Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
u.i.: tudomásom szerint nincs Forte mögött olyan RB, aki a profik között csinált volna valamit. A csávó az offense 40%-a, MartySaurus hozni fog kb. 700 yardot, ha jó éve van. Ha valami miatt, na, akkor emiatt lehet idegeskedni. Tisztességes hátrafutót találsz évi 2 millióért.füligjimmyMondjuk az RB poszt pont olyan ahol a semmiből tűnnek fel jó futók ha normális a fal.
Lásd mondjuk Doug Martin kidőlését a Tampából. Teljesen jól néztek ki nevenincs futók a pályán.
több mint 11 éve
Rosszul írtam bocsi.Szóval pl. az Eagles, Panthers, Saints kispadja erősebb lenne? Ahol olyan csodák lépnek, vagy léptek pályára, mint Patrick Chung, vagy Terron Armstead, esetleg Brandon Lafell*?Értem én a viccet csak ti nem fogjátok ha megint jön pár sérülés a kritikus posztokon. Én a szavaidból azt vettem ki eddig, hogy kb a főcsoportdöntő a cél, de ezek szerint te is megelégszel egy max WC hely utáni kieséssel. Mert a PO-ba jutó csapatok kerete azért ennél erősebb a padon (nem kicsit).BazzaniTovábbra is azt érzem, hogy ez egy remek csapat csak kurva vékony a keret pár poszton. LB, S, TE, OTBazzaniJelenleg próbajátékon van néhány minőségi szerb légiós, valamint három kameruni, az a terv, hogy 22 egyforma képességű játékossal kezdjük el a szeont, a célunk a biztos bennmaradás.füligjimmy
* kérem senki nem írja be, hogy nem is játszottak annyit, a PFF alapján tök jók voltak, vagy mennyit fognak fejlődni.füligjimmy
A főcsoportdöntőbe jutó csapatokat akartam írni.
több mint 11 éve
Jó, hogy írtad Fortét....Remélem, hogy idén azért kap pár drive pihenőt meccsenként, mert annak semmi értelme, hogy villámgyorsan leamortizáljuk....ésszel játszatva plusz egy évvel hosszabb lehet a tartalmas pályafutása....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Az mondjuk nyilván szopóka-nyalóka, hogy azok a fiatalok, akik 2010-ben elég sokat hozzátettek (Melton, DJ Moore, Wright) kiegészültek olyan patent játékosokkal, mint Wootton, Paea, Mekk Elek, Bostic, vagy Frey. Hát persze, hogy ismét el kellett b*szni idén is vagy 20 milliót, meg 3 picket csak a védelemre. Elkúrt draftokkal nem lehet kispadot építeni. Van 44 poszt, mindegyikre rászánsz bizonyos mennyiségű lóvét, nálunk elviszik a veteránok, mögéjük kéne a kölöknek felnőni, de nem tudnak. Az FA igazolások bejöttek, ez azért mindenképpen figyelemreméltó. LB poszt eléggé leértékelődött, ha valahol be kéne vállalnom egyet, akkor ott nyugodtabban tenném. Jó safety meg olyan rikta, hogy akinek 4 év alatt volt egy jó szezonja, abból él még 4 éven keresztül. Csere TE/OT pont az a poszt, ahova draftolni kéne, de nincs rá pick. C'est la vie.u.i.: tudomásom szerint nincs Forte mögött olyan RB, aki a profik között csinált volna valamit. A csávó az offense 40%-a, MartySaurus hozni fog kb. 700 yardot, ha jó éve van. Ha valami miatt, na, akkor emiatt lehet idegeskedni. Tisztességes hátrafutót találsz évi 2 millióért.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Szóval pl. az Eagles, Panthers, Saints kispadja erősebb lenne? Ahol olyan csodák lépnek, vagy léptek pályára, mint Patrick Chung, vagy Terron Armstead, esetleg Brandon Lafell*?Értem én a viccet csak ti nem fogjátok ha megint jön pár sérülés a kritikus posztokon. Én a szavaidból azt vettem ki eddig, hogy kb a főcsoportdöntő a cél, de ezek szerint te is megelégszel egy max WC hely utáni kieséssel. Mert a PO-ba jutó csapatok kerete azért ennél erősebb a padon (nem kicsit).BazzaniTovábbra is azt érzem, hogy ez egy remek csapat csak kurva vékony a keret pár poszton. LB, S, TE, OTBazzaniJelenleg próbajátékon van néhány minőségi szerb légiós, valamint három kameruni, az a terv, hogy 22 egyforma képességű játékossal kezdjük el a szeont, a célunk a biztos bennmaradás.füligjimmy
* kérem senki nem írja be, hogy nem is játszottak annyit, a PFF alapján tök jók voltak, vagy mennyit fognak fejlődni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Értem én a viccet csak ti nem fogjátok ha megint jön pár sérülés a kritikus posztokon. Én a szavaidból azt vettem ki eddig, hogy kb a főcsoportdöntő a cél, de ezek szerint te is megelégszel egy max WC hely utáni kieséssel. Mert a PO-ba jutó csapatok kerete azért ennél erősebb a padon (nem kicsit).BazzaniEzért kell a szerencse ehhez a játékhoz. Amennyiben egy csapat 3-4 legfontosabb játékosa esik ki, akkor bármilyen jó padod is van elkaszáltak. Lehet idén a Seahawks-49-ers tandemet bombázzák le a sérülések kulcsembereket nézve, aztán rögtön szabad a vásár az NFC-ben. Mondjuk 16-ból úgy 12 csapat úgy mehet neki a szezonnak ebből a főcsoportból, hogy nem lenne meglepetés különösebben, ha PO-ba jutna, szóval nem egyszerű a helyzet.
több mint 11 éve
Értem én a viccet csak ti nem fogjátok ha megint jön pár sérülés a kritikus posztokon. Én a szavaidból azt vettem ki eddig, hogy kb a főcsoportdöntő a cél, de ezek szerint te is megelégszel egy max WC hely utáni kieséssel. Mert a PO-ba jutó csapatok kerete azért ennél erősebb a padon (nem kicsit).Továbbra is azt érzem, hogy ez egy remek csapat csak kurva vékony a keret pár poszton. LB, S, TE, OTBazzaniJelenleg próbajátékon van néhány minőségi szerb légiós, valamint három kameruni, az a terv, hogy 22 egyforma képességű játékossal kezdjük el a szeont, a célunk a biztos bennmaradás.füligjimmy
több mint 11 éve
Továbbra is azt érzem, hogy ez egy remek csapat csak kurva vékony a keret pár poszton. LB, S, TE, OTBazzaniJelenleg próbajátékon van néhány minőségi szerb légiós, valamint három kameruni, az a terv, hogy 22 egyforma képességű játékossal kezdjük el a szeont, a célunk a biztos bennmaradás.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bushrod kiesése olyan érvágás lenne, amit sehogy nem tudnánk megoldani szvsz. Mills helyén Britton még elkaristol. Martysaurus kiesése is gond lenne, de szerintem azt könnyebben tudnánk megoldani, így is elég sok potenciális célpont áll rendelkezésre.Ez egy frissített verzió.
Safety poszt szar, bár ebből a listából hiányzik Wilson (mintha ez be lett volna linkelve már pár hónapja), ő kitudja milyen állapotban van, bár nem fűzök hozzá különösebb reményeket. Pass rush legyen a többi nem érdekel, akkor minden sokkal jobban néz majd ki. Bár tavaly vagy 6-an kiestek a védőfalból, idén csak nem lesz még 1 ilyen.tüsi91
Pár helyen módosítottak meg kivették a távozókat (Hixon pl).
Wilson szerintem az 53at sem éri meg. Csodák nincsenek, neki meg vége van már.
több mint 11 éve
Bushrod kiesése olyan érvágás lenne, amit sehogy nem tudnánk megoldani szvsz. Mills helyén Britton még elkaristol. Martysaurus kiesése is gond lenne, de szerintem azt könnyebben tudnánk megoldani, így is elég sok potenciális célpont áll rendelkezésre.Safety poszt szar, bár ebből a listából hiányzik Wilson (mintha ez be lett volna linkelve már pár hónapja), ő kitudja milyen állapotban van, bár nem fűzök hozzá különösebb reményeket. Pass rush legyen a többi nem érdekel, akkor minden sokkal jobban néz majd ki. Bár tavaly vagy 6-an kiestek a védőfalból, idén csak nem lesz még 1 ilyen.
több mint 11 éve
Továbbra is azt érzem, hogy ez egy remek csapat csak kurva vékony a keret pár poszton. LB, S, TE, OT
több mint 11 éve
Volt/van ez a Kluwe-Vikings edző hacacáré. Olévastam anno Kluwe cikkét, hogy azzal indokolták a kirúgását, hogy rosszul rúgott, ő erre azzal vágott vissza, hogy az ST edző kérte ezt tőle. Ami egyébként abszolút igaz, emlékszem a 2010-es utolsó meccsre (igen, mostmár én leszek az "én még emlékszem" csávó is), amikor állandóan 15-20 yardokat kértek tőle, még meg is tapsolták, aztán egyszer kénytelen volt Hesternek odabikkantani, egyből TD lett belőle. Ilyen volt anno a Vikings ST.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
na jó azért ez minőségi csere volt (és teljesen érthető, ez egy show)
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
www.si.com/nfl/2014/07/14/pam-oliver-erin-andrews-foxNamost, aki szokott nézni időnként régi NFL meccseket, az láthatja, hogy Pam Oliver egy közepesen idegesítő, érdekes arcú (nem csúnya éppenséggel) fiatal hölgyből lett egy agyonplasztikázott, mérsékelten idegesítő középkorú hölgy, majd a súlytöbblettől/plasztikai műtétektől ijesztővé deformálódott arcú, kifejezetten idegesítő, öreg hölgy. Amikor Erin Andrews is egy leharcolt szőke picsa lesz (jó úton halad), akkor majd ő is le lesz cserélve. “She’s not blonde, nor is she in the demographic,” said the reporter. “I’m not naïve and I understand it’s a business, but I think that Fox did not treat her as befits a woman who has been the female face of their sports operation for the past 19 years." Elég szégyen, hogy eddig egy ilyen műpicsa volt az arc. De most beraktak egy szőke műpicsát. Részemről kezdődhet a szezon. Mert az SI címlap, hogy Titus Young, akiről kb. már a fene se tudja, hogy ki volt, megint lecsukták.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hogyan él együtt (hagyja maga mögött) Brandon Marshall a személyiségzavával.nagyon érdekes, a youtube-on is van pár talk show feltéve ahol erről beszél. Hihetetlen mennyit fejlődött "szellemileg" azóta hogy diagnosztizálták, gyakorlatilag nyugodt családi élete van.
espn.go.com/nfl/story/_/page/hotread140707/chicago-bears-brandon-marshall-spreads-awareness-nfl-mental-health-crisis-espn-magazineBlack_Adder
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Hogyan él együtt (hagyja maga mögött) Brandon Marshall a személyiségzavával. espn.go.com/nfl/story/_/page/hotread140707/chicago-bears-brandon-marshall-spreads-awareness-nfl-mental-health-crisis-espn-magazine
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 11 éve
www.nfl.com/news/story/0ap2000000363402/article/dion-jordan-suspended-four-games-for-ped-violationedzés-csirkemell-edzés-csirkemell-edzés-csirkemell.... az a vaddisznó Berki is attól lett lufi.
Markus - amit arrafelé úgy írnak. hogy Marquiesse - Wilson elment edzeni a nagyokkal, és úgy jött vissza három hónap múlva, hogy van rajta extra 10 kió izom, meg robbanékonyság, meg lendület. Fasírt!füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Markus - amit arrafelé úgy írnak. hogy Marquiesse - Wilson elment edzeni a nagyokkal, és úgy jött vissza három hónap múlva, hogy van rajta extra 10 kió izom, meg robbanékonyság, meg lendület. Fasírt!
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A Bears topicban ez nem kérdés kedves Wyatt! ...de amúgy semmi baj! 😀Ja, hogy ez tény, én kérek elnézést, hogy ez nem mackófalvi lakosnak ennyire nem egyértelmű 😀WyattTermészetesen együtt sem és külön külön sem jobbak. Ez tény! 😉 Vitatkozni meg nincs értelme,de uborka szezonban minden ilyen hír olyan,mint egy kis morzsa a galambok elé szorva. Miről beszélgessünk itt,ha nem a csapatunkban játszókról és a velük kapcsolatos hírekről?SüsüAz "Ánefel.kom" szerint az 5. legjobb irányító/elkapó páros JC & BM. ...én csak azt nem értem,hogy Homo Romo-t és Dez-t...hogyan sorolhatták a fiaink elé?! WTF??? ...másik kérdés...mikor veszi át mondjuk AJ...BM helyét? Remelém sokáig láthatjuk még együtt őket rekordokat döntögetni!Úgy, hogy szerintük Romo és Dez jobb, mint Cutler meg Marshall. Most, hogy külön-külön, vagy együtt, az igazából mindegy.
Így nap közben meg eszembe jutott,hogy volt is egy heves vita fent. Melyik a jobb elkapó páros...BM & AJ vagy Roddy White & Julio Jones?...és a két Atlantás srácot hozták ki győztesnek. Tudnánk ezzel vitatkozni nem?!Süsü
A másikkal (is) lehet vitatkozni, mint mindennel, csak kérdés, hogy van-e értelme 😀Wyatt
több mint 11 éve
Ja, hogy ez tény, én kérek elnézést, hogy ez nem mackófalvi lakosnak ennyire nem egyértelmű 😀Természetesen együtt sem és külön külön sem jobbak. Ez tény! 😉 Vitatkozni meg nincs értelme,de uborka szezonban minden ilyen hír olyan,mint egy kis morzsa a galambok elé szorva. Miről beszélgessünk itt,ha nem a csapatunkban játszókról és a velük kapcsolatos hírekről?SüsüAz "Ánefel.kom" szerint az 5. legjobb irányító/elkapó páros JC & BM. ...én csak azt nem értem,hogy Homo Romo-t és Dez-t...hogyan sorolhatták a fiaink elé?! WTF??? ...másik kérdés...mikor veszi át mondjuk AJ...BM helyét? Remelém sokáig láthatjuk még együtt őket rekordokat döntögetni!Úgy, hogy szerintük Romo és Dez jobb, mint Cutler meg Marshall. Most, hogy külön-külön, vagy együtt, az igazából mindegy.
Így nap közben meg eszembe jutott,hogy volt is egy heves vita fent. Melyik a jobb elkapó páros...BM & AJ vagy Roddy White & Julio Jones?...és a két Atlantás srácot hozták ki győztesnek. Tudnánk ezzel vitatkozni nem?!Süsü
A másikkal (is) lehet vitatkozni, mint mindennel, csak kérdés, hogy van-e értelme 😀Wyatt

több mint 11 éve
Természetesen együtt sem és külön külön sem jobbak. Ez tény! 😉 Vitatkozni meg nincs értelme,de uborka szezonban minden ilyen hír olyan,mint egy kis morzsa a galambok elé szorva. Miről beszélgessünk itt,ha nem a csapatunkban játszókról és a velük kapcsolatos hírekről?Az "Ánefel.kom" szerint az 5. legjobb irányító/elkapó páros JC & BM. ...én csak azt nem értem,hogy Homo Romo-t és Dez-t...hogyan sorolhatták a fiaink elé?! WTF??? ...másik kérdés...mikor veszi át mondjuk AJ...BM helyét? Remelém sokáig láthatjuk még együtt őket rekordokat döntögetni!Úgy, hogy szerintük Romo és Dez jobb, mint Cutler meg Marshall. Most, hogy külön-külön, vagy együtt, az igazából mindegy.
több mint 11 éve
Az "Ánefel.kom" szerint az 5. legjobb irányító/elkapó páros JC & BM. ...én csak azt nem értem,hogy Homo Romo-t és Dez-t...hogyan sorolhatták a fiaink elé?! WTF??? ...másik kérdés...mikor veszi át mondjuk AJ...BM helyét? Remelém sokáig láthatjuk még együtt őket rekordokat döntögetni!Úgy, hogy szerintük Romo és Dez jobb, mint Cutler meg Marshall. Most, hogy külön-külön, vagy együtt, az igazából mindegy.
A másikkal (is) lehet vitatkozni, mint mindennel, csak kérdés, hogy van-e értelme 😀

több mint 11 éve
Az "Ánefel.kom" szerint az 5. legjobb irányító/elkapó páros JC & BM. ...én csak azt nem értem,hogy Homo Romo-t és Dez-t...hogyan sorolhatták a fiaink elé?! WTF??? ...másik kérdés...mikor veszi át mondjuk AJ...BM helyét? Remelém sokáig láthatjuk még együtt őket rekordokat döntögetni!Így nap közben meg eszembe jutott,hogy volt is egy heves vita fent. Melyik a jobb elkapó páros...BM & AJ vagy Roddy White & Julio Jones?...és a két Atlantás srácot hozták ki győztesnek. Tudnánk ezzel vitatkozni nem?!
több mint 11 éve
Na gyerekek, innen tudjuk, hogy Super Bowl:Továbbá Rex is our quarterback.
www.nfl.com/news/story/0ap2000000362277/article/bears-see-incredible-progress-from-jay-cutler
Ezennel Jay Cutler hivatalosan is csatlakozott azon NFL játékosok táborához, akik 3 hónap alatt elképesztően sokat fejlődtek. Ez ugyan megkérdőjelezi, hogy az elmúlt tizenx évben ugyan mi a faszt csináltak, de ez ne zavarjon senkit.füligjimmy
Ursus arctos budapestiensis