Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Tud valaki elérhetőséget, ahonnan le lehet tölteni a meccset? Összefoglaló alapján Cutler és az offense nagyon rendben lévőnek tűnik. 2 takeaway is szép a védelemtől, amikor még Foles volt bent.
több mint 11 éve
Tegyük hozzá, hogy a punter-csávónak is fakítania kell...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
2:00 a bűvös időpont. Figyelhetjük, hogy a perememberek közül kik csípnek rostert és kik buknak. Itt megfogadom, ha Steltz (PUP) rostert fog vagy aktiválják vmikor szezonban meccskeretbe 1 hétig szőke herceges profilképem lesz.Amikre/akikre kíváncsi vagyok:
- Clausen vs Palmer a 2. QB szerepért (Fales sztem ott lesz rosteren)
- Carey betudja-e váltani a hozzáfűzött igéretet vagy Draughn beelőzi (esetleg Ford)
- ki lesz a 2. TE? A jól blokkoló Mulligan, a jobb elkapó Miller, a szürke Rosario, vaagy a sötét ló Mastrud?
- a fix OL emberek (Bushrod, Slauson, Garza, Long, Mills, DLP, Britton) mögé kik férnek oda. Olat sokan dícsérik, Lenot is rookiként.
- személyes kedvencem Bass (aki újoncként nem volt olyan tré), aki nagy harcban van Scottal, Lanenel és Washingtonnal
- két újonc DT
- Jones ki tudja-e ütni Sennt a 6. LB posztról (vagy Williams lesérül-e addigra)
- wide open safety fight
- LS csata Mannelly után: Rempel vs Hartson
több mint 11 éve
Engem érdekel Josh Morgan, és Chris Wiliams. 6 elkapó kerül majd rosterre, szóval ezzel talán nem lesz gondjuk, és úgy gondolom, hogy mindkettő hozzá tud tenni. Morgan tuda ligában játszani, ez biztos, viszont egy Williams stílusúra sokkal nagyobb szükség van. Ne feletsük el, hogy Marshall nagyon sokat játszott a slotban az elmúlt két évben, és hiába elég komolyan próbálkozott a csapat a mélységi passzokkal, azért elég esetlegesen jöttek, akkor is inkább bravúr kategóriába lehetett őket sorolni. Szóval ha lemaradt a safety besegítés, azért tragédia még nem történt.... sajnos. Kétlem, hogy ő majd Kanadából érkezve megváltja a világot, de ha lenne belőle egy olyan 4. elkapó, akit behoznak 10-15 snapre meccsenként, és a védelemnek respektálnia kell, az sokat segíteni. A counter blitz játék az elég jó volt már tavaly is, nyilván lehetne jobb.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Leginkább a LB sorra leszek kiváncsi( Greene, Bostic, na meg Mekkelek?!), meg az új(onc) DL-ra. Na meg, hogy a 3 tartalék QB-böl ki lesz használható. Az már más kérdés, hogy kiknek fognak dobálni...
több mint 11 éve
Most remélem nem hiszitek hogy komolyan írtam? Minek raktam oda smilet? 😀 Nekem is mindegy mi lesz a vége a lényeg szerintem mindkét fél részére, hogy végre lássuk a csapatainkat játszani.
több mint 11 éve
Miért, az Eaglesben nincs 8 olyan játékos, akinek kb. mindegy az előszezon? Trent Cole, McCoy, vagy Peters biztos nagyon sok experience pontot fog gyűjteni ezalatt a 15 snap alatt.Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.füligjimmyAkartok még egy 30+ s vereséget? 😉dande
Amúgy kezdem azt hinni, ha lemenne egy idény Bears-Eagles nélkül, összeomlana az univerzum. Hogy a fa**ba... de minden évben! Amikor nem, akkor előszezon.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Engem egyáltalán nem izgat, ha kikapunk....Sokkal inkább az újoncok és a squad alja érdekel....
Nyerni ráérünk élesben...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.füligjimmyLongnak amúgy is gebasz van a bokájával, ha jól olvastam. Vagy nem annyira komoly?
több mint 11 éve
Szerintem preseasonben bármikor. Én sem akarom, hogy bárki megsérüljön a kezdőnkből, inkább kapjunk ki 30 ponttal.Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.füligjimmyAkartok még egy 30+ s vereséget? 😉dande
több mint 11 éve
Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.füligjimmyAkartok még egy 30+ s vereséget? 😉
több mint 11 éve
Akiket nem akarok látni pénteki meccsen:Cutler, Marshall, Jeffries, Bushrod, Slauson, Long, Mills, Forte, Allen, Houston, Briggs, Tillmann, Jennings.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ed Sprinkle, “Meanest Man in Football,” dies at 90profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/05/ed-sprinkle-meanest-man-in-football-dies-at-90/
www.chicagobears.com/news/article-1/Ex-Bears-great-Sprinkle-passes-away/7db9223e-cbc5-4311-9376-c1473ebb32cb
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
így már másabb a leányzó fekvése, azt hittem csak a Fuller eset miatt kapta.A Fuller bunyó egy. Előtte már egy másik bunyó Houstonnal, az kettő. Még tegnap összerúgta a patkót Marshallal is, aztán lenyilatkozta, hogy ki tudja fizetni a büntetést. Front van. Szóval most bukik egy kis lóvét, cserébe nem kell edzenie, amit úgyse szeret.Jason Cole @JasonPhilCole 1 minNem érzem jogosnak...Pari
#bears have fined and suspended Martellus Bennett for undetermined time for conduct detrimental to team, GM Phil Emery announces.Beki
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-martellus-bennett-fined-suspended-20140805-story.html%20%E2%80%A6füligjimmy
több mint 11 éve
A Fuller bunyó egy. Előtte már egy másik bunyó Houstonnal, az kettő. Még tegnap összerúgta a patkót Marshallal is, aztán lenyilatkozta, hogy ki tudja fizetni a büntetést. Front van. Szóval most bukik egy kis lóvét, cserébe nem kell edzenie, amit úgyse szeret.Jason Cole @JasonPhilCole 1 minNem érzem jogosnak...Pari
#bears have fined and suspended Martellus Bennett for undetermined time for conduct detrimental to team, GM Phil Emery announces.Beki
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-martellus-bennett-fined-suspended-20140805-story.html%20%E2%80%A6
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Jason Cole @JasonPhilCole 1 minNem érzem jogosnak...
több mint 11 éve
Santonio Holmes eljött próbajátékra, de nem kapott szerződést (egyelőre?)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
profootballtalk.nbcsports.com/2014/08/05/martellus-bennett-fined-and-suspended-after-practice-scrap/
több mint 11 éve
Törölt felhasználó
Jason Cole @JasonPhilCole 1 min#bears have fined and suspended Martellus Bennett for undetermined time for conduct detrimental to team, GM Phil Emery announces.
több mint 11 éve
Egy kis Bennett-Fuller nézeteltérés az egyik edzésen:Azért Orange Dinosaurnak megkérdőjeleznék az épelméjűségét, ha nem multimillió dollárt érő sportoló lenne.
bleacherreport.com/articles/2152113-bears-martellus-bennett-throws-rookie-kyle-fuller-to-the-turf-in-practice?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-nationalMedve81
Mondjuk annak azért örülök, hogy így egymásnak esnek a kezdők, Big Love alatt sose voltak olyan 1-on-1 drillek, hogy Webb-Peppers, vagy Olsen-Afalava, és szegénykémet nagyon érzékenyen érintette a kevesebb edzésidő, mert nem tudott egy pörgősebb edzéstervet összeállítani. El is fogyott a csapat mindig a szezon végére. Mondjuk idén is, de ez tényleg röhejes sérüléshullám volt.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Egy kis Bennett-Fuller nézeteltérés az egyik edzésen:bleacherreport.com/articles/2152113-bears-martellus-bennett-throws-rookie-kyle-fuller-to-the-turf-in-practice?utm_source=facebook.com&utm_medium=referral&utm_campaign=programming-national
több mint 11 éve
Szerintem Bennett nálunk bizonyított annyit hogy ha első számúként nem is érdemes használni, de van annyi tehetsége/rutinja hogy jó harmadik számú opció legyen (többek között ezt tavaly már bizonyította éles körülmények között ami Wilsonról nem mondható el). Jól mutatja hogy nem a teljesítménye hanem a pénz miatt küldtük el, én most felhívnám. Ismeri a rendszert, az embereket és a mostani szituban tutira meg lehetne egyezni vele. Mondom, nagy előny hogy vele nem vennénk zsákbamacskát, és az nyilvánvaló hogy mekkora mák kell ahhoz hogy mindkét WR-ünk ismét sérülés nélkül ússza meg a szezont, kell mögéjük egy használható csere akit bármikor elő lehet kapni.WR Marquess Wilson has been carted off the practice field after diving for a Cutler pass. Looks like he landed on his shoulder.most komolyan egy olyan WR-t sírunk vissza, akit még a pre-season meccsek előtt kivágott a csapata.... ha, annyira kell, akkor tutira aprópénzért visszajönne most már.... biztos egy istenadta tehetséggel megáldott WR.... csak éppen a Browns-nak is egy hónapig kellett...
Remélem nem fog Bennett hiányozni... tényleg nem lehetett volna őt megtartani, ha a 3 WR-ből bármelyik megsérül (mondjuk közülük Wilsonért a legkevésbé kár) akkor ciki lesz a helyzet a WR-corpsnál.davemayer
(On May 14, 2014, Bennett signed with the Cleveland Browns.[17] On June 17th, 2014, his contract was terminated by the Browns.)
amúgy Wilson kulcscsont törés... meglátjuk.soma80
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Chris Williams fakíthatna valamit.Ez a név pár éve ingerel....itt ilyen nevű ember ne élje meg az 53-at... 😊
tüsi91

No.1. Bears
több mint 11 éve
Az év végére ráadásul Bennettet az end zoneban is sikerült elővenni, amikor Martellus háttérbe szorult McCown játéka során. Nem jött jókor Wilson sérülése. Na de majd előhúzzuk Weemst... 😒 . Vagy Chris Williams fakíthatna valamit.vagy ha tényleg ennyire csapatfüggő volt Bennett, akkor Jimmy javaslatára jó olcsón jöhet is vissza Earl.... hátha itt tényleg jó 3-4. számú elkapó lehetne újra...
Briggsnek térdsérülése van, ő sem edzett végig.tüsi91