki talált egy kiválót, akkor épít rá.füligjimmyu.i.: tudomásom szerint nincs Forte mögött olyan RB, aki a profik között csinált volna valamit. A csávó az offense 40%-a, MartySaurus hozni fog kb. 700 yardot, ha jó éve van. Ha valami miatt, na, akkor emiatt lehet idegeskedni. Tisztességes hátrafutót találsz évi 2 millióért.füligjimmyMondjuk az RB poszt pont olyan ahol a semmiből tűnnek fel jó futók ha normális a fal.
Lásd mondjuk Doug Martin kidőlését a Tampából. Teljesen jól néztek ki nevenincs futók a pályán.Bazzani
Lényeg ami lényeg nem akkor lesztek a legnagyobb gondban ha Forte kidől.