NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Ja, nem lenne rossz ez az off season de ha a Williams, MJ, Hopkins, XSF, Hart ötösre bízod a koronagyémántodat, akkor idióta vagy... vagyunk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Dre kivágva. Kíváncsi leszek hol talál csapatot.OMFG
nasheem
valamiert biztos voltam benne hogy hamarabb engedjuk el AJ-t mint ezt a szerencsetlent...
Mi lesz a kovetkezo ertelmes lepes, szerzunk fal erositest es elhozzuk Burrow-t??
Ez a lepes a csapattol mar onmagaban remenykedesre ad okot😍
több mint 5 éve
Dre kivágva. Kíváncsi leszek hol talál csapatot.Bulikaaa!!
nasheem
Ez már a sokadik értelmes offseason move, zavart érzek az erőben.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
Dre kivágva. Kíváncsi leszek hol talál csapatot.
több mint 5 éve
Dennard visszajöhetne. Slotba elfér.
több mint 5 éve
Eifert megköszönte az itt töltött éveket.twitter.com/tylereifert/status/1243279018654339084
Dennard meg végül még se írt hozzánk alá, szóval újra FA.
több mint 5 éve
Egy holtszezon alatt nyilván nem csinálsz contender csapatot a ligautolsóból, de a D kezdői között olyan lyukak vannak most is, mint Alexander, Bynes vagy Waynes. De a legnagyobb gond, hogy nincs normális koordinátorunk. Ennél csak az OL állapota ramatyabb. A D pont nem is zavarna, de ha ezzel az OL-lel szoktatjuk Burrrow-t az NFLhez, azzal kb tönkretehetjük a karrierjét és a jövőnket is.
Szerkesztette: nasheem
több mint 5 éve
Érkezett Vonn Bell 3 évre. Ő egy futás ellen igen jó box safety, így elvileg Shawn Williams mozog be LB-be majd (Cincyjungle fórumozók szerint).Egyre jobban tetszik ez a Def upgrade. Végre van koncepció az igazolások mögött, igaz kicsit túl kell fizetni az embereket, de végre megteszük amit kell.
MarioAna
több mint 5 éve
Eifert a sávokat foltokat váltotta és Tigrisről Jaguárra váltott 2 évre. Jay Gruden majd körbe vezeti.Végre elengedtük Eifertet. Pár évvel tovább húzták, mint kellett volna. Szomorú, hogy a sérülések tönkretették a karrierjét.
És állítólag még Dalton is követheti akár őt és az egykori OC-teket oda.
iktriad
több mint 5 éve
Eifert a sávokat foltokat váltotta és Tigrisről Jaguárra váltott 2 évre. Jay Gruden majd körbe vezeti. És állítólag még Dalton is követheti akár őt és az egykori OC-teket oda.
több mint 5 éve
Hires a Bengals arrol, hogy kivalo falembereket draftol. Minden masodik elso korose is bust lesz az utobbi sok evben. Kicsit konnyelmu elolegezes ez, hogy annyival meg lesz oldva a fal. Vagy ha meg is lesz, szegeny Burrow...Végignézve a rosteren egész elképesztő, ami OL fronton történik: Jonah Williams, MJ23, Hopkins, XSF, Hart a potenciális kezdőnk. A cserék közül egyedül Price az aki normál esetben NFL pályára léphetne. Draftról instant kezdőt nem valószínű, hogy tudunk hozni. Mégis mi a terv? Szerencsétlen Burrow...2/1el RT
nasheem
3/1el OG
két instant kezdő
braxa88
több mint 5 éve
Végignézve a rosteren egész elképesztő, ami OL fronton történik: Jonah Williams, MJ23, Hopkins, XSF, Hart a potenciális kezdőnk. A cserék közül egyedül Price az aki normál esetben NFL pályára léphetne. Draftról instant kezdőt nem valószínű, hogy tudunk hozni. Mégis mi a terv? Szerencsétlen Burrow...2/1el RT
nasheem
3/1el OG
két instant kezdő
több mint 5 éve
Végignézve a rosteren egész elképesztő, ami OL fronton történik: Jonah Williams, MJ23, Hopkins, XSF, Hart a potenciális kezdőnk. A cserék közül egyedül Price az aki normál esetben NFL pályára léphetne. Draftról instant kezdőt nem valószínű, hogy tudunk hozni. Mégis mi a terv? Szerencsétlen Burrow...
több mint 5 éve
A Dolphins nagyon próbálkozik elvileg az 1/1 re. Mondjuk szerintem bolondok lennétek odaadni, Burrow ritka nagy kincs lehet.dailysnark.com/dolphins-to-reportedly-attempt-blockbuster-trade-to-draft-joe-burrow/?fbclid=IwAR0ULZobPQf5Ay5H6TfpjNPw5cQuUr3_-sPEajQg6pHovFUCTJ0edVsF1s0

több mint 5 éve
Ha máshol közepes backup szint, akkor itt jó lesz instant upgrade-nek.Ez a Dallas csere guard milyen? Szerintem soha nem láttam 😕Xavier Su'a-Filo-ra gondolsz? Hát ne reménykedj benne, hogy megváltja a világot...szerintem egy olyan közepes backup szint. Mondjuk 3év 10 millió....
nasheem
Klaci79
Ahhoz kevés vagyok, hogy megítéljem az igazolásokat, mivel, csak Bengals meccset nézek évek óta, de az örömteli, hogy mozgolódunk és a pénzt sem sajnáljuk. A legjobb FA-k nem fognak idejönni, s sajnos az is magától értetődő, hogy a közepes FA-ket is túl kell fizetni, hogy jöjjenek.
több mint 5 éve
Ez a Dallas csere guard milyen? Szerintem soha nem láttam 😕Xavier Su'a-Filo-ra gondolsz? Hát ne reménykedj benne, hogy megváltja a világot...szerintem egy olyan közepes backup szint. Mondjuk 3év 10 millió....
nasheem
több mint 5 éve
Ez a Dallas csere guard milyen? Szerintem soha nem láttam 😕
több mint 5 éve
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?Szerintem kívül még Dre-nél is gyengébb volt, nem véletlen, hogy nem igazán játszatták ott. A gyors WR-ek egy-egy double move-val mindig beszopatták. Aztán lehet, hogy nálatok szárnyra kap, és kiderült, hogy a Bengalsnél volt misscoaching 😊
iktriad
több mint 5 éve
Szar, de alig játszott ott. Szerintem Drenél simán jobb. Mondjuk az nem magas léc.No fene az olcsójánosnál elgurult a gyógyszer, mik ezek a dealek?Megpróbálja lenyűgözni Burrowt. Mondjuk az a Waynes igazolás ennyiért nagy WTF. Reader viszont király.
Szipeter
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?
iktriad
több mint 5 éve
No fene az olcsójánosnál elgurult a gyógyszer, mik ezek a dealek?Megpróbálja lenyűgözni Burrowt. Mondjuk az a Waynes igazolás ennyiért nagy WTF. Reader viszont király.
Szipeter
Inkább CB fizettünk volna túl.Vigyázz, mit kívánsz.
nasheem
twitter.com/PFF/status/1240028179982499840
Dennard amúgy külső CB-nek milyen volt, mert a Jags állítólag ott akarja játszatni, nem nickelben?
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Így van. Jó ha a snapek felénél fent lesz. Minek ekkora lét betolni egy NTre?D.J. Reader heads to Cincinnati Bengals, according to league sources. $53 million over four years, according to sources, highest paid nose tackle in NFLÉvi ~25 tackleért meg 600 double-team snapért fizetünk 13milliót. Szerencsére van bőven cap room és Reader amúgy rohadt jó a posztján PFF szerint...csak az értelmét nem látom, hogy egy ilyen töltelék pozira költünk ennyit.
MarioAna
Inkább CB fizettünk volna túl.... mármint egy értelmeset.
több mint 5 éve
No fene az olcsójánosnál elgurult a gyógyszer, mik ezek a dealek?