Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Csak lemaradt a vége. Eredetileg így nézett ki:Webb has what it takes outside of the field.
Viszont megvan a kulcsmondat:
"I am concentrating on being a better player … but there is football on Sunday.''
Magyarán ő rajta van, hogy jobb játékos legyen, csakhát vasárnaponként sajna focizni kell :/
És azt is megtudtuk belőle, hogy nem Webb szar, hanem túl jók az ellenfelek. Szegény nagyon peches, pont ebbe az NFL nevű cuccba került, ahol nem szar DE-ktől kell megvédenie az irányítóját :/ Pedig akkora ász lenne ha szar passrushereket kéne feltartania!
több mint 12 éve
Ha esetleg nem tudnátok akkor beírom. Két hét múlva a Soldier Fielden rendezik a Notre Dame-Miami meccset.Sokat írtatok itt Teo-ról, ott tüzetesen megfigyelhetik a scoutjaitok, edzőitek.
Én amúgy szurkolok Webbnek, remélem olyan sokáig ő lesz az LT nálatok, mint nálunk Backus. 😊
több mint 12 éve
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-0923-bears-webb-chicago--20120923,0,714915.storyFőleg a nemmackó olvasók (ha vannak egyáltalán) kedvéért linkeltem, a cikk címe: Webb has, what it takes outside. Utána egyből arról beszélnek, hogy a srác mekkora (nem kicsi), és főleg milyen kib@szott nagy lába van. Én leigazolnám Jao Minget, ő még nagyobb, és még nagyobb lába van. Egy sárkányba oltott mackó lenne. Minden videójátékban legyőzhetetlen karakter.
Sam Bradford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Most hogy ezt belinkelted, hirtelen rájöttem, hogy mégis büntetik például mondjuk a hátulról bokára ugrást, meg a sisakkal térdre való blokkolást, falembereknél a torokra ütést, ésatöbbi.espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/75540/rams-dirty-not-according-to-the-nflMindenki rácsodálkozik arra, hogy a Rams dirty-bb lett.Az mondjuk röhej, hogy PI-nek minden szart befújnak, a patkánykodásra nem figyelnek egyáltalán.
Finnegan és Janoris érkezésével már lehetett tudni, hogy több lesz a rosszfiú. Nekem tetszik a stílusuk. Nehéz meccsetek lesz, de behúzzátok.Bazzani
Sam Bradfordfüligjimmy
espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/75396/tale-of-the-all-22-tape-rg3-right-on-ramsDiamondsHead44
Sam Bradford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/75540/rams-dirty-not-according-to-the-nflMindenki rácsodálkozik arra, hogy a Rams dirty-bb lett.Az mondjuk röhej, hogy PI-nek minden szart befújnak, a patkánykodásra nem figyelnek egyáltalán.
Finnegan és Janoris érkezésével már lehetett tudni, hogy több lesz a rosszfiú. Nekem tetszik a stílusuk. Nehéz meccsetek lesz, de behúzzátok.Bazzani
Sam Bradfordfüligjimmy
espn.go.com/blog/nfcwest/post/_/id/75396/tale-of-the-all-22-tape-rg3-right-on-rams
STL Curtain
In our life there's if, In our beliefs there's lie, In our business there's sin, In our bodies there's die
Egy átlagos zárójelentésnél csak egy E-ON számla érthetetlenebb.
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes jövőnkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes jövőnkben nem bízik, az áruló. (Virág elvtárs)
több mint 12 éve
Mindenki rácsodálkozik arra, hogy a Rams dirty-bb lett.Az mondjuk röhej, hogy PI-nek minden szart befújnak, a patkánykodásra nem figyelnek egyáltalán.
Sam Bradford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mindenki rácsodálkozik arra, hogy a Rams dirty-bb lett.Finnegan és Janoris érkezésével már lehetett tudni, hogy több lesz a rosszfiú. Nekem tetszik a stílusuk. Nehéz meccsetek lesz, de behúzzátok.
több mint 12 éve
picidzé
532
Washington Redskins quarterback Robert Griffin III took the St. Louis Rams to task for play that he deemed "unprofessional" and "dirty."Read more: sportsillustrated.cnn.com/2012/football/nfl/09/20/robert-griffin-iii-rams/index.html#ixzz27DfdrM9E
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Idéznék néhány mondatot Mitchell cikkéből:"Here was Tice's response to my question about ball control before the Packers game:
"Well, we'll get the running game going, but the main thing at the end of the day is we just want to score points. If it (takes) two plays to score points, or 12 or 16, we want to score points. So we're not going to count the minutes of each drive and say we have to slow down the clock. We're not going to play that style of game.""
Gyakran éri az a vád Big Love edzői pályafutását, hogy nem hozott koherens, konzisztens szemléletet a támadókhoz. Azt kell mondanom, hogy ezek a vádak alaptalanok. A filozófiájára ketten voltan nagy hatással, a zseniális Monte Kiffin, valamint Mike Martz. Amit Big Love az elmúlt 8-9 évben megpróbált összerakni, az nem más, mint a fénykorában lévő Tampa D, valamint a Greatest Show on Turf. Sajnos míg az egyik megvan, addig a másiknak a filozófiáján kívűl semmit nem tud megérteni. Ez annyira nem is gond, ezért vannak még rajta kívűl a stábban vagy ötvenen. Jött Terry Shea, az általa vezetett O audio-vizuális élményétől technikai hiányosságoknak köszönhetően a Bears drukkerek megkímélték magukat. Ron Turnerből már kaptunk egy tisztességes adagot. Aztán jött Martz, aztán jött Tice. Lehetett mondogatni, hogy get of the bus running, meg ilyenek, mikor feltűnt, hogy se irányító, se elkapó nincs a keretben, porhintés volt. Mind a négy koordinátorban egy volt a közös: imádták volna, ha gyors, robbanékony játékkal megszerzik a vezetést, ezzel a Big Love által vezetett védelemnek hatalmas előnyt adva. Ez elméletben hibátlanul hagzik. A majdhogynem tökéletes, verhetetlen csapat. A gyakorlatban ez egy inkonzisztens, gyakran kiváló, néha frusztráló, általában közepes teljesítmény.
Sam Bradford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé
532
Wayne Hunter LT, Barry Richardson RT. Ha ezt a 2 muksót nem szívatjuk szénné, akkor senkit.Ha már az ellenfélnél is DOLOG, remélem McÚjonc is eljátszogathat kicsit a csontokkal, amit Pep és Izzy hagynak majd.
tüsi91
több mint 12 éve
JAh, fáj a prosztatám, tegnap kicsit felfáztam. Amúgy tré színvonal lesz, de mackó győzelem.www.youtube.com/watch?v=yMSCOYU2chw&feature=relmfuÉrzel valamit jimmy? 😛Delete
www.youtube.com/watch?v=fJOJh8qkW24&feature=relmfu
Sam Bradfordfüligjimmy
Sam Bradford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=yMSCOYU2chw&feature=relmfuÉrzel valamit jimmy? 😛
www.youtube.com/watch?v=fJOJh8qkW24&feature=relmfu
Sam Bradfordfüligjimmy
több mint 12 éve
Wayne Hunter LT, Barry Richardson RT. Ha ezt a 2 muksót nem szívatjuk szénné, akkor senkit.Na ez a páros tényleg káprázat...csodálkoztam is, h a Ramsnak nem volt elég ebből a fajtából egy darab?!
tüsi91
Valóban illenék a D-line-nak dominálnia...mégpedig nem kicsit...Ramset be kell húzni, nincs meskete...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Lovie Smith officially ruled out Matt Forte.Ez sajnos sejthető volt. Lovie is úgy van ezzel, h ezt a meccset nélküle is hozni kellene... érdekes lesz.
Bush remélem jó napot fog kifogni.
Én is inkább a D-linetól várok megint nagy meccset. Peppers és Mclellan csapathat ezerrel, ja és persze Melton is...
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Wayne Hunter LT, Barry Richardson RT. Ha ezt a 2 muksót nem szívatjuk szénné, akkor senkit. A legideálisabb forgatókönyv persze az lenne, ha az OL és Tice ismét csődöt mondana, Cutler ennek ellenére meccset nyerne. Ejj de szép lenne.
több mint 12 éve
Az összefoglalós videón elég jól bekarikázták, hogy hogyan is fordult alá a lába... sztem tényleg megsérült... azért is kellett backupnak BellCollapoegy biztos, a bokája most jobban fáj, mint a lelke.
Wayne Hunter fog kezdeni vakoldalon, az egyetlen
olyan tackle a ligában, aki elegendő játéklehetőséget kapva megszoríthatja Bik Hekket a legszarabb támadófal játékos díjért. A kis Schotty a múltkor elég patent taktikát rakott össze, de ha megfirkálnak, akkor már Ditka bajsza ragyogjon ránk ebben a szezonban, mert más nem fog.
Sam Bradford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az összefoglalós videón elég jól bekarikázták, hogy hogyan is fordult alá a lába... sztem tényleg megsérült... azért is kellett backupnak Bell
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
nevezzük.nem tudom mi az igazság pár napja még ment a duma bush miatt
több mint 12 éve
Forte-ról mit tudni játszani fog?vagy besértődött?
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=yMSCOYU2chw&feature=relmfuez az egyik kedvencem tőle, meg a FG visszahordása a Giants ellen 😀
Sam Bradfordfüligjimmy
de jó lenne, kár hogy az ő sportágát kinyírják a módosításokkal.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=yMSCOYU2chw&feature=relmfuwww.youtube.com/watch?v=fJOJh8qkW24&feature=relmfu
Sam Bradford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé
532
Mike Tice:Ő AZT!
"The first thing I have to do is correct me."
"We need to block. Block. Block people. We can't do anything unless we block people."
Tice bázzeg bikinis tinikkel tudsz hajókázni de 2 évbe telik mire ez leesik neked?Delete
több mint 12 éve
Mike Tice:"The first thing I have to do is correct me."
"We need to block. Block. Block people. We can't do anything unless we block people."
Tice bázzeg bikinis tinikkel tudsz hajókázni de 2 évbe telik mire ez leesik neked?