NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Na gyerekek! Ezen a heten a mi meccsunk lesz free a GamePass-en. 😉
több mint 12 éve
Random fun fact a népnek:Having scored 95 points through 3 games this season, the Bears trail only the Green Bay Packers (96) and the Denver Broncos (127) in scoring. The 95 points are the most by the franchise through the first 3 games of a season since scoring 102 in 1989.
Nem gondoltam volna, hogy ennyi pontot csinált a csapat. 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Na, több részletben meg tudtam nézni a meccset. Nálam (szakmaiságot mellőző) észrevételek:
+ Cutler (magabiztos volt, vigyázott a labdára, futott, ha kellett és ütközött)
+ 5 TO
+ a fontos szitukban ott volt mindkét csapatrész oda tudta tenni magát (27-20-nál FG-on tartottuk őket, utána pedig megcsináltuk a TD drive-ot)
+ gyakorlatilag végig vezettünk
+ a safetyk teljesítménye tetszett (főleg Conte élt a második félidőben)
- a 400 passzolt yard nagyon sok, AJ Green után Brown is két meccsre való yardot kapott el
- megint egy buta ST hiba, gyakorlatilag átadtuk a momentumot, visszahoztuk őket a meccsbe
- Melton sérülése
Nyilván sok mindent lehetne még leírni, nekem most ezek jutottak eszembe.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Mondjuk az ne csodálkozzon sztem aki a vesztes meccsünk után azonnal jön trollkodni az eredménykövetőbe...BazzaniÉn is szívesen mennék trollkodni minden Lions vereség után........ de kinek van ennyi ideje?

Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mondjuk az ne csodálkozzon sztem aki a vesztes meccsünk után azonnal jön trollkodni az eredménykövetőbe...Bazzaninem trollkodni mentem csak egy kicsit megdöbbentő volt ahogy kikaptatok az Arizona ellen, ha csak azt a teljesítményt hozzátok amit szoktatok ill. amit a Skins ellen játszottatok már nyertek ott is. Ha tőlünk is kikaptok nem zavar csak félek hogy pont ellenünk táltosodik majd meg mind az offense mind a defense. Ha az trollkodás hogy hangot adtam annak hogy a nagy detroit offense nem haladt semmire egy teljes félidőn keresztül akkor elismerem, egy troll vagyok.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mondjuk az ne csodálkozzon sztem aki a vesztes meccsünk után azonnal jön trollkodni az eredménykövetőbe...BazzaniNyugi Bazza, téged csípünk, főleg mióta megjósoltad a vikingek elleni egypontos győzelmet! 😊
MacPhistoval korábban is voltak csörték, de ennyi belefér az egészséges észosztásba. A Megatron vs Marshall vitához annyit, ám legyen, ő a jobb, mi meg nyerjük meg a következő 5 Lions elleni derbinket...... 😊
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Mondjuk az ne csodálkozzon sztem aki a vesztes meccsünk után azonnal jön trollkodni az eredménykövetőbe...
több mint 12 éve
nem vitatkoztál csak idenéztél... bocs, de ennél jobban nem tudom árnyalni a véleményemet, azt hittem ezen nem akad fent egy lions érzelmű sem, de úgy látszik ott is vörös posztót látsz ahol nem kéne.maximum Megatron jobb elkapó nála, de ez sem biztos. Remélem másodjára már érted.davemayerNem szeretném elmagyarázni neked hogy mit írtál, de a vastagított résszel vitatkozom.MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
maximum Megatron jobb elkapó nála, de ez sem biztos. Remélem másodjára már érted.davemayerNem szeretném elmagyarázni neked hogy mit írtál, de a vastagított résszel vitatkozom.
Only team in NFC not to play in the Super Bowl.
több mint 12 éve
Nem gyanús, hogy minden harmadik hónapban előjön ez a vita? S mindegyiknek ugyanaz a vége....DMarshall kurva jó, Johnson szintén, mindenkinek a saját gyereke a legszebb. Egy időben még a Stafford vs. Cutler volt ilyen. 😀
Ami a hétvégi meccset illeti ismét egy komoly feladat az OL számára, de ezzel a gyors passzos játékkal tudunk majd haladni ellenük. Ma volt ESPN-en egy jó cikk, hogy Cutler tavaly és idén milyen gyakorisággal passzol a LOS mögé, 10 yardon belülre és 10 yardon kívülre. Érdekes statisztika. Ahogyan az is, hogy eddig a playek 2,9% lesz sack, tavaly és azelőtt, meg azelőtt, meg azelőtt ez 7+ % volt.
Csak jelzem idén sztem ez lesz a vesszőparipám: Per @PFF, Lions DT Ndamukong Suh has 17 quarterback hurries this season. For comparison's sake, Stephen Paea is the Bears' leader with 7.
több mint 12 éve
Megatront két csapat volt aki nem duplázta/triplázta a rookie éve után. A Bears és a Jets. Marshall esetében hányszor hagyják egyedül a corner-el?Amúgy szerintem Megatron jobb mint bárki főleg, hogy Roy Williams óta nincs egy normális társa a csapatban akire tényleg oda kell figyelni. Arról meg inkább ne is beszéljünk, hogy kik dobáltak neki Stafford előtt.
De nem ezen a két emberen fog eldőlni a hétvégi meccs mert nagyjából ugyanazt úgyis lehozzák, bár a CB állomány sokkal jobb nálatok (nálunk nincs is olyan kb).
több mint 12 éve
Nem az a játékos a fontosabb, aki a jobb is? Bár nyertünk 11 meccset Johnny Knox parádékkal, és buktunk zsinórban Cutler nékül.Nem. Egy Brownsnak én is fontos lennék, a Seahawksnak meg Megatron se annyira. Érted.
füligjimmy
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Nem az a játékos a fontosabb, aki a jobb is? Bár nyertünk 11 meccset Johnny Knox parádékkal, és buktunk zsinórban Cutler nékül.Kérdés. Kiveszed a Bearsből Marshallt, tavaly nem nyerünk 6 meccset. Kiveszed Megatront, nyertek(?) mínusz kettőt? Ez sztem egy érdekes vita alapja lehet.Érdekes vita, csak annyi köze lenne az alapkérdéshez, mintha a kaméleonok nemi életéről társalognánk.
Matthew Staffordfüligjimmy
Ugyanis a felvetés nem az volt, hogy ki fontosabb csapatának, hanem az, hogy ki a jobb.
Bármibe fogadom - bármibe - hogy ha megkérdezünk másokat, akiknek az agyát nem fújta meg a Michigan tó szele, mind Calvint fogják mondani.MacPhisto
Matthew Stafford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
mit írtam? nem azt hogy egyértelműen jobb hanem azt hogy a mostani teljesítménye alapján maximum Megatron jobb elkapó nála, de ez sem biztos. Remélem másodjára már érted.Érdekes vita, csak annyi köze lenne az alapkérdéshez, mintha a kaméleonok nemi életéről társalognánk.Kérdés. Kiveszed a Bearsből Marshallt, tavaly nem nyerünk 6 meccset. Kiveszed Megatront, nyertek(?) mínusz kettőt? Ez sztem egy érdekes vita alapja lehet.Marshall mellé akiről igazából nem is érdemes mit mondani, jelenleg tényleg maximum Megatron jobb elkapó nála, de az sem biztos.@)MacPhisto
davemayer
Ugyanis a felvetés nem az volt, hogy ki fontosabb csapatának, hanem az, hogy ki a jobb.
Bármibe fogadom - bármibe - hogy ha megkérdezünk másokat, akiknek az agyát nem fújta meg a Michigan tó szele, mind Calvint fogják mondani.MacPhisto
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Érdekes vita, csak annyi köze lenne az alapkérdéshez, mintha a kaméleonok nemi életéről társalognánk.Kérdés. Kiveszed a Bearsből Marshallt, tavaly nem nyerünk 6 meccset. Kiveszed Megatront, nyertek(?) mínusz kettőt? Ez sztem egy érdekes vita alapja lehet.Marshall mellé akiről igazából nem is érdemes mit mondani, jelenleg tényleg maximum Megatron jobb elkapó nála, de az sem biztos.@)MacPhisto
davemayer
Bármibe fogadom - bármibe - hogy ha megkérdezünk másokat, akiknek az agyát nem fújta meg a Michigan tó szele, mind Calvint fogják mondani.
több mint 12 éve
Az én kedvencem ebből a szempontból Jeffery 😀Röviden a DL: Peppers, Paea, Collins, Wootton, McClellin. A többiek még pályára sem léptek. Itt azért eléggé elrontották Emeryék a roster managementet, s ez függetlenül igaz akkor is, ha Meltonnak semmi baja nem lenne.tüsi91Arról nem is beszélve, hogy McClellin elképesztően ostobán néz ki sisakban.picidzé
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Röviden a DL: Peppers, Paea, Collins, Wootton, McClellin. A többiek még pályára sem léptek. Itt azért eléggé elrontották Emeryék a roster managementet, s ez függetlenül igaz akkor is, ha Meltonnak semmi baja nem lenne.tüsi91Arról nem is beszélve, hogy McClellin elképesztően ostobán néz ki sisakban.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Csííítáá. Ő is meg az új OT csávó is csak PS-be jött. Így lehet az a Whiteside csávó lesz felhozva. Washington eddig mindig az aktív keret tagja volt, így épp annyi snap erejéig lépett pályára, mint én a kényelmes székemből. Mellette Bass meg Minter undrafted rookiek (aztán Bass lehet 7. körös volt).
Röviden a DL: Peppers, Paea, Collins, Wootton, McClellin. A többiek még pályára sem léptek. Itt azért eléggé elrontották Emeryék a roster managementet, s ez függetlenül igaz akkor is, ha Meltonnak semmi baja nem lenne.
Ellenben az LB sor feltöltéséért jár a piros pont. Anderson hozza azt, amit Roach tudott, Williams megítélésével még várok, de nem rosszabb, mint Lach.
több mint 12 éve
Kérdés. Kiveszed a Bearsből Marshallt, tavaly nem nyerünk 6 meccset. Kiveszed Megatront, nyertek(?) mínusz kettőt? Ez sztem egy érdekes vita alapja lehet.Marshall mellé akiről igazából nem is érdemes mit mondani, jelenleg tényleg maximum Megatron jobb elkapó nála, de az sem biztos.@)MacPhisto
davemayer
Matthew Stafford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ne meresztgesd a szemed, télleg így van.......😊Marshall mellé akiről igazából nem is érdemes mit mondani, jelenleg tényleg maximum Megatron jobb elkapó nála, de az sem biztos.@)MacPhisto
davemayer
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Marshall mellé akiről igazából nem is érdemes mit mondani, jelenleg tényleg maximum Megatron jobb elkapó nála, de az sem biztos.@)
davemayer
több mint 12 éve
Még ha lehet picit messzire mentünk el a D fikázásával, de akkor ne is beszéljünk róla? Végül is nyertünk igazad van. Majd ha valahol, valaki ellen kikapunk (igen én olyan negatív vagyok, mint megtudtam, hogy kijelentem nem lesz 19-0, de még 18-1 sem...), akkor is csak a jó dolgokat írjuk le.
Persze, nincs is ezzel probléma. Csak hosszú-hosszú évek óta végre van egy működő O, erre mi a téma? Hogy a D nem 95%-os, csak 70... Biztod, hogy ez az egészséges hozzáállás?norris21
Egyenlőre én elég sok gondot látok a D-ben, tavaly is voltak, akkor is leírtuk. Most sikerült kompenzálni szerencsére 5 labdaszerzéssel 2 TD-vel, ami igencsak örömteli és az egység védjegye. Amit egyszer ad a sors azt majd vissza is veszi. Lásd 2012.
Az offense tényleg jó, döcög ugyan, de a kulcs pillanatokat megcsinálják. Ilyen Lovie érában szinte csak Martz alatt volt. S a legjobb az egészben, hogy elég fiatal egység. Garzat lehet, hogy tudjuk majd nélkülözni a jövőben. Ám offense oldalon is van mit még javítani, főleg futójátéknál.
több mint 12 éve
Egy szóval igen.Persze, nincs is ezzel probléma. Csak hosszú-hosszú évek óta végre van egy működő O, erre mi a téma? Hogy a D nem 95%-os, csak 70... Biztod, hogy ez az egészséges hozzáállás?norris21Nahát ez az, most sokkal több pozitívumot írtál Te is, miért nem lehet inkább ezt hangsúlyozni? Most olyan edzői stábunk van, aki tudja a dolgát, biztos vagyok benne, hogy látják a hibákat, és ki is tudják majd javítani. Mi ezenkívűl, hogy bízunk bennük, mást úgyse tudunk. Nem attól fog kijavulni egy hiba a játékunkban, hogy itt írkálunk róla... 😊norris21az lehet, de nekem jó ha mások ilyen jellegű véleményét olvasom mert segít megítélni a csapat jövőbeli esélyeit + ahhoz hogy a csapat egészét lássuk beszélnünk kell a hibákról isdavemayer
De AMÍG jönnek a győzelmek ezzel nem szokás foglalkozni, viszont érdemes az eredmények mögé is nézni. Főleg ha a csoporton belüli szerepünket akarjuk belőni, márpedig jelenleg ez a legfontosabb.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Persze, nincs is ezzel probléma. Csak hosszú-hosszú évek óta végre van egy működő O, erre mi a téma? Hogy a D nem 95%-os, csak 70... Biztod, hogy ez az egészséges hozzáállás?Nahát ez az, most sokkal több pozitívumot írtál Te is, miért nem lehet inkább ezt hangsúlyozni? Most olyan edzői stábunk van, aki tudja a dolgát, biztos vagyok benne, hogy látják a hibákat, és ki is tudják majd javítani. Mi ezenkívűl, hogy bízunk bennük, mást úgyse tudunk. Nem attól fog kijavulni egy hiba a játékunkban, hogy itt írkálunk róla... 😊norris21az lehet, de nekem jó ha mások ilyen jellegű véleményét olvasom mert segít megítélni a csapat jövőbeli esélyeit + ahhoz hogy a csapat egészét lássuk beszélnünk kell a hibákról isdavemayer