Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem vagyok sportorvos, sőt, semmilyen orvos, de azért az ilyen sérüléshullámoknak nincs valami köze a fizikai/technikai felkészítéshez is? Nyilván kontakt-sportban előfordul, sőt "kötelező" a sérülés, de amikor kidől egy fél alakulat az mindenképpen csak a véletlen számlájára írható?dcsicsak
Tillman szinte sose hagyott ki meccset, Briggs se, ők se lesznek fiatalabbak, ezek voltak izomsérülések tudtommal. Ezen kívűl volt 2 szalagszakadás, az elég vattafakk, DJ mindig lesérült, mióta elkapták a cuccokkal. Az mondjuk gáz, hogy Wottont, és Contét is műteni kellett szezon után, Paea is lábsérüléssel játszott. Cutler is mindig kidől pár meccsre sajnos, egyébként az O teljesen egészséges volt. Idén biztos lesz ott is komolyabb sérülés. De valami biztos nem jó, zsinórban harmadik éve kiherélik a csapatot a sérülések.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Nem vagyok sportorvos, sőt, semmilyen orvos, de azért az ilyen sérüléshullámoknak nincs valami köze a fizikai/technikai felkészítéshez is? Nyilván kontakt-sportban előfordul, sőt "kötelező" a sérülés, de amikor kidől egy fél alakulat az mindenképpen csak a véletlen számlájára írható?dcsicsak
Van erre is külön edző (ahogy kb mindenre). Nem tudom jól emlékszem-e, de nem az volt hogy tizenakárhány év után ment el máshova/vonult vissza? Lusta vagyok utána nézni...

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nem vagyok sportorvos, sőt, semmilyen orvos, de azért az ilyen sérüléshullámoknak nincs valami köze a fizikai/technikai felkészítéshez is? Nyilván kontakt-sportban előfordul, sőt "kötelező" a sérülés, de amikor kidől egy fél alakulat az mindenképpen csak a véletlen számlájára írható?
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Azt olvastátok, hogy a bukik 20/1 odszal adják a Bears SB győzelmét, szintén ennyi az esélye a Saints és a Colts csapatának is.Antman
a ravens győzelme óta elhiszem hogy egy közepes játékerejű csapatnak is kijöhet a lépés, így akár nekünk isdavemayer
Egyszer már nagyon ki kell pattani a pofonnak. Ami az elmúlt 3 szezonban történt, annak nincs semmi értelme. Mázli nélkül lehetsz te akármilyen jó, ott maradsz a futottak még kategóriában. Ha elindul alattad a szopóroller, akkor csak reménykedhetsz, hogy egyszer majd megáll valahol, és ha eszed van, valahogy lemászol róla.füligjimmy
Kicsit olyan, mint amikor két oldalról kezdesz fúrni egy alagutat, jól haladsz, de a végére mégsem találkoznak. 2010-ben amikor utoljára PO-ban jártunk a védelem még nagyon jó volt és Bennett-en kívül elkapók nélkül is hoztuk a meccseket. Később a védelem még mindig karcolt, erre Cutler sérült meg. Tavaly még ezt is elbírtuk volna egy 35 éves irányítóval, erre a D fújta ki az orrát. Most már tényleg találkozniuk kéne a végén............ 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Azt olvastátok, hogy a bukik 20/1 odszal adják a Bears SB győzelmét, szintén ennyi az esélye a Saints és a Colts csapatának is.Antman
a ravens győzelme óta elhiszem hogy egy közepes játékerejű csapatnak is kijöhet a lépés, így akár nekünk isdavemayer
Egyszer már nagyon ki kell pattani a pofonnak. Ami az elmúlt 3 szezonban történt, annak nincs semmi értelme. Mázli nélkül lehetsz te akármilyen jó, ott maradsz a futottak még kategóriában. Ha elindul alattad a szopóroller, akkor csak reménykedhetsz, hogy egyszer majd megáll valahol, és ha eszed van, valahogy lemászol róla.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 183 — Így remélem megfelelek nektek.....
A Giantsről nem is beszélve 😛 😉
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
a ravens győzelme óta elhiszem hogy egy közepes játékerejű csapatnak is kijöhet a lépés, így akár nekünk is

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Antman Chicago Bears 415
Azt olvastátok, hogy a bukik 20/1 odszal adják a Bears SB győzelmét, szintén ennyi az esélye a Saints és a Colts csapatának is.

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Hát azért azt nem mondanám, hogy olyan jó volt...
Egyébként szinte biztos, hogy nem, mivel SLB-poszton McClellin és Bostic versenyzik (ráadásul C. Jones is ott nyomta a rókáknál)...Anderson már nem kell...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
James Anderson nem lesz visszaigazolva? Tavaly 16/16 kezdő meccse volt, és elég jól nyomta.

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 11 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 407 — The only discipline that lasts, is self discipline
"@AdamSchefter: On The View, Bears WR Brandon Marshall did in fact sign a new three-year, $40 million extension. What a world."

Ha ez igaz, akkor ez igen. A 13.3 millió/év, azért már komoly. Hirtelen nem néztem meg, de simán TOP5 fizunak tűnik. Mondjuk Marshall ott is van a top5-ben de legalábbis a környékén.

Update.: Hülyeség, félreírták az oldalon a számot ahol olvastam. A 30 a helyes.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 11 éve
Gratula Marshallnak az új szerződéshez és az eddigiekhez hasonló sikereket kívánunk a PO-ban. 😊Bazzani
mi is hasonló PO-szereplést a Lionsnak 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Gratula Marshallnak az új szerződéshez és az eddigiekhez hasonló sikereket kívánunk a PO-ban. 😊

több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Ez örömteli. Szerintem is jo deal még ennél többet is megér. Ami különösen jó igazi vezére az O -nak, még talán jobban mint Cutler. Csapat összetartások szervezése stb...Nagyon fontos láncszem, fontos volt megtartani...

több mint 11 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Örülök Marshallnak, a jótékonyság korrekt.
több mint 11 éve
Eddig évi 9,3-at kapott, most tizet. Korrekt.

34 éves lesz 2017-ben, addig nem látom azt, hogy ne tudná hozni az 1000 yardos szezonokat. Eddig se a kimagasló sebességéből élt. AJ ugye 2015-ben még contract alatt van, hát max rátesszük a taget egy évvel később, de nagyon valószínűnek tartom, hogy Marshall szerződése is úgy van megcsinálva, hogy az uccsó évben szinte veszteség nélkül ki lehet vágni, ha szükséges. Nem beszélve arról, hogy jövőre úgy is rengeteg helyünk van a sapka alatt.tüsi91
Marshall tweeted Monday that he and his wife, Michi, "would like to thank the McCaskey's on our new deal that will retire us Bears."

BM innen szeretne nyugdíjba menni, és szerintem így is lesz.soma80
nagyon jó deal, nálam komoly érvágást jelentett volna ha elmegy jövőre, jó deal és jókor (ő is maradni akar és nekünk is kell).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan

34 éves lesz 2017-ben, addig nem látom azt, hogy ne tudná hozni az 1000 yardos szezonokat. Eddig se a kimagasló sebességéből élt. AJ ugye 2015-ben még contract alatt van, hát max rátesszük a taget egy évvel később, de nagyon valószínűnek tartom, hogy Marshall szerződése is úgy van megcsinálva, hogy az uccsó évben szinte veszteség nélkül ki lehet vágni, ha szükséges. Nem beszélve arról, hogy jövőre úgy is rengeteg helyünk van a sapka alatt.tüsi91
Marshall tweeted Monday that he and his wife, Michi, "would like to thank the McCaskey's on our new deal that will retire us Bears."

BM innen szeretne nyugdíjba menni, és szerintem így is lesz.
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023

34 éves lesz 2017-ben, addig nem látom azt, hogy ne tudná hozni az 1000 yardos szezonokat. Eddig se a kimagasló sebességéből élt. AJ ugye 2015-ben még contract alatt van, hát max rátesszük a taget egy évvel később, de nagyon valószínűnek tartom, hogy Marshall szerződése is úgy van megcsinálva, hogy az uccsó évben szinte veszteség nélkül ki lehet vágni, ha szükséges. Nem beszélve arról, hogy jövőre úgy is rengeteg helyünk van a sapka alatt.

-------------
Két tryoutos kapott szerződést:
- Sinorise Perry RB, Louisville: nem meglepő. 2012-es ACL szakadása nem jött jól, 2013-ban elvesztette a kezdő helyét.
- Marcus Trice S, North Texas: 2013-ban 5 INT a neve mellett a bowlozó Mean Greenben. Oklahomáról transzferelt át még anno, 2013-ban a Conference USA első csapatába választották be.
több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Albert Breer ‏@AlbertBreer 3 min

So @BMarshall announces on Twitter that he's got a 3-year, $30 million extension ... After signing the deal on The View. #21stCenturyBeki
Brad Biggs is átvette....
Király, nagyon pofás deal egy ilyen kaliberű elkapóért....kérdés, h mennyi garantált, de "szinte" bármennyi lehet...O-ban nem sok gond lesz a köv. FA-ban sem, hacsak vki durván meg nem sérül....Bear
So a 3-yr extension at $30 million would mean Marshall is on the books for $39.3 million over next 4 seasons

23m a garantált. Nekem is megér ő bármennyit. 2 TOP5-ös elkapóval rendelkezik a csapat, és reméljük, h a sérülések továbbra is elkerülik őket.

1m rögtön el is adományozott. Ennyi, így kell csinálni! 😊
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan

So @BMarshall announces on Twitter that he's got a 3-year, $30 million extension ... After signing the deal on The View. #21stCenturyBeki
Brad Biggs is átvette....
Király, nagyon pofás deal egy ilyen kaliberű elkapóért....kérdés, h mennyi garantált, de "szinte" bármennyi lehet...O-ban nem sok gond lesz a köv. FA-ban sem, hacsak vki durván meg nem sérül....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Törölt felhasználó

So @BMarshall announces on Twitter that he's got a 3-year, $30 million extension ... After signing the deal on The View. #21stCentury
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Ex Bears játékos keringő. A Browns szerződtette Earl Bennett-et. Pontos részleteket nem látott esetleg valaki? A Carolina edzésre hívta Webb-et. Biztos a PFF statisztikái alapján választották ki a legjobb elérhető szabadügynököt a piacról. 😀 Legyen vele szerencséjük.
több mint 11 éve
Vártuk a punter picket is szerintem, egyáltalán nem volt meglepő. Nekem nem. Most azért ne mondjátok már, hogy én ekkora orákulum vagyok, még a végén tényleg elhiszem, aztán a híradóban nyilatkozzák majd a szomszédaim, hogy "pedig milyen csendes gyerek volt".

- Abe Simpson
több mint 11 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Én mindent szeretek itt elolvasni, ha off, ha nem. Persze megértem, ha vki spéci hozzászólásokra vágyik.
több mint 11 éve
Gery90 Chicago Bears 923
ON
Azt írják, jó a rookie punter, plafonig vágja a labdákat. A tavalyi szezon tükrében ennek most jobban örülök, mint az új RB-nek, vagy QB-nek. Számokat persze nem írnak, de a chicagobears.com-ot nem is ezért szeretjük. Mondjuk semmiért nem szeretjük.
picidzé
Tavaly én is hetekig/hónapokig nem értettem a punter pickünket.
Aztán amikor a meccseken rendszeresen odaverte az ellen 10esén belülre a labdát akkor kezdtem rájönni az értelmére. 😊
Persze lesznek rookie hibái biztos, de nálam ez egy érthető és okos választás a részetekről.
Amúgy én a Fales picket is támogatom (már amennyire egy ellenfél támogatni tud egy jó húzást), simán 2.számú lesz a szezon kezdetére az meg nálatok fontos poszt.Bazzani
Az OL tavaly ugye hatalmas "renováláson" ment keresztül. Sokat javult ezt tudja mindenki. További fejlődést várok Kromer jóvoltából...ezzel kapcsolatban jön a képbe De La Puente....ha nem is a szezon elején,de a végére potenciális kezdő lehet/lesz. Emiatt reménykedem benne,hogy nem lesz szükségszerű napirendi pont a 2. számú irányító. Nevelgesse csak Fales-t, tartsák itt bagóért és hozzon le egy meccset,ha nincs más,de inkább ne kerüljön sor ilyenre. 😊