Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
Miller IR-n

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Ulpi, ma nagyon pörögsz, igyál gyorsan egy korsóval. Mondjad a csaposnak, hogy én fizetem!
füligjimmy
A kocsmából jöttem. Na jó, a piacon iszunk meló után mostanság, de ezt el kell fogadd. Csak már elmúlt a hatás.

Bear ominózus mondatára azért nem reagáltam külön mert nem értettem. Mert ha egy QB csereposzton leszerepelt, akkor miként lehet jó teljesítmény az, ha ezt a szintet hozza?ulpianus
Végzetes hibámat javítom: leszerepelt, backup QB (hangsúly a vesszőn)....mea culpa, jogász kolléga....
Őszintén szólva ennyi pénzért Clausen és/vagy Palmer tökéletes lesz csereirányítónak....P. Manninget kerestük, de a "szemét" nem akar leülni Jay mögé vetminért...inkább lesz kezdő Denverben kicsit többért.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Jimmy.

Hayden volt a nickel nem? Fuller megsérült a nyitó kickoffnál. #24-et láttam végig fenn. Ő Hayden. Legalábbis a TD-t már róla kaptuk.
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 186 — Bears & Illinois fan
Remélem, december vége felé nem így fogunk kinézni....... 😊

Az első meccsnek csak az első negyedét láttam, ebből meg semennyit, így következtetést én nem nagyon tudok még levonni (egyébként sem). Nagyon remélem viszont, hogy a vélekedésetek, mármint, hogy nem fejlődött a védelem, téves (csak altatnak a fiúk). Onnan (2500+ futott yard ellenünk!!) csak felfelé vezet út.......

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Chris Williams ma nagyot lépett előre, hogy megnyerje a returnöket. Mindehhez át sem kellett öltöznie. A futójáték hiányán én nem aggódok, mindenki más épp így fut preseason meccseken. Cutler jónak tűnik, a passprot a 2. OL-nél is egész jó. Morgan használható, akárcsak Draughn és az újonc Perry. Utóbbi nekem sokkal dinamikusabbnak tűnik, mint Carey.

O'Donnell jó volt, de a coverage team még nagyon nem állt össze.

Többit leírtátok.

S utoljára megjegyzendő, hogy ez a pálya botrányos. Nem tudom esett-e meccs előtt, de ennyit csúszkálni...
több mint 11 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ulpi, ma nagyon pörögsz, igyál gyorsan egy korsóval. Mondjad a csaposnak, hogy én fizetem!
füligjimmy
A kocsmából jöttem. Na jó, a piacon iszunk meló után mostanság, de ezt el kell fogadd. Csak már elmúlt a hatás.

Bear ominózus mondatára azért nem reagáltam külön mert nem értettem. Mert ha egy QB csereposzton leszerepelt, akkor miként lehet jó teljesítmény az, ha ezt a szintet hozza?

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Dzsimmi-Szí maradt az első fal mögött, nekem se tetszett a mocorgása. Lehet azt mondani, hogy érezte a zsebet, azért ha zárnak körlütted, és van üres ember, azt próbáld megdobni. És nem tight end flat a maximum, ha valaki közeledik. De ez van, ezzt kell szeretni.
Ne feletsük el, hogy Bear ezt írta:
"Szerintem az első meccsen Clausen hozta azt, amit egy leszerepelt backup QB-tól vár az ember"
A te elvárásaidnak nem felel meg jelenleg 20 QB se.

Corner is olyan, mint a QB, vagy DT, ahahannyira kevés igazán jó van belőle sajna. Most berakták nickelbe próbálni, és valszeg ott marad, nem Jennings fog ugrabugrálni állandóan a két poszt között, nyilván néha igen, de nem fele itt, fele ott. Szóval Fuller a nickel, megis etették vagy háromszor. Ami nem tetszett, hogy a sima bootleget, amit az egyébként szuperatléta Henne próbál megfutni, Mekk Elek megeszi, de ötből ötször. Semmi ész, semmi ösztön. A DL rotáció majd lesz különb, egyelőre a 2 újonc DT nulla, Washingtont észrevettem, ez mindenképpen meglepetés.

Cutler.... az első passza, amit Marshall elejtett.... Fortét húzzuk már ki a listáról, Marshallt is, tudjuk, hogy tudnak játszani, jó kondiban vannak, nem kell több mágikus kemiszrti. Van elég.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Szerintem az első meccsen Clausen hozta azt, amit egy leszerepelt backup QB-tól vár az ember...
Ha lennél kedves Ulpi, és kifejetenéd, hogy miért nem volt arra alkalmas, ami itt neki a dolga lenne, azt megköszönném.Bear
Már Klauzál?

Elmondom én mit láttam.
Egy tapasztalt back up QB, aki már várhatóan olyan marad amilyen, azért hozzon egy stabil szintet. Jimmy megdobott pár alap passzt (nem csak a screent), amit én egy hatodik körös project QBtől is elvárok. Vagy pedig a társai hozták vissza az életbe a játékot, de ezt hagyjuk.
Nekem az nem passz, mikor senki nem zavar, a célpont az elsőszámú, és közel van, vagy elég jó hogy aláfusson a pontatlan passznak, azt megdobja valaki. Ez High Schoolban jó, egyetemen alap, NFLben szinte semmi. Nem érdekel, ha valaki ebből dob tizenkettő jót. Ha dob ezer ilyenből 750et az érdekel, de tíz meg húsz, az nem. Főleg másodvédők ellen. De nem is azért.
Viszont mikor kellett is a QB tudás, Jimmy semmivel nem volt jobb, mint szokott. Később dobta egy ütemmel, vagy mellé, nem nézett a többi célpontra, túldobta vagy rövidre. Vagy nem is dobott. Nyomás amint megérkezett, továbbra is zavarta túlzottan (mindenkit zavar eltérő mértékben).
Én nulla fejlődést láttam nála. Meg is állapítottam magamban, hogy erről a srácról ennyit, ez tök ugyanaz más mezben.

Nem vagyok szakértő, csak rajongó. Így a véleményem nyilván pontatlan vagy téves. Ez a két eset van. Ezt tudom, de ettől a fentieket láttam. Aztán kiderül majd éles meccsen.

több mint 11 éve
Szerintem az első meccsen Clausen hozta azt, amit egy leszerepelt backup QB-tól vár az ember...
Ha lennél kedves Ulpi, és kifejetenéd, hogy miért nem volt arra alkalmas, ami itt neki a dolga lenne, azt megköszönném.

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Az látszik hogy ST ugyanolyan fos lesz mint tavaly volt kb...LB sor szintém...Egyenlőre semmi + változást nem láttam. A D fal tán jobb lesz azért ennél az első egység jobban odateszi majd magát ha beindul a szezon...Ugyanolyan küzdelmes évnek nézünk elébe mint tavaly...

több mint 11 éve
Clausenről egy megjegyzés. Első meccsen is gyenge volt. Eleinte jót nevettem is, hogy milyen jópofa, miszerint páran jónak írják, oltják szegényt, okés. Aztán leesett, hogy egyeseknél ez nem vicc. Most össze vagyok zavarodva. %/

több mint 11 éve
A CBk játékban egy megjegyzés. Ami nem csak rájuk igaz közvetlen.

Alapból van a press man és az off man. Most mindegy mi az, aki nem tudja, úgysem érti majd amit mondani fogok. 😀
Ellenben van egy harmadik technika is. A cover2ben játszott squat technika, vagy soft squat.
Itt a lényeg, hogy 5 yardig lehet jammelni, ezért nem kell azt a LOSon megkezdeni (press man), hanem a WR elkezdi az utat, a védő oldalazik vele szemben, és a megfelelő helyen és szögben ütközi le. (Ez egyébként kulcsfontosságú. Például nem elég lökni rajta egyet valamerre, amivel pölö megindítjuk befelé, ezzel előnyt adva neki, mi meg állva maradunk. :# )
Meg kell tanulni. Remélhetőleg sikerül, mert van cover 2 a playbookban, ahol nekem ez tűnt fel, ami nagyon nem ment. Az LB játéknál is hasonló a helyzet. Nem garantálok semmit, de még van remény. 🏈

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Most nézem a vágott verziót. A raszta huszonvalahányas az újonc Fuller, aki most bement nickelbe, és a TD, ami róla jött, az szégyen, hogy megette. A 21-es Mundy volt még fogalmatlan párszor, de ő is kispados matéria. Weems egy kalap szar, a fumbli után kivitte 15 yardra keményen. A pass prot, aaaaaaah, ilyen legyen minimum.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
én a 3. negyed eleji turnoverig néztem, sajnos azt kell mondjam hogy ez nem lesz elég ebben a csoportban ez már most látszik. A D játékfelfogásban és a megoldásokban semmit sem változott, azt lehet a preseason meccsre fogni hogy nem mennek bele minden kétes szituba ill. nem olyan a playhívás vagy sokszor csak a cserék játszanak de ezt a tanácstalan kolbászolást amit sokszor fel lehetett fedezni olyan rutinos játékosoktól mint pl Jennings nem lehet a preseason számlájára írni. A váznak, a szerkrezetnek már most látszódnia kéne, de semmit nem láttam abból Tucker hogyan akarja stabilizálni a védelmet.

Nagyon gáz meg biztos amatőr ilyet mondani de gyakorlatilag most ki lehetne rúgni, a ST edzővel együtt. Ha ez így marad akkor emiatt a két egység miatt nagyon gyatra szezon elé nézünk. Milyen gáz már az hogy az első idei Bears meccs amit megnézek élőben és folyamatosan, minden play után mondogatnom kell magamnak hogy "nyugi, ez csak preseason"...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 184 — Így remélem megfelelek nektek.....
Bocsánat, hogy ide okvetetlenkedek, de ez a bíráskodás megint egyre rosszabb. Ugye pont már az egymás elleni meccsünkön is ez volt, hogy képtelenség ritmust adni a támadásoknak mert valamire, mindegy mire, biztos bedobják a zászlót megölve ezzel a játékot, illetve a védők meg se mozdulhatnak, mert tuti valamit látni fognak amire fújhatnak.. Remélem az alapszakaszra változtatnak ezen a felfogáson, különben teljesen élvezhetetlen lesz a játék. Lehet a cégek finanszírozzák a dolgot, hogy még hosszabbak legyenek a meccsek és több lehessen a reklám 😛
több mint 11 éve
A harmadik negyed végéig néztem a meccset:
Igazából meggyőző teljesítményt nem nagyon tudok mondani...max. Jay volt rendben és az 1. O-fal...Marshall a TD mellett droppolt is szépen...
Futás továbbra sincs...de egyáltalán...
Clausen most nem kápráztatott el, bizonytalan volt, bár erről a 2. O-fal és az a sok hülye büntetés is tehet...kicsit az volt az érzésem, hogy ha nem dob be valamelyik bíró minden playnél egy sárgát, akkor az egész bagázst kiviszik a parkolóba és fejbelövik...marha fura volt a bíráskodás...idióta hibák garmadájával....(nem csak a kárunkra)

Védelem fostartály volt az első két driveban (kés a vajon),de aztán sikerült megállítani őket, így csak két FG lett belőle....
Harmadik O-driveját a Jax az endzone-unk pofájában kezdte, mert Weemsnek sikerült elfumblizni a lasztit a visszahordásból....
Itt a D. gyak megállította a pöttyös cicákat, de Mundyra dobtak egy sárgát (nem úgy), mert nem ugrott el az elkapó elől, aki beleszaladt....így kaptuk a TD-t....(homály)
Jah....ezzel a McCray-jel is csak többen vagyunk....Conte for president....
A pozitív viszont az, hogy Bostic most sokkal jobb volt, mint az Eagles ellen....
Trevor Scott megint jól nyomta, sztem simán ő lesz a 4. DE....
A tegnapi Bass-féle gondolatkört át kell értékelnem, mert egyfelől Lane pörgött becsülettel, másfelől nem is nagyon játszik a tavalyi róka, szal ott gondok lesznek neki a rosterre kerüléssel...

Ami viszont szembeötlő még a futás hiánya mellett, hogy az ST botrányosan harmatos....
Most éppen kulcsszituban fumbliztunk....az összes visszahordásunk iszonyú, még a 20-ig se tudunk kijönni vele....semmi blokk, szal rettenet....az ellenfél visszahordásainál pedig azt érzed, hogy bármikor bekaphatjuk a cumit...borzasztó ezt látni....ez a DeKamillás is nagy guru...

Összefoglalva: Jax sokkal jobb volt, kezükben volt végig a meccs (amíg valamennyit is számított)

No.1. Bears
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Bár a meccset nem láttam, de elolvastam pár cikket. A cikkek alapján...Az első félidőben dominált a Jax. A védelmük kontroll alatt tartotta az offdnsünket. Mindössze 79 yard futást engedtek. A meccset a 4. negyedben egy nagy fordítással megnyertük végül. Palmer vezette a győztes drivot. A D nem vokt nagyon a toppon, Bortles és Hanne is jó számokat hozott...Persze nem mi lennénk ha nem lett volna sérülés. Fuller bokája sérült meg illetve egy TE is megsérült. Nsm tudpm milyen súlyosak. A túloldalt Pasztornak eltört a keze...

több mint 11 éve
Az igaz, hogy Lane a 2-vel ment, de ennek ellenére szerintem Bass a favorit MRI-nél....nem véletlenül szedték fel tavaly....
Én idén 9 DL-emberrel számolok, persze nem tudom, hogy a 4-4 mellé melyik poszton lesz egy ötödik....szerintem a negyedik DE-ben Scott áll jelenleg, és a fentiek miatt Basst várom még rosterre....így négy DT marad, Collins out....ha 10 ember lesz, akkor nálam is Collinsé a spot...
Aztán meglátjuk, hogy így lesz-e....még egy kiló pre-season snap lesz, ott majd eldől...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Bear-rel annyira vitába kell szálljak, hogy Lane a 2. csapatban volt LDE, míg Bass a 3.-ban RDE. Persze Jared Allen csatába állásával mindenki csúszik hátrébb, de a Lane vs Bass harc az 5. DE szerepéért elég nyitott.

A neccesebb kérdés, hogy ki lesz az 5. DT (szerintem összesen 10 DL ember lesz rosteren).tüsi91
Sztem Collins maradni fog, bár igaz, hogy csak a 3. csapattal futott.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bear-rel annyira vitába kell szálljak, hogy Lane a 2. csapatban volt LDE, míg Bass a 3.-ban RDE. Persze Jared Allen csatába állásával mindenki csúszik hátrébb, de a Lane vs Bass harc az 5. DE szerepéért elég nyitott.

A neccesebb kérdés, hogy ki lesz az 5. DT (szerintem összesen 10 DL ember lesz rosteren).
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Olvasom ezt a cikket

www.nfl.com/news/story/0ap3000000377186/article/bill-polian-wishes-he-drafted-andy-dalton-in-2011

"Manning's absence exposed a bare-bones roster"
...
"If Dalton had landed in Indianapolis, the Colts would still be enjoying the presence of a pair of future Hall of Famers in Manning and master team-builder Polian."füligjimmy
ezért nem szoktunk mi nfl.com-ot olvasni, jobb a békesség.

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ejj, de negatív vagy velünk kapcsolatban. 😀

Ja és Ijalanát kifelejtetted! 😀
több mint 11 éve
Előtte Joseph Addai, Tony Ugoh, és társai? Marlin Jackson, aki leszedte TomBrédi passzát! Ne kezdjük már el átírni a tényeket, please. Donald Brown magára találásával meg ne röhögtess.

És hogy hazabeszéljek egy csöppet, a PFF adatai alapján Bortles volt az 1. hét legjobban teljesítő 1. körös pickje, aki kapott osztályzatot.iktriad
Az 1. hét legjobban teljesítő pickje, aki kapott osztályzatot...... szóval egy eleve háromfős mezőnyből még ki is vettek valakit? A léc ettől alacsonyabb biztos lehetne, de az istennek se jövök rá, hogyan. Egy totál elképzelhetetlen, eddig soha, ismétlem, soha nem látott, hallott, olvasott forgatókönyv
1 év: 2-3 győzelem, a szezon vége felé, amikor már mindenki csak lecsengetne, akkor jön az, hgy egy jó draft, meg néhány szabadügynök, és jövőre előrelépés. Évekkel később kiderült, hogy a Top5-ban ott volt egy sokkal jobb QB prospect, akit a váratlanul gyengén teljesítő Steelers behúzott.
2 év: Az előrelépés nem történik meg, jönnek a kritikus hangok, de sophomore slupm, meg valaki lesérült. Gus Bradley is on the hot seat?
3 év: Egy rossz kezdés után Gus Bradley-t kirúgják (nem fogják, csak a szezon végén), januárban bejelentik az új GM érkezését.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 657 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Olvasom ezt a cikket

www.nfl.com/news/story/0ap3000000377186/article/bill-polian-wishes-he-drafted-andy-dalton-in-2011

...
"If Dalton had landed in Indianapolis, the Colts would still be enjoying the presence of a pair of future Hall of Famers in Manning and master team-builder Polian."

Polian akkora master team builder, hogy Manning nélkül majdnem kiestek az első osztályból. Jókor legyél nagyon rossz. Csóró Lions-Raiders-Jags, tavaly a Chiefs, és az Eric Fisher pick. És valakiben felmerült, hogy ne hosszabbítsunk Cutlerrel, mert idén mély lesz a QB class, ez volt a mondás, hogy mély lesz a QB class, aztán amelyik tudja, merre van az előre, már ígéretes....füligjimmy
Mondjuk a végén már Lil' Polian garázdálkodott GMként(bár a hatalmas bustnak mondott Jerry Hughes és Donald Brown kezd beérni lassan, csak már egyik sincs Indyben...), aki negyed annyira se tehetséges mint a kedves papa volt, de az egója és modora állítólag apuciéval vetekszik...
(És Chris Polian jelenleg épp nálunk a másik 31 profi keret felméréséért felelős posztot bitoroljja a front officeban, mert ugye ő és Caldwell nagy spanok, ezért a mi GMünk adott neki egy állást. képzelheted, mennyire örülök...)

A mostani QB classt meg ne szídd, Jaworski szerint pl Logan Thomas nagyon impresszív volt a Texans ellen. 😊
És hogy hazabeszéljek egy csöppet, a PFF adatai alapján Bortles volt az 1. hét legjobban teljesítő 1. körös pickje, aki kapott osztályzatot.
több mint 11 éve
Olvasom ezt a cikket

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/i4ziluowz5fsenaa6s6i
Bill Polian wishes he drafted Andy Dalton in 2011
Former Colts president Bill Polian believes he would still be with the team had he drafted Andy Dalton as Peyton Manning insurance in 2011. Where would that leave Andrew Luck?

...
"If Dalton had landed in Indianapolis, the Colts would still be enjoying the presence of a pair of future Hall of Famers in Manning and master team-builder Polian."

Polian akkora master team builder, hogy Manning nélkül majdnem kiestek az első osztályból. Jókor legyél nagyon rossz. Csóró Lions-Raiders-Jags, tavaly a Chiefs, és az Eric Fisher pick. És valakiben felmerült, hogy ne hosszabbítsunk Cutlerrel, mert idén mély lesz a QB class, ez volt a mondás, hogy mély lesz a QB class, aztán amelyik tudja, merre van az előre, már ígéretes....

- Abe Simpson