Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Szóval tömjük a védőfalat. Én megszavaztam.vandeminek
LB se ártana

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Szóval tömjük a védőfalat. Én megszavaztam.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Major Wright közben Tampában cseveg.tüsi91
Na erre loltam egyet. Most még egyet: lol. Lovie és a safety poszt. Egy védőt nem tudott kinevelni, most elsőként leigazolta azt a csereirányítóját, akit Caleb Haine mögött padoztatott. Hát lol. Időnként csodálkozom, hogy ennyit nyert a csapat.

Bear. ha ez a két srác van akkora tehetség, mint Von Miller, vagy Orakpo, akkor nem szarozol, behúzod. Watt se játszott egyetemen 34-ben. Transzcendens tehetségek, akiknek mindegy a séma, meg a rendszer. Mekk Elek picivel lejjebb van, meg Bostic is, nekik sokat számít. Nem tudom, vannak e ennyire jók, nem néztem őket túl sokat. Idén először érzem azt, hogy az első két körben jöhet egy meglepi. Mármint meglepi poszt. Még egy DT elfér, nálam egyik safety se ér első kört, nem akkora atléták, hogy Emery is elájuljon tőlük (Elek nagyon jól felmérőzött), két ilyen veterán mögé meg CB-t nem húzol első körben.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
felszabadult D. Manning, nem kéne visszahozni? vagy túl sokat kérne?davemayer
Én nem erőltetném. Egyrészt olyan hű de jó sem volt, másrészt azóta új rezsim van nálunk is.

Major Wright közben Tampában cseveg.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
felszabadult D. Manning, nem kéne visszahozni? vagy túl sokat kérne?

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Az elmúlt 3 évbe simán eltaláltuk az első két körös játékos posztját. Más kérdés, hogy ha a neveket senki sem tippelte.

Idén is el fogjuk találni sztem a DT, DB pozíciót. S abból is inkább egy safety.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Abból a szempontból kicsit más a helyzet, hogy most nyomatékosan ebbe az irányba sodródunk....kevesebb a kérdőjel, a 3tech ordítóan üres, szal nagy a vszínűsége....nem a személy volt a lényeg anno McCl-nél, hanem a DE-poszt....és DE lett....itt erősen karcsú a merítési lehetőség....3 tech nincs sok az első kör közepe felé....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
Tavalyelőtt hány mock írta nektek Mekkeleket vagy nekünk Reiff-et?
Segítek, egy sem.
Ansah ilyenkor még képben sem volt mint top5 pick és Longot sem írták sok helyen első körbe sem.
Ennyi értelme van nagy jelentőséget tulajdonítani nekik.

több mint 11 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
DT húzást a mock draftoknál előttünk a Giantshez írnak, tehát Velük kell egyeztetni, hogy ne vigyék ki előlünk Donaldot! Bár nagyon sok helyen nem is Donaldot jósolják New York kék feléba, hanem vagy hozzánk vagy Dallasba a kettővel utánuk lévő húzással.
Ha bent lenne 14. húzásra Donald, akkor én is már most aláírnám az érkezését!!!
több mint 11 éve
Figy, Barr és Mack egyáltalán nem való ide....ebben a rendszerben, bármi is lesz jövőre, nincs posztjuk....őket nem fogjuk húzni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Hmm... Ahogy nézegetem a videókat Donald egyre jobban retszik. Nem látszik a játékán, hogy kissebb méretű. DT létére nagyon gyors és nagyon nehéz megblokkolni. Másik új kedvencem Anthony Barr... Kis agresszív, olykor nagyon is, dobáltak neki zászlót a videókba...De szeretem az ilyen stílusú védőket. Szóval CB-t meg S-t nem hoznék első körbe. Ha Donaldot kiviszi a Giants és Mack sem lesz bent (ez valószínű), meg kell próbálni egy le tradet, és elhozni Barr-t vagy CJ Mosleyt....

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
bacsii Chicago Bears 127
Kicsit meglepett, hogy arra a kérdésre, hogy 'what excites you the most about the Bears defense?', azt válaszolta, hogy 'playing with Jay Ratliff'. Mert, hogy 'absolutely beast in the middle', ha épp egészséges.
több mint 11 éve
Kurva jó arc ez a faszi 😀.tüsi91
remélem ezt az energiát, lendületet hozza a D-be idén 😊soma80
Ez lesz sorozatban a 8. 10+ sackos idénye 😊

több mint 11 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Kurva jó arc ez a faszi 😀.tüsi91
remélem ezt az energiát, lendületet hozza a D-be idén 😊
több mint 11 éve
Kurva jó arc ez a faszi 😀.
több mint 11 éve
 www.chicagobears.com/live.html

Allen bemutatkozása most kezdődik, ha érdekel valakit! 😊
több mint 11 éve
CB Zack Bowman will sign with the #giants.

Őt talán visszahozhattuk volna vmi min.összegért. Kíváncsi vagyok mennyit dobott neki a Giants...soma80
Amukamara, Rodgers-Cromartie és Thurmond mögött ott se jut szóhoz. Ha az említett urak kihullanak, akkor újra egyesülhet a Bowman-McBride CB duó. Aki nem emlékszik: 2008, Bears 48-41 Vikings.
Sztem a Giants is vet. minimumot adott, talán valami apró garantálttal. Mindegy. Jön egy CB a draft elejéről, ő lesz a 3. a sorban.
több mint 11 éve
CB Zack Bowman will sign with the #giants.

Őt talán visszahozhattuk volna vmi min.összegért. Kíváncsi vagyok mennyit dobott neki a Giants...
több mint 11 éve
Azért azt remélem rohadtul felfogták/tudatosították magukban Trestman-ék, Emery-vel az élen, hogy a tavalyi LB rókák nagyon távol voltak egy elfogadható szinttől. Még egyszer nem fogok elfogadni ilyen szintű baklövést. Ha pedig én mérges leszek, akkor nagy csinnadrattát tudok csapni!
A nagy uborkaszezonban elkezdtem belenézegetni meccsekbe, konkrétan most a Dallas ellenibe. Na most tudtam a végeredményt, de már a második negyed közepén le kellett állítanom, mert egy pár hónap múltán is fájt a védelem "játéka". Megy a futás lassítása és annyit látok, hogy Bostic arra fut, amerre a labda, csak egy levél megblokkolja. Na jó, játékos blokkolta, de egy fránya demszky-oszlopot se került volna ki. Green meg tisztes távolból figyeli az eseményeket. Elég faja jegyet válthatott, hogy ilyen közelről szurkoljon.
Na jó, befejezem a fikázást. Nem csak velük volt probléma a védelemben, ez tény. De akkor is fájdalom volt ezt nézni.vandeminek
Igen, az hagyján, hogy zónázni nem tud, se futás ellen sem volt sehol...Néhs blokkolni se kellett, simán lepattant a RB -ről. Nézd vissza a Phili elleni meccset LeSean fut Mekit simán kiblokkolja a TE majd jön Bostic, aki 2 méterre pattan el a futotól...Azt hiszema végén a S fogta meg a futást. Green meg a meccsek 90% -ban közeli néző volt 😀

több mint 11 éve
Azért azt remélem rohadtul felfogták/tudatosították magukban Trestman-ék, Emery-vel az élen, hogy a tavalyi LB rókák nagyon távol voltak egy elfogadható szinttől. Még egyszer nem fogok elfogadni ilyen szintű baklövést. Ha pedig én mérges leszek, akkor nagy csinnadrattát tudok csapni!
A nagy uborkaszezonban elkezdtem belenézegetni meccsekbe, konkrétan most a Dallas ellenibe. Na most tudtam a végeredményt, de már a második negyed közepén le kellett állítanom, mert egy pár hónap múltán is fájt a védelem "játéka". Megy a futás lassítása és annyit látok, hogy Bostic arra fut, amerre a labda, csak egy levél megblokkolja. Na jó, játékos blokkolta, de egy fránya demszky-oszlopot se került volna ki. Green meg tisztes távolból figyeli az eseményeket. Elég faja jegyet válthatott, hogy ilyen közelről szurkoljon.
Na jó, befejezem a fikázást. Nem csak velük volt probléma a védelemben, ez tény. De akkor is fájdalom volt ezt nézni.

több mint 11 éve
Bostictól azért annyit vártunk, hogy futásnál kb. tujda, hogy merre lehet a labda....
Greennel kapcsolatban én is sokkal többet remléltem, jó lenne, ha idén hatalmasat javulna, különben reszeltek neki is...

No.1. Bears
több mint 11 éve
Azt hiszem felhagyok a mock draftok elemzésével. Már kb minden nevet láttam hozzánk...A legtöbbször Denardot és Jearnigent valamint Donaldot mondják...Igazából csak a 3. -nak örülnék...Ha Donald kimegy előttünk lehet megérné egy le trade...Mondjuk Pryor vagy CJ Mosley ha bennt lesz...Tomcsik
Ha még egy 34 ILB-ből akarnak Mike-ot faragni, akkor sírva fakadok. Ez a DJ-Bostic duó tavaly egy időzített bomba volt. Miután lejött a cuccokról, DJ sose játszott végig 16 meccset, Bostic meg lenyilatkozta, hogy sose kellett zónáznia az egyetemen, de majd megszokja. Greene meg nem állt készen fizikailag, 260 volt a súlya, ami nem rossz, tűrhetően futott, volt rajta felesleg is, nem egy tenyésztelepről érkezett. Nekem egyetemi kedvencem volt, tőle sokkal többet várok.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Azt hiszem felhagyok a mock draftok elemzésével. Már kb minden nevet láttam hozzánk...A legtöbbször Denardot és Jearnigent valamint Donaldot mondják...Igazából csak a 3. -nak örülnék...Ha Donald kimegy előttünk lehet megérné egy le trade...Mondjuk Pryor vagy CJ Mosley ha bennt lesz...

több mint 11 éve
Cutler most hosszabbított, Marshallt pedig nem fogják elengedni mellőle.