Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
4 éves szerződést kapott Ego Ferguson(DT), Ka'Deem Carey (RB),Pat O'Donnell(RB), és a 7. körös Charles Leno Jr. (T) is
több mint 11 éve
Fales majdnem a prototípus Trestman QB, nem is értem Bears fanként hogy nem lehet üdvözölni ezt a választást, pláne egy 6. körös picket beáldozva érte...baggioOhhh...hat udvozoljuk mi,csak mindenki maskeppen. Az alapok megvannak a sracnal. Lehet mire epiteni. Jatszadozzon csak vele T'man,akarmi kisulhet meg belole. En nem mondom,hogy orulok ennek a huzasnak,mert tenyleg lett volna nagyobb need,de nem is atkozom. Kivancsian varom az elkovetkezendo eveket.
több mint 11 éve
Fales majdnem a prototípus Trestman QB, nem is értem Bears fanként hogy nem lehet üdvözölni ezt a választást, pláne egy 6. körös picket beáldozva érte...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Tavaly voltam a Jax 49ers meccsen. Egyoldalú volt , de a hangulat miatt megérte...Full Wembley 84 000 ember, Neyo show, tüzijáték....Amit csak akarsz 😀... Jags playakkal már van foto, autogram ... Hátha másokat is sikerül elkapni 😀... Jó helyen lesznek a relikviâk az NFL sport pubomba ha sikerül megnyitnom 😀...Na meg kiszurkolhatok 1 Lions verességet 😀Majdnem mindenben egyet értünk 😀...Jegyek megrendelve a 3 Londoni meccsre, szóval kezdődhetne a szezon 😀TomcsikWow, az nagyon király. Jó szórakozást, a JAX meccsen én is a gondolkodom, mivel a DRAFT után teljesen kiszámíthatatlan milyen lesz az a csapat. A többi annyira nem érdekel. 😛 Majd ha a BEARS jön 😉Toto21
több mint 11 éve
Tüsi értékelésével teljesen egytértek, pár dologgal szeretném kiegészíteni:Carey nem akkora homály passprotban, a meccsvideóin elég sok pazar blokkot osztott ki....tán egyszer hasalt el blokk helyett....szal ott nincs akkora homály a fejében, ugyanakkor lomha szegény...
A Fales-pick pedig azért válhat be, mert nem kell álladóan 1 éves vet.min-es emberekkel kínlódni...4 évre tuti van vki Jay mögött, akiben rejtőzik annyi potenciál, mint Palmerban....szal a 2015-17 szezonokra hoztunk egy backupot, aki ebbe tanul bele....6. körért megéri...és olcsóbb bármilyen opciónál...
MRI draftjaihoz még annyit, hogy minden évben elhozott eddig egy igazi impact playert (Jeffery, Long), néhány ilyen-olyan kezdőt (McClellin, Frey, Mills, Wilson idéntől lehet)....eddig igazán a 2 LB-pick és Hardin a komoly mellényúlás (bár Bosticnak és Greenenek még lesz esélye fejlődni), no és persze az elsőkörös Elektől sem azt vártuk, hogy elporoszkáljon....majd esetleg most SLB-ben, új szerepben...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Majdnem mindenben egyet értünk 😀...Jegyek megrendelve a 3 Londoni meccsre, szóval kezdődhetne a szezon 😀TomcsikWow, az nagyon király. Jó szórakozást, a JAX meccsen én is a gondolkodom, mivel a DRAFT után teljesen kiszámíthatatlan milyen lesz az a csapat. A többi annyira nem érdekel. 😛 Majd ha a BEARS jön 😉
több mint 11 éve
Majdnem mindenben egyet értünk 😀...Jegyek megrendelve a 3 Londoni meccsre, szóval kezdődhetne a szezon 😀
több mint 11 éve
Írtam egy vitaindító draft értékelőt.Mindezek előtt azonban egy statisztika még 2013-ból. Csak nagykorú felügyelete mellett! : Bears allowed 7.02 yards per carry up the middle in '13.
Szóval a legfőbb needek ezek voltak: DT, CB, S.
1/14 Kyle Fuller CB, Virginia Tech

A legfőbb álmunk Donald volt, aki tehetsége és játéka alapján rögtön fontos láncszeme lehetett volna a védelemnek. A Rams kivitte, mi pedig azt a Kyle Fullert húztuk, akivel a privát workouton is roppant elégedettek voltak, körbe is vezették a teljes Halas Hallban, így abszolút nem meglepő a választás. Nem lennék meglepődve, ha alapban ő lett volna az első a draft boardon. Idén nickelback lesz, ez már óriási upgrade a secondarynek, jövőre pedig átveszi Peanut helyét vélhetően. Jó játékos, némi súlyt még pakolhatnak rá, de technikailag talán a legképzettebb DB volt az idei drafton, sebessége is megfelelő, zónázott, emberezett mindent csinált és mindent jól. Nem mellesleg needre érkezett egy olyan srác, akinek elég kicsi a bust esélye. Értékelés: A
2/19 Ego Ferguson DT, LSU

Donaldról lecsúsztunk, így borítékolható volt, hogy a 2. körös választás DT lesz. Nos Ego Ferguson reach, nem volt egy produktív egyetemi karrierje, nem lesz egy produktív NFL karrierje sem, nem egy félelmetes pass rusher, de egy futás elleni védekezésben átlagon felüli prospect. S a Bears futás elleni védelmére rá is fér egy ilyen játékos. Sokat kell vele dolgozni, technikailag rengeteg hiányossága van, remek méretei ellenére (6-3, 315) még pakolni kell rá súlyt. Idén rotációs játékos lesz. Nix is benn volt még ekkor, reméljük az idő majd Emeryt igazolja. Van kockázat a kiválasztásában. Értékelés: B
3/18 Will Sutton DT, Arizona State

Nekem ez a kedvenc választásom. 3-tech DT posztra érkezett egy csalódást keltő 2013-as szezon után, de én 2012-ből indulok ki. Egy igazi pass rusher DT, remek első lépés, és gyorsulás, kiváló motor. Újra a régi versenysúlyán 290 font környékén van, a privát workouton nagyon meg voltak vele elégedve, várható volt a választása. Vele is lesz munka bőven, s rizikós is abból a szempontból, hogy visszatalál-e arra a Suttonra, aki 2012-ben volt, de a benne lévő potenciál miatt feltétlenül jó választás itt. Értékelés: A
4/17 Ka’Deem Carey RB, Arizona

Én hátrébb vártam RB-t tekintve, hogy mennyi jó CB prospect bennmaradt még ekkor. Ugyanakkor egyértelműen kell valaki potens játékos Forte mögé. Carey alacsony, zömök, agilis futó, ritka produktív egyetemi karrierrel, ugyanakkor jelentős terheléssel, aki passzoknál is célba vehető, ami Trestman offensében alapkövetelmény az RB-knél. Ellenben pass protectionben fejlődnie kell. Nem rossz választás ez itt, de én más posztra erősítettem volna. Értékelés: B
4/31 Brock Vereen S, Minnesota

Feltradeltünk 5/16-ról és a jövő évi 5. körös is Denverbe került, cserébe a 4/31-ért + 7/31.
Fizikálisan remek adottságok, magas, hosszú karok, bár súlyt kell rá pakolni, megfelelő sebesség. Játszott mindent cornert, free és strong safetyt egyetemen. Nos egyenlőre olyan videókat láttam tőle, ahol emberezett és hát az alapján UDFA. Rendszeresen beragad a blokkokba, TE-k ellen hatástalan, rengeteg misstackle, így nem hiszem, hogy a boxban nagy használt lehetne venni. Nincs túl jó keze sem, több mint 30 meccsen, mindössze 4 INT. Egyedül a free safety poszt feküdhet neki, de ahhoz is nagyon sok munka kell. A sebessége megvan hozzá, nem tudom, hogy a játék intelligenciája milyen. Mindenképpen meg kell nézni 2-3 olyan meccset róla, ahol free safetyt játszott, mert az eddigiek alapján nagy reachnek tartom és habár needre jött, és tegyük hozzá, hogy az idei safety class nem bővelkedett túl sok jó játékosban, de jelenleg nem tartom jó választásnak, bár a szagértők szerint ez a legjobb pickünk. Meglátjuk. Mindenesetre, ha Conte egészséges lesz, ő a kezdő Mundy mellett. Értékelés: C
6/7 David Fales QB, San Jose State

Lehet sokaknak a lelki világába gázolok, de nálam ez a pick kiverte a biztosítékot. Nagyon rámozdultak arra, hogy csere QB az kell, máskérdés, hogy Fales 3. számú lesz Palmer mögött. Josh McCown, aki már iskolában tanított 35 évesen hirtelen remek irányító lett, és kapott évi 5 milliót. Biztos sokat fejlődött… Nem mondom azt, hogy Palmer McCown szintjén van, de jelenleg Trestman olyan rendszert futtat, ahol az offense játéka nem függ úgy Cutlertől, mint a korábbi években. Bár kétségtelen, hogy vélhetően Jay újabb kiesését már nem sikerülne ilyen jól megúszni. Trestman kapott egy játékszert, akit a legjobb esetben feledz backupnak. Az is valami. Csak Enderle és LeFevour után újra jön egy srác egy kis egyetemről, aki nem játszott jó védelmek ellen sem, akinek nincs karja sem hosszú passzokhoz, aki nem túl mobilis, és aki amennyire tudom nem éppen profi stílusú offenset futtatott. Lehetett volna olyan posztra lutrizni, ahol akár még pályára is léphet az ember. Mondjuk Exumot pont előttünk vitték ki… Értékelés: C
6/15 Pat O’Donell P, Miami (Fl)

Punterra és LS-re soha nem áldoznék picket. Oké kellett egy punter, aki TC-ben megküzd Butlerral, meg én azt is elhiszem, hogy a srác a Holdra átrúgja a labdát, de akkor is… Mindegy ez legyen a legnagyobb bajunk. Évtizedre ideális esetben van egy punterunk és amit pozitívumnak emelek ki, hogy fizikálisan remek a srác, punterhez képest gyors is és kemény ütköző. Kickoffokat is rálehet bízni, ha Gould öregszik. Különben meg pontokat kell szerezni, nem puntolni. Értékelés: B-
7/31 Charles Leno Jr OT/OG, Boise State

Az ilyen játékosokra gondoltam, mikor azt írtam Falesnél, hogy olyan posztokra húztam volna, ahol lehet játszana is. Leno tipikus Kromer féle project játékos, aki az egyetemen OT, az NFL-ben OG lehet. Értékelés: B+
Összességében minden főbb hiányposztra jött játékos, ahogy most meg lehet ítélni, talán azt is mondom, hogy Fuller és Sutton teljesen jó pick, Ferguson és Carey kiválasztása pedig érthető. Vereent nagy reachnek tartom, Falest pedig feleslegesnek. O’Donnellal barátkozok, szódával elmegy, Leno pedig tetszik. Mindent egybevetve Phil Emery 3 draftja közül ezt látom rögtön a draft után a legjobbnak, az idő pedig majd választ ad a kérdésekre. Értékelés: B
több mint 11 éve
A Fuller-Tillman csere adja magát....Ja es Emery kijelentette , hogy Tillman CB pozicioban fog kezdeni , ha barkiben felmerult volna a S-be mozgatas gondolata a Fuller Draft utan.Toto21Szóval Fuller nikkel lesz meg csere ha Tilmann pihen, vagy nem megy neki, jövőre meg átveszi a helyét...Állítólag Mundy és Weeren lesz a S páros...Tomcsik
Mundy SS szintén... (még leírni is fáj)
Azért az meredek lenne, ha Contét minden átmenet nélkül leültetnék...oké, most lábadozik, de ha félépül, sztem ő a kezdő...hacsak nem játsza ki magát a csapatból....
Védelemben egyébként sokkal több agresszivitásra számítok...több blitzre, kevesebb hagyományos 4-3-as cover2-re
Szerintem McClellint állandóan küldeni fogják a DL mellé passrushra....
Jonest pedig figyeljük, mert komolyan megragadhat itt....a csávó a Fl. Staten mindent csinált, volt WLB, SLB, MLB, specteamer....uccsó évben gyak. DE-ként működött, állandóan a QB után küldték...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ja es Emery kijelentette , hogy Tillman CB pozicioban fog kezdeni , ha barkiben felmerult volna a S-be mozgatas gondolata a Fuller Draft utan.Toto21Szóval Fuller nikkel lesz meg csere ha Tilmann pihen, vagy nem megy neki, jövőre meg átveszi a helyét...Állítólag Mundy és Weeren lesz a S páros...
több mint 11 éve
Ja es Emery kijelentette , hogy Tillman CB pozicioban fog kezdeni , ha barkiben felmerult volna a S-be mozgatas gondolata a Fuller Draft utan.
több mint 11 éve
Erdekesseg gyanant utoljara 2003-ban hasznaltuk az elso 3 kort a D megerositesere. Akkor 1.kor Haynes , 2. Peanut es 3. Kor Briggs volt. Kozuluk mai napig 2 jatekos meghatarozo szerepet tolt be. Remelem par ev mulva ugyanezt elmondhatjuk a mostani elso 3 kor 2 jatekosarol legalabb. 2003 -ban hoztuk meg Grossman-t is.
több mint 11 éve
Es ha megse valnak be, akkor dead money nelkul megkoszonhetjuk nekik az addigi teljesitmenyt.Ez teljesen természetes....mi minden évben azonnal szerződünk a rókákkal, nincs ebben semmi különös...BearVeeren és Fales is 4 éves szerződést kaptak.hpeter93Akkor valamit nagyon láthatnak ebben a srácban... A QB az project QB szóval ok...Tomcsik
több mint 11 éve
Ez teljesen természetes....mi minden évben azonnal szerződünk a rókákkal, nincs ebben semmi különös...Veeren és Fales is 4 éves szerződést kaptak.hpeter93Akkor valamit nagyon láthatnak ebben a srácban... A QB az project QB szóval ok...Tomcsik

No.1. Bears
több mint 11 éve
Veeren és Fales is 4 éves szerződést kaptak.hpeter93Akkor valamit nagyon láthatnak ebben a srácban... A QB az project QB szóval ok...
több mint 11 éve
Veeren és Fales is 4 éves szerződést kaptak.
több mint 11 éve
Na most van az, hogy a magam fajta átlag ember nem tudja kinek higgyek a "szakértőknek" akik szerint Webb és Bushrod egy szint, vagy az itteni fórumozóknak.Én amit a videokon láttam, az az volt, hogy egy rendes Tackle-t alig csinál meg a gyerek és kontakt után is hoznak rajta egy-két yard-ot. Nem várok tőle sok pick-et, mivel kicsi a keze, tehát max arra lesz jó, hogy a gyorsaságával a routekat úgy fussa meg, hogy elüti a labdát mielőtt az ellenfél elkapná. TE ellen használhatatlan, mert eltakarítják. Lényeg a lényeg a sebesség és az ész megvan, de az erő nincs. Meglátjuk mi lesz belőle
ESPN analyst Todd McShay has chosen the Bears' selection of Minnesota safety Brock Vereen in the fourth round as the best pick by any NFC North team in the draft.
Teljes cikk:http://www.chicagobears.com/news/article-1/McShay-Vereen-best-NFC-North-pick/1b610380-734c-40a3-8a97-5cf41f973d26hpeter93
több mint 11 éve
Na most van az, hogy a magam fajta átlag ember nem tudja kinek higgyek a "szakértőknek" akik szerint Webb és Bushrod egy szint, vagy az itteni fórumozóknak.Igen több helyen is istenìtik a srácot...3 helyen is nagy stealnek olvastam és A, A+ kapott... mint az egészcdraftunk álltalában...
ESPN analyst Todd McShay has chosen the Bears' selection of Minnesota safety Brock Vereen in the fourth round as the best pick by any NFC North team in the draft.
Teljes cikk:http://www.chicagobears.com/news/article-1/McShay-Vereen-best-NFC-North-pick/1b610380-734c-40a3-8a97-5cf41f973d26hpeter93
több mint 11 éve
Na most van az, hogy a magam fajta átlag ember nem tudja kinek higgyek a "szakértőknek" akik szerint Webb és Bushrod egy szint, vagy az itteni fórumozóknak.ESPN analyst Todd McShay has chosen the Bears' selection of Minnesota safety Brock Vereen in the fourth round as the best pick by any NFC North team in the draft.
Teljes cikk:http://www.chicagobears.com/news/article-1/McShay-Vereen-best-NFC-North-pick/1b610380-734c-40a3-8a97-5cf41f973d26
több mint 11 éve
Annyira rühellem, amikor egy DB ezen a szinten se tud lerázni magáról egy WR blokkot, hogy az hihetetlen. És ezt a csávót rakjuk be safetybe? Hát akkor egy NFL tight end biztos nem tudja bedarálni, ha lehozzák a boxba!Ezért a srácért nem is értem miért tradeltek vissza 4. körre egy dolog jó benne mégpedig hogy a leggyorsabb S volt az egész drafton, kb ennyi. Lettek volna jobbak is 5. körben trade nélkül is. Na de valamit lát benne a stáb ( Mekiben is láttak 😀 ).Sutton 285-290 körül lesz szezon kezdetre 2012 olyan vsgy jobb teljesítményt nyújtott, mint Donald, remélem ő naguon beválik. Fergusont egyre jobban megértem. Akartak egy benga hústornyot. Hageman kiment. Nix térdében nem bíztak az idei sérüléshullámot látván így igazából csak Ferguson maradt. Sose lesz egy nagy pass rusher, de futás ellen illetve összenyomni a zsebet és nyomàst generálni jó lesz...
A másik, a 2012es Sutton vs 2013as Sutton : a 2012es Sutton biza elég súlytalan volt futásnál. Elég a Cal, vagy az Oregon St. elleni meccseket megnézni. Kicsit benne volt a Melton, ha elkapta a snap pillanatát, akkor TFL, ha nem, akkor felborították. 2013-ban komolyat fejlődött ezen a téren, és biztos nem 20 kiló háj miatt. Viszont a pass rush alábbhagyott. Egy 2 éves projekt a srác, de szinte minden DT-ről ez lemondható.füligjimmy
több mint 11 éve
Annyira rühellem, amikor egy DB ezen a szinten se tud lerázni magáról egy WR blokkot, hogy az hihetetlen. És ezt a csávót rakjuk be safetybe? Hát akkor egy NFL tight end biztos nem tudja bedarálni, ha lehozzák a boxba! A másik, a 2012es Sutton vs 2013as Sutton : a 2012es Sutton biza elég súlytalan volt futásnál. Elég a Cal, vagy az Oregon St. elleni meccseket megnézni. Kicsit benne volt a Melton, ha elkapta a snap pillanatát, akkor TFL, ha nem, akkor felborították. 2013-ban komolyat fejlődött ezen a téren, és biztos nem 20 kiló háj miatt. Viszont a pass rush alábbhagyott. Egy 2 éves projekt a srác, de szinte minden DT-ről ez lemondható.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Úgy nagyjából néztem még decemberben a Minnesota - Syracuse bowl meccset, elsősorban Hageman miatt. Akkor nem tűnt fel Vereen. Hála a jutubnak azonban rövid videó van az összes playről, ami Vereen fenn volt. S nem csodálkozom utólag sem, hogy nem tűnt ki a srác.Vereen vs Syracuse: www.youtube.com/watch?v=Rp2uU_KWZ6g
Vereen vs Iowa: www.youtube.com/watch?v=Opk8yJZ2MnU
A csávó inkább man* coverben áll fel, mintsem zónázik, és persze ne döntsünk két meccs összevágott videója alapján, de legalább ad valami támpontot. S hát ezek alapján fogalmam sincs, hogy a gyerek hogyan ért 4/31-et, s el nem tudom képzelni, hogy Contet még csak meg is szorítsa a TC-ben...
több mint 11 éve
Lattimore velünk is tárgyalt, de a Bears több aláíráspénzt adott.BazzaniNa mit mondtam! Szereted a Bears? Nem. És ha megfizetem?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Lattimore velünk is tárgyalt, de a Bears több aláíráspénzt adott.
több mint 11 éve
South Florida linebacker DeDe Lattimore has also agreed to terms with the Bears.Szedjük a szemetet ahogy nézem.