Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Fales egy 6. körös irányító, akiknek 90%-a semmire nem viszi. 😊. Ne misztifikáljuk túl, a srác non BSC konferenciából jön, kis csapatból, még ha van is tehetség a csávóban. Ha nem lenne ki sem választották volna. Ha faragnak belőle egy tisztességes backupot már megérte. De rohadtul meglepődnék ha TC végére beelőzné Palmert.meglepődnék, ha ez a TC végére is így lenne 😀shawnkaSemmire, mert Palmer a no. 2., max a 3-ért küzdhet...BearFales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!dandeCutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.shawnka
Sutton csere 4-3-as UT lesz Ratliff mögött, míg Ferguson Paeaval és Collinssal küzd majd az "NT" posztért. Sutton szerintem jó lesz, figyelnek a súlyára, az alapok pedig adottak. Olyan dolgokat tud, ami adottság és nem tanulás kérdése. Dolgozni kell vele és a legjobb esetben húztunk egy Donaldot két körrel lejjebb.
Lynch-csel én is kíváncsi vagyok mit kezdenek, nem lepne meg, ha pár trükkös játék is bekerülne a playbookba legalább TC idejére, de inkább fogadok arra, hogy nem éli meg az 53-as rostert, mint igen.
több mint 11 éve
The Bears are signing LB Tana Patrick of Alabama to a free agent contract. Source said he is receiving a $750k signing bonus.
több mint 11 éve
Én area leszek kiváncsi Suttont kitatarozzák-e a szezonra, ha igen és a 2012 formáját vagy jobbat hoz akkor lehet még jobban is jártunk vele, mint Donaldal jártunk volna...
több mint 11 éve
Szerintem nem fogják még odaengedni, de persze attól függ, mit domborít....meglepődnék, ha ez a TC végére is így lenne 😀shawnkaSemmire, mert Palmer a no. 2., max a 3-ért küzdhet...BearFales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!dandeCutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.shawnka

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
meglepődnék, ha ez a TC végére is így lenne 😀Semmire, mert Palmer a no. 2., max a 3-ért küzdhet...BearFales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!dandeCutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.shawnka
több mint 11 éve
Lynch, az NIU QB-ja elvileg nem irányítónak jön....Trestman meggyőzte, hogy jöjjön ide, mert rengeteg ötlete van vele kapcsolatban....MRI-nek a futási képessége tetszik....na erre a kísérletre is kíváncsi leszek....BearOlyasmit mint amit a jags csinált Shoelace-el simán ki lehet belőle hozni... Tud szaladni a gyerek, meglátjuk lesz-e rá szükség...

több mint 11 éve
Semmire, mert Palmer a no. 2., max a 3-ért küzdhet...Fales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!dandeCutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.shawnka

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Fales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!dandeCutler amúgy is szeret pihenni szezon közben, legalább normális lesz a pótlás. San Joséban elég lófasz elkapókkal varázsolt, félelmetes belegondolni mire fog menni az itteni sorral.
több mint 11 éve
Meglepne, ha Allen LDE lenne ott ahol Houston RDEulpianusEz egyérelmű, sztem csak elírás, Allen RDE, az biztos....
Kíváncsi vagyok, Jones-szal mit akarnak kezdeni....
Lynch, az NIU QB-ja elvileg nem irányítónak jön....Trestman meggyőzte, hogy jöjjön ide, mert rengeteg ötlete van vele kapcsolatban....MRI-nek a futási képessége tetszik....na erre a kísérletre is kíváncsi leszek....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Fales pickhez gratula, én csípem őt, remélem beválik mint backup QB!
több mint 11 éve
Meglepne, ha Allen LDE lenne ott ahol Houston RDE

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 11 éve
Ha jól számolok most valami ilyesmi lehet a kezdőnk D-ben a cseréket nem mertem megkockáztatni.CB Tillman,Jennigs NCB:Frey/Fuller RDE:Allen DT:Ferguson/Ratliff DT:Sutton/Paea LDE: Houston LOLB:Bostic/Mcclelin MLB: DJ Williams ROLB:Briggs FS:Conte SS:Mundy
több mint 11 éve
Ráadásul a fickó, aki miatt ilyen jól volt a Wisconsin-fal, már évek óta nincs ott...A wisconsini támadófalemberekkel kapcsolatban én picit szkeptikus lettem Carimi óta. Főleg runblockban jók a Badgersnél, mint sem pass protectionben.tüsi91Két új UDFA:Hú sztem Groy jó lehet nagyon. Wisconsinban eléggé értenek a támadófalemberekhez.Bazzani
Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin
Jones azért kíváncsi lennék miért nem lett kiválasztva, nálunk simán rostert foghat 6. LB-ként Briggs, DJ, Bostic, Greene, McClellin mögött, ha csak nincs valami nagyon elrettentő dolog, amit mi nem tudunk.tüsi91

No.1. Bears
több mint 11 éve
A wisconsini támadófalemberekkel kapcsolatban én picit szkeptikus lettem Carimi óta. Főleg runblockban jók a Badgersnél, mint sem pass protectionben.Két új UDFA:Hú sztem Groy jó lehet nagyon. Wisconsinban eléggé értenek a támadófalemberekhez.Bazzani
Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin
Jones azért kíváncsi lennék miért nem lett kiválasztva, nálunk simán rostert foghat 6. LB-ként Briggs, DJ, Bostic, Greene, McClellin mögött, ha csak nincs valami nagyon elrettentő dolog, amit mi nem tudunk.tüsi91
több mint 11 éve
Két új UDFA:Hú sztem Groy jó lehet nagyon. Wisconsinban eléggé értenek a támadófalemberekhez.
Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin
több mint 11 éve
Két új UDFA:Cody Booth TE Temple
Ryan Groy OG Wisconsin
Jones azért kíváncsi lennék miért nem lett kiválasztva, nálunk simán rostert foghat 6. LB-ként Briggs, DJ, Bostic, Greene, McClellin mögött, ha csak nincs valami nagyon elrettentő dolog, amit mi nem tudunk.
több mint 11 éve
Sutton 2012-es videói már egészen mást mutatnak, mint az ideiek....ilyen 3techet szeretnék látni:(Elég sok missed tackle-t csinál, de ez coachable)
Missouri ellen:
www.youtube.com/watch?v=8CgTpdpCymw
Arizona ellen:
www.youtube.com/watch?v=EDDdUFynMsY
USC ellen:
www.youtube.com/watch?v=nJVj7R3MBBU
Oregon State ellen:
www.youtube.com/watch?v=dS3Ibe_SMFk
Colorado ellen:
www.youtube.com/watch?v=K_JXv6Fs5BM
Cal ellen:
www.youtube.com/watch?v=qqVd5vsvmWk
Navy ellen:
www.youtube.com/watch?v=KDjiMhZ1vbM

No.1. Bears
több mint 11 éve
Így van, sőt Harrison UDFA volt és kétszeres SB győztes, vaó!Egy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!
Ha már trollolo, akkor nekünk az is jó, ha Allenből lesz az SB MVP.....😊
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
én arra emlékszem, hogy amikor ellenünk játszottatok, a punteretek az első három puntjából összesen csinált vagy 50 yardot. szerintem örüljetek O'Donnellnek, mert tuti upgrade és a csávó egyébként egy vadállat.
több mint 11 éve
Személy szerint elégedett vagyok a draftal, sok-sok hónapja a DL fal miatt rinyáltunk, hát alaposan fel lett töltve az biztos, ehhez nem is akarok hozzászólni igazán, potenciális emberek jöttek jó helyre, tavalyinál szarabb nem nagyon lehet. A DB sor sem volt a legacélosabb( egy öreg és lassu Peanuttal, egy biztos de semmi extrát nem mutató Frey el) jött Fuller, plusz egy Safety akiért még tradeltünk is, ha más nem legalább cserének jó lesz. Tegnap még én sem értettem a punter picket, aludtam rá egyet, azt mondom nem hülyeség, ha bejön van egy fiatal erős lábú emberünk aki 5-10 évre megoldja a problémáinkat. RB csere kellett, jött. QB,meglátjuk Palmer nem egy életbiztosítás az biztos, még egy ember szerintem elfér azért. LB-t én még mindig hiányolok, de ettől függetlenül a kulcs pozíciók töltve lettek, elég szépen, amit akartunk azt megkaptuk. Teljesen tökéleteset hülyeség várni, szerintem ez a draft egy B talán + is lehet belőle, ezt még nem döntöttem el.
több mint 11 éve
Kirakjátok és elhozzuk....ez az egyetlen módja.... 😊Szvsz Antone Exum SB győztes lesz, mark my words!😊Go Vikings!Köszönjük, Emese. Mi is nézzük a Sportcentert. Éreznék némi tiszteletszerűséget, ha kifejtenéd a véleményed a 2011-es draft class 6., és 7. köréről, ki mire vitte, te mit láttal Smith-ben, ami alapján azt gondoltad, hogy rotációban használható LB lesz, és szerinted ebből a draft classból ki az ,, aki megragadhat egy rájátszáskaliberű csapat rosterén. Tévedhetsz is, de legalább látnám, hogy van önálló gondolatod, és van önálló véleményed.füligjimmyEgy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!

No.1. Bears
több mint 11 éve
Szvsz Antone Exum SB győztes lesz, mark my words!😊Köszönjük, Emese. Mi is nézzük a Sportcentert. Éreznék némi tiszteletszerűséget, ha kifejtenéd a véleményed a 2011-es draft class 6., és 7. köréről, ki mire vitte, te mit láttal Smith-ben, ami alapján azt gondoltad, hogy rotációban használható LB lesz, és szerinted ebből a draft classból ki az ,, aki megragadhat egy rájátszáskaliberű csapat rosterén. Tévedhetsz is, de legalább látnám, hogy van önálló gondolatod, és van önálló véleményed.füligjimmyEgy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!
több mint 11 éve
Vannak ilyen csodák. 1x volt Budán kutyavásár. Nagyon nagy mák kell egy ilyenhez. Ők Is ugy húzták, hogy töltünk rostert. Megragadt, bemákolták. 1000/1 van ilyen. Azért nem sok volt 6-7. körös sztár rohangál...Persze Brady tudom...Na ő iz ilyen 1000/1 csodaEgy punter picken ki van akadva mindenki, a csávis úgy egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!
több mint 11 éve
Nem értem, hogy Jones hogy lett UDFA....neki tényleg van esélye megragadni itt...Az OT-pick felesleges volt, de igazából ez is simán belefért...
P-re én sem áldoznék semmit, de tulajdonképpen azért mindegy, mert előtte elintéztünk mindent....6-tól felfelé már csak játékszerek jöttek, magánhasználatra....
Fuller-pick nekem is nagyon tetszik, Ferguson nyers, kicsit magasan húztuk, de ilyen volt az idei class...
Suttonnal lesz munka, de ha visszafogy és rendesen dolgozatják, akkor abból tényleg kisülhet vmi jó.....ez a Carey-pick meg olyan, hogy lesz meccsenként 5-8 snapje (abból kiindulva, amit Bush is kapott...)....kellett egy RB, de ha Forte lesérül, akkor bárkit húzunk, mindegy....én ezt a Careyt még nem sokat láttam, akkor sem figyeltem....remélem, hogy nem kell feljönnie a pályára, mert akkor Forte egészséges és bírja...Vereenről sincs sok infom, ő nekem kimaradt....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Láttam valakit, aki hallotta amikor mondták, hogy van egy srác, akit ha a Bears kihúz a hetedikben a Lb sorba, akkor a 2017-es döntőn MVP lesz a Vikingeknél. Direkt ezért húztunk inkább puntert. 😊Egy punter picken ki van akadva mindenki, a csávó egy monster, ilyen erős lábú rúgó itt nem volt 10 éve. Maynardot szerettük, tiszteltük, becsültük, sokat is használtuk, nagy pillanatokban kivágta a huszason belülre, de ilyen lába sose volt. Podlesh a sérülése után teljesen visszaesett. Milyen LB-t akarsz már itt? 53 hely van a rosteren, ST playa LB-t az utcáról szedsz fel, pályára meg ne lépjen inkább egyik se.füligjimmyCsak miheztartás véget az előző SB MVP egy linebacker volt, 2011-es draft 7/39-en vitte a Seahawks.Go Vikings!