Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Wong Dallas Cowboys 666 — Defense Fan
én már nagyon várom és bízom a győzelemben, ráadásul ma van a szülinapom 😀chicagobearsman
de a meccs holnap lesz! már csak Amerikában lesz szülinapod...
Isten éltessen sokáig!
több mint 12 éve
*Gravano* 10
Ugye, mindenki úgy tippel, hogy győzünk ma is? Csak mert rátettem egy tizest. 3as szorzó. Idén mindent viszünk! Green Bay Sucks!*Gravano*
Üdv a Bears drukkerek között!
A kérdésedre természetesen igen a válasz, de nem lesz egyszerű.csi77
(Nem tegnap lettem Bears drukker, csak gondoltam, most már regisztrálok én is, ha ilyen csupa jó arc topikok is léteznek 😊 )Egyébként rögtön másodiknak a legnehezebb jön. Főleg így, hogy zakóztak az elsőben, hát nem lesz könnyű, de ki ha MI nem?
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Én vagyok az egyetlen aki simán bírja meccs előtti alvás nélkül is reggelig? 😀

Amúgy nagyon jó megérzésem van. Csak jöjjön is be. Mondanom se kell mekkora dolog lenne legyőzni őket hazai pályán... 2007 óta nem tudtuk... Ha meglesz vihet minket előre a lendület sokáig

több mint 12 éve
chicagobearsman Chicago Bears 8 — Bears fan
én már nagyon várom és bízom a győzelemben, ráadásul ma van a szülinapom 😀
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Ugye, mindenki úgy tippel, hogy győzünk ma is? Csak mert rátettem egy tizest. 3as szorzó. Idén mindent viszünk! Green Bay Sucks!*Gravano*
Üdv a Bears drukkerek között!
A kérdésedre természetesen igen a válasz, de nem lesz egyszerű.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Despite being listed as questionable, Bears CB Charles Tillman is expected to play tonight.

Ez az a meccs, amire ha kell de mindenkit meggyógyítanak. Remélem, h a rajta és az főmackón, Urlacheren sem látszik majd (túlságosan) a sérülések...
több mint 12 éve
frozee Chicago Bears 265 — 4ever
Hát ööööööö...........szeretném😊
több mint 12 éve
*Gravano* 10
Ugye, mindenki úgy tippel, hogy győzünk ma is? Csak mert rátettem egy tizest. 3as szorzó. Idén mindent viszünk! Green Bay Sucks!
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
kezdődjön már, dolgozni nem bírok 😀davemayer
Az a jobbik eset...majd ha már enni nem tudsz,mint én! 😛 Pap'pers
olyan még nem volt.davemayer
Én mindig felébredek úgy hajnal négy körül, nem bírom ki, hogy ne kapcsoljam be a laptopot, megnézem az eredményt, na, akkor már elolvasom az összefoglalókat, mire végzek, fél hat, akkor megpróbálok még aludni vagy két órát, de már nem megy, és egész nap olyan vagyok, mint a mosott szar. Ráaádsul holnap lesz egy kurva fontos értekezlet, amin valszeg elalszok (nem ez lenne az első). Jah, hogy például itt dől el majd el a fizetésemelésem? Ez nagyon nem mackó. Gyűlölöm a főműsoridős meccseket. Gyűlölöm. És ha még zakó is lesz a vége.....füligjimmy
Nekem sikerült kiharcolnom egy szabadnapot holnapra. Nem volt egyszerű, de majd egész nyáron bent rohadtam, szóval ennyi jár 😊

Csak ébredjek fel 2-kor.
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Naaaa.ne viccelődjünk!😀ZoliZoltán
Komolyan írtuk! Ezek szerint te nem?! 😛
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 327 — E/1
Naaaa.ne viccelődjünk!😀
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én mindig felébredek úgy hajnal négy körül, nem bírom ki, hogy ne kapcsoljam be a laptopot, megnézem az eredményt, na, akkor már elolvasom az összefoglalókat, mire végzek, fél hat, akkor megpróbálok még aludni vagy két órát, de már nem megy, és egész nap olyan vagyok, mint a mosott szar. Ráaádsul holnap lesz egy kurva fontos értekezlet, amin valszeg elalszok (nem ez lenne az első). Jah, hogy például itt dől el majd el a fizetésemelésem? Ez nagyon nem mackó. Gyűlölöm a főműsoridős meccseket. Gyűlölöm. És ha még zakó is lesz a vége.....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
olyan még nem volt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Remélem nyertek ma!!! 😛ZoliZoltán
mindjárt átnézek a GB topicba beírtad-e oda is... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Remélem nyertek ma!!! 😛ZoliZoltán
Mi is reméljük! Azért kösz! 😊
több mint 12 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 327 — E/1
Remélem nyertek ma!!! 😛
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
valaki tud streamet?Antman
Tudtommal péntek hajnalban 2:30kor kezdődik magyar idő szerint... Nem valószínű, hogy a meccs előtt bő 10 órával lenne stream... Amúgy meg firstrow.eu-n kell keresgélni meccs előtt.
több mint 12 éve
valaki tud streamet?Antman
Beírod a googlebe,hogy T-Gyuszi Online. Ott a fejlécek között megkeresed a Live Sport1-et. Rákattintasz és az AM. Football fül alatt találsz majd. 😉
több mint 12 éve
Antman Chicago Bears 403
valaki tud streamet?

több mint 12 éve
Az a jobbik eset...majd ha már enni nem tudsz,mint én! 😛
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Urlacher várhatóan mikorra épül fel?Wirtschaftsteil
Már felépült. A Colts ellen is játszott az első félidőben, majd miután eldőlt a meccs a 3. elején pihentették. Hét elején edzői döntés miatt nem edzett, de játszani fog. Kétséges milyen formában. Kihagyta a TCt, műtötték, 34 éves stb.
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil Dallas Cowboys 1 123
Urlacher várhatóan mikorra épül fel?
több mint 12 éve
kezdődjön már, dolgozni nem bírok 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 746 — Axel Foley
Elindult a szezon kicsit újra felélesztettem az NFC North csevegőt.
Gyertek vitázni, tippelni, eszmét cserélni.
Mackóóóóóóó, ja nem. 😊

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Gyónom a Nagy Kopasznak és nektek testvéreim, hogy a tippjátékon a "Lesz-e olyan játékos, aki az első héten legalább két interceptiont szerez?" kérdésre valamiért "Nem"-mel feleltem. Azóta hamut szórtam a fejemre és hajnalban a "hát milyen Bears drukker vagyok én?" mondatot üvöltöztem egy szál sisakban az erkélyen, kérlek titeket, oldozzatok fel.
picidzé
Szintén zenész.....csi77
Dettó. De én megtanultam együtt élni a szégyennel, tulajdonképpen erről szól az egész életem.

Nem bízok Tice-ban Capers ellen, és az elmúlt két évben Big Love egyre inkább nem tud mit kezdeni McCarthy-val.
Aaron "Erin" Rodgers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson