Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Nem mondtam, hogy ez fog történni, csak eljátszottam a lehetőség gondolatával, mivel MRInél nem lepődnék meg rajta...Ezt kiválóan bizonyítja az Allen-igazolás...fiatalítani a védelmet....nem igazán illik bele...de az ultimate goal: towards csemiponsip...ha úgy ítélik meg, hogy a lehetséges Allen-Houston-Paea/Ratliff-Clowney sorban annyival nagyobb a potenciál, hogy megérje felmenni, akkor szerintem felmennek...
Pont az a szép MRInél, hogy hiába mond vmit, ha a dolgokat úgy ítéli meg, hogy még jobbat tud kiötleni, akkor nem agyal, azonnal meglépi....az azonban igaz, hogy az ár írtó magas lenne, és a többi poszton nehezen tudnánk foltozni...
Jimmy: lehet, hogy CB lesz, de azért azt MRI pontosan látja (remélem), hogy 3techben nincs semmink....szal ha McCsip benn van, nincs miről tárgyalni....ha nincs benn, akkor 14-re Fuller bazi rícs szerintem...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Meglepődnék, ha jövőre is májusban lenne a draft. Azt hitték, fenn lehet tartani az érdeklődést egy extra hónapig, de lótúrót.Én is inkább ketradet várnék. Szerintem CJ Mosley is egy opció...Clowney atom nagy tehetség, de feltrade... nagyon sok pikkünkbe fájna, nem biztos higy megérné...De Emery -nél semmin nem lepődnèk meg...
Bear: érdekes, hogy felhoztad ezt a Julio Jones trade-et, a fene tudja miért, épp eszembe jutott. Valszeg mert hallottam, hogy ez az elmúlt évtized legjobb WR csoportja, és egyből eszembe jutott Julio, és a draft class. Persze kiderült, hogy nem is jól emlékszem, melyik évben draftolták, de mindegy. Feladtak érte elég sokat, aztán egy körrel később elkelt Torrey Smith (hatalmas kedvencem volt egyetemről). Még ha nagyon akarod, lehet mondani, hogy Randall Cobb, aki teljesen más típusú játékos, vagy Vincent Brown, aki minimum egy szinttel lejjebb van. Ezek csak elkapók. Kihúzhatták volna még Wilkersont, mittomén. Julio Jones egyből készen állt az NFL-re, lesz belőle egy stabil 1000-12000 yardos elkapó, ha elkerülik a sérülések. Én azért nem vagyok ettől elájulva, mert feladtak két első kört, és mindkét pickjükkel húzhattak volna kb. ugyanilyen kalibert. Persze volt összesen kettő, Smith, és Jeffery, de ha ehhez lett volna szemük, akkor levenném a kalapom.
Na, miután teljesen elkanyarodtam saját magamtól, nem hiszem, hogy Emery feldraftol. Azt mondta, hogy le akar menni. Azt mondta, fiatalabbá akarja tenni a védelmet. Mindig megmondja, mit fog csinálni, mégis leesel a székről tőle. Szerintem CB lesz, méghozzá Fuller, mert azt nem várja senki.
u.i.: Emery első évének a draftját bőven lehet fikázni, de azt, ahogy alakítja az offseason, össze se lehet hasonlítani Angeloval. Mindig van két poszt, amire tudod, hogy húzni fog, de soha nem azért, mert azon a poszton nincs senki.füligjimmy
több mint 11 éve
Meglepődnék, ha jövőre is májusban lenne a draft. Azt hitték, fenn lehet tartani az érdeklődést egy extra hónapig, de lótúrót. Bear: érdekes, hogy felhoztad ezt a Julio Jones trade-et, a fene tudja miért, épp eszembe jutott. Valszeg mert hallottam, hogy ez az elmúlt évtized legjobb WR csoportja, és egyből eszembe jutott Julio, és a draft class. Persze kiderült, hogy nem is jól emlékszem, melyik évben draftolták, de mindegy. Feladtak érte elég sokat, aztán egy körrel később elkelt Torrey Smith (hatalmas kedvencem volt egyetemről). Még ha nagyon akarod, lehet mondani, hogy Randall Cobb, aki teljesen más típusú játékos, vagy Vincent Brown, aki minimum egy szinttel lejjebb van. Ezek csak elkapók. Kihúzhatták volna még Wilkersont, mittomén. Julio Jones egyből készen állt az NFL-re, lesz belőle egy stabil 1000-12000 yardos elkapó, ha elkerülik a sérülések. Én azért nem vagyok ettől elájulva, mert feladtak két első kört, és mindkét pickjükkel húzhattak volna kb. ugyanilyen kalibert. Persze volt összesen kettő, Smith, és Jeffery, de ha ehhez lett volna szemük, akkor levenném a kalapom.
Na, miután teljesen elkanyarodtam saját magamtól, nem hiszem, hogy Emery feldraftol. Azt mondta, hogy le akar menni. Azt mondta, fiatalabbá akarja tenni a védelmet. Mindig megmondja, mit fog csinálni, mégis leesel a székről tőle. Szerintem CB lesz, méghozzá Fuller, mert azt nem várja senki.
u.i.: Emery első évének a draftját bőven lehet fikázni, de azt, ahogy alakítja az offseason, össze se lehet hasonlítani Angeloval. Mindig van két poszt, amire tudod, hogy húzni fog, de soha nem azért, mert azon a poszton nincs senki.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Azt hiszem a draftról kb. kollektíve Donaldot várjuk....Kérdés az, hogy mi lesz, ha a Giants elviszi (ismerjük Reese-t, simán el tudom képzelni, hogy kihúzza)...
Clinton-Dix, Pryor, Gilbert, Dennard, Jernigan, Hagemann marad hiányposztos opciónak, akik közül 14-re egyet sem kérnék...
Optimális esetben nálunk landol Dagobert unokaöccse, aztán jöhet a CB/S draft 2-3-ban....
Ezt követően kellene egy csere QB, csere RB, P (utóbbi kettő akár udfa-k közül) és egy MLB sem ártana hátulról szerintem (akkora homály bárki lehet, mint Bostic - pl. Bullough - szutyok passz ellen, de a futást öli, 5-6. kör)
És akkor még vadállat opciókkal nem is számoltunk:
Mi van, ha beleszeretnek Clowneyba (a Texans bennhagyja), és csinál MRI egy blockbustert, mint anno a Falcons Jonesért....amilyen tökös a faszi, még ezt is el tudom képzelni (persze halovány rá az esély...)...ráadásul elég jól működik most a csapatnál a hírzárlat, emlékezzünk Allenre (beat writerek kórusba fújták, hogy nem jön ide)....szal szivárogni nem fog sok dolog... (Ha ilyen lenne, akkor nyilván Houston menne vissza eredeti pozíciójába, 3-techbe)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
A mock-draftok márcsak ilyenek és ahogy közelgünk a májusi ünnepnapookhoz még többet fogsz látni, és lesznek olyan nevek is, akikre nem számítasz. Az elmúlt 3 évben a posztokat eltaláltuk, hát a neveket nem éppen.Calvin Pryor jön vizitre. EZ nagyon tetszik, én inkább őt preferálnám Clinton-Dix helyett. Buchanon is jön workoutra, szóval nézegetjük a 2. napos safety prospecteket is, ha az első nap sikerül a DL-be húzni. DT-S. Elég valószínűnek tűnik első két körben.
-----
Weems belement a fizucsökkentésbe. WR Eric Weems did indeed re-do his deal on Apr. 10. $1.1M base for 2014 reduced to $730K. Cap # was $1.6M, now $1.33M.
Brutális spórolás.
több mint 11 éve
Ezek a mock draftok egyre jobbak. Egy-két helyen Hagemant meg Jernigant mondják hozzánk...főleg úgy hofy volt olyan ahol bennt volt Donald....
több mint 11 éve
QB Josh Freeman megy látogatóbaKmetyGHa okosabb lennék, írnék egy esszét arról, miért került a srác a szeméttelep szélére. Nyilván aki figyelmesen nézte, az látta, hogy sose lesz Hall of Fame, de ez? És ez vastagon edzőkérdés is. Kétlem, hogy itt megragad, mert asszongyák, elég hülye szegénykém.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
The Bears on Tuesday agreed to terms with tight end Matthew Mulligan on a one-year contract and claimed receiver Josh Bellamy off waivers from the Redskins. Link: bit.ly/1epDkhu
több mint 11 éve
Long Snapper-t igazoltunk a CFL-bol. Chad Rempel erkezett 3 evre. 31 eves jatekosrol van szo. Egyetemen jatszott WR-t is.
több mint 11 éve
QB Josh Freeman megy látogatóba
több mint 11 éve
(Y)Ja, ilyenkor mindig vakarja az ember a fejét, valszeg egy edzői stáb tudja, hogy eddig mit kértek tőle, és hogy ezen felül többet nem tud. Kromer edzette Garzát, és őt is, nála Garza a kezdő, Puente a csere. A PFF szerint de la Puente a jobb, ráadásul sokkal jobb. Kinek is higgyek, kinek is higgyek?! Mindenesetre mostmár PFF, és Madden pontok alapján is biztosítva leszünk lassan, még jöjjön vissza JaMarcus Webb, hogy Bushrod mögött legyen csere, végülis lehet akár kezdő is, mert nincs köztük semmi különbség, ugyebár. Na mindegy. Egy offseason alatt rendbe lett rakva a támadófal, van használható depth, az offense Top15 játékosból visszajött 13, ha jól számolok. Egy masszívabb tight end, draftról esetleg?
Ez egy pazar igazolás, de la Puente jó játékos, bár nekem gyanús, hogy idáig nem kellett kutyának sem, de egyetértek azzal, hogy meg kell próbálni.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 11 éve
(Y) Ez egy pazar igazolás, de la Puente jó játékos, bár nekem gyanús, hogy idáig nem kellett kutyának sem, de egyetértek azzal, hogy meg kell próbálni.
több mint 11 éve
De La Puente....marha nagy stealnek tartom (ilyenkor, szinte semmi garantált pénzzel)...nagyszerű húzás...C poszt is rendben....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Major Wright aláírt a Bucsba. Éljen a 2010-es draft class.tüsi91Most ahhoz képest, hogy nem volt első két kör (Gaines Adams, ki emlékszik még rá? Vagy kilencvenen beírták, hogy RIP), három csávó még a ligában van. Persze nem csoda, hogy minden évben kiherélik a csapatot a sérülések, nincs tisztességes depth, de azért ez pech is rendesen. Ami engem bosszant, amikor Angelo behúzta Bensont, bent volt nála három jobb RB. Húzta Williamst, volt nála három jobb OT. 2009-ben hozta Cutlert, amivel lehet egyet nem érteni, All-time leader, és a karrierjének fele még előtte van. A 2009-es draft class egy kalap szar volt, abból kihozni három olyan játékost, akik hozzá tudtak tenni ennyit, az szerintem tisztességes így utólag. Még akkor is, ha vastagon volt ebben mázli, egy medencéből kiugró, meg egy latin lover druszája fémjelezte az a draftot, de ki vagyok én, hogy ítélkezzek? Amikor 2010-ben nem sérült le mindenki, meg is lett a csoport, és akkor a 08/09 classból sokat hozzátettek. Persze lehetett tudni, hogy nincs elég playmaker, meg tisztességes offense séma. Meg öregszik a védelem. Szóval azért bazd meg, Angelo.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Major Wright aláírt a Bucsba. Éljen a 2010-es draft class.
több mint 11 éve
Ha már megműtötték, tehették volna előbb is.vandeminekA csapatorvost biztos nem fogják megdícsérni. Gondolom Conte érezte, hogy baj van, a doki meg kummantott, vagy csak nem figyelt eléggé, így kicsi Chris halogathatta a műtétet, amíg felvehette a roster bónuszt, meg miegymást, és véget ért az FA érdemi része. Ha januárban műtik, úgy kivágják, mint macskát szarni. Nem mondom, hogy nem értem meg, a dokinak sokkal jobb munkát kellett volna végeznie.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Ha már megműtötték, tehették volna előbb is.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Bears have agreed to terms on one-year deal with OT Eben Britton.DeleteEnnek igazán örülök, nagyon hasznos volt a fazon tavaly....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Bears have agreed to terms on one-year deal with OT Eben Britton.

több mint 11 éve
2009 OMG Meltonon kívül mennyi szemetet húztunk.
több mint 11 éve
www.pro-football-reference.com/teams/chi/draft.htmBasszus, még nézni is rossz az elmúlt 5 évet....az a rémisztő, hogy 2, max. 3 nagyjából használható emberen kívül semmi....igazán komoly playa csak Jeff lett....(jó, a 13-asoknak még van idejük, és az O-húzások igen ígéretesek a classból)

No.1. Bears
több mint 11 éve
Csak hogy dagadhasson a mellünk! 😊NFL's best wide receiver duos
1. Brandon Marshall and Alshon Jeffery, Chicago Bears
on.nfl.com/1pPXFUe
több mint 11 éve
Szerintem Barr és Mack tündöklése ugyanúgy sémafüggő, de ha behúzzuk bármelyiket is, ne legyen igazam....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Ezért mondtam, hogyha Donald nem lesz bennt, de Mack, CJ Mosley vagy Barr... mjnd a 3 nagyon tehetségesnek látszik. Igaz hogyvnem feltétlen illenek a rendszerünkbe, de megtanulják... Ha Donald kimegy nem lessz olyan DT aki tudna segíteni màr idén...Viszont ezek az LB-k talán igen...Szóval tömjük a védőfalat. Én megszavaztam.vandeminekLB se ártanahpeter93