Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Vannak Lions drukkerek? o_o 😛 😛Jófej kölyök ez a Sutton (conf. call)Most mit mondjon, hogy Lions drukker? 😊Bazzani
Azonnal szimpatikus lett: "I'm a Bears fan." 😀Bear
több mint 11 éve
igen, mert akkor a súlyával nem lennének gondok, ugyanis odáig kergetnék a csapattársakJófej kölyök ez a Sutton (conf. call)Most mit mondjon, hogy Lions drukker? 😊Bazzani
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jófej kölyök ez a Sutton (conf. call)Most mit mondjon, hogy Lions drukker? 😊
több mint 11 éve
A leginkább szerintem Thomas, Freeman és White illene ide....Thomas azonban kissé soványka/kicsike, de mindig benne van a nagy játék, kiváló elkapó....Freeman kb. mindent tud, de semmi extra....White pöpec passprotector...Trestman szerint a csere RB ebben legyen kiváló....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ez egy jó nap volt, szerintem Emery kihozta ebből a maximumot. Ahogy tüsi kiválóan összegezte, ha a tavalyi OL felépítésének margójára gondoljuk a DL-ét, ezek egy jól átgondolt logikus lépések. Persze a DL class minősége hagyott kívánni valót maga után, de ha ezeket a srácokat kicsit megdolgoztatják, fejlesztik a TC során akkor (főleg Sutton) szerintem már szeptembertől kezdő lehet.A LB-sorba kéne még egy ember, de ha ilyen jól csúsztak a jó prospectek a DB-nél hülyeség lenne nem behúzni az egyiket, inkább mint egy újabb középszerű rookie, az van már a rosteren.Örülök hogy Emery kvázi beismerte a tavalyi hibát és kétszer nem akar ugyanabba a folyóba lépni.
Egy kérdés azokhoz akik tisztában vannak a draft-classal: hátsó körben második számú RB-ként azonnal bevethetőt láttok-e?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Jófej kölyök ez a Sutton (conf. call)Azonnal szimpatikus lett: "I'm a Bears fan." 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Nyilván DJ egy időzített bomba, de ezen a drafton sem tolongtak a 4-3as MLB-k. Barrow, és Jones talán-talán tudna ott játszani, de nem biztos. Bostic ugye elmondta, hogy nem igazán kellett zónáznia egyetemen. AZ pech, hogy ő és Greene is be lettek dobva a mélyvízbe, közvetlenül azután, hogy a DT-k kiestek. Nem mentem fel őket, mert szarok voltak, de nem éppen ideális helyzetbe csökkentek.Rocky Herring fasza LB-ket pakolt össze a Texansban, szóval én reménykedek, hogy kicsit kipofozza őket.
több mint 11 éve
Itt egy szóra. Emery tavaly sztem elcseszte a DL-t, már TC alatt írtuk, hogy baromi sovány a dolog, kiestek 2-en meg is döglöttünktüsi91Na erről akartam volna írni. Először kapartam a fejem hogy minek két DT egymás után, de tavaly mi volt? UDFA-kkal nem lehet megtölteni a rostert, muszáj mögéjük pár ifjú tehetség (főleg mert simán kezdők lehetnek idővel). És idén valamiért ezt látom az LB sorban. Ha DJ kiesik, mégis mi lesz? Nekem ezek az offseason alatt összeszedett arcok nem tűnnek többnek ST/TC töltelékeknél. Épp ezért 4. köre egy LB-t várok... És Greeneben se nagyon látom azt hogy Briggs utódja lehetne... A másik meg, hogy draftoljunk-e puntert... utóbbi pár évben a TC-be invitált punterek közül sztem vagy ketten biztosan kezdők valamelyik csapatnál (Jets, Browns rémlik hirtelen). RB kell még nagyon, aztán mehet a BPA...

több mint 11 éve
Tüsi alább leírt már mindent, amit éjjel fejetegettünk....A két DT-pickkel elégedett vagyok (a poszttal). (3-ban én Quarlest szerettem volna....)
Suttonnal már nem igazán....próbálom magam szoktatni hozzá....ami mellette szól, hogy valaha már játszott úgy, ahogy kell, vagyis a potenciál megvan benne....de a mostani állapota szánalmas....ha ki tudják pofozni, akkor elismerésem a coaching staffnak....úgy valóban nyerni fogunk ezzel....de marha sok munka lesz....
Ezért fogok drukkolni!
Fergusont sokan reachnek gondolják, én pedig egy olyan picknek, amit muszáj volt meglépni. A DT-class nem kiváló, Ferguson sem az, de nekünk kellett egy hústorony, MRI pedig behúzta az emberét....LSU-ban nem produkált félelmetes számokat, de benne is hatalmas potenciál lakozik....
Összességében örülök, hogy MRI nem szarozott és magasan berántott két DT-t....
4-körben - ha teljesen felépült - Exum az emberem....de lubickolunk a lehetőségekben....ez nagyon pöpec
Christian Jones, OLB/ILB - ő sem lenne rossz választás, ha DJ megint megsérül, jó lenne egy Bosticon kívüli opció...
Elkapó TE is kell pont egy lehetséges Marty-injury miatt...
OL minek? Britton, de la Puente, Brown - max az utóbbit cserélnénk le...sztem itt megvagyunk
Várom a kukában kotorászást....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Akkor alapvetően örülünk, nem?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Majdnem olyan fit vagyok, mint még soha, de elégedett.Ugye a draft előtt Donald álomban éltünk, de akkor is sanszos volt, hogy kell még DT. Phil Emery egy egyenes fazon. Amit kimond azt teszi.
Ego Ferguson egy igazi hústorony. Nem lesz soha egy elit pass rusher, de a futás elleni védelembe évekre meghatározó lehet. Ideális 4-3as nose méretek, elképesztő erővel. A technikáján kell csiszolni. LSU játékos révén erős ellenfelek ellen edződött, fokozatosan fejlődött. Nem egy sexy pick, nem fog meccseket eldönteni, de az a faszi, aki kell egy olyan csapatnak, amely ellen átlag 160 yardot futnak.
Ferguson said that he met with Bears defensive line coach Paul Pasqualoni during a pre-draft visit, and that Pasqualoni talked with him about playing two-technique, which would line him up right over the opposing guard.
Ezután Bear-rel szépen rádumáltuk magunkat a 3. körös DT pickre is. Ratliff 33, Paea szerintem szimplán szar, Collins térdes. Suttont pedig a privát workouton oda-vissza szopkodták. S Phil Emerynél ez fontos: McClellin, Jeffery, Bostic, Greene, Fuller. 290 fonton van elmondása szerint, ez az igazi súlya. 2012 végén első körös prospect volt, felszedett 30 fontot, történt, ami történt. Nem állítom párhuzamba DOnalddal, de ha visszatalál a 2012-es súlyára, azzal a first steppel és agilitással pusztítani fog. Van benne rizikó mondjuk, de Bear kedvenc pickét ne bántsuk. 😀 😀 😀.
Itt egy szóra. Emery tavaly sztem elcseszte a DL-t, már TC alatt írtuk, hogy baromi sovány a dolog, kiestek 2-en meg is döglöttünk, aztán jött:
Allen - Bushrod
Houston - Slauson
Ferguson - Long
Sutton - Mills
+ Young, Izzy, Collins, Paea, Ratliff, Bass
Ha csak annyira lesz sikeres ez a DL rebuild, mint az OL volt, akkor Phil Emery anno Phillipsék legjobb választása.
Szóval én abszte elégedett vagyok eddig
---------------------------------------
A csillagok kedvező állása szerint, vagy nem tudom mi miatt a defesive backek csúsznak. Rengeteg célpont lesz 4/17-re. A teljesség igénye nélkül: Roberson, Watking, Pourifoy, McGill, Desir, Breeland, EJ Gaines, AIKENS, EXUM, Johnson - Bailey, Loston
Még lehet 5. körre is jutna belőlük. Aikens és Exum, ahogy írtam ők voltak workouton. Exumnál a sérülése kérdéses. Fuller good medical besorolást kapott. A baj az, hogy Exumot nem tudjuk, lehet olyan ramaty állapotban van, hogy radaron sincs (Hardinból is tanult Emery). Viszont ha egészséges nagy nyereség lehet. Tud CB-t, safetyt is játszani.
Az én emberem azonban Walt Aikens, aki hosszútávon megoldhatja az egyik CB posztot. Magas erős, kiválóan szerel, jó kezek, csak egy barom. De szerencsére a karaktergond nem számít Emerynél.
Ha mindenképpen safety, akkor Lostont mondom, a USC játékosoktól ódzkodok, akárcsak a Bamától. De én egyébként nem safetyt húznák. Igaz kezdő nincs, de megbízható csere van vagy 4. Egyszerűen nincs olyan játékos, aki upgrade. Mundy nem lesz rosszabb Wrightnál, Conte meg meccsel MD Jenningssel. Úgy is a front sevenen múlik minden. Freyt lecserélted Fullerra, ez már jelentős upgrade.
5.-6.-6. kör mehet BPA-ra. Pár név:
Smallwood - Uconn LB: Pasqualoni embere volt egyetemen
James White - Wisconsin RB: elégedettek voltak vele workouton, jó kezei vannak. Montee Ball utódja, nincs elhasználva sem.
Storm Johnson - UCF RB: személyes kedvenc.
Xavier Grimble - USC TE: Martysaurus mögött nobody, aki el is tud kapni.
Mettenberger - LSU QB: Félek leírni, de ha nagyon csúszik el tudom képzelni.
Van benn még OT, OG is, így egy OL depth mélyítést várok.
Szóval nálam a mai nap:
4. kör: DB
5.-6.-6.: RB, OL, + BPA
Bear írta, hogy egy plusz pick kellene idénre, mert rengeteg jó játékos van még. Valóban erős a class. S ezzel egyetértek, akár egy jövő évit beáldozván, akár letraddel.
több mint 11 éve
Leszarom, hogy a szakik mit mondanak, ha szeptembertöl mind a 2 hasitani fog. Végre lesz egy hústorony a rövidyardos szituációkhoz, akivel meg lehet középen állítani a futást. Valamint egy robbanékony emberke, aki majd középröl bomlasztja az ellen falait. 😕) A rotáció szépen meg lett oldva DT poszton, most még egy S és RB, valamint OL és LB mélyítés lenne jó. Hisz Palmer a back-up QB-nk és akkor egy elég jó draftot zárunk szvsz.
több mint 11 éve
A videókat nézve ami tetszik Suttonnál hogy naguon pörög, ünnepel, ugrál a szerelések után, valamiért úgy érzem jó pick lesz...
több mint 11 éve
Hát a posztok végül is ok. A neveket megint nem éreztükvannyira 😊...Az idő eldönti. Sutton a 3. körben nagy Steal lehet, ha vissza tud térni a 2012 -es szintjére az a formája sima első körös volt...a kettőből legalább egy majd beválik remélhetőleg...Alapvetően azt hiszem jó pickek voltak. 4. kör szerintem S lesz Exum még bennt van 😊....Eddig mondhatni elégedett vagyok. Nix térde nagyon tropa lehet, hogy ilyen későn ment ki...
több mint 11 éve
Nem is tudom,hogy melyik a jobb...ha a GM tud gondolkodni a szurkolok fejevel...vagy,ha a szurkolok tudnak a GM fejevel?! O.o Nagyon nagyon kivancsi vagyok,hogy milyen ertekelest fognak adni a draftunknak!
több mint 11 éve
Faaaaaaaak yeeeeeeeeaaaaaaah
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
3/18 Will Sutton DT ArizonaSzerintem remek pick. DT poszt feltöltve.
Holnap jöhet a legjobb DB 4. körben. Maradni fog bőven jelölt.
több mint 11 éve
3. kör Will Sutton DT
több mint 11 éve
2/19 Ego Ferguson DT LSUDT kellett behúztuk. Személyén én nem tudom megítélni, majd az okosok illetve az idő eldönti.
Igazából rendben van. Kúszott felfelé a megítélése azt nem hittem, hogy 2. kör közepéig, de OK. Minél nagyobb egy rusher annál jobb. Emery kimondja, behúzza.
3. kör CB vagy DTtüsi91
3. kör nálam CB v S...
több mint 11 éve
2/19 Ego Ferguson DT LSUIgazából rendben van. Kúszott felfelé a megítélése azt nem hittem, hogy 2. kör közepéig, de OK. Minél nagyobb egy rusher annál jobb. Emery kimondja, behúzza.
3. kör CB vagy DT
több mint 11 éve
Hageman leginkább a vuselkedése miatt csúszott 2. körbe. Kicsit kiforratlan, de iszonyat nagy upside van benne, lehet nagy steal, de nagy bust is...Jobban örülnék neki, mint Tuitt-nak vagy Jearnigennek...Az még kérdés, hogy melyik DL-ember ér majd 2/18-at....(a maradékból).....elég karcsú lesz a felhozatal....ha egyáltalán....Én azért kurvára leejteném az állam. Húzott nem várt neveket a draftjain eddig, de need pozíciókat mindig betöltötte. Nem véletlenül találtuk el az elmúlt 2 évben az első két kör pozícióit, más kérdés, hogy az alanyokat nem. Safety nincs olyan, aki 2. kört ér, szóval kristálytiszta a DL pick. Kérdés, hogy a helyünkön-e, netán feljebb.tüsi91MRI nél semmin nem lepődnék meg 😀TomcsikNem kizárt az se hogy MRI azt mondja BPA és kész. Next year van zseton veszünk DT-t vagy ami kell....TomcsikErősen "valószínű", hogy egy ekkora lyukat nem próbál meg betömni idén...tüsi91
5/9: Ra'Shede Hageman is a target for the Bears at No. 51, per Jeff Dickerson, ESPN Chicago.....bakker....Bear
több mint 11 éve
Az még kérdés, hogy melyik DL-ember ér majd 2/18-at....(a maradékból).....elég karcsú lesz a felhozatal....ha egyáltalán....Én azért kurvára leejteném az állam. Húzott nem várt neveket a draftjain eddig, de need pozíciókat mindig betöltötte. Nem véletlenül találtuk el az elmúlt 2 évben az első két kör pozícióit, más kérdés, hogy az alanyokat nem. Safety nincs olyan, aki 2. kört ér, szóval kristálytiszta a DL pick. Kérdés, hogy a helyünkön-e, netán feljebb.tüsi91MRI nél semmin nem lepődnék meg 😀TomcsikNem kizárt az se hogy MRI azt mondja BPA és kész. Next year van zseton veszünk DT-t vagy ami kell....TomcsikErősen "valószínű", hogy egy ekkora lyukat nem próbál meg betömni idén...tüsi91
5/9: Ra'Shede Hageman is a target for the Bears at No. 51, per Jeff Dickerson, ESPN Chicago.....bakker....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Néha Fuller Ebront fogja. Általában slotban mozog. Ebron: www.youtube.com/watch?v=XfDVpltqY1c
Fuller: www.youtube.com/watch?v=FXG5mGF2BBg
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én azért kurvára leejteném az állam. Húzott nem várt neveket a draftjain eddig, de need pozíciókat mindig betöltötte. Nem véletlenül találtuk el az elmúlt 2 évben az első két kör pozícióit, más kérdés, hogy az alanyokat nem. Safety nincs olyan, aki 2. kört ér, szóval kristálytiszta a DL pick. Kérdés, hogy a helyünkön-e, netán feljebb.MRI nél semmin nem lepődnék meg 😀TomcsikNem kizárt az se hogy MRI azt mondja BPA és kész. Next year van zseton veszünk DT-t vagy ami kell....TomcsikErősen "valószínű", hogy egy ekkora lyukat nem próbál meg betömni idén...tüsi91
több mint 11 éve
Hogy egyértelmű legyen, Fullerről mondta MRI:"He is a corner. That is how we see him."
Ha minden marad így, akkor még lesz S-pick....

No.1. Bears