NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 587
47
23:30 NEW ORLEANS BOWL - Southern Miss vs Western Kentucky
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Steve McMichael for president!!!!"I went to Green Bay in '94 when I knew it was over just so I could steal money from the #Packers, baby." -- Steve "Mongo" McMichael
😀 😀 😀 😀
több mint 11 éve
Szerintem sokkal kevesebb snapet kap majd mint itt....szal szitus rusherként szerintem igen veszélyes lesz, főleg ellenünk fog majd villogni (amekkora mákunk van...)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Ha a tavalyi formáját hozza, akkor legyenek boldogok vele a Packers fanek.... ennyit én tutira nem adtam volna érte... 34évesen egy totál más sémába beilleszkedni, még az ő óriási rutinjával is neccess..
több mint 11 éve
Jól megszívjuk majd, amikor ellenünk játszik....basszus.....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Source: Julius Peppers has agreed to terms with the Green Bay Packers on a 3-year deal.Filed to ESPN: Agent Carl Carey adds Julius Peppers' 3-year deal to Green Bay is "for $30M max, $7.5M guaranteed & $8.5M in tot 1st yr sal."
Jobban örültem volna, ha az AFC-be megy. Elég jó szerződésnek tűnik ez így. 8,5 milliót még ér, bár 34 évesen most először fog 3-4-ben játszani. Igaz talán van annyi rutinja már, hogy simán megoldja a 3-4 DE posztot.
több mint 11 éve
Ha Houston ledob kb. 15-20 fontot, akkor még passrusher is lehet belőle...mindenesetre futás ellen az egyik legjobb DE, viszont nekünk egy igazi rusherre lett volna jobban szükségünk....sebaj, valakit muszáj volt hozni....Sztem Young - ha szerencsénk van - hozni fogja a Wootton-szintet és eléggé normál áron sikerült őt leigazolni
Remélem, hogy Tuck. kever egyet a kártyapaklin, mert ez a történet halovány lesz ezzel a rendszerrel....gondolok itt arra, hogy McClellint simán küldhetné - viszonylag rendszeresen - blitzre....ha az erősségére szabja az SLB-posztot, szerintem kifizetődik....
Volt arról szó, hogy Bostic is SLB-be kerülhet....innentől fogva nem lepődnék meg a MLB-picken sem, sőt, örülnék neki, oda muszáj valakit még találni....ha DJ kidől, szenvedhetünk újra....
CB-re, S-re nem adnék ki első kört én sem....nekem nyilván Clowney lenne az álmom, de rá 0, 0000 esélyünk van, úgyhogy mindegy....Donalddal azonban - úgy látom - mindenki kiegyezne...(még akkor is, ha Melton visszajön)
A DE-classt nem a kedvencem....Kareem Martint mondjuk el tudnám képzelni itt....
CB-ből Bowmant - ahogy írtam - nem hoznám vissza (már ő is 29), jöjjön két új gyerek a draftról...a jobbik válthatná Peanutot (ha ő CB-t játszik idén, ami szerintem valószínű) 2015-ben....a S-class nekem tetszik, egy kis szerencsével bőven találhatunk Conte mellé kezdőt a 2-4. körökben....én Lostont kedvelem....
Nyilván kell még P, csere RB, csere QB, ezt majd a hátsó körökben megoldjuk....én egy Blount-szerű fickónak nagyon örülnék...(sőt, kövezzetek meg, de magának Blountnak is...csak nincs keze szegénynek....)

No.1. Bears
több mint 11 éve
Peppers - Houston : Hogy idén JH nem volt jobb, az biztos. Lehet, jövőre már az lesz. Ha Woot-Wott karrierje kicsit is összejönne, ő kapott volna idén 30 milliót. Aki szerint ez nagy előrelépés, azt sem tudom vitatni. Melton-Collins : Collinstól áttörést vártam, aztán szakadás. Abból lassan jönnek vissza, szóval nagyon mínusz. Draftról még jön valaki, de egy tisztességes DT kinevelése két év. Mert a DL játékosokat nagyon gondosan kell ám nevelni: megfelelő hőmérséklet, páratartalom, séma....
Paea - Rattlif: Itt Rattlif felé billenek egy kicsit, lesz mögötte egy teljes offseason, remélem Paea is egészséges marad, de nem fogadok rá, állandóan van valam nyűgje
Wootton - Young : Egy szépen ívelő karrier tört meg. Egy DL játékost nagyon gondosan kell ám nevelni. Szegénykém azt hitte, hogy jó ötlet bevállani ezt a műtétet, és az őszinteségét értékelni fogják. A hülye. Nagy remélem, ő még visszajön, mert ha Mekk Elekhez kell hasonlítani Youngot, akkor mindjárt elégedett vagyok.
Nagyjából ennyi. Természetesen draft előtt. Nem vártam, hogy jobb lesz a védelem a piacról, persze reménykedtem. Tehetségből nem lett több, kicsit "többrétű" lett a csapat, és Tucker kicsit rákapcsolhat. Szerintem van a csávóban még egy, de talán két sebesség. Hogy fel tud e készíteni egy csapatot, az megint más kérdés, de nagyon megerősítették a stábját is.
Akiket a draftról nem akarok első körben: Kony Ealy, Haha Clinton-Dix, CJ Mosley, Justin Gilbert, Stephon Tuitt.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Safety M.D. Jennings 1 year deal -$645,000 base salary and potentially $100,000 in roster bonuses ($6.25K per week if active on gameday.Domenik Hixon's deal is worth $823,750, New #Bears WR Domenik Hixon- $730,000 base salary in 2014. But can earn another $100,000 in form of roster bonus $. No signing bonus.
Perfect. Gyakorlatilag ingyen vannak.
több mint 11 éve
Jimmy hathatós munkájának (😀) köszönhetően elég nagy utálat övezi Bowmant, ami OK, mert tényleg nem jó játékos, de 2013-ban rám eléggé pozitív benyomást tett (ezzel nem azt mondom, hogy jó volt). Nem kezdő kaliber, de egy hasznos csereember. Főleg, ha 3-4. körben beruházunk egy CB-re, depthbe akkor is elfér. Olcsó, és ismeri a rendszert, ismeri a környezetet, játékosokat miegymást. Nem mellesleg kiváló gunner.tüsi91Nem Jimmy miatt nem kérek belőle, hanem amiatt, mert szutyok....

No.1. Bears
több mint 11 éve
Jimmy hathatós munkájának (😀) köszönhetően elég nagy utálat övezi Bowmant, ami OK, mert tényleg nem jó játékos, de 2013-ban rám eléggé pozitív benyomást tett (ezzel nem azt mondom, hogy jó volt). Nem kezdő kaliber, de egy hasznos csereember. Főleg, ha 3-4. körben beruházunk egy CB-re, depthbe akkor is elfér. Olcsó, és ismeri a rendszert, ismeri a környezetet, játékosokat miegymást. Nem mellesleg kiváló gunner.
több mint 11 éve
Charles Tillman's one-year deal with the #Bears is worth just under $3.5 m, per source.Azért Bowman helyett csak találunk alkalmasabbat....én nem erőltetném...hoznék kettőt a draftról....csak első kört ne áldozzunk rájuk...
Brian Urlacher 1 millióval kevesebbért kevesebbért ki sem kelt az ágyból. Lojális nem csak a klub lehet egy játékoshoz, hanem egy játékos is a franchisehoz. Bocsánat, ha Urlacher rajongókat megbántok, kiváló játékos volt, emberileg azonban nem sokra tartom. Tillman ellenben.... Csodálatos figura. Ez nagyon feldobta a napom, még akkor is, hogy lehet olyan rossz lesz, hogy lekiabáljuk a pályáról.
Még Wootton/Melton duóból visszajöhet az egyik, + Bowman kellene még (bázz ilyet is lekell írni). Aztán irány a draft.tüsi91

No.1. Bears
több mint 11 éve
Már megijedtem, hogy cserélni kell az aláírásomban szereplő képet......😊Jó hír, főleg, ha egy fasza kis szezon benne van.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Azért ne áltassuk magunkat, azért fogadott el ennyit, mert máshol nem kapott többet, aminek biztos megvan az oka. Nem panaszkodom, csak mondom.füligjimmyNem igaz, azért mert hűséges! 😉
több mint 11 éve
Üdv Mogyi! Igazi példakép vagy.
több mint 11 éve
Azért ne áltassuk magunkat, azért fogadott el ennyit, mert máshol nem kapott többet, aminek biztos megvan az oka. Nem panaszkodom, csak mondom.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Charles Tillman's one-year deal with the #Bears is worth just under $3.5 m, per source.Brian Urlacher 1 millióval kevesebbért kevesebbért ki sem kelt az ágyból. Lojális nem csak a klub lehet egy játékoshoz, hanem egy játékos is a franchisehoz. Bocsánat, ha Urlacher rajongókat megbántok, kiváló játékos volt, emberileg azonban nem sokra tartom. Tillman ellenben.... Csodálatos figura. Ez nagyon feldobta a napom, még akkor is, hogy lehet olyan rossz lesz, hogy lekiabáljuk a pályáról.
Még Wootton/Melton duóból visszajöhet az egyik, + Bowman kellene még (bázz ilyet is lekell írni). Aztán irány a draft.
több mint 11 éve
Nagyon pöpec! Így szebb a helyzet...."Tillman is open to moving to safety"
Ezt nem tudom, hogy honnan vették....de nem lenne marhaság....(no persze CB még mindig need - 2 is kell belőle, ha Peanut tényleg átmegy S-be)

No.1. Bears
több mint 11 éve
PEANUT! Wundersőn!!!!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
(L) Peanut (L)
több mint 11 éve
Igen! Igen! Igen!Ian Rapoport @RapSheet 41 mp
Explains why no deal with the Bucs after visit RT @ChicagoBears: The #Bears have agreed to terms on a one-year contract with Charles Tillman
több mint 11 éve
Szerintem egyre valószínűbb, hogy Wootton visszajön, ha ennyire nem akarja senki....mondjuk nem egy ász, de ennél többet ér....

No.1. Bears
több mint 11 éve
akkor leszek mérges egy kicsit, ha Melton a Vikings-hez ír alá.... ott sem rossz nevek írtak alá eddig....soma80Remélem 50 millió alatt minden sértés számára! Egy jó éve volt, inkább 6 jó meccse, most térdszalagszakadásból jön vissza. Igazolják csak le. Jó nagy dohányért.
Emery on which sides the ends will play: "I don't think it matters because we don't have a full group yet." Jön még valaki? Vagy "csak" draft?
- Abe Simpson
több mint 11 éve
akkor leszek mérges egy kicsit, ha Melton a Vikings-hez ír alá.... ott sem rossz nevek írtak alá eddig....
több mint 11 éve
Hatcher 4/28. Erre kell valami szmájli 😊 Mindegy. És HenMel ettől többet akar, abban biztos lehetsz. Bár a Redskins nevetséges szerződéseket tud kiadni a kezéből, szerintem itt le is húzhatjuk a redőnyt. Én abszolút nem bánom.Stelz, és Wright is még mindig az utcán van. Én azt hittem, egyből lecsapnak rájuk. Az egyik tud futni egyenesen előre, a másik oldalra, a kettőből már összeraksz egy teljesen koordináltan mozgó játékost.
Eltelt a 48 óra, és elég komoly pénzek mozogtak. Nem tudom, felfojga e néhány GM, attól, hogy van pénzed, nem kell elkölteni minden szarra, mint egy ötéves. Most jön megint 48 óra. Ez azok közé a filmek közé tartozik, amelyik szerintem jobb volt, mint az első rész. Azt hittem, hogy az első nap elteltével elkezdenek jó szerződéseket kiosztogatni, nem tudom, mire gondoltam, kétségbe esett néhány csapat. Ez mondjuk minden évben így van, csak elfelejtettem. Tuck 6 m, Hood, Neal, Clemons 4m koponyánként, és még Melton az utcán van, ez azért gyanús. Willie Young kapott 3/9-et, Wootton nem ért volna 3/11-et? Vagy nem írt alá ennyiért? Vagy jobbnak tartják nála? Tillmann is mit, pontosabban mennyit akar?
Emery a kombájn környékén mondta, hogy azt megtanulta a Mekk Elek fiaskóból, hogy "hosszabb" csávókat kell hozni erre a posztra.
Emery: "This is a long football player. Willie (Young) is just shy of 6-5, 35-inch arms. Strong hands, good punch."
Namost a draftról bedobok egy nevet: Kareem Martin. Ha az első körben ő lesz az emberünk, sírva fakadok, még a másodikban is rázom a fejem. De nem elképzelhetetlen, ha rámegy ezekre a magas, karos, tenyeres-talpas játékosokra. mondjuk a UNC dl emberek kapják a hype-ot rendesen ötből egy viszi valamire, szerintem ő is ilyen lesz.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Wilfork így is megkéri a pénzét. Nem fog idejönni-MD Jennings meg csere safety lesz, vele együtt már 3-an is vannak a rosteren a 2 helyre.... Thurmond sztem nem kezdő kaliber. Browner már érdekesebb, de kapásból úgy kezdi az évet, hogy 4 meccsen nem játszhat.