Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Na gyerekek, innen tudjuk, hogy Super Bowl:Ezennel Jay Cutler hivatalosan is csatlakozott azon NFL játékosok táborához, akik 3 hónap alatt elképesztően sokat fejlődtek. Ez ugyan megkérdőjelezi, hogy az elmúlt tizenx évben ugyan mi a faszt csináltak, de ez ne zavarjon senkit.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
#Bears have signed 5-time Pro Bowl safety Adrian Wilson (Wilson, 34, spent 2013 on IR. Achilles tear.) and TE Jeron Mastrud.Signing Wilson after offseason program is curious. Trestman last Thurs said he's unsure about Chris Conte's availability for start of camp. Regardless, Bears obviously feel Wilson is a low risk/high reward signing considering their uncertainty and depth at safety.
TE állomány kevés volt, ez nem is kérdés, safety-k meg sokan vannak már így is, de akkor ezek szerint nem mindenki nyerte el a csapat tetszését vagy Conte esetében nem biztosak a szezon kezdetéig való 100%-os felépülésben...
több mint 11 éve
A szerző (Mándoki Zoli) engedélyével, mert rólatok is szól:packersclub.hu/tudastar/packers/se-veled-se-nelkuled/
több mint 11 éve
(ez a longsnapper kifejezés olyan gang-esen, néger maffiavezéresen hangzik - megölette vetélytársait és ő lett a longsnapper az eastside-on) 😀Bear😀 felröhögtem 😀
több mint 11 éve
BREAKING: #Bears long snapper Pat Mannelly will announce retirement after 16 NFL seasons today. Chicago Tribune story coming shortly.Na igen, Mannelly az az ember, aki csak akkor tűnik fel, ha nincs ott....mondjuk nagyon remélem, hogy nem most következik nálunk a homály longsnapperek kora....
Ettől leszek én búúúúúúúús pandafüligjimmy
(ez a longsnapper kifejezés olyan gang-esen, néger maffiavezéresen hangzik - megölette vetélytársait és ő lett a longsnapper az eastside-on) 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
BREAKING: #Bears long snapper Pat Mannelly will announce retirement after 16 NFL seasons today. Chicago Tribune story coming shortly.Ettől leszek én búúúúúúúús panda
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Oh nooo Izzy és Onobun 😥.4. DE poszt így nyitott: Bass, Washington és Lane a versenyzők.
Briggs szerződése lejár a szezon végén. 34 éves lesz. Nem lepne meg, ha hagynánk máshol levezetni, főleg ismerve Briggs jellemét. Ha Greeneből sikerülne Herringnek játékost faragni nem is lenne baj.
Emery viszont egyszerűen gondolkodik, ahogy megismertük eddig: a két fal a legfontosabb. Az O oldalon pipa, ha a DL-t is rendbe rakja (s nem keveset tett érte az offseasonben), akkor sok hiányosságot palástol: LB, S
több mint 11 éve
Nem tudom,hogy a sracokat mi motivalja,de engem turbozna,ha egy "nagyagyuval" kellene versenyre kellnem egy kiado helyert. Nem gondolom,hogy hatranyunk szarmazna akarmelyikbol is. A fiatalitas oke,de most eleg szarul allunk ezen a poszton. Egy eves szerzodes,azt viszlat. Siman beleferne...ha mas nem is...szakmai tanacsadok lehetnek. 😀Annyi ember van itt a DL-ben, hogy még egy öreg játékos felesleges lenne...pont ezért rakták ki Izzyt is....az első 3 stabil, 4-re pedig egy kiló versenyző van.....ráadásul fiatalítani akar MRI....Szerintem a keret már marad így, ahogy van....komoly lépésre nem számítok...(nem is lehet gyakorlatilag...már csak az alja van kinn)Nem hiaba soroltam itt az LB-ket amikbol meg akarmi is kisulhetne. Hiaba oreg Babin...sztem nem szerepelt o olyan rosszul tavaly!Süsü
A TE-depth marha szutyok az fix...az LB után a leggyengébb posztunk a cseréket illetően.....Bear
LB-ben szerintem max. a keretszűkítésekkor mozgolódunk....(remélem, h Briggsben van még egy szezon)Bear
több mint 11 éve
Annyi ember van itt a DL-ben, hogy még egy öreg játékos felesleges lenne...pont ezért rakták ki Izzyt is....az első 3 stabil, 4-re pedig egy kiló versenyző van.....ráadásul fiatalítani akar MRI....Szerintem a keret már marad így, ahogy van....komoly lépésre nem számítok...(nem is lehet gyakorlatilag...már csak az alja van kinn)Nem hiaba soroltam itt az LB-ket amikbol meg akarmi is kisulhetne. Hiaba oreg Babin...sztem nem szerepelt o olyan rosszul tavaly!Süsü
A TE-depth marha szutyok az fix...az LB után a leggyengébb posztunk a cseréket illetően.....Bear
LB-ben szerintem max. a keretszűkítésekkor mozgolódunk....(remélem, h Briggsben van még egy szezon)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Szerintem a keret már marad így, ahogy van....komoly lépésre nem számítok...(nem is lehet gyakorlatilag...már csak az alja van kinn)Nem hiaba soroltam itt az LB-ket amikbol meg akarmi is kisulhetne. Hiaba oreg Babin...sztem nem szerepelt o olyan rosszul tavaly!
több mint 11 éve
Szerintem a keret már marad így, ahogy van....komoly lépésre nem számítok...(nem is lehet gyakorlatilag...már csak az alja van kinn)Főleg, hogy Lance Briggs picikét még mindig túlsúlyos, de senki ne aggódjon, mert ő egy fierce competitor. Egy nagy csúnya szezont várok tőle, mert miért pont az ő hattyúdala lenne szép? De évtizede nem volt jó draft, az a csoda, hogy szezon előtt csak ennyi a nyűg. De úgyis előjön valami új. A top20 játékost nagyjából kerüljék el a sérülések, a többi nem érdekel.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Szerintem a keret már marad így, ahogy van....komoly lépésre nem számítok...(nem is lehet gyakorlatilag...már csak az alja van kinn)A TE-depth marha szutyok az fix...az LB után a leggyengébb posztunk a cseréket illetően.....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Oké, ott van még Ed Reed is, ő safety, ráadásul abból az időből, amikor még nem a PFF mondta meg neked, hogy ki a legjobb védő a ligában.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Babin öreg....ez már Izzynél sem volt jó ómen....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Viltegnap nem jatszik szerintetek...akkor mit szolunk Babinhoz? Kivagta a jags...pontosan nem emlekszem...de mintha Tucker kezei alatt nem dolgozott volna. Ettol fuggetlenul jo munkasember. Nem tudom mi lehetett a kivagasanak oka. Nos?
több mint 11 éve
Hopp, Izzy is kuka (megint). Sajnálom, ő egy tökéletesen indokolatlan kedvencem.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Onobun kasza.....Rosario, Mulligan maradt.....csúnya világ lesz itt, ha Martysaurus lesérül...(mondjuk O-val a fedélzeten pont így jártunk volna... 😊 )

No.1. Bears
több mint 11 éve
Irma(!) nem sokat segítene rajtunk....ha a Falconsnál nem ment át a fizikai felmérőn, mi mit is akarnánk tőle? Elfogyott ő is....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Az a jó,ha látjátok! 😉 ...de most komolyan. ...ha Roster-re tudna kerülni,akkor kapna egy kis alamizsnát. Jó biznyák nem?Vilma nem ment at a fizikai felmeresen atlantaban. Vilholnap nalunk eselyes lehet? 😀Süsüfüligjimmy
több mint 11 éve
Vilma nem ment at a fizikai felmeresen atlantaban. Vilholnap nalunk eselyes lehet? 😀Süsü
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Vilma nem ment at a fizikai felmeresen atlantaban. Vilholnap nalunk eselyes lehet? 😀SüsüVilma nagyon jó volt pàr éve. Egyértelmű vezére volt a SB győztes New Orleans D -nek. Azóta sérülések, öregedett is, nincs is formában, szóval nem tudom kell -e ő nekünk...Max ha potom pénzért jönne...
több mint 11 éve
Vilma nem ment at a fizikai felmeresen atlantaban. Vilholnap nalunk eselyes lehet? 😀
több mint 11 éve
Weems olyan, mint Steltz. Nem tudjuk hogyan, talán nem is értjük miért, de mindig becsúszik az 53-ba az ST miatt. Weemsnek azért fontos szerepe volt ott, bár egy-két hajmeresztő megmozdulása után elküldtem a francba. Másrészt ő bele ment a paycutba tavasszal.Mondjuk kíváncsi lennék az okokra, hogy Bennettet miért dobták utcára TC előtt abból a kétségkívül páratlanul erős Browns WR corpsból.
több mint 11 éve
Earl, The Pearl nem akart 1 milliós csökkentésbe belemenni, így kapott volna 1.5 milliót. Kivágták, összeszedett 75.000 dollárt. Én is hoztam pénzügyileg hülye döntéseket, de még forintba se buktam ennyit. Fél év alatt semmiképpen se. Azért én örülnék, ha visszahoznák, Weems felőlem mehet a picsába. Plusz róla tudjuk, ha úgy adódik, akkor lehet köré gameplant építenifüligjimmy
Kivagtak a sracot...hat ez...BASSZA MEG! Nem is ertem,hogy egy olyan csapatban ahol a WR a legnagyobb need...kivagjanak egy ilyen tehetseges sracot. Szerintem nem Earl-lel volt ott a gond,hanem mindenki massal! : )
több mint 11 éve
Earl, The Pearl nem akart 1 milliós csökkentésbe belemenni, így kapott volna 1.5 milliót. Kivágták, összeszedett 75.000 dollárt. Én is hoztam pénzügyileg hülye döntéseket, de még forintba se buktam ennyit. Fél év alatt semmiképpen se. Azért én örülnék, ha visszahoznák, Weems felőlem mehet a picsába. Plusz róla tudjuk, ha úgy adódik, akkor lehet köré gameplant építeni
- Abe Simpson