NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 021 — Axel Foley
Valamelyikőtök emlékszik olyanra amikor a Lions ST rávert a Bears ST-re? Komolyan el sem hittem amit látok.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 183 — Bears & Illinois fan
Azért azt halkan megjegyezném, hogy az ST adta át nekik (megint) a momentumot, onnantól zuhantunk meg rendesen. Hányadik meccsen volt ez így? Háromra biztosan emlékszem, de lehet, hogy mind a négyen volt ilyen. Igazad volt Tüsi az eredménykövetőben, hogy az ST szépen leküzdötte magát.

Még egy gondolat, ne vegyük el a Lionstól a dicsőséget, ők tényleg jól játszottak, persze mi meg belehajoltunk a sallerbe.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Az első félidő parádés -20-a után valahogy nehéz győzelemről beszélni. Ha pl a Szpari 0-4-re áll szünetben a Siófok ellen, akkor vajon hányan beszélnek győzelemről a lelátón, hogy ez még meglehet? A 40-32 senkit ne tévesszen meg, a garbage timeban zárkóztunk ennyi.

A védelem kapott 26 pontot, mert amikor 2 yardról kéne megállítani az ellenfelet azt nem róvom fel nekik. Az RZ-ben még csak-csak elmuzsikálunk, de a többi....

Igazából ez egy minden szempontból botrányos meccs volt, az egészben engem az zavar, hogy tulajdonképpen a defense oldalon fel is vázoltuk, hogy előfordulhat ilyen. Azzal nem számoltam, hogy Cutler ennyire vakon lesz.

Jön a Saints. Nem lesz könnyebb. Remek támadósor, a védelem meghökkentően jól összeállt (hát ott mondjuk tényleg van honnan javulni). Remélem offense oldalon feljavulunk (mert engem a Steelers meccs sem nyűgözött le), a defense meg... maradjunk annyiban szerezzenek labdákat. No, de hogy DeCamillis mit csinál???
több mint 12 éve
A védelem eddig nálunk úgy néz ki, hogy nyeli a yardokat mint az állat, és turnoverekkel operál. Na most, ha ez nem megy akkor szopóág - ahogy tegnap is. Nyomás az ellen irányítóján még mindig nincs, de még csak javulás sem nagyon tapasztalható.
Ok, jött egy offense-minded HC, örülünk Vincent, meg általában működnek a támadó-oldalon a játékok, de azért védekezni ne felejtsünk már el.
Jay meg Jay. Tegnap még olyan elborult gondolatok is végigfutottak a fejemen, hogy a diabetes pl nem játszhat szerepet abban, hogy gyakorlatilag két irányító van ugyanabban a testben?dcsicsak
Jöttek a TO-k, csak most mi is adtunk nekik 4-et (amire kapásból emlékszem- 3 INT, 1 FF) legalább.....

Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
A védelem eddig nálunk úgy néz ki, hogy nyeli a yardokat mint az állat, és turnoverekkel operál. Na most, ha ez nem megy akkor szopóág - ahogy tegnap is. Nyomás az ellen irányítóján még mindig nincs, de még csak javulás sem nagyon tapasztalható.
Ok, jött egy offense-minded HC, örülünk Vincent, meg általában működnek a támadó-oldalon a játékok, de azért védekezni ne felejtsünk már el.
Jay meg Jay. Tegnap még olyan elborult gondolatok is végigfutottak a fejemen, hogy a diabetes pl nem játszhat szerepet abban, hogy gyakorlatilag két irányító van ugyanabban a testben?
több mint 12 éve
Nem akarok én sem szakmai dolgokba belemenni (főleg, hogy nem is értek hozzá), de normális DT-k nélkül nem fog sokáig tartani a szezon. Tegnap is úgy lettek arréb rakosgatva ahogy kell. Nagyon meg lennék lepve ha a kedd esti határidőig (akkor van asszem a trade deadline) nem jönne senki.

több mint 12 éve
Jónéhányan előrevetítették a tegnapi verséget a topicunk tagjai közül, bejött. Én azonban nem tudom úgy nézni a meccseket, hogy folyamatosan azt hangoztatom, hogy kikaptunk, nincs értelme stb... Az első 3 győzelmünknél is a meccskövetőben (amikor nem vezettünk) ment a hibák sorolása. Most negyedszerre abszolút reális lett.
Én nem értek focihoz (csak a "gurulóshoz" kicsit), pusztán imádom ezt a játékot, s szurkolok mint a hülye a Medvéknek. Tudjátok, a meccskövető hozzászólásait olvasgatva Nyíregyháziként eszembe jut a Szpari szombati meccse. 6 győzelem után 18 pontunk volt, vezettük a tabellát. Keserves 1-0-al behúztuk a hetedik meccset is. A tribün szotyolázói folyamatosan szidták a csapatot, az edzőt. Persze az itteni srácok tök jó fejek a fórumon, mégis kicsit feléjük asszociáltam. Én csak úgy tudom nézni a mecscet még 21 pontos hátrányban is, hogy őrjöngök a győzelemért. Mégha a hozzáértést és az igazatokat el is ismerem, nálam a pohár mindig inkább félig tele van, minthogy félig üres legyen.
Meg különben is! Jimmy a hibás! Elismerte! 😀promax
Nekem is fura volt egy kicsit, hogy félidőben elhantoltuk magunkat a fórumon...... Sajnos nekik lett igazuk, de tényleg lehúzza az embert.

Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Jónéhányan előrevetítették a tegnapi verséget a topicunk tagjai közül, bejött. Én azonban nem tudom úgy nézni a meccseket, hogy folyamatosan azt hangoztatom, hogy kikaptunk, nincs értelme stb... Az első 3 győzelmünknél is a meccskövetőben (amikor nem vezettünk) ment a hibák sorolása. Most negyedszerre abszolút reális lett.
Én nem értek focihoz (csak a "gurulóshoz" kicsit), pusztán imádom ezt a játékot, s szurkolok mint a hülye a Medvéknek. Tudjátok, a meccskövető hozzászólásait olvasgatva Nyíregyháziként eszembe jut a Szpari szombati meccse. 6 győzelem után 18 pontunk volt, vezettük a tabellát. Keserves 1-0-al behúztuk a hetedik meccset is. A tribün szotyolázói folyamatosan szidták a csapatot, az edzőt. Persze az itteni srácok tök jó fejek a fórumon, mégis kicsit feléjük asszociáltam. Én csak úgy tudom nézni a mecscet még 21 pontos hátrányban is, hogy őrjöngök a győzelemért. Mégha a hozzáértést és az igazatokat el is ismerem, nálam a pohár mindig inkább félig tele van, minthogy félig üres legyen.
Meg különben is! Jimmy a hibás! Elismerte! 😀
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mindannyian tudjuk, hogy mi volt az igazi oka ennek a vereségnek. Nem kell aggódni, jövő héten már ráérek.

Drew Brees

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Olyat fogok csinálni, amit eddig nem … leírom egy mérkőzésről a véleményemet.

- Voltak az első félidőben a pályán DT-ink? Bush és Bell úgy futkározott középen, mintha edzésen lennének.
- 3 sack, pont annyi, mint az első 3 mérkőzésen együtt, de akkor is tetszik nekem az OL, főleg a tavalyi évhez képest.
- Cutler – 3 INT, szerintem a meccs több pontján is messze járt fejben, több rossz döntés dobás
- Jeffery – csak így tovább, szép hármas lesz a Marshall, Bennett, Jeffery és ott van Forte is

Megkaptuk a 3-0 után a pofont, ami szerintem is jókor is jöhet, de sokkal több kell a DL-től, főleg középen.
több mint 12 éve
Nézzük a pozitívumokat:
- második félidőben jobb lett a defense (1. volt honnan javulni, 2. a Lions már nem erőlködött)
- Peppers néha feltűnt
- Jeffery jó volt
- december vége óta most kaptál ki először

A negatívumok sorolása hosszabb időt venne igénybe.

Picit nézzünk magunkba. Jól jöhet ez a vereség. Nem vagyunk mi olyan jó csapat, mint azt itt páran beállítják. Sajnos. Jövő héten Saints. Kemény meccs lesz, jó játékkal minden esélyünk megvan a győzelemre. Talán ez a meccs ez olyan volt, mint 2010-ben a Giants elleni. Az is demoralizáló volt, s visszahúzott minket a földre. Sokat kell még fejlődni. Tucker eddig elég komoly csalódás. DeCamillisről pedig nehéz a jó ízlés keretein belül megnyilvánulni.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
meg kell tanulnunk nyerni a csoporton belül mert így felesleges számolgatni. A játék képe meg katasztófa volt, nálam Trestman sem ütötte meg a mércét ezzel a game plannel (0 quick slant passzok...).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
a csapat fényesen bizonyítja hogy miért is kell a problémákról beszélno 3 nyertes meccs után, ez eddig szánalmas.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Bahahahasszuuuuuuuuuus, este fél nyolckor fel kell állnom a gép elől. Bahahahasszuuuuusss

Matthew Staffordfüligjimmy
KikaptunkDelete

Matthew Stafford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bahahahasszuuuuuuuuuus, este fél nyolckor fel kell állnom a gép elől. Bahahahasszuuuuusss

Matthew Staffordfüligjimmy
Kikaptunk

több mint 12 éve

Matthew Stafford

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
4. Ez az első év amikor jobban félek a Bears O#-től mint a D#-től. o_oBazzani
...és nagyon reméljük,hogy nem az utolsó! 😛
több mint 12 éve
1. Ha eddig nem csináltatok sok sack-et akkor ez sztem ma sem lesz jellemző: Stafford fact:Lions QB Matthew Stafford has thrown a league-high 74.4 percent of his passes in 2.5 seconds or less.

2. Fauria biztos, hogy nem Jennings-el lesz szemben, Jennings inkább a Burlesont helyettesítő Broyles-al vagy Edwardsal fog találkozni legtöbbször.

3. Véleményem szerint (meglepetééééés) nem Megatron kikapcsolása lesz a kulcs hanem a Bush-Bell párosé. Egy 100yard feletti Calvin teljesítmény mellett is nyerhettek símán ha nem társul mellé sok az előbb említett két úriembertől. Ha ők ketten is termelnek (reméljük Broyles is) akkor ez egy hatalmas pontcsata lesz.

4. Ez az első év amikor jobban félek a Bears O#-től mint a D#-től. o_o

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Nos uraim! Lassan ismét itt a következő mérkőzés. Bazz-nak ígértem még korábban,hogy majd a 4. heti mérkőzés előtt írok pár gondolatot...igaz ez nem az a színvonal amit itt jó néhányan mesterien csináltok...egyszerűen a szurkolás szeretetéből fakad.

A Detroit lesz hazai pályán és ez nagyot lökhet most az oroszlánokon. Továbbra is Megatron-on van a hangsúly. Burleson ugye sérült, Pedigré nem megbízható az előző mérkőzések alapján és az UDFA (Eu)Fauria bár mutatott szép dolgokat,de nem érzem,hogy ellenünk most akkorát fog játszani Jenningsel az oldalán. Így a következő lehet a felállás...Sztefinek pontos passzokat kell osztogatnia,ha akarnak ellenünk kezdeni valamit. Kíváncsi vagyok,hogy a DL-ünk mit mutat,de muszáj lenne még többet mutatni,mint eddig..ugyanis szerzett yardok tekintetében nagyon előkelő helyen helyezkedik el ez a Detroit...a passzjátékukról meg ne is beszéljünk. A kulcs Megatron off, több pass rush és sok sok Sztefi zsák.

Az O-tól azt várom amit eddig. Cutler maradjon meg ugyanolyan labdabiztosnak,mint múlt héten. Fejben a srác nagyon ott volt. Kíváncsi vagyok,hogy ezt a későbbiekben milyen szintre tudja felhozni nála Trestman és milyen határai vannak,mert olyan passzokat csinált meg az elmúlt mérkőzéseken amit nagyon kevesen tudnak a ligában. Ment a kumite twitteren ugye Long és Suh között. Nem bírom azt a kimondhatatlan nevű gorillát. Remélem Long megmutatja,hogy mennyi kraft van benne ténylegesen és visszafogja ezt az állatot. Kíváncsian várom az OL-ünk és a DET DL párharcát. A célpontjaink adottak,ha továbbra is szépen szórja szét Cutler köztük a passzokat,akkor semmi baj nem lesz. Nem is kell leírni...15,17,83 és 22 számon jegyzett játékosok ott lesznek a szeren.

...ha minden úgy működik ahogy leírásra került...akkor a Bears mérlege 4-0,ha nem,akkor is. 😊 Hamarosan kiderül.
több mint 12 éve
A hét elején volt egy nagyon óvatos trashtalk a médián keresztül Long és Suh között. Long elmondta, hogy nagyon várja a Suh elleni csatát, meg akarja állítani. Míg Suh lenyilatkozta, hogy áll a dolog elébe és nagyon kíváncsi miképpen fékezi meg őt Long. Valóban az egyik legérdekesebb csatája lesz a meccsnek a Tillman-Megatron páros mellett.

több mint 12 éve
Mills tényleg várakozáson felül teljesít. S összehasonlításképpen a 2010-es Webb és az idei Mills jó háttéranyag, hogy utóbbi mennyivel összeszedettebb. Én annak örülnék elsősorban, ha a szezon utáni elemzésekben Long és Mills is a középmezőnyben lenne a falemberek rangsorában (ha előrébb az tényleg nagy pluszpont lenne, de nem vagyok telhetetlen). Ez sokkal örömtelibb lenne, minthogy 3 hét után a rookiek közül a TOP20-an vannak (mondjuk mi alapján hasonlítanak össze egy falembert mondjuk egy elkapóval?).

Picit rátérve a holnapira. Tillmann quastionable, tényleg minden baja van, s jön Megatron. Most tényleg roppant nehéz elképzelni, hogy Peanut leveszi a pályáról. Az eddigi 3 meccset nézve, s Tillman egészségét figyelembe véve kinéz Johnsonnak egy nagy meccs végre ellenünk. A Lions ellen azért voltunk sikeresek D oldalon, mert konstansan komoly nyomás alá helyeztük Staffordot. Legyen az a front4 (ez lenne a legideálisabb mondani sem kell), legyenek azok blitzek, de enélkül komoly gondok lesznek. Tillmannek kell a segítség. Broyleson kívül más komolyabb elkapójuk nincs, de ugye Bush és Bell révén a fuószekció komolyan javult.

Offense oldalon Forte a Lions ellen mindig hasított, playmakerek vannak nálunk, gyors passzokkal szét lehet őket szedni. Tényleg pokoli viszont a DL, a tavalyi Bears szisztémával ez horror lett volna, az ideival reméljük inkább örömteli lesz.

S ha ehhez hozzávesszük, hogy idegenben, csarnokban játszunk. Eddig 0 false start a mérlegünk (mehehh Mike TIce) 3 meccsen. Jövő héten Saints, szóval 2 nehéz meccs jön. Holnap egy kiegyenlített sok pontos meccset várok, amelyért a defense labdaszerzései sokat tehetnek hozzá.
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
"ESPN NFL draft analyst Mel Kiper Jr. released another list of his top rookies after three weeks on Thursday, and Chicago Bears offensive linemen Jordan Mills and Kyle long made the top 20.

Mills checked in at No. 10, while Long was 18th. "

Jól hangzik egy szakújságíró tollából, hogy az idei draft kiválasztottai közül a két falemberünk is TOP20-as szerinte.

espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4686454/be-mills-long-make-kipers-list-again
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Na gyerekek! Ezen a heten a mi meccsunk lesz free a GamePass-en. 😉Süsü
Ehhez nem kell előfizetni vagy elég csak regisztrálni? Amúgy kurva jó !!!!😍hpeter93
...ha van nfl.com-os regisztraciod eleg a felhasznalonev es a jelszo,ha nincs,akkor regelni kell. Ettol az evtol minden heten van egy free meccs amit az egesz szezon soran vissza is lehet nezni. Mult heten a NO meccset adtak,ha nem hiszitek nezzetek meg. Ezen a heten rajtunk van a sor. Minden csapat sorra fog kerulni egyszer.
több mint 12 éve
Landon Cohen érkezett Melton helyére.
Egykori Lions draft pick (Millen), erős de nem focista. Sehol nem ragadt meg, sztem backupnak is gyenge.

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Azt mondjuk nem tudtam, hogy a GamePass-on is heti 1 meccs ingyenes. Eddig csak az MLB.tv-n tudtam, hogy van ilyen.