NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 583
47
20:00 BOCA RATON BOWL - Toledo vs Louisville (tv: ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Amúgy ugye amellett, hogy McCown 2 év/10 millát kapott. Chris Williams volt első körös bustunk 4 év/13,5 milliót kapott a Billstől és Corey Graham 4 év / 16 milliót szintén a Buffalotól. 😀tüsi91Ilyenkor mindig elgondolkodok, hogy akkor most az én értékítéletem a hibás? Chris Williams konkrétan nekem fizessen, hogy elviseltem. Na mindegy inkább lepihenek, nehogy felizgassam magam.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
A draft nagyon fontos lesz. Legalább 2 kezdő szintű játékost kéne húzni.TomcsikÁ, szerintem idén nem olyan fontos.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
Jolly nem. Semmivel nem lennénk előbbre vele.Amúgy ugye amellett, hogy McCown 2 év/10 millát kapott. Chris Williams volt első körös bustunk 4 év/13,5 milliót kapott a Billstől és Corey Graham 4 év / 16 milliót szintén a Buffalotól. 😀
több mint 11 éve
Amúgt Johny Jolly -hoz mit szólnátok? Tudom hogy ős ellenség, de ha occsoé leakasztanánk...???
több mint 11 éve
Emery says #Bears will continue to look at upgrading safety position.Clemonst el tudnám képzelni esetleg...A draft nagyon fontos lesz. Legalább 2 kezdő szintű játékost kéne húzni. Remélem idén nem baltázzák el
Jól van. Én egy xy - Conte starter párossal, és Mundy, Jennings csere duóval nagyon elégedett lennék. S xy= jó játékos.tüsi91
több mint 11 éve
Én azt mondom, hogy egy Melton-Wootton resign (8-9M együttesen/2014 év) még belefér az idei költségvetésbe, ha szűken is. Mondjuk én alapban a Bennett + Weems duó cutjával számolok. Plusz vet minimum Bowman, Britton duónak + rookiek és elfogyott a zsé. Sőt még túl is csorgott picivel.
több mint 11 éve
A Tampa amúgy nem is hülyeség, van támadófal, Martin kiváló futó (Tedford nagyon ért a futójátékhoz), egy extra célpont még elfér 1/7-re, aztán kész is vannak.füligjimmyja, ráadásul Mccown bácsival hosszú távra tervezhetnek... ja nem 😊soma80
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Emery says #Bears will continue to look at upgrading safety position.Emery ezen kijelentése alapján szerintem nem ez lesz. Jön még egy jó árú valaki...meg a draftról valaki és ők fognak kezdeni. A többiek meg maradnak a seggükön. 😉
Jól van. Én egy xy - Conte starter párossal, és Mundy, Jennings csere duóval nagyon elégedett lennék. S xy= jó játékos.tüsi91
több mint 11 éve
Emery says #Bears will continue to look at upgrading safety position. Jól van. Én egy xy - Conte starter párossal, és Mundy, Jennings csere duóval nagyon elégedett lennék. S xy= jó játékos.
több mint 11 éve
Mondjuk rosszabb nem lehet a védelem. Az offense még sztem nem volt elit, csak jó. Rengeteg meccsen egy egész félidőt átaludtak. Persze rengeteg dologban 1 év alatt óriásit léptünk előre, és nincs okunk azt hinni, hogy ne fejlődnénk tovább.Egyenlőre abban feltétlenül igazat adok Jimmynek, hogy jól kellene draftolni. S idén D oldalon. Nem azt mondom, hogy instant 5 kezdőt draftoljanak, mert olyan nincs, vagy milliomod az egyhez az esélye. De ne ilyen Mekkelek, Hardin parádékat húzzanak első körökben, mert akkor tényleg semmi nem lesz belőle. Bosticcal és Greenevel kapcsolatban kivárok, de nagyon lehangoló rookie idényt zártak. Talán PP és Herring összekapja őket.
A Dallas most igazolta le McClaint. Minnesotába Joseph és Floyd tán a két kezdő. Melton ha odamegy tényleg csak gratulálni tudok neki. Évi 4 millió dollárt, sérülésből visszatérve, rendőrségi ügy után megér. Annál többet nem igen.
több mint 11 éve
Houston has spoken to his good friend Melton: "I'm doing everything I can to convince him to stay here with me. We'll see how it turns out."Melton elmegy Minnesotához illetve Dallasba.... meglátjuk
több mint 11 éve
Na most jön a Moneyball rész.Nagyon negatívan látod a dolgot. Ennyire nem szar a helyzet. Az O liga elit. A D- be viszza tér pár sérült. Én aztmondon Lamarr már jobb, mint Peppers. Én is imádtam, de ennyi pénzt már nem ér meg. Houston csak 26 éves Peppers már 32-33? Nem hinném, hogy a tavskyi szezonja után sokkal jibb tudna lenni. Változott a D edzői stáb hátha ők kifőznek valamit. Elvetemült, de talán Bostic és Mekk fejlődik valamit 😊 ...Reménykedjünk... 1 közepes D elég lehet
Tüsi: egyetértek azzal, amit mondasz, csak én nem optimista vagyok, hanem realista. Eljutottunk odáig, hogy rossz játékosokat kell a pályára küldeni, és reménykedni a draftban. Ezt valaki megemészti, valaki nem. A cap ki van/lesz maxolva. Nem kellett volna Cutlernek ekkora lóvét adni, jött volna McCown-Cassel, évi 10 milla, megspórolsz évi nyolcat, leigazolod Byrdöt. Nem kellett volna Martellus, leigazolod Vernert. Az megint egy másik kérdés, hogy a most szerződést kapott játékosoknak a fele két évet fog kitölteni a szerződéséből. Főleg a defensive back poszton, ott csapatváltás után nagy csillaghullások szoktak lenni. Emeryék nem is szántak rá szinte egy petákos se. A Tim Jennings-sztori olyan ritka, mint a fehér holló. Az, hogy Tillman ki tudta tölteni a harmadik szerződését is, az is elképesztő. Ki lehet rakni Fortét, draftolsz a helyére, hozol egy veteránt, megspórolsz kb. 5 milliót, abból visszahozod Meltont. Jobb a csapat? Lehet, futót sokkal könnyebb találni, bár szerintem Melton a nagy lóvét várja, aztán csókolom. Ott van Bushrod, a PFF szerint olyan, mint Webb (és ők aztán tudják), jöjjön vissza Webb, és abból a lóvéból lesz TJ Ward. Itt is van az elit secondary. Nem lehet mindent. Draft nélkül nem. És éveken keresztül szarul draftoltak.füligjimmy
több mint 11 éve
Sok sikert neki! Idén megcsinálta a szerencséjét, most pedig learatta. Remélem nem fogják tönkretenni Tampbában.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Bucs agree to two-year deal with QB Josh McCownThe #Bucs deal for Josh McCown: It’s two years for $10M. He gets $4.75M this year, $5.25M next year. and max value of $15 million
OhohóDelete
persze....
több mint 11 éve
Jennings (az Ex-Pack) nem valami acélos, bátran mondhatom, hogy a tavalyi Packs sec-ből a leggyengébb...szerintem főleg coverage-ben lájtos...hát ezeknél a fiúknál nekem a Wrigth-Steltz páros jobb....Houstonnal én úgy vagyok, hogy lehetne inkább Justin... 😀 Ő valóban Wootton-pótlék....futás ellen jobb, passz ellen nem biztos...
Allent pedig egy emberbarát szerződéssel tudnám támogatni....1-2 évig még lehet benne 10 sack évente....5-6 millert kiköhöghetnénk neki, Bennett csókolom, akár Weems és már a nagyobb része meg is van....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
Nem tudom Lamarral kapcsolatban írtak e már tőlünk a srácok... 😊Nem sokat tudok hozzászólni de véleményem szerint passrushban nem olyan jó (RDE-ként!!!), vagyis Peppersről hozzánk beírtak alapján nem jobb, sőt... LDE-hez képest nem rossz és futás ellen meg fain!!! Kiváló balvég. 4-3-ban még DT-be is be lehet baszni ha kell. Sajnálom, hogy elment, jobban mint Jaredet de a Bearsben jó helye lesz! 😉
RM-ről meg annyit, hogy majd az offseason meg az első 7-8 meccs után tessék levonni komolyabb konklúziót- aki leakar. Idáig nagyon jól kukázott.
Jared nem akart maradni, egy hasonló szerződést utasított vissza nálunk mint amit az Arizonánál kapott. Nembaj menjen csak védeni annak a nyomorék Palmernak a seggét.
több mint 11 éve
Jennings... ez jó nem ?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Na most jön a Moneyball rész. Tüsi: egyetértek azzal, amit mondasz, csak én nem optimista vagyok, hanem realista. Eljutottunk odáig, hogy rossz játékosokat kell a pályára küldeni, és reménykedni a draftban. Ezt valaki megemészti, valaki nem. A cap ki van/lesz maxolva. Nem kellett volna Cutlernek ekkora lóvét adni, jött volna McCown-Cassel, évi 10 milla, megspórolsz évi nyolcat, leigazolod Byrdöt. Nem kellett volna Martellus, leigazolod Vernert. Az megint egy másik kérdés, hogy a most szerződést kapott játékosoknak a fele két évet fog kitölteni a szerződéséből. Főleg a defensive back poszton, ott csapatváltás után nagy csillaghullások szoktak lenni. Emeryék nem is szántak rá szinte egy petákos se. A Tim Jennings-sztori olyan ritka, mint a fehér holló. Az, hogy Tillman ki tudta tölteni a harmadik szerződését is, az is elképesztő. Ki lehet rakni Fortét, draftolsz a helyére, hozol egy veteránt, megspórolsz kb. 5 milliót, abból visszahozod Meltont. Jobb a csapat? Lehet, futót sokkal könnyebb találni, bár szerintem Melton a nagy lóvét várja, aztán csókolom. Ott van Bushrod, a PFF szerint olyan, mint Webb (és ők aztán tudják), jöjjön vissza Webb, és abból a lóvéból lesz TJ Ward. Itt is van az elit secondary. Nem lehet mindent. Draft nélkül nem. És éveken keresztül szarul draftoltak.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én örülnék neki, nem egy kiemelkedő tehetség, de rajtunk elég sokat lendítene.
több mint 11 éve
Emlegetik még Neal (Packers DE) nevét is velünk kapcsolatban..
több mint 11 éve
Jah, de az nem vészes. Az 5-6-7. körös játékosoknak semmilyen hatása nincs szinte, mert az ő összegük miatt, amely szerződések kiesnek az 51-ből azok kb ugyanakkorák. Pl az első körös picknek 2 millió lesz a cap hitje. Akkor kiesik egy 420 000 mondjuk, tehát effektíve ~1,5 millióval nő az összeg. Nagyjából így számolva kb 3,5 millióval (de sztem lehet sokat mondok) megússzuk az újoncokat. E. Bennett cut 2,4 millió. Weems 1,6 milliót keresne 4. WR-ként, ami annyit tesz, hogy nem kerül pályára az O-ban. ST játékos annyi. Ott 1 milliót lehetne spórolni.Jared Allen jó játékos. Ezt tudjuk. Ő neki egy csendesebb idénye volt, 12 sackkel, a 22 után, amit 2012-ben hozott. Én azt mondom, hogy pass rush szinten még bőven lenne benne opció, mert szerintem ebben jobb Peppersnél jelenleg. 32 éves, amilyen szűken vagyunk a poszton nem mondom azt, hogy ne érne meg évi 5 milliót....de abba bele kell,hogy férjenek a draftolt játékosok is nem?Süsü
Bár szerintem neki és Peppersnek is a legjobb célállomás a Broncos lenne. Olyan 10-11 millió mozgásterünk van még.tüsi91
több mint 11 éve
Jared Allen jó játékos. Ezt tudjuk. Ő neki egy csendesebb idénye volt, 12 sackkel, a 22 után, amit 2012-ben hozott. Én azt mondom, hogy pass rush szinten még bőven lenne benne opció, mert szerintem ebben jobb Peppersnél jelenleg. 32 éves, amilyen szűken vagyunk a poszton nem mondom azt, hogy ne érne meg évi 5 milliót....de abba bele kell,hogy férjenek a draftolt játékosok is nem?
Bár szerintem neki és Peppersnek is a legjobb célállomás a Broncos lenne. Olyan 10-11 millió mozgásterünk van még.tüsi91
több mint 11 éve
Jared Allen jó játékos. Ezt tudjuk. Ő neki egy csendesebb idénye volt, 12 sackkel, a 22 után, amit 2012-ben hozott. Én azt mondom, hogy pass rush szinten még bőven lenne benne opció, mert szerintem ebben jobb Peppersnél jelenleg. 32 éves, amilyen szűken vagyunk a poszton nem mondom azt, hogy ne érne meg évi 5 milliót.Broncos védelem elég kemény lesz. Ware is képben van nálluk, illetve Peppers és Allen is a hírek szerint...
több mint 11 éve
Jared Allen jó játékos. Ezt tudjuk. Ő neki egy csendesebb idénye volt, 12 sackkel, a 22 után, amit 2012-ben hozott. Én azt mondom, hogy pass rush szinten még bőven lenne benne opció, mert szerintem ebben jobb Peppersnél jelenleg. 32 éves, amilyen szűken vagyunk a poszton nem mondom azt, hogy ne érne meg évi 5 milliót. Bár szerintem neki és Peppersnek is a legjobb célállomás a Broncos lenne. Olyan 10-11 millió mozgásterünk van még.