Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
No surprise #Bears coach Lovie Smith said on WBBM-780 AM this morning that RB Matt Forte does not have high ankle sprain.

But Forte's availability for this week remains a question. Still, it is not believed to be a serious injury

Talán nem kell heteket kihagynia Forte-nak.
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
pont ezért mondom azt hogy meg kell húzni a határt (meg lehetett volna már előbb is...),már nem egy rookie, nyugodtan le lehet írni a veszteséget és kirakni, fejlődni már nem fog. Ez az ember évek óta nem képes normális teljesítményt nyújtani, veszélyezteti az O legfontosabb emberének testi épségét, ha valaki ezt nem képes belátni az kinyírja a szezont. Máshol rosterre sem kerülne itt meg kezdő...davemayer
Nagyon jól fogalmazod meg és szerintem akiben tényleg mackó szív dobog az tudja is,hogy a baj forrása nem Cutler igazán,hanem az a két-három ember az OL-ben akinek nem ott lenne a helye ahol van. Ideje lenne belátnia minden nagy fejesnek a csapatban,hogy nincs mese...EZEKNEK MENNIE KELL! Még hogy Webb All Pro....szööö :/
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
pont ezért mondom azt hogy meg kell húzni a határt (meg lehetett volna már előbb is...),már nem egy rookie, nyugodtan le lehet írni a veszteséget és kirakni, fejlődni már nem fog. Ez az ember évek óta nem képes normális teljesítményt nyújtani, veszélyezteti az O legfontosabb emberének testi épségét, ha valaki ezt nem képes belátni az kinyírja a szezont. Máshol rosterre sem kerülne itt meg kezdő...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Például ha kirakja Webb-et már azt is 10 perces tapssal jutalmaznám pedig elég egyértelműnek tűnik...davemayer
Kit tudnál elképzelni a helyén most? C.Will-t vagy érdemes lenne kipróbálnunk J.Scott-ot mire megy nálunk?
Pap'pers
viccen kívül egy őrbódét

(viccet félretéve ezt a teljesítményt Hester is megcsinálja úgyhogy anélkül hogy ránéznék a rosterre a posztján bárki más jöhet)

egy kérdés: aki egy ilyen teljesítmény után a helyén marad attól hogy várják el hogy jobb legyen??? vagy megfordítva: aki egy ilyen teljesítmény után a kezdőben hagy egy játékost az mire számít? nem kérdés.davemayer
Az a helyzet,hogy nem csak most nyújtott ilyen teljesítményt,hanem már jó párszor. Szegény dédimamám (Isten nyugosztalja!) 96 évesen jobb teljesítményt nyújtott volna,mint ez a nagy melák. Annyira böszme,hogy az már fáj. :/ Semmi helye nincs ott ez tény,de annak sincs semmi keresnivalója a Bearsnél aki ilyet beállít...jogosak a feltett költői kérdések. Egy Falconsos jó barátom mondta,hogy egy ilyen csapatnak,mint a miénk nem szabadna ezt megengednie. 😕 Milyen jól látja!
több mint 12 éve
Például ha kirakja Webb-et már azt is 10 perces tapssal jutalmaznám pedig elég egyértelműnek tűnik...davemayer
Kit tudnál elképzelni a helyén most? C.Will-t vagy érdemes lenne kipróbálnunk J.Scott-ot mire megy nálunk?
Pap'pers
viccen kívül egy őrbódét

(viccet félretéve ezt a teljesítményt Hester is megcsinálja úgyhogy anélkül hogy ránéznék a rosterre a posztján bárki más jöhet)

egy kérdés: aki egy ilyen teljesítmény után a helyén marad attól hogy várják el hogy jobb legyen??? vagy megfordítva: aki egy ilyen teljesítmény után a kezdőben hagy egy játékost az mire számít? nem kérdés.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Ezzel az OL-el megállítani a Friscot? Nem hinném. A kosokat leveritek mint vak a poharat. Vikes és Jax is síma. De a Frisco, na az kemény nagyon. Persze mi is balfaszok voltunk, de az egy tökéletesen működő gépezet.Bazzani
Lesz egy meglepetés győzelem, és egy meglepi szopi. Egyik Frisco, másik Panthers

Sam Bradfordfüligjimmy
idegenben mi ezt a Friscot nem hiszem hogy megállítjuk, arra számítani hogy majd nem megy nekik annyira felesleges előzetesen sztem.

Meglepetés győzelem lenne, de a legvalószínűbb hogy végigverik a csoportunkat.

Félek ettől a Rams meccstől, kínos vereség lehet belőle. Tavaly Martz amikor hasonló cumi volt (MNF Detroitban) kitalálta a plusz emberes blokkolást ami akkor nagyon bejött, Tice-tól már az is furcsa lenne ha rájönne hogy a meccs közben a kezében tartott lapjának (igen, amibe ásítozik) 2 oldala van. Nem sok jóra számítok, remélem rám cáfol.

Például ha kirakja Webb-et már azt is 10 perces tapssal jutalmaznám pedig elég egyértelműnek tűnik...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ezzel az OL-el megállítani a Friscot? Nem hinném. A kosokat leveritek mint vak a poharat. Vikes és Jax is síma. De a Frisco, na az kemény nagyon. Persze mi is balfaszok voltunk, de az egy tökéletesen működő gépezet.Bazzani
A tökéletes gépezettel is történhet nagy baj,ha nincs megfelelően karbantartva. Nekem a BMS című sorozat jut eszembe és azon belül is az "olajcsere". 😀 Na,ha nem történik náluk meg ez az "olajcsere",akkor lehet ebből baj...amolyan fogaskerekek vs. villáskulcs. Mi leszünk azon a meccsen a villáskulcs meglásd! 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Lesz egy meglepetés győzelem, és egy meglepi szopi. Egyik Frisco, másik Panthers

Sam Bradford

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley
Ezzel az OL-el megállítani a Friscot? Nem hinném. A kosokat leveritek mint vak a poharat. Vikes és Jax is síma. De a Frisco, na az kemény nagyon. Persze mi is balfaszok voltunk, de az egy tökéletesen működő gépezet.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Figyeljétek meg, mi fogjuk majd a Friscot megállítani. A Dallas még egyszer nem lesz ilyen szar, A Jax, Vikings, Rams pedig valóban kell, ha valamit akarunk. Tegnap azért történtekm érdekes dolgok, pl. New England zakó, a Philly megint egy ponttal nyert a Baltimore ellen stb. Az utóbbit láttam egyébként, kicsit miránk emlékeztetnek. A védelem négy (vagy öt) labdát szerzett, jellemzően a RZ közelében, erre a támadók összesen 23 pontot tudtak összelapátolni. A faluk nagyon gyengén muzsikált, a legnagyobb fegyverüket (Rice) kevesebbet használták, mint kellett volna. Erőltették a passzot, csak Flacco kb 50 % körül dobott, törvényszerű volt, hogy az Eagles feltámad. 24-23 lett a vége.

Ismerős a szitu valakinek?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mellesleg szarik a tekintélyre, simán félreállt Urlacher útjából, pedig a Nagy Kopasz elég masszívan fúrta, mert féltette a vezérkutya szerepet. Persze ezt ugye nem emlegeti senki.füligjimmy
Nem olvastam akkoriban pletyiket úgy látszik, tudnál linkelni erről valamit?
picidzé
Mivel ez 2009 októbere környékén volt, nemigazán. De elég megnézni mindenhol Urlacher képe van továbbra is. Nem újdonság ez a Nagy Kopasz részéről, annak idején McNownt is megcsócsálta, mondjuk a csávón elég könnyű volt a fogást találni. Szexi Rexi nevét ne is említsük.

Épp ezt akartam megkérdezni, most hirtelen hány csapatot is kell eltemetni a 2. héten? Néztem a leendő riválisainkat, a Rams elég keményen játszott, bár nem túl magas színvonalon. Örülök, hogy nyertek, anyám ellen nem állnék ki úgy, hogy a faterom előtte kétszer leverte. A Jax, és a Vikings ellen be kell húzni mind a hármat. A Dallas ellen én zakót tippelek, mindenesetre ott a recept, hogyan lehet őket megverni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
OFF: nem tudom ki látta a NE meccsét de durva hogy nem a miénk a legnagyobb bukta a fordulóban 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Mellesleg szarik a tekintélyre, simán félreállt Urlacher útjából, pedig a Nagy Kopasz elég masszívan fúrta, mert féltette a vezérkutya szerepet. Persze ezt ugye nem emlegeti senki.füligjimmy
Nem olvastam akkoriban pletyiket úgy látszik, tudnál linkelni erről valamit?

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Unga már nincs nálatok rosteren? Egy próbát megérne az ő játszatása, vagy ő inkább blokkoló FB (olyan alkatú, de ha jól emlékszek RB volt egyetemen)?MarioAna
Unga már nem szeret túlságosan focizni. Meglepődnék, ha máshol rosterre kerülne, pedig én örültem, mikor ide került.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
MarioAna 1 997
Unga már nincs nálatok rosteren? Egy próbát megérne az ő játszatása, vagy ő inkább blokkoló FB (olyan alkatú, de ha jól emlékszek RB volt egyetemen)?

Burrow > Luck valaha is
több mint 12 éve
Na megnéztem a meccset...hát nem Cutler napja volt...
4 sack , tucat Hurry...2 Int...ami majdnem 4 lett.

pedig nem olyan acélos ez a GB...:SZoliZoltán
Ne csodálkozz...olyan volt az OL ünk,mint egy zacskó keksz..ami 1 hétig 10 liter tejben ázott. :/Pap'pers
Remélem a srácok megfejik magukat az öltözőben, aztán Webbet belefojtják. Belepislogtam én is a meccsbe, hát tragédia. ÉS LE SE SZARJA!!!!!! NEM ÉRDEKLI!!!!! Ezért mászott bele Cutler a pofájába, elszakadt a cérnája, hogy az a retardált n-betűs vigyorog, mint bamba ló a rohadt tökre. Ne menjünk messzire, ott van Backus. Az évek alatt két dolgot nem mondtak soha róla: hogy jó játékos, és hogy nem teszi ki a lelkét a pályára. A meccsről nem lehet különösebben elemezgetni semmit, a támadóknál volt 5 olyan mentális hiba, ami (használjunk nagy szavakat) megpecsételte a csapat sorsát. És húdenem tett jót Forte kiválása.

Sam Bradford

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez mondjuk jogos...csak Sankó54 próbálkozott valamit...ZoliZoltán
Mit?
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 327 — E/1
Ez mondjuk jogos...csak Sankó54 próbálkozott valamit...
több mint 12 éve

pedig nem olyan acélos ez a GB...:SZoliZoltán
Ne csodálkozz...olyan volt az OL ünk,mint egy zacskó keksz..ami 1 hétig 10 liter tejben ázott. :/
több mint 12 éve

pedig nem olyan acélos ez a GB...:S
több mint 12 éve
Remélem nyertek ma!!! 😛ZoliZoltán
mindjárt átnézek a GB topicba beírtad-e oda is... 😀davemayer
kezdődjön már, dolgozni nem bírok 😀davemayer
Az a jobbik eset...majd ha már enni nem tudsz,mint én! 😛 Pap'pers
olyan még nem volt.davemayer
Naaaa.ne viccelődjünk!😀ZoliZoltán
Komolyan írtuk! Ezek szerint te nem?! 😛
Pap'pers
Jaj bocs erre akartam reagálni!😊
több mint 12 éve
Nagyon nem kapkodtak érte a csapatok... Sebaj, tökéletes 3. számú RB, olyan, mint Forte csak két klasszissal gyengébb kiadásban. Örülök neki. Mondjuk egy fumble gyár a csávó.

Csóri Allen... ahogy visszatér Forte őt lapátra teszik... Azt a Jones nevű gyereket cutoltuk.tüsi91
Inkább Kahlil,mint Ármándóóó! 😊 Akkor a 6. héten tuti nyerni fogunk...😛
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Nagyon nem kapkodtak érte a csapatok... Sebaj, tökéletes 3. számú RB, olyan, mint Forte csak két klasszissal gyengébb kiadásban. Örülök neki. Mondjuk egy fumble gyár a csávó.

Csóri Allen... ahogy visszatér Forte őt lapátra teszik... Azt a Jones nevű gyereket cutoltuk.
több mint 12 éve
Kahlil Bell headed to Halas Hall to sign contract to rejoin the Bears. Gets one-year, min salary deal.soma80
sztem ez egy teljesen logikus, jó döntés, biztos nem Tice hozta meg... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal