Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Lane-nek komoly konkurenciája van....Allen, Houston, W. Young kőbe vésve....Marad 1, max. 2 pozícióra - Lane mellett -Trevor Scott, aki elég jó volt múlt héten, Bass, aki sokat játszott tavaly újoncként és a tavalyi 6. körös Washington....
Ebből Washington elég halvány, de a másik háromból egynek néz ki biztosan a roster....ezért írtam, hogy esélytelen (Scott és Bass előtte van).....bár annyi mindenképpen mellette szól, h Tucker régi embere....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Hmmm....DJ Williams emlékeim szerint nem volt jaguár....És tényleg, ez a Williams nem az a Williams. Keverem egy másikkal. Pedig mi nem is vagyunk a Bills (igaz volt olyan idő, amikor nálunk is 4-5 Williams volt kereten). 😀😀
Britton a 6. lineman, Zach Miller nagyon jó volt múlt héten....nekik sztem tuti a roster...
Palmer még küzd a backupQB-posztért, eddig halványan le van maradva....ha veszít, akkor utca...
Collins a sérülése után a 3. D-ben van, így elég csekély esélye van...
Lane és Spurlock sztem esélytelen....Bear
Miller múlt heti jó teljesítményéről halottam. Örülök neki. Austen Lane miatt viszont szomorkodom.
Köszi a választ!
több mint 11 éve
Hmmm....DJ Williams emlékeim szerint nem volt jaguár....Britton a 6. lineman, Zach Miller nagyon jó volt múlt héten....nekik sztem tuti a roster...
Palmer még küzd a backupQB-posztért, eddig halványan le van maradva....ha veszít, akkor utca...
Collins a sérülése után a 3. D-ben van, így elég csekély esélye van...
Lane és Spurlock sztem esélytelen....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Fórumtársunk druszája lesz a no. 2. QB holnap....sztem meg is érdemli....BearRemélem nevet is változtat és mostantól Füligjimmy Clausen néven tevékenykedik.
Alig várom már, hogy meglássam Mel Tucker milyen Dt rakott itt össze, És látom elég komoly mennyiségű ex-jaguár van jelenleg (Britton, Lane - ő mikor került ide?- Zach II Miller, Nate Collins, Lil' Palmer, Spurlock, D. J Williams).rosteren. Ki maradhat belőlük az 53ban?
több mint 11 éve
Fórumtársunk druszája lesz a no. 2. QB holnap....sztem meg is érdemli....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Conte újra edzésben, R. Turner jött, amíg De La P. huncutkodik a nővérekkel...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Na, én lassan pótolom az előszezon adagot. A sallangot levágva, néhány apróság, ami tetszett1. Miller elkapott 2 TD-t, de olyan nem lesz élesben. Amikor elkapott 4 labdát flat route-on, és abból hozott néhány yardot, és egyszer lerázta Grahamet, arra lehet építeni a profik között is, mert ez használható. Rosario dettó.
2. Elek lerúgott magáról egy falembert, és megállította Sprolest 7 yardon. Ha elkezd beragadni a blokkokba eggyel hátrébb is, akkor carrier over
3. Tetszett a DE depth. Scott nagyon jó volt, de sajna 6 éve a ligában kolbászol, már kiderült volna róla, ha jó játékos. Cornelius semmi. A két újonc DT olyan, amilyen, DT-t nevelni hosszú évek keserves, és hálátlan munkája. Pedig szükség lesz rájuk.
4. Carey használható. 3 remek blitz pick up
5. McCown nagyon megb*szták. Hibázott a liga, hogy nem a Bucs jön elsőnek, szép sztori lenne. Szerintem novemberre már Glennon fog kezdeni.
6. Hamár csereirányítók, akkor Clausen tényleg tetszett, és a csere OL is. Futni mögöttük se lehetett, de elég jól megvédték, Jimmy-C érezte a zsebet, olvasta a védelmet, szóval a jobb teljesítmények közé tartozott. Isten ne adja, hogy pályára kelljen lépnie.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Egy jól működő O-falat semmiképpen sem piszkálnék meg.....ráadásul Boone akkora pénzt kérne, amiből - Bushrod kivételével - a fal egészét ki tudjuk fizetni...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Gizike-gőzeke. Azt figyelmen kívűl hagyva, hogy az elkapókat rotálod, ellentétben a falemberekkel (senki nem követi a Mike Tice stílust) Marshall mellé ki tudtál rakni egy újoncot, Dane Sanzenbachert, Earl Bennettet, és kb. ennyi. Persze kellene tisztességes inside zone játék például, ami 6-7 éve nincs.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nem emlékszem már annyira a tavalyi szezonra, de bőven 4-es átlag fölött futott Forte, szóval annyira rossz mégsem lehetett. Meg karriercsúcsot is.Long még nem edzett TC-ben. Boone sem. Ha jobb belső 3-ast akarsz lecseréled Garzat a tavasszal. Amellett egyben tartod a falat és valószínűsíted, hogy Long és Mills is csak jobb lesz a rookie szezonjához képest.
Marshallhoz azért ne keverjük. BM ordas nagy reachre jött, míg G poszton megvagyunk. Persze mindig lehetne jobb, de talán jelen helyzetben nem fizetnék egy guardnak évi 7-8 milliót.
Javítani a csapaton meg úgy lehetne, hogy a komplett Seahawks védelmet átpakoljuk.
több mint 11 éve
Hasonló trade, mint Marshallnál, őt két 3. körösért hoztuk el és anno ő is meghatározó embere volt csapatának. A 49ers pedig mindig sok pick-ért megy, hogy mélyítsék a keretüket, nélküle is meglesznek és hosszabbítani úgy se tudnak vele annyiért amennyiért ő akarja. Annyira nem szoktak jól sikerülni a draftjaink, hogy sajnálnám. Jelenleg Long még nem volt ott a Training Camp-ben, sajnos az előszezon meccsen se, Mills sérülésből tér vissza, De La Puente pedig pénteken kapott a lábára. Britton se játszott
A futás középen pedig tavaly se ment már, és ahogy Jimmy mondta futás nélkül nem támaszkodhatsz mindig Cutlerre, meg hogy Jeffrey lehúzza double coverben.
Long fizetése még jövőre nem lesz vészes, ha pedig Boone tényleg beválna, akkor Slauson-t jövő év után minimális Dead Money-val ki lehet tenni, vagy el lehet tradelni... Nem beszélve arról, hogy Slauson jó de semmi komolyabb, már nem fog annyit fejlődni 28 évesen
Na de nem vitát, akartam ezzel generálni, csak egy gondolat arról, hogyan lehetne esetleg javítani a csapaton.
több mint 11 éve
Aki még emlékszik a Clausen vs Bradford összetűzésekre, az egyrészt sikeres ember nem lehet, másrészt nekik elárolom, hogy tényleg Clausen fan voltam. Clausen első meccse után természetesen már nem lehettem többé. Mindenesetre tetszett tőle a 2. félidő, de csak azért mert Palmert ki gondolhatta komolyan, azt nem tudom.Már most látszik, hogy mekkora butaság volt Cutlernek 120 millió dolláros szerződést adni. Clausennek sokkal jobban játszott a csapat, sokkal fiatalabb, kevesebbet keres, szerintem ő lehet a JÖVŐ! Center mögött Clausen, akit sokáig 1/1-es tehetségként tartottak számon, vagy a jelenleg is szabadügynök Kyle Orton, és a fennmaradó pénzből elhozni Jared Allen mellé Demarcus Ware-t, így a liga leghalálosabb defensive end párosával lehetett volna jövőre a pályára lépni.füligjimmymostmár tudjuk, hogy a regisztárciód idején is bíztál a Clausen-érában, ezt ez lett a userneved!Höri
- Abe Simpson
több mint 11 éve
S mit adnál érte? Egy első kört? Meg egy rakás pénzt? Mikor két szolid kezdő guardod van, akik közül az egyik tavasszal kapott egy jónak mondható szerződést, a másik meg újoncként volt elég megbízható?Tavaly egy teljesen jó OL volt, egy év munka után egy kiváló OL edzővel, két rookieval a jobb oldalon. A keret pedig nem változott, sőt DLP személyében jött egy univerzális csere (vagy kezdő). Más kérdés, hogy ő meg lesérült. Aki meg a futójáték miatt aggódik az nyugodtan nézze meg hány csapat futott 3-as körüli átlaggal. Erről szól a preseason.
több mint 11 éve
Tudom, hogy lehetetlen, de én örülnék, ha el tudnánk hozni Boone-t, mert akkor elég jó lenne az Oline és a Slauson mélységnek jó lenne. Olyan szerződéssel, hogy jövőre kapna először nagyobb pénzt ( bár inkább D-re kéne költeni főleg LB)...
több mint 11 éve
Már most látszik, hogy mekkora butaság volt Cutlernek 120 millió dolláros szerződést adni. Clausennek sokkal jobban játszott a csapat, sokkal fiatalabb, kevesebbet keres, szerintem ő lehet a JÖVŐ! Center mögött Clausen, akit sokáig 1/1-es tehetségként tartottak számon, vagy a jelenleg is szabadügynök Kyle Orton, és a fennmaradó pénzből elhozni Jared Allen mellé Demarcus Ware-t, így a liga leghalálosabb defensive end párosával lehetett volna jövőre a pályára lépni.füligjimmymostmár tudjuk, hogy a regisztárciód idején is bíztál a Clausen-érában, ezt ez lett a userneved!
több mint 11 éve
Eagles topikból: noonkick.com/2014-nfl-preseason-philadelphia-eagles-at-chicago-bears/Letölteni sem kell. Nagyon cool!
több mint 11 éve
Már most látszik, hogy mekkora butaság volt Cutlernek 120 millió dolláros szerződést adni. Clausennek sokkal jobban játszott a csapat, sokkal fiatalabb, kevesebbet keres, szerintem ő lehet a JÖVŐ! Center mögött Clausen, akit sokáig 1/1-es tehetségként tartottak számon, vagy a jelenleg is szabadügynök Kyle Orton, és a fennmaradó pénzből elhozni Jared Allen mellé Demarcus Ware-t, így a liga leghalálosabb defensive end párosával lehetett volna jövőre a pályára lépni.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Valahonnan letölthető már a meccs?SüsüNekem innen van, ebéd közben bele is pislogtam kicsit:
www.sport-video.org.ua/americanfootball.html
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Valahonnan letölthető már a meccs?
több mint 11 éve
Alapcsomaggal fut a gameplan. Az 1. OL 2 drivet volt fenn, s a jobb oldalunk hiányzott. Semmi következtetést ebből nem szabad levonni.Sokkal nagyobb baj, hogy Collinst nem láttam (neki is milyen lehet a térde?), s a két rookie a csere Eagles OL ellen elég halovány volt. Ratliff pedig már nem az egészség szobra, Paea sohasem volt az. DE poszton azért mindenképp jobbak vagyunk, mint tavaly, s Houston tud belül is játszani.
több mint 11 éve
A védelem ígyis-úgyis gyenge lesz. Ami engem sokkal jobban aggaszt, hogy ez alapján futójátékra nem számíthatunk. Abban meg sajnos nem bízhat az ember, hogy Cutler feldobja a labdát aztán 11 ember között Alshon kezébe esik vagy majd BM egy kézzel visszanyúl a labdáért. Egy minimális szintű futójáték elengedhetetlen, mert különben mehetünk vissza a balettbe ugrálni...
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
A harmadik negyed közepéig néztem a meccset....pár gondolat:Nagyon szépen összefoglaltad, a QB-nál nekem ami feltűnt, hogy Palmer lassabb, nagyon mozog a labda és az emberek mögé,mellé passzol. Na most itt ugye az a kérdés, hogy a route-kat cseszik el ennyire, vagy ő ilyen béna ( inkább a második). Clausen se gyors, de ha passzol akkor az nagy részben használhatóbb labda volt. Szép ívben dobálta őket.
Először: ki a tököm az az Ola?!?!?! Mit keresett egy UDFA róka a Hamptonról a meccs elején a pályán...(nem mintha bajom lett volna vele)
Bostic annyira homály, hogy szinte fájt nézni: idióta penalty, kb. 3 misstackle (csak azért ennyi, mert többre nagyjából nem volt esélye)....Greene dettó....McClellin meg kb. egy hajszállal volt elfogadhatóbb....vele játszattak MLB-t is....a first D-ben az SLB-szerep rendben van neki (többször ment a dlineba 5-nek)....hát sokkal inkább ő, mint a két homálygyerek....az azonban tuti, hogy nagy gond lesz megint LB-poszton, ha Briggs és DJ kizuhannak....
A csere TE-k marha jók voltak, Miller állatul tolta, mindent elkapott, és a YAC is nagyon pöpec volt....még egy ilyen meccs, és nemhogy roster, inkább no.2 TE poszt...
DT-ben szerintem meglepően jól tolta a Paea-Ratliff duó, velük elégedett voltam....a két újonc DT vegyes volt, semmi dominancia az Eagles cseréi ellen....ez azért nem olyan fasza....főleg akkor voltam durcás, amikor az egyik falember egy villanás alatt eltolta Fergusont kb. 3 méterre....mondjuk első meccs....
ST is elég szenny volt....blokkolt FG-kísérlet, visszahordtak ellenünk TD-t, mi meg gyak. veszélytelenek voltunk....na itt sokkal több kell....
Ja: Clausen picit faszábbnak tűnik, mint Palmer...
Majdnem elfelejtettem: futójátékunk nem volt....Bear
Futójáték középen nagyon nem megy, nem tudunk helyet csinálni, főleg a csere O-Line. De La Puente-t pedig le kellett hozni, remélem nem súlyos.
Viszont a szélen szép blokkokat osztogatnak az elkapók, ott lehet keresni valónk.
A D-ből a secondary mutatott pár szép megmozdulást, nem csak a pick-ek miatt, hanem mert ott voltak az elkapókon és szépen léptek fel a safety-k is.
1. félidőben a red zoneban a tartalékok, hulladékok voltak. úgy nyomták be őket, mint a szalmabábukat... Nem lesz ez így jó... Főleg mivel Ratliff, DJ és Paea is sérülékeny, ha ők kiesnek, akkor megint átjáróház lesz a D
több mint 11 éve
Én szünetben pattantam.Ola RT-ben volt nagyon rossz, miután átkerült a vakoldalra egy hajszállal jobb lett. A 2. sorba nem fért be James Brown ez sokat elmond róla is. A Joe Long, Dennis Roland jobb oldal... modnjuk nem lesznek keretbe. Nekem DLP sem tetszett, főleg RG-ben nem, LG-ben hagyján.
Mulligan tiszta blokkoló TE, abból sem a legjobb, holdingot is dobtak rá stb. Rosario és Miller viszont faja. Miller ha tudna blokkolni pöpec lenne, de nyilván akkor nem 570 000-et keresne. Mindenesetre könnyen lehet, hogy 3 TE lesz rosteren az elején, mert engem 3. WR poszton senki nem győzött meg. Morgan egy kicsivel jobb volt, mint Williams (TD szép volt, bár majdnem elejtette) vagy Weems. Weems sebessége visszahordásoknál... Szóval Millert Bennett másik oldalán be lehet vonni a játékba. Picit megnyugtató volt a meccs ebből a szempontból, hogy a TE depth okésnak tűnik.
Clausen > Palmer. Palmernek hajmeresztő dolgai voltak.
A védelemben a Paea-Ratliff duó nekem is tetszett, főleg előbbi csípkedte magát. Houston és Young okés. Viszont a csere DE-k, elsősorban Scott volt az, aki feltűnt. Futás ellen kifejezetten tetszett. Bass csinált egy sacket, de a verseny továbbra is éles. A két újonc DT, igazi rookie. Fergusont az egyik playnél megdicsértem magamban milyen szépen lehorgonyzott, 0 yardon meg is állították a futást. Néhány play-jel később az első TD-nél meg betolták 5 yardot...
Fuller jó volt, a safetyk elmentek, szerintem WIlsonnak annyi, elég rozsdásnak láttam.
ST-ben egyik punter sem rúgott jól, de O'Donnell legalább nem 29 yardossal nyitott.
Első meccsnek elment, Cutler elég élesnek tűnt, csak ne sérüljön le senki.
több mint 11 éve
A harmadik negyed közepéig néztem a meccset....pár gondolat:Először: ki a tököm az az Ola?!?!?! Mit keresett egy UDFA róka a Hamptonról a meccs elején a pályán...(nem mintha bajom lett volna vele)
Bostic annyira homály, hogy szinte fájt nézni: idióta penalty, kb. 3 misstackle (csak azért ennyi, mert többre nagyjából nem volt esélye)....Greene dettó....McClellin meg kb. egy hajszállal volt elfogadhatóbb....vele játszattak MLB-t is....a first D-ben az SLB-szerep rendben van neki (többször ment a dlineba 5-nek)....hát sokkal inkább ő, mint a két homálygyerek....az azonban tuti, hogy nagy gond lesz megint LB-poszton, ha Briggs és DJ kizuhannak....
A csere TE-k marha jók voltak, Miller állatul tolta, mindent elkapott, és a YAC is nagyon pöpec volt....még egy ilyen meccs, és nemhogy roster, inkább no.2 TE poszt...
DT-ben szerintem meglepően jól tolta a Paea-Ratliff duó, velük elégedett voltam....a két újonc DT vegyes volt, semmi dominancia az Eagles cseréi ellen....ez azért nem olyan fasza....főleg akkor voltam durcás, amikor az egyik falember egy villanás alatt eltolta Fergusont kb. 3 méterre....mondjuk első meccs....
ST is elég szenny volt....blokkolt FG-kísérlet, visszahordtak ellenünk TD-t, mi meg gyak. veszélytelenek voltunk....na itt sokkal több kell....
Ja: Clausen picit faszábbnak tűnik, mint Palmer...
Majdnem elfelejtettem: futójátékunk nem volt....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Cutler TD passza két ember közé gyönyörű volt! Ezt leszámítva Rosario is mutatott pár szép megmozdulást.- ki lesz a 2. TE? A jól blokkoló Mulligan, a jobb elkapó Miller, a szürke Rosario, vaagy a sötét ló Mastrud?It's Miller-time?bacsii
tüsi91