Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát, én a legjobbakat kívánom Nektek!Helmut Zimmer
Rosszabb nem lesz. Védelembe depth nem tudom, hogy lesz, szerintem sehogy, de a Top10 D se vitt sehova. Most van Top10 O, a blitzkieg óta először. És ez nem vicc. A negyvenes években felállított rekordokat döntötték meg idén. Csakhogy adjunk perspektívát, meg távlatot, meg ilyeneket ennek a szerződésnek. Mire Cutler visszavonul, ő lesz a franchise legjobb irányítója. Nyilvánvaló, hogy ő lesz a franchise legjobban fizetett játékosa is. Angelo hátrahagyott kb. 10 jól teljesítő, és nagyon jól kereső veteránt. Ennyi. Nyilván a piacról kellett pótolni a többit. Ez ettől a pillanattól kezdve nem működik. El kell kezdeni jól draftolni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 919 — secret level
Hát, én a legjobbakat kívánom Nektek!
több mint 11 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 22 443 — Panthers fan
Azért szerintem GB-ben jobban örülnek, mint itt. A Vikes QB-t keres, a Lions és a Bears meg hosszú távra megállapodott átlagos szintű kezdő QB-jával.szaba
Sokszor szóba került ez a téma már. Cutler szerintem frencsi irányító, nyilván a középmezőnyben. De könyörgöm, most kibaszod, aztán húzol egy örök reménységet? Tudom, hogy idén erős a QB felhozatal, de kb 10 (na jó, csak 5-nek) másik csapatnak tényleg égető szüksége van rájuk. Te mit tennél?csi77
Erről van szó, egyetlen esetben lett volna opció Cutler nem megtartása, ha itt a FO valami alapvető rebuildingben gondolkodna, de miért tenné? Most lehet azt mondani, hogy túl lett fizetve, de minden nem fogalmatlan irányító túl van (már aki nem az újonc szerződésében van), ez a poszttal jár.

Tepper takarodj!
több mint 11 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 184 — Bears & Illinois fan
Szia. Üdv köztünk. Bázzz, hogy itt mindenki keletről Bears drukker. Nyugatról meg senki 😀.

Garza... hát talán túlélem. Ha jobb játékosok vannak körülötte ő se annyira rossz... Idén kevesebb faltot fújtak rá, ő a mentális leader a falba (pff Kreutz-cal is mennyit vesztettünk anno...) stb. McCown teljesen OK, ő máshol sztem beégne, de ezt ő is tudja.

Örülök, hogy nem picsázik az FO, de nekem olyan gyanúm van, hogy Peanutnak is vége, mint Bear. Pedig benne egészségesen 1 év még biztos lenne. CB poszton meg úgy állunk, hogy jajj.tüsi91
Hát, ha pl. a Balatontól számoljuk, én is keletre vagyok, de azért a Dunától nyugatra... 😊

Tillmant ne! Bár öregszik, de nélküle nincs secondary (Jennings sem volt egyedül olyan jó)

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Én nyugati vagyok ;(

több mint 11 éve
Sziasztok! Mindenkinek Boldog Új Évet! Most nézem második éve nfl-t. Pár hónapja követem ezt a fórumot is. Most gondoltam, hogy elérkezett az ideje, hogy megosszam a véleményemet 😊 . Én személy szerint nagyon örülök, hogy Cutler kapott egy hosszú távú szerződést - és remélem amikor megtudjuk a fizetést akkor még jobban fogok. Nagyon nagy hiba lett volna elengedni. Szerintem egy remek nyugodt irányító, és bár arról nem tudok, hogy 2 évnél korábban hogy játszott, de szerintem egy frainches írányító, és ezzel az offens-sel a következő évbe a legjobbak közé emelkedhet 😊kismedve
Üdv!

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Szia. Üdv köztünk. Bázzz, hogy itt mindenki keletről Bears drukker. Nyugatról meg senki 😀.

Garza... hát talán túlélem. Ha jobb játékosok vannak körülötte ő se annyira rossz... Idén kevesebb faltot fújtak rá, ő a mentális leader a falba (pff Kreutz-cal is mennyit vesztettünk anno...) stb. McCown teljesen OK, ő máshol sztem beégne, de ezt ő is tudja.

Örülök, hogy nem picsázik az FO, de nekem olyan gyanúm van, hogy Peanutnak is vége, mint Bear. Pedig benne egészségesen 1 év még biztos lenne. CB poszton meg úgy állunk, hogy jajj.
több mint 11 éve
kismedve Chicago Bears 1
Sziasztok! Mindenkinek Boldog Új Évet! Most nézem második éve nfl-t. Pár hónapja követem ezt a fórumot is. Most gondoltam, hogy elérkezett az ideje, hogy megosszam a véleményemet 😊 . Én személy szerint nagyon örülök, hogy Cutler kapott egy hosszú távú szerződést - és remélem amikor megtudjuk a fizetést akkor még jobban fogok. Nagyon nagy hiba lett volna elengedni. Szerintem egy remek nyugodt irányító, és bár arról nem tudok, hogy 2 évnél korábban hogy játszott, de szerintem egy frainches írányító, és ezzel az offens-sel a következő évbe a legjobbak közé emelkedhet 😊
több mint 11 éve
A sajtótájékoztatón elhangzott további dolgok összefoglalva:
- A csapat a center Roberto Garza-t és Josh McCown-t is szeretné megtartani, a tárgyalások folynak, de garancia nincs a megtartásukhoz.
- Shea McClellin helyzete és pozíciója kiértékelés alatt van. Az idei teljesítménye a vártak alatt volt, a jövőben elképzelhető a LB sorba való elmozdítása is. A 3-4-re való átállást egyelőre nem tervezi az edzői stáb.
- A védő koordinátor, Mel Tucker helyzete szintén kiértékelés alatt van, jövőjéről nincsenek információk. A csapat általános igazgatója, Phil Emery és a főedző Marc Trestman közösen dolgoznak, de az edzői stábban lévő ügyekben a végső szó Trestmané.hpeter93
Jó, mondjuk a center urat tán nem annyira kéne megtartani, de mivel ő az utolsó mohikánunk az Ytong tégla falunkból, tehát, ha marad, sebaj! 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
YES! szarok a számokra!! YES!kovi470
Én is, de rohadt kíváncsi vagyok 😀

Én nem pénzt akarok keresni, hanem bajnokságo(ka)t nyerni. Már van annyi amit nehezen lehet elkölteni egy élet alatt - bár Kristin azt mondta, hogy segít, ha kell...Jay Cutler
Mekkora arc 😀 😀
több mint 11 éve
A sajtótájékoztatón elhangzott további dolgok összefoglalva:
- A csapat a center Roberto Garza-t és Josh McCown-t is szeretné megtartani, a tárgyalások folynak, de garancia nincs a megtartásukhoz.
- Shea McClellin helyzete és pozíciója kiértékelés alatt van. Az idei teljesítménye a vártak alatt volt, a jövőben elképzelhető a LB sorba való elmozdítása is. A 3-4-re való átállást egyelőre nem tervezi az edzői stáb.
- A védő koordinátor, Mel Tucker helyzete szintén kiértékelés alatt van, jövőjéről nincsenek információk. A csapat általános igazgatója, Phil Emery és a főedző Marc Trestman közösen dolgoznak, de az edzői stábban lévő ügyekben a végső szó Trestmané.

több mint 11 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
De megijedtem mi ez a sok hozzászólás elsőnek. 7 év... az igen. Hát mit mondjak, nagyon boldog vagyok. Fuck the haters

több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
McCown nagyjából hasonló megoldás lehetne, mint Palmer a Cardsnál. Csak körülötte jobb az offense, és lehetne a védelmet turbózni. Stop-gap opciónak tökéletes, egy év alatt Trestman egy jó újonc QB-t ki tudott volna nevelni. De ez már csak hipotézis, nem tudjuk meg soha, mi lett volna ha.szaba
Ezért írtam már régebben, hogy megvan a válasz arra a kérdésre, hogy Trestman szerint mit ér Cutler. Azért kapott szerződést, mert Marc bátyó vele akar dolgozni. Dolgozott McCown-al is. Aztán megnézte a születési idejét 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
YES! szarok a számokra!! YES!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 908
McCown nagyjából hasonló megoldás lehetne, mint Palmer a Cardsnál. Csak körülötte jobb az offense, és lehetne a védelmet turbózni. Stop-gap opciónak tökéletes, egy év alatt Trestman egy jó újonc QB-t ki tudott volna nevelni. De ez már csak hipotézis, nem tudjuk meg soha, mi lett volna ha.
több mint 11 éve
Azért szerintem GB-ben jobban örülnek, mint itt. A Vikes QB-t keres, a Lions és a Bears meg hosszú távra megállapodott átlagos szintű kezdő QB-jával.szaba
Sokszor szóba került ez a téma már. Cutler szerintem frencsi irányító, nyilván a középmezőnyben. De könyörgöm, most kibaszod, aztán húzol egy örök reménységet? Tudom, hogy idén erős a QB felhozatal, de kb 10 (na jó, csak 5-nek) másik csapatnak tényleg égető szüksége van rájuk. Te mit tennél?csi77
McCown 2-3 évre.szaba
Igen bekapnak esetleg, de kezdőnek? Cuttyval nem viccölünk..... 😊

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Először várjuk meg a számokat. Lehet olyan összeg lesz, hogy a hajad égnek áll, s még a legelvakultabbak is azt mondják, hogy ez miez. Meg lehet olyan lesz, hogy ez igen, ez nem pénz. Ha a kettő között akkor az örök dilemma kérdés fennmarad.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
McCown 2-3 évre.szaba
Akkor szerintem most befejezem a még el se kezdődött beszélgetést.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
McCown 2-3 évre.szaba
Ez remélem csak vicc volt😀

több mint 11 éve
McCown 2-3 évre.
több mint 11 éve
Sokszor szóba került ez a téma már. Cutler szerintem frencsi irányító, nyilván a középmezőnyben. De könyörgöm, most kibaszod, aztán húzol egy örök reménységet? Tudom, hogy idén erős a QB felhozatal, de kb 10 (na jó, csak 5-nek) másik csapatnak tényleg égető szüksége van rájuk. Te mit tennél?

Hajrá Bad Bones!
több mint 11 éve
Cutlerba ne menjünk bele. Staffordnak most volt egy rossz szezonja, egy teljesen széthulló csapatban. Ennyi erővel a Romo, Ryan féle sor is átlagos QB.,
tüsi91
A gond Staffordnál az, hogy alapvető gondok vannak nála. Nem mondom, hogy ezt nem lehet kiküszöbölni, de elég intenzív tavasz-nyár kéne tőle, viszont mikor kérdezték erről, azt mondta, hogy ő nem tervez semmiféle alapozást (mechanika, lábmunka, stb.). Cutlerbe ne menjünk bele. 😊
több mint 11 éve
Cutlerba ne menjünk bele. Staffordnak most volt egy rossz szezonja, egy teljesen széthulló csapatban. Ennyi erővel a Romo, Ryan féle sor is átlagos QB.,

szerk.: Nekem a kedvencem az volt, hogy miért nem draftoljuk Jordan Lynchet 😀.
több mint 11 éve
Szerintem most többen örülünk, mint nem ...... Egy biztos, ha Jay-Jay eddig esetleg aggódott a jövőjéért, ez a teher most lekerült a válláról. Jenningset én nagyon csípem, neki külön örülök, Slausonnak dettó.csi77
Itt tényleg örülünk, de a facebookon "beleléptem valami szarba" ott mindenki fikázza Cutlert, volt olyan is, aki szerint Peppersnek mindenképp maradnia kell, gyorsan ki is lépek.promax
😀😀😀
Én a packers meccs után láttam "nagyon" okos dolgokat pl hogy Mccownal bejutottunk volna stb, utána húztam el az átlagban 13 évesektől.

több mint 11 éve
Azért szerintem GB-ben jobban örülnek, mint itt. A Vikes QB-t keres, a Lions és a Bears meg hosszú távra megállapodott átlagos szintű kezdő QB-jával.