Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Kahlil Bell headed to Halas Hall to sign contract to rejoin the Bears. Gets one-year, min salary deal.
több mint 12 éve
A természetfölöttit nem lehet megzabolázni, engem viszont két éves korom óta némi csokival meglepően könnyű korrumpálni.Nana, a wudu nem eladó...... 😊csi77Sam Bradfordfüligjimmyez rendes tőled, hogy már most voodoozod Bradfordot, de remélem már vasárnapra is lesz hatása😀sapka
Sam Bradford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nana, a wudu nem eladó...... 😊Sam Bradfordfüligjimmyez rendes tőled, hogy már most voodoozod Bradfordot, de remélem már vasárnapra is lesz hatása😀sapka
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Sam Bradfordfüligjimmyez rendes tőled, hogy már most voodoozod Bradfordot, de remélem már vasárnapra is lesz hatása😀
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Tökmindegy, hogy ki hiányzik kitől. Sok szart el lehet mondani Martzról, aminek a nagy része igaz, de az a csávó tudta, hol lehet valakit megcsapni. Picsáért nem volt több chedown, quick slant, screen, pull, azért nem atomfizika, hogyan lehet lelassítani a pass rusht, kihasználni a blitzeket, és kicsit ritmusba hozni a támadófalat. Az elmúlt másfél évben csak az nem rakott fel 400 yardot a Pack D ellen, aki nem tudott 11 embert a pályára küldeni. Hát miféle idiótának kell lenni ahhoz, hogy ne nézz meg egy meccset mondjuk a múlt hétről, és csináld pontosan ugyanazt? Vagy legyen 2011, ráböksz, mittomén,a kilencedig meccsükre, oszt végrehajtod azt a gameplant. Mindenki másolja a másikat, bazmeg, de majd mi okosabbak leszünk.Pont futás ellen volt sebezhető a védelmük, főleg mert 3DT hiányzott. Mondjuk a 3 INT-et kivéve a passzokat is nyelték mint kacsa a nokedlit, de van pár ballhawk a csapatukban, Finnegan meg királyul nyomja. Sajnálom, hogy nem hozzánk jött.Steve Slaton jön workoutra hétfőn.Úgyis lesz egész meccsen 10 futás, oszt csocsi. Arra kár ember. Nem tudom, Slaton milyen, sztem senki nem látta játszani két éve, de úgy tűnik, hogy nálunk egy RB-nek egy dolgot kell konzisztensen tudnia ahhoz, hogy nyerjünk: blitzeket felvenni. Köpedelem volt, amit produkáltak ezen a téren. Plusz a dropok, hát bazmeg.....
Tavaly DJnek volt egy nagyon hasonló sérülése, ő 3 meccset hagyott ki vele (Chargers, Raiders, Chiefs). Meglátjuk mi lesz, Rams meccsig még van 8 nap, bár a Lions ellen jól játszott a defenseük, ellenük még Forte nélkül is kötelező nyerni itthon, ha céljaink vannak.
tüsi91
Sam Bradfordfüligjimmy
Bazzani
Sam Bradford
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Pont futás ellen volt sebezhető a védelmük, főleg mert 3DT hiányzott. Mondjuk a 3 INT-et kivéve a passzokat is nyelték mint kacsa a nokedlit, de van pár ballhawk a csapatukban, Finnegan meg királyul nyomja. Sajnálom, hogy nem hozzánk jött.Steve Slaton jön workoutra hétfőn.Úgyis lesz egész meccsen 10 futás, oszt csocsi. Arra kár ember. Nem tudom, Slaton milyen, sztem senki nem látta játszani két éve, de úgy tűnik, hogy nálunk egy RB-nek egy dolgot kell konzisztensen tudnia ahhoz, hogy nyerjünk: blitzeket felvenni. Köpedelem volt, amit produkáltak ezen a téren. Plusz a dropok, hát bazmeg.....
Tavaly DJnek volt egy nagyon hasonló sérülése, ő 3 meccset hagyott ki vele (Chargers, Raiders, Chiefs). Meglátjuk mi lesz, Rams meccsig még van 8 nap, bár a Lions ellen jól játszott a defenseük, ellenük még Forte nélkül is kötelező nyerni itthon, ha céljaink vannak.
tüsi91
Sam Bradfordfüligjimmy
több mint 12 éve
Szokás szerint mindenki megtalálta Cutlert. Joggal, mert nagyon ótvar volt és frusztrált. Csak azt felejtik el, hogy miért is volt csont ideg? Jah mert nem volt egy passzkísérlete, ahol normálisan megvédték... Erről kellene többet dumálni, mert én még nem láttam Cutlert hisztizni, amikor csak minden 4. kísérletnél csapták meg...Amúgy abban igazuk van, hogy ilyenkor nem vergődni kell, hanem elsőként megnyugodni. Cutler azért nem veszíti el a tekintélyét, mert mindenki terített betli volt, és Webben kívűl mindenkivel puszipajtás. Webbet talán, de csak talán, tudjuk nélkülözni a jövőben. Mellesleg szarik a tekintélyre, simán félreállt Urlacher útjából, pedig a Nagy Kopasz elég masszívan fúrta, mert féltette a vezérkutya szerepet. Persze ezt ugye nem emlegeti senki. Jah, és nem lehet megjövendölni, egy edző mit húz, de ha Kellen így folytatja, a Dallas ellen már a kispad végén fog ülni.
Vmelyik nagy okos szagértő azt írta a nap végére elvesztette a tekintélyét a csapattársak szemében... Pfff. Jah.
10 futás? Ticetól bármi kitelik. Nem lepődnék meg, ha mindenáron beakarná bizonyítani, hogy ez az OL fantörpikusan képes irányítót védeni.tüsi91
És ha nem csütörtöki meccs lett volna, mindenki letojná, csak most ki kell tölteni két napot. A mai vezető hír már ismét a fantázia foci lesz.
Sam Bradford.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Szokás szerint mindenki megtalálta Cutlert. Joggal, mert nagyon ótvar volt és frusztrált. Csak azt felejtik el, hogy miért is volt csont ideg? Jah mert nem volt egy passzkísérlete, ahol normálisan megvédték... Erről kellene többet dumálni, mert én még nem láttam Cutlert hisztizni, amikor csak minden 4. kísérletnél csapták meg...Vmelyik nagy okos szagértő azt írta a nap végére elvesztette a tekintélyét a csapattársak szemében... Pfff. Jah.
10 futás? Ticetól bármi kitelik. Nem lepődnék meg, ha mindenáron beakarná bizonyítani, hogy ez az OL fantörpikusan képes irányítót védeni.
több mint 12 éve
Steve Slaton jön workoutra hétfőn.Úgyis lesz egész meccsen 10 futás, oszt csocsi. Arra kár ember. Nem tudom, Slaton milyen, sztem senki nem látta játszani két éve, de úgy tűnik, hogy nálunk egy RB-nek egy dolgot kell konzisztensen tudnia ahhoz, hogy nyerjünk: blitzeket felvenni. Köpedelem volt, amit produkáltak ezen a téren. Plusz a dropok, hát bazmeg.....
tüsi91
Sam Bradford
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Steve Slaton jön workoutra hétfőn. Tavaly DJnek volt egy nagyon hasonló sérülése, ő 3 meccset hagyott ki vele (Chargers, Raiders, Chiefs). Meglátjuk mi lesz, Rams meccsig még van 8 nap, bár a Lions ellen jól játszott a defenseük, ellenük még Forte nélkül is kötelező nyerni itthon, ha céljaink vannak.
több mint 12 éve
Na akkor ahogy olvasom Forte több mint 1 hónap...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Antman
403
Szerintem + pont időben kentek minlet fel a lembó fíld gyönyörű gyepszőnyegére. Most még lehet javítani és összeszedni a fejeket.ja és teljesen of, de plíz klik a lenti linkre!!!!
több mint 12 éve
Én nem vagyok úgy elkenődve, mert igazából csak reménykedtem benne, hogy nyerünk, de nem vártam el. Az más kérdés, hogy most vödröstől jött a szar, de nem vagyunk ennyire gyengék. A Colts meccs első negyedét hoztuk, csak itt végig. Szerintem ez a pofon jókor jött, helyére teszi az agyakat, mert a még gyengécske Colts (ők mentálisan estek szét) elleni második félidő mindenkivel elhitette, hogy SB lesz itt, elég a szerelést kiküldeni a pályára....Jimmyvel értek egyet, a 2010-es fal sem volt jobb, aztán NFC döntőt játszottunk.
Fel a fejjel, nincs remény!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
picidzé
532
Hmm... Bears fear a potential Cutler mutinypeterk2005Ez egyelőre eléggé olyan, hogy "azt hallottuk valakitől, hogy előfordulhat, hogy talán egyesek azt gondolják..."
Tök megérteném a cikkben sugalltak ellenkezőjét is, ti. hogy Cutler mondja, hogy "oké, a századik sackemnél megyek a faszba, hülye gyökerek, még hogy pro O-line, kinyalhatjátok a folyamatosan füves és sáros seggemet. "
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha kellene.köszi!
thepiratebay.se/search/Bears/0/99/200
Regelni sem kell, feltölteni sem, seedelni sem. Csak letölteni...apeszos
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ha kellene.thepiratebay.se/search/Bears/0/99/200
Regelni sem kell, feltölteni sem, seedelni sem. Csak letölteni...
több mint 12 éve
A legszomorúbb az volt az egészben, h "1ügyü" volt az O-playcalling..sokkal-sokkal komolyabbra számítottam...Jay, O-line: siralom...ha vhol meg kell húznom a vonalat, akkor a Louis-Carimi kettős jóval jobb volt, mint balos kollégáik...
Az ST-t inkább sajnáltam, ilyet be lehet nézni, ez benne van a pakliban...különben tökéletes egység...
A Def. pedig nagyon tetszett...a pozitívuma a meccsnek - ha mondhatok ilyet - az volt, h egy SB-re képes def volt a pályán egy komoly offense ellen...16 pontot kaptak (+ST-TD) Az Öreg az első negyed végén még benézett vmit nagyon, utána azonban kulcsmomentumokban brillírozott...
Tillman, Jennings szintén jól játszottak, Conte viszont most fáziskésésben volt állandóan...
A D-line nagyon tetszett...a Róka, Pep, Wootton, Melton...ritka szép este volt az övék...ha ezt tartja a D-line, akkor igenis PO-esélyesek vagyunk...ekkor trágyadombot összehozni O-ban mégegyszer művészet lenne...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Futottunk mi Jimmy. 3&kilóméterre kétszer is előhúzta a draw playt a tarisznyából Tice... Hoztunk is vele 7 meg 9 yardot. Aztán bekocogott Podlesh. Ezen a meccsen is látszott, hogy 2 futásból képesek vagyunk 7-8-9 yardot stabilan futni, így harmadikra nem mérföldeket kell megtenni. Mert ugye 1st sack, aztán becsúszik egy falt, talán egy incomplete, aztán szevasz. Tice egy retardált, s ezt be is bizonyította.Persze megint ráhúzzák Cutlerra a dolgokat. Mi sem egyszerűbb.
több mint 12 éve
Hmm... Bears fear a potential Cutler mutiny
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Akkor nem sok időd maradt az alvásra?!Ja tényleg! Jimmy! A meccset félretéve...hogyan sikerült az a kurva fontos értekezlet? 😀 Pap'persNem mondom, hogy úgy szétszopattak, mint a támadófalat, de majdnem. füligjimmy
több mint 12 éve
Ja tényleg! Jimmy! A meccset félretéve...hogyan sikerült az a kurva fontos értekezlet? 😀 Pap'persNem mondom, hogy úgy szétszopattak, mint a támadófalat, de majdnem.
Akkor nem sok időd maradt az alvásra?!Pap'persMost eléggé kiszunyáltam magam, de sajnos ahogy öregszem, úgy hülyülök 😀 Kicsit össze kell kapni magam, mert mostanában mindent csináltam, csak nem koncentráltam, ráadásul jött két srác, akik kicsit felkészültebbek nálam, lévén egyetemi éveik alatt nem fordítottak időt olyasmire, mint például a szex.
Amit nem értek, hogy picsáért nem futottunk? Két TD-n belül volt a meccs sokáig. Ez edzői hiba. Viszont a blitzeket felvenni kurvára tudni kéne. Főleg két rutinos játékosnak. Kár, hogy elment Martz, most nincs kire köpködni.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Ezt én is köszönöm. Amíg az albérletben nem lesz normális net addig nem bírok úgyse TYT-n figyelni az arányomra.sport-video.org.ua/americanfootball.htmlEzt is köszönöm!Pap'pers
ez egy torrent oldal, én innen töltökdavemayer
A tegnapi OL:
Pedig a D megtette amit lehetett.
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Ezt is köszönöm!sport-video.org.ua/americanfootball.htmlNem kell bekeklszelni. füligjimmyéppenséggel kínomban,mert nem találok egy rohadt oldalt ahonnan teljes mérkőzéseket tudnék leszedni. Valaki esetleg tud ebben segíteni? 😕 Megköszönném! Ja tényleg! Jimmy! A meccset félretéve...hogyan sikerült az a kurva fontos értekezlet? 😀 Pap'pers
ez egy torrent oldal, én innen töltökdavemayer
több mint 12 éve
sport-video.org.ua/americanfootball.htmlNem kell bekeklszelni. füligjimmyéppenséggel kínomban,mert nem találok egy rohadt oldalt ahonnan teljes mérkőzéseket tudnék leszedni. Valaki esetleg tud ebben segíteni? 😕 Megköszönném! Ja tényleg! Jimmy! A meccset félretéve...hogyan sikerült az a kurva fontos értekezlet? 😀 Pap'pers
ez egy torrent oldal, én innen töltök
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Ten Yard torrents. Nemtom épp szabad reg van-e. [/quote]Köszönöm szépen. Meg is találtam...regeltem is.