Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
 bleacherreport.com/articles/1993497-br-nfl-1000-top-75-safeties/page/2

A TOP 75-ben nincs benn se Wright, se Conte és Steltz-et inkább nem is említem, ellenben Mundy és MD Jennings. MOndjuk a safety-k játékát nagyban meghatározza a pass rush. De ez akkor is elég szégyenletes. El kell a mélyítés a posztra, így talán jobban hajtanak.Toto21
Ha tavaly csináltak ilyet, akkor kb. TOP 25-ben voltak mindketten.

A sapka az ki lesz töltve fullra ez is biztos. Mi ugye nem látjuk a pontos értéket, spotrac és egyéb szerint 6 milla hely van, de volt egy az NFL által kiadott közlöny, amiben akkor 3 millió volt írva, 6 millióval kevesebb, mint a spotracan, vagy az overthecapen. Szóval sok lóvé egész biztos nincs.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
#Bears RT Jordan Mills led NFL in performance-based pay after rookie started all 16 games

Jamarcus Webb azért jobb játékos, szerintem ebben megegyezhetünk... 😉tüsi91
Ez egy szép pick volt. Ezzel együtt már van három. Két év alatt. Elismerem, hogy Emery előrelépés a maga módján, nagyon meggyőző, de most is csinált olyan dolgokat, hogy az ember a fejét vakarja. Jövőre belefulladnak a lóvéba. Idei év rovására. Nem mondom, hogy be van áldozva a szezon, de megspórolni 5, vagy akár 10 milliót, hogy jövőre ne 20, vagy 25 legyen, hanem 30 (és lehet akár 40!!! is), hát azt egy ordas baromságnak tartom.füligjimmy
igen, ennek a "felesleges" keretnek a megtartását én sem értem, de lehet h úgy gondolkozik hogy a keretszűkítéskor is lehet felszedni egy-két jó játékost. Korai még azt mondani hogy ez a pénz megmarad.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Toto21 Chicago Bears 7 449
 bleacherreport.com/articles/1993497-br-nfl-1000-top-75-safeties/page/2

A TOP 75-ben nincs benn se Wright, se Conte és Steltz-et inkább nem is említem, ellenben Mundy és MD Jennings. MOndjuk a safety-k játékát nagyban meghatározza a pass rush. De ez akkor is elég szégyenletes. El kell a mélyítés a posztra, így talán jobban hajtanak.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
#Bears RT Jordan Mills led NFL in performance-based pay after rookie started all 16 games

Jamarcus Webb azért jobb játékos, szerintem ebben megegyezhetünk... 😉tüsi91
Ez egy szép pick volt. Ezzel együtt már van három. Két év alatt. Elismerem, hogy Emery előrelépés a maga módján, nagyon meggyőző, de most is csinált olyan dolgokat, hogy az ember a fejét vakarja. Jövőre belefulladnak a lóvéba. Idei év rovására. Nem mondom, hogy be van áldozva a szezon, de megspórolni 5, vagy akár 10 milliót, hogy jövőre ne 20, vagy 25 legyen, hanem 30 (és lehet akár 40!!! is), hát azt egy ordas baromságnak tartom.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve

Jamarcus Webb azért jobb játékos, szerintem ebben megegyezhetünk... 😉
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
ennyi erővel tavaly Urlachernek 10M-t kellett volna adni mert ő volt ám csak az igazi kémikus az öltözőben 😀

De komolyra fordítva a szót szerintem lehet akármilyen top safety is a kezdőd ha a front 7 nem hoz egy jó közepes szintet akkor bukta van. Először az legyen rendben aztán majd meglátjuk oda ki kerül.davemayer
A sorrendben egyetértünk, nyilván a védelem frontvonalával kell először kezdeni valamit.
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
2012 után a Wright-Conte páros jó játékosok alkotta megbízható safety duó volt. 2013 után a Wright-Conte páros rossz játékosok alkotta szar safety duó volt. Nyílván ennyire elfelejtettek focizni. Ezzel nem mentem fel őket, de valahogy a körülmények kissé benne hagyták a trutyiban a srácokat..tüsi91
Anélkül, hogy állást foglalnék bármelyik oldalon is, ezt a dolgot meg lehet közelíteni úgy is, hogy amint lett "munkájuk" 13-ban, kiderült, hogy mégsem olyan jók, mint 12-ben.

Amúgy Wright-ot megtartottam volna én is Conte mellé. Azért együtt lehúztak már 1-2 szezont, a "kémia" már jobban megvolt, mint most egy új safetyvel lesz. Szerintem.dcsicsak
ennyi erővel tavaly Urlachernek 10M-t kellett volna adni mert ő volt ám csak az igazi kémikus az öltözőben 😀

De komolyra fordítva a szót szerintem lehet akármilyen top safety is a kezdőd ha a front 7 nem hoz egy jó közepes szintet akkor bukta van. Először az legyen rendben aztán majd meglátjuk oda ki kerül.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
2012 után a Wright-Conte páros jó játékosok alkotta megbízható safety duó volt. 2013 után a Wright-Conte páros rossz játékosok alkotta szar safety duó volt. Nyílván ennyire elfelejtettek focizni. Ezzel nem mentem fel őket, de valahogy a körülmények kissé benne hagyták a trutyiban a srácokat..tüsi91
Anélkül, hogy állást foglalnék bármelyik oldalon is, ezt a dolgot meg lehet közelíteni úgy is, hogy amint lett "munkájuk" 13-ban, kiderült, hogy mégsem olyan jók, mint 12-ben.

Amúgy Wright-ot megtartottam volna én is Conte mellé. Azért együtt lehúztak már 1-2 szezont, a "kémia" már jobban megvolt, mint most egy új safetyvel lesz. Szerintem.
több mint 11 éve
Mi lassan túl tengünk safetykből😀hpeter93
Mennyiségileg mindenképp, minőségileg...ooo várjunk csak, nincs is S a csapatban 😀Tomcsik
2012 után a Wright-Conte páros jó játékosok alkotta megbízható safety duó volt. 2013 után a Wright-Conte páros rossz játékosok alkotta szar safety duó volt. Nyílván ennyire elfelejtettek focizni. Ezzel nem mentem fel őket, de valahogy a körülmények kissé benne hagyták a trutyiban a srácokat. Wright helyére jön Mundy, kb egy szint, bár én Wrightot jobbnak tartom, de neki jót tehet egy környezet változás. Jöttek csereszintű játékosok. Egy valaki még jön vagy FA vagy draft, de a Conte/Mundy páros egyike kezdeni fog.
több mint 11 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 187
Mi lassan túl tengünk safetykből😀hpeter93
Mennyiségileg mindenképp, minőségileg...ooo várjunk csak, nincs is S a csapatban 😀

több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Mi lassan túl tengünk safetykből😀

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 027 — Axel Foley
www.profootballrumors.com/lions-notes-ihedigbo-hill-draft-suh/

Itt az egyik link ahol olvasható a dolog.
Amúgy terhes a felesége ezért dönt lassabban (megfontoltabban) az átlagnál.

több mint 11 éve
Hát jól jönne annyi szent. Bár a Lionsnál már volt privátba is, a Lions DC meg edzője volt a Ravensnél. Annak örülök, hogy nincsenek még megelégedve a jelenlegi állománnyal.
több mint 11 éve
Olvastam 1-2 helyen, hogy Ihedigbo lehet maci lesz? Állítólag Detroit és köztünk filózik. Mindenképp upgrade lenne szerintem...

több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Ez a második év, hogy nincs túl sok pénzünk a cap alatt, de jövőre sokkal jobb lesz a helyzet....nem csak a buznyaemelés miatt, hanem azért is, mert Marshallon kívül nem lesz nagyon jelentős FA-nk....
Tillman, Briggs, Garza, DJ - ők is mennek a piacra, de nem hinném, hogy nagy erőkkel fogunk majd küzdeni, hogy a 30+-osokat megtartsuk....a jelenlegi várható kezdők közül még Paea és Conte lesz FA....nagy kérdés, hogy mit fakítanak idén, de egy hatalmas szerződést nem tudok nekik elképzelni....kb. 30-40 miller space-re számítok....(mindezt egy esetleges Marshall, Conte és Paea resignnal együtt)

www.spotrac.com/free-agents/nfl/2015/chicago-bears/

www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/cap-hit/2015/

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Nem lepődnék meg, ha hoznánk még egy veterán WR-t később...nem hinném, hogy ezzel az anyaggal vágunk neki a szezonnak WR-poszton....
Brittont szerintem is visszahozzuk, de én még szeretnék látni egy újonc centert is, aki átveheti jövőre Garza helyét....örülnék, ha a draft végén hoznánk egyet, így Kromer is kapna játékszert, nekem pedig meglenne a nyugalmam.... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bennett-tel egyetértek. Egy ilyen megbízható kezű srácra mindig szükség lenne. Bushra ellenben semmi szükség nem volt, főleg, hogy idén már 4 milliót tett volna el. Ő nem az a típus, aki Trestmannek kell.

Védelem. Én hiszek abban, hogy értelmesen használva Bosticot és McClellint SLB-ben hasznosak lehetnek. Igazából a 2 új edző múltja miatt jó pár 3-4-es elemet is várok, amihez az emberanyag is megvan (Bass, Bostic, McClellin).tüsi91
Nem Michael Bush kell, és az ő 4 milliós fizetése, de ő egy all-around back, nagyon sok 2 RB felállásunk volt, és biza rá figyeltek, mert el is tudta kapni a labdát. Ez az, amit én, az egyszerű néző nem tudok, csak sejtek, hogy pályán van Earl, akkor biztos nem a leglassabb backert rakták rá, hanem minimum egy safetyt. Man cover a széleken nem jöttek maguktól, ki kellett őket kényszeríteni. A másik, egy sérülésre vagyunk attól, hogy Wilson kezdjen. Még egyszer, 3&5, negyedik negyed, 40 yardnál. Marshall éppen kapott egyet, lehozzák, hogy kifújja magát. Wilson-Jeffery-Martellus, nincs slot (Hixon, ne vicceljünk), Fortét nem lehet bennhagyni pass protban, mert 3 célpont azért kevés. Főleg, hogy az egyik egy 20 éves, aki látott 100 snapet a profik között. Az ilyen hajszálakon tudnak elmenni a meccsek, aztán pislogunk, hogy lehetett ilyen szűken kikapni, és nem értjük. Mindegy, egyelőre nem látom, hogy jobb ez a keret, mint a tavalyi, de engem a defensive back posztok egyáltalán nem izgatnak.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Bennett-tel egyetértek. Egy ilyen megbízható kezű srácra mindig szükség lenne. Bushra ellenben semmi szükség nem volt, főleg, hogy idén már 4 milliót tett volna el. Ő nem az a típus, aki Trestmannek kell.

Védelem. Én hiszek abban, hogy értelmesen használva Bosticot és McClellint SLB-ben hasznosak lehetnek. Igazából a 2 új edző múltja miatt jó pár 3-4-es elemet is várok, amihez az emberanyag is megvan (Bass, Bostic, McClellin).
több mint 11 éve
Aha. Csak jelenleg a nickel corner jóformán kezdőjátékos.
Nálatok ki lesz az?
Nagyon nem értem, hogy mit akarnak a vezetőitek, én kurvára nyugtalan lennék a helyetekben.
Ettől függetlenül persze simán verhettek minket oda-vissza.Bazzani
Ugyanaz igaz egy cornerre, mint egy DL játékosra. Ki kell őket nevelni, nem a fán teremnek. Millinernek milyen szezonja volt? És azt mondják, hogy ő jobb volt, mint Gilbert. Namost, ebből nem lehet kiindulni, de Frey játszott eddig 500 snapet ebben a ligában. Lehet, hogy ettől jobb sose lesz. Jordy Nelsont mondjuk nem tudta egy az egyben megfogni. Ez mondjuk eléggé várható volt. Van 6-7 olyan csávó, akiből ha bejön három, megérte még az átmeneti év. Amúgy se tudtál volna sokkal jobbat. A DL depth az nagyon bosszant, ez lótúró. O is dühít, semmiért engedték el a megbízható, bár túlfizetett embereket. Spóroltak. A DB depth nem érdekel, tele van a liga szarabbnál szarabb cornerekkel, akiknek hét életük van, ez nem véletlen.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
A terv az, hogy több pontot szerzünk, mint az ellenség. Igazából Bennett helyére előrelép Wilson (reméljük megugorja a szintet, de neki az egyetemen nem a tehetségével volt gond, hanem agy tájékon), Bush gyakorlatilag a semmiért zsebre vágott több, mint 3 milliót. Kell egy csere RB, aki tud elkapni, ez megoldható draftról, kell egy 4. számú WR, akit pályára lehet küldeni, ha netán AJ és Marshall nem egészséges. Én ezt se látom megoldhatatlannak (pl. Burleson, ha egészséges 😀). Kell egy swing T, gondolom Brittonnal megegyeznek, máshova úgyse kell.

Bowmant én tényleg gáznak érzem, hogy nem jött vissza. Bár ha McManis pályára kerül rosszabb nem lenne, vagy legalábbis nem valószínű.

Nekem mondjuk napról napra változik a véleményem. Én sokkal inkább a DL-t látom vékonynak még mindig. A legfontosabb az, hogy a futás elleni védekezést stabilizáljuk, mert igazából amikor egy Kellen Clemens irányította csapat 260 yardot fut, akkor én szerintem a secondary megerősítése nem olyan prioritás. DL-DL-S-CB. Ezek az első 4. körben a pickjeink. Esetleg az egyik DL helyett egy LB, ha valakibe nagyon belebolondulnak. 5-6-6. körös pickjeink közül én várok egy RB-t (ha csak Fordban nem bíznak, még az is lehet), egy OL-t, akivel Kromer játszadozhat.

2015: CB, C, LB.
több mint 11 éve
Biztos, hogy húzni fogunk CB-t a drafton, ez szerintem nem is kérdés....úgy néz ki, hogy idén Hayden és Frey lesz a két csereCB....ők tudják....én sem vagyok valami nyugodt, de a Dline sokkal fontosabb....kell egy 3tech DT, jobban mint bármi más....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Aha. Csak jelenleg a nickel corner jóformán kezdőjátékos.
Nálatok ki lesz az?
Nagyon nem értem, hogy mit akarnak a vezetőitek, én kurvára nyugtalan lennék a helyetekben.
Ettől függetlenül persze simán verhettek minket oda-vissza.

több mint 11 éve
Tillman, Jennings és más senki?
Gőzerővel robogtok a CB pick felé.Bazzani
Hát ha ilyen D line-al CB picket húzunk...CB elég mély idén, jó lesz az 2-3. körbe is, de inkább 3.Tomcsik
Háááát... Tillman sérülékenységét nézve nagyon kellene mögéjük valaki.
Ki lesz a 3.CB?
Én azon sem lepődnék meg ha még 2-3 CB érkezne (draft,FA).
A DL annyira nem gyászos.Bazzani
Húzol valakit első két körben, és leülteted a padra, amíg valaki le nem sérül? Lejjebb meg már olyanok vannak, hogy szívesebben láttam volna Bowmant. Nincs 64 kezdő kaliberű a korner a ligában, még talán 50 sincs. Azért meglepődtem, hogy 1 éves szerződéseket máshol fogadtak el. Mondjuk úgy érezhetik, hogy máshol jobban összejöhetnek a dolgaik, itt nem volt szerencséjük. A pályára lépő csapat semmiben sem lesz jobb, mint a tavalyi volt, ezt lehetett sejteni.Az, hogy mostmár nincs O depth egyik poszton se, az egyelőre kétségbeejt, és nem is értek vele egyet. 2015-re tartalékolják a lóvét, elég meglepő, hogy mernek halogatni. Mondjuk ez a tulajdonosi kör nem egy kapkodós fajta. Jövőre kiderül, hogy kik azok, akikre lehet hosszabb távon számítani (Mekk, Bostic, Frey, Collins, Conte, Wilson, Greene, esetleg Ford), aztán úgy alakítani a stratégiát. Az O depth szerintem fontosabb, mint 2 DB hátul, azokat semmire se tudod használni, egy jó futót, elkapót pedig viszonylag könnyen leakasztasz. És ha lehet választani, én olyan játékosokat kérnék, akik tudnak focizni. De csak ha lehet választani.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Hát ha ilyen D line-al CB picket húzunk...CB elég mély idén, jó lesz az 2-3. körbe is, de inkább 3.Tomcsik
Háááát... Tillman sérülékenységét nézve nagyon kellene mögéjük valaki.
Ki lesz a 3.CB?
Én azon sem lepődnék meg ha még 2-3 CB érkezne (draft,FA).
A DL annyira nem gyászos.

több mint 11 éve
Hát ha ilyen D line-al CB picket húzunk...CB elég mély idén, jó lesz az 2-3. körbe is, de inkább 3.