Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 361 — E/1
Igy mindjart masabb. 😀
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 026 — Axel Foley
Azért 7év, hogy a csapat addig meg tudja tartani ha akarja. Ha nem akkor minden gond nélkül kivághatja 3év után.
Nekem csak az első év huszonmillája nem tetszik, én oda tettem volna kicsit kevesebbet a csapat megerősítése miatt.

Jennings meg évi több mint 5milla átlagban.
Tillman nélkül ő lesz a nr.1 CB?

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
én csak annyit láttam,hogy 7 év...intelligens mackókámZoliZoltán
Nem mindegy, hogy az okos hülyéskedik vagy a hülye okoskodik. Vagy hogy van?😛
több mint 11 éve
Meg vannak ezek bibbanva....7 ev!?ZoliZoltán
3 év a garantált okos viking barátom.promax
én csak annyit láttam,hogy 7 év...intelligens mackókám
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mivel az tényleg igaz, hogy nem látunk bele a salary capbe, csak úgy nagyjából találgatunk, de akkor találgassunk.
23,5 szabad hely + Peppers cut (14M) + Bush cut (2,8M) + E. Bennett cut (2,4 M)= 42,7 M. S akkor még kirúghatod pl Weems-t, Podlesh-t. Ebbe az összegbe nincs benne Jennings, Slauson, Gould és Fiammetta. Jennings legyen 5, Slauson-Gould 3, Fiammetta 1. Akkor mondjuk 30 millió és nagyon alulról számoltuk, feltéve ha ezek a cutok megvalósulnak. Rookiek 5-6 millió. Szóval én így 25 millió szabad hellyel számolok .tüsi91
DE-DT-DE--MLB-S-CB, vagyis hat új kezdő kell. Mármint ahhoz képest, akik kezdtek a Packers ellen. Feltételezem, hogy Bostic SLB, és jön 2 új kezdő a draftról. 25 millió 4 új emberre. Legyen 5, mert kell egy extra DT. Azért ha ezt így leírod, nem megvalósíthatatlan. És aki követi Cliff Stein munkáját, az tudja, hogy a csávónak van egy 5 éves terve.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Mivel az tényleg igaz, hogy nem látunk bele a salary capbe, csak úgy nagyjából találgatunk, de akkor találgassunk.
23,5 szabad hely + Peppers cut (14M) + Bush cut (2,8M) + E. Bennett cut (2,4 M)= 42,7 M. S akkor még kirúghatod pl Weems-t, Podlesh-t. Ebbe az összegbe nincs benne Jennings, Slauson, Gould és Fiammetta. Jennings legyen 5, Slauson-Gould 3, Fiammetta 1. Akkor mondjuk 30 millió és nagyon alulról számoltuk, feltéve ha ezek a cutok megvalósulnak. Rookiek 5-6 millió. Szóval én így 25 millió szabad hellyel számolok .
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hallota valaki Brigg szerdai interjúját? Asszongy, lehet akármilyen jó az offense, ha nincs mögötte defense. Meg visszalépett az ST is..... Ö Briggsy, az ST sokkal jobb volt, mint tavaly. A védelmet meg lehet úgy kezdik, hogy téged, és a 6 milliódat kirakják, és átállnak 34-re. Ezt biztos nem fogják megtenni, de hogy kiderül lassan, hogy nemcsak Urlacher, de Brigg is ekkora féreg, az fájdalmas. Egyik se mondta azt sose, hogy mi vagyunk az oka, amiért nem jutott a csapat rájátszásba éveken kersztül. És pont egy Briggs, Melton, Peppers miatt hozták Tuckert, hogy vigye tovább a Lovie-féle védelmet. És ez a hála? Fikázni a GM-et, HC-t, DC-t? Persze csak kultúráltan, mert egyébként intelligens fiatalember. Felelősséget büdös életbe nem vállalni, az szép.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
davemayer Chicago Bears 15 321 — "Grammar maci"
davemayer

bocsi, no offenseJosszi
tőle is több pass rush-t várhatunk mint Pepperstől jövőre. Vág!Vág! akarom mondani Cut!Cut!

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
picidzé Chicago Bears 532
Pari!
Majd nézd már meg az idei Bears-Lionst és azután véleményezd Cutlert mint beszari (testi épségre vigyázó) QB-t. Más irányító már rég hazament volna annyi ütéstől, ő meg féllábon is állta amíg le nem cserélték.

Sajnos ez egy jó deal szerintem, rohaggyatok mög. 😊Bazzani
De rég nem jártál errefele, már-már azt mondanám, hogy hiányoztál, de ez egy kemény, férfias sport kemény, férfias topikja, úgyhogy csak virtuálisan megszívom az orrom, pökök egy hegyeset, és mormogok valamit a bajszom alatt.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 11 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
3 év a garantált okos viking barátom.
több mint 11 éve
Josszi San Francisco 49ers Nevada Wolf Pack 3 997
Egy dolgot nem értek, és ezt a kérdést minden "külsősnek" aki nem ért egyet ezzel a döntéssel feltenném: hány Bears meccset láttak az utóbbi 3 évben? és idén?

aki azt meri mondani hogy az idei PO a QB-n ment el az tényleg sztereotípiák alapján hoz döntést. Ez az idei év masszívan rávilágított a D hibáira, nekik volt a 16-ból kb 13 rossz meccsük, az O-nek kb 3.

Lehetnek akármilyen csillogó számai is McC-nak érdekes módon nem hozta ezeket akkor amikor nem volt Aston Martin a segge alá tolva csak egy Wolkswagen + 34 éves. Oldalakkal ezelőtt, még a szerződés előtt leírtam hogy a D jelenlegi helyzetében az egyetlen logikus döntés ha a működő részeket egyben tartod és az igazi problémára fókuszálsz. Ez történt, remélem meglesz a kellő tisztogatás a D-ben és normalizálódik a helyzet, akkor azt hiszem Jay rá fog cáfolni azokra akik állandóan fikázzák. Érdekes, az USA-ban is ha nem megy annyira neki mindenki egyből előveszi a gyagyi-jay lemezt, amikor meg megy neki akkor lenyilatkozzák hogy a legalulértékeltebb QB a ligában.

Mondom, a Ravens tavalyi győzelme fényesen bizonyítja hogy azt kijelenteni hogy egy közepes QB-val nem lehet SB-t nyerni badarság. És nem a humoristára gondolok... 😛davemayer

bocsi, no offense

¯\_(ツ)_/¯
több mint 11 éve
7év atyaég komolyan.
Ki a faszt érdekli? Ez egy 3éves szerződés.
Lehetne 100év is ha csak 3évig van benne garantált tartalom.Bazzani
Engem azért érdekelne, hogy a faszér érdekel ez ennyi embert? Én mondjuk pont leszarom, hogy Suh mennyit keres. Elég sajnálatosnak tartom, hogy nem keres kevesebbet valahol a csoporton kívűl.

www.cbssports.com/nfl/writer/pete-prisco/24395342/bears-locking-up-cutler-was-the-right-thing-to-do

That's just crazy. Numbers. Throw out all the numbers you want. Study their tapes and come back and tell me McCown was better. If you do, you need new eyes.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Pari!
Majd nézd már meg az idei Bears-Lionst és azután véleményezd Cutlert mint beszari (testi épségre vigyázó) QB-t. Más irányító már rég hazament volna annyi ütéstől, ő meg féllábon is állta amíg le nem cserélték.

Sajnos ez egy jó deal szerintem, rohaggyatok mög. 😊Bazzani
az hogy Bazza szidja őket a döntés miatt fényesen bizonyítja hogy tényleg jó deal 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
7év atyaég komolyan.
Ki a faszt érdekli? Ez egy 3éves szerződés.
Lehetne 100év is ha csak 3évig van benne garantált tartalom.

több mint 11 éve
Egy dolgot nem értek, és ezt a kérdést minden "külsősnek" aki nem ért egyet ezzel a döntéssel feltenném: hány Bears meccset láttak az utóbbi 3 évben? és idén?

aki azt meri mondani hogy az idei PO a QB-n ment el az tényleg sztereotípiák alapján hoz döntést. Ez az idei év masszívan rávilágított a D hibáira, nekik volt a 16-ból kb 13 rossz meccsük, az O-nek kb 3.

Lehetnek akármilyen csillogó számai is McC-nak érdekes módon nem hozta ezeket akkor amikor nem volt Aston Martin a segge alá tolva csak egy Wolkswagen + 34 éves. Oldalakkal ezelőtt, még a szerződés előtt leírtam hogy a D jelenlegi helyzetében az egyetlen logikus döntés ha a működő részeket egyben tartod és az igazi problémára fókuszálsz. Ez történt, remélem meglesz a kellő tisztogatás a D-ben és normalizálódik a helyzet, akkor azt hiszem Jay rá fog cáfolni azokra akik állandóan fikázzák. Érdekes, az USA-ban is ha nem megy annyira neki mindenki egyből előveszi a gyagyi-jay lemezt, amikor meg megy neki akkor lenyilatkozzák hogy a legalulértékeltebb QB a ligában.

Mondom, a Ravens tavalyi győzelme fényesen bizonyítja hogy azt kijelenteni hogy egy közepes QB-val nem lehet SB-t nyerni badarság. És nem a humoristára gondolok... 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 11 éve
Pari!

Sajnos ez egy jó deal szerintem, rohaggyatok mög. 😊

több mint 11 éve
Húde pörög a topic. El is tűnt a hozzászólásom az éterben.

Black Adder: szép hosszút írtam. Mostmár annyit írok, better be lucky, than good. Nyilván meg kell dolgozni a szerencséért.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Nézd meg a struktúrát. Utána gyere vissza.
több mint 11 éve
Meg vannak ezek bibbanva....7 ev!?
több mint 11 éve
Meraszonták a tévébe, hogy Jay "ádontcaaareee" Cutler.
több mint 11 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nyilván ha lottón nyerte volna akkor így működne, de nem ragoznám tovább mert annyira más nézeteket és filozófiát vallunk, hogy még a végén azt is elhiszem, hogy a raiders idén építkezett és jövőre SB-t szeretne nyerni😀
Sáncsó szabad lesz nemsokára, ő nem fáj majd 20millába évente és több marad majd a szabadügynökvadászatra, sok sikert😉gordon
Cutler mindig is vigyázott a testi épségére, ezek után többet fog kockáztatni?
A Raiders jövőre építkezik, mikor felszabadul 60M dead money😊 és 2015-ben jöhet a Superbowl
...legkésőbb 2016😊Pari
Hát az évente 50 sack mellett (amit szó nélkül tűrt) nem árt egy kis masszázs...
Egyébként nekem az okfejtésedben annyi problémám van, hogy akkor senkinek nem szabad nagy lóvét adni...
Vagyis: ha nagy pénzt kap = nem játszik, mert vigyáznia kell magára
Ez azt jelenti, hogy akkor Rodgersnek, Bradynek nem szabadna jól játszania, mert tele a zsebe....itt sántít a dolog....
Vagy azt gondolod, h Cutler biztos ilyen? Na de miből?

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Pari
Aha. Hadd kérdezzem meg benned miért ez a kép alakult ki?
több mint 11 éve
Pari Las Vegas Raiders 3 654 — Rise My Nation!
A Raiders jövőre építkezik, mikor felszabadul 60M dead money😊 és 2015-ben jöhet a Superbowl
...legkésőbb 2016😊Pari
"Az elmúlt három offseason legnagyobb költekezői a szabadügynök-piacon (legtöbb pénz elköltésére kötelezettséget vállaló csapatai), és eredményességük:

2011: Philadelphia Eagles 227.564.000 dollár (2. NFC East 8-8, playoff nélkül)
2012: Tampa Bay Buccaneers 165.905.555 dollár (4. NFC South 7-9, playoff nélkül)
2013: Miami Dolphins 193.980.000 dollár (3. AFC East 8-8, playoff nélkül)"

A lóvé nem minden...dcsicsak
A smiley-t sem véletlen raktam😊
több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 348 — no es importante
McCownnal eltengődsz egy évettüsi91
Eltengődsz, rosszabb esetben meg betlizik egy akkorát, mint Schaub, akivel előtte hiába ment kétszer egymás után rájátszásba Kubiak, idén már a szezon végét se érte meg... Ezért könnyű a fotelből okoskodni, de éveket a csapatépítésre már az ncaa-ben se nagyon adnak a főedzőknek, az nfl-ben egy félresiklott idény meg simán felér egy halálos ítélettel

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
...legkésőbb 2016😊Pari
"Az elmúlt három offseason legnagyobb költekezői a szabadügynök-piacon (legtöbb pénz elköltésére kötelezettséget vállaló csapatai), és eredményességük:

2011: Philadelphia Eagles 227.564.000 dollár (2. NFC East 8-8, playoff nélkül)
2012: Tampa Bay Buccaneers 165.905.555 dollár (4. NFC South 7-9, playoff nélkül)
2013: Miami Dolphins 193.980.000 dollár (3. AFC East 8-8, playoff nélkül)"

A lóvé nem minden...