Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 11 éve
Szerintem most többen örülünk, mint nem ...... Egy biztos, ha Jay-Jay eddig esetleg aggódott a jövőjéért, ez a teher most lekerült a válláról. Jenningset én nagyon csípem, neki külön örülök, Slausonnak dettó.csi77Itt tényleg örülünk, de a facebookon "beleléptem valami szarba" ott mindenki fikázza Cutlert, volt olyan is, aki szerint Peppersnek mindenképp maradnia kell, gyorsan ki is lépek.
több mint 11 éve
Phil Emery: "Nem Jay Cutlernek kell jobbnak lennie Aaron Rodgersnél, hanem a Bearsnek kell jobbnak lennie a Packersnél"
több mint 11 éve
Szerintem most többen örülünk, mint nem ...... Egy biztos, ha Jay-Jay eddig esetleg aggódott a jövőjéért, ez a teher most lekerült a válláról. Jenningset én nagyon csípem, neki külön örülök, Slausonnak dettó.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 11 éve
Az elmúlt 3 évben a röhejes méretet öltő sérüléshullámon ment el. Bajnoki cím nem lett volna, az másik történet, de ennyire nem dícsérném az étrendet, meg az orvosi stábot.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Lance BriggsCongratulations to Jennings, Slauson and Cutler!
Nem tudom ez mennyire őszinte tőle, lehet hogy csak sablon szöveg.
Mindenesetre örülök neki.
több mint 11 éve
Ezek a szerződések tetszenek, persze a végleges számokra kiváncsi vagyok, de nem hiszem, h Jennings szerződésébe nem tettek volna kiskaput két év után... Cutler esetében meg remélem,h van pár teljesítményfüggő tétel is.. csak, h ösztönözve legyen még jobban.Emery drafton a D fiatalítását akarja.. ez szuper. + LM: Trestman says #Bears will consider moving Shea McClellin to a LB position.
Az ő helyét tényleg jó lenne megtalálni mert eddig ordas nagy bust....
Emery magára vállalta Hardin (S) két évvel ezelőtti 3.körös húzását, mely nagyon, de nagyon nem jött be.
több mint 11 éve
Peppers megy vissza majd a Panthersbe, depthnek még jó. 😛- amúgy ha Marinelli elmegy Tampába, nem lepne meg, ha ott kötne ki az öbölben Pep.
több mint 11 éve
Kövezz meg, de sztem az eddig is 100 volt.Hohó, félreértünk valamit, írtam azt valahol, hogy más esetben érdemes lenne megtartani? Ez így kb 100%-ra teszi Peppers kirúgását, az eddigi 80-ról...tüsi91I don't have final numbers yet but am reporting for @FOXSports that #bears qb jay cutler's new deal averages 18M for 1st 3 yrs, source says.Miért, ha olcsóbb lenne Cutler, akkor jobbnak tűnne Peppers teljesítménye és hirtelen érdemes lenne megtartani a brutális fizetésével? 😊 Én nem látok ok-okozati összefüggést a kettő között.somoskovig
Hát ez kurva sok. Nyílván 3 év után kilehet vágni, nagyobb gond nélkül, de ez nagyon sok. Ha ez igaz, akkor az egyenesen azt jelenti, hogy Peppers cut.
Jennings 4 év, hát fene se tudja... az sok. Gondolom ez is úgy lesz megcsinálva, hogy 2 év után kilehet rúgni. Slauson (Y).
Viszont nem rúgják ki Tuckert....tüsi91
Nagyon várom a pontos számokat.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 11 éve
Hohó, félreértünk valamit, írtam azt valahol, hogy más esetben érdemes lenne megtartani? Ez így kb 100%-ra teszi Peppers kirúgását, az eddigi 80-ról...I don't have final numbers yet but am reporting for @FOXSports that #bears qb jay cutler's new deal averages 18M for 1st 3 yrs, source says.Miért, ha olcsóbb lenne Cutler, akkor jobbnak tűnne Peppers teljesítménye és hirtelen érdemes lenne megtartani a brutális fizetésével? 😊 Én nem látok ok-okozati összefüggést a kettő között.somoskovig
Hát ez kurva sok. Nyílván 3 év után kilehet vágni, nagyobb gond nélkül, de ez nagyon sok. Ha ez igaz, akkor az egyenesen azt jelenti, hogy Peppers cut.
Jennings 4 év, hát fene se tudja... az sok. Gondolom ez is úgy lesz megcsinálva, hogy 2 év után kilehet rúgni. Slauson (Y).
több mint 11 éve
Peppers már fél táv óta cut, Cutlernek örülök
több mint 11 éve
I don't have final numbers yet but am reporting for @FOXSports that #bears qb jay cutler's new deal averages 18M for 1st 3 yrs, source says.Miért, ha olcsóbb lenne Cutler, akkor jobbnak tűnne Peppers teljesítménye és hirtelen érdemes lenne megtartani a brutális fizetésével? 😊 Én nem látok ok-okozati összefüggést a kettő között.
több mint 11 éve
Ha Emery indulna a választásokon, én rá szavaznék. Egyszerűen jobb kedvem van, ha hallgatom, ahogy beszél a fociról.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
I don't have final numbers yet but am reporting for @FOXSports that #bears qb jay cutler's new deal averages 18M for 1st 3 yrs, source says.De legalább Trestman kimondta, hogy a "széftiktől" többet vártak. A két róka lb meg mutatott szépeket is meg rosszakat. A konzisztens játék nem volt meg. A cap meg legyen MRI baja, azért van itt hogy megoldja 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
I don't have final numbers yet but am reporting for @FOXSports that #bears qb jay cutler's new deal averages 18M for 1st 3 yrs, source says.Hát ez kurva sok. Nyílván 3 év után kilehet vágni, nagyobb gond nélkül, de ez nagyon sok. Ha ez igaz, akkor az egyenesen azt jelenti, hogy Peppers cut.
Viszont nem rúgják ki Tuckert....
több mint 11 éve
$50 millió garantált összegről hallani.
több mint 11 éve
Ez igaz? Bazzeg, cutler hétfőn élő adásban azt mondta, hogy még nem kezdődtek el a tárgyalások, utána elutazik a hétvégére, szóval 2 nap alatt úgyse dobnak össze semmit, de meg fogják találni a közös hangot. Lehet, hogy több évre, magasabb garantált, alacsonyabb éves összeg? Azért az fasza lenne. Jennings is visszajött, de 4 év? Fene egye meg, rohadok a gép előtt, és nem nézek rá a honlapra!
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Cutler 7 év, Slauson és Jennings 1.hpeter93
Cutler inked a seven-year deal through the 2020 campaign, while Slauson and Jennings signed four-year pacts through 2017.chicagobears.comSzerk: szóval akkor megvan a válasz arra a kérdésre, hogy Trestman mit gondol Cutlerről.
több mint 11 éve
Inkább tradeltem volna Freemanért...7 évre nem apróért szoktak aláírni QB-k még a FA tesztelése előtt. Én biztos nem tartottam volna meg Cutlert.szabaGM Phil Emery announces #Bears have re-signed QB Jay Cutler, G Matt Slauson and CB Tim Jennings.ez jól hangzik, a kérdés mennyiért.davemayer
cutler 7 évbriareos
Biztos sokat fog kapni, de máshol is kapott volna rengeteg manit.
több mint 11 éve
meglepődnék ha nem olyan szerződés lenne h kb 3 év után kivághassák7 évre nem apróért szoktak aláírni QB-k még a FA tesztelése előtt. Én biztos nem tartottam volna meg Cutlert.szabaGM Phil Emery announces #Bears have re-signed QB Jay Cutler, G Matt Slauson and CB Tim Jennings.ez jól hangzik, a kérdés mennyiért.davemayer
cutler 7 évbriareos
több mint 11 éve
Ez egyébként nekem is gyanúsan gyors. Lehet, hogy magunk alá fogunk fosni, ha kiderülnek a számok. 😀
több mint 11 éve
7 évre nem apróért szoktak aláírni QB-k még a FA tesztelése előtt. Én biztos nem tartottam volna meg Cutlert.GM Phil Emery announces #Bears have re-signed QB Jay Cutler, G Matt Slauson and CB Tim Jennings.ez jól hangzik, a kérdés mennyiért.davemayer
cutler 7 évbriareos
több mint 11 éve
Cutler 7 év, Slauson és Jennings 1.
több mint 11 éve
nfl AM-en 15 perce azon agyaltak még, h Cutler megy-e tampába Smith után 😀GM Phil Emery announces #Bears have re-signed QB Jay Cutler, G Matt Slauson and CB Tim Jennings.ez jól hangzik, a kérdés mennyiért.davemayer
cutler 7 évbriareos
nagyon jól titkolta az FO-t h hol tartanak a tárgyalások
több mint 11 éve
GM Phil Emery announces #Bears have re-signed QB Jay Cutler, G Matt Slauson and CB Tim Jennings.ez jól hangzik, a kérdés mennyiért.
cutler 7 évbriareos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 11 éve
GM Phil Emery announces #Bears have re-signed QB Jay Cutler, G Matt Slauson and CB Tim Jennings.cutler 7 év