NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
3 év 42 misi Waynesnek, az mondjuk nagyon durva.
Sixo
Így főleg, bár a PFF mindig fenntartással kezelendő.
 twitter.com/PFF/status/1240028179982499840
több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
3 év 42 misi Waynesnek, az mondjuk nagyon durva.

több mint 5 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 430 — LIGHTS OUT!
Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.
Szipeter
A CB Trae Waynes jött a Vikesból. Nem biztos hogy ettől jobb lesz a helyzet.
iktriad
Egyik 1. körös Spartan helyett jött a másik.

több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 638 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.
Szipeter
A CB Trae Waynes jött a Vikesból. Nem biztos hogy ettől jobb lesz a helyzet.
több mint 5 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
D.J. Reader heads to Cincinnati Bengals, according to league sources. $53 million over four years, according to sources, highest paid nose tackle in NFL
Évi ~25 tackleért meg 600 double-team snapért fizetünk 13milliót. Szerencsére van bőven cap room és Reader amúgy rohadt jó a posztján PFF szerint...csak az értelmét nem látom, hogy egy ilyen töltelék pozira költünk ennyit.
MarioAna
Ha visszanézem az elmúlt év meccseit, akkor ez egy nagyon is fontos (hiány)pozi nálunk. Gyakorlatilag minden futás ellenünk úgy nézett ki, hogy kontakt után min 4yardot toltak a futón vagy simán bedőlt az RB 3 yardot. Egy jó NT aranyat ér, főleg ha van LB is a csapatban. 🤔

több mint 5 éve
Jött CB is Denard helyett.
 twitter.com/RapSheet/status/1240022882157309960
több mint 5 éve
Közben Darqueze Dennard lelépett a Readerért harcban lévő Jagsbe.
 twitter.com/RapSheet/status/1240016934411919360
Mennyire kell aggódnunk? 😊
több mint 5 éve
DJ Reader a fedélzeten
 twitter.com/AaronWilson_NFL/status/1240013727807819779
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Azért aki a Bengals-t egy kicsit is ismeri, azt senki nem gondolta ezt komolyan. Ráadásul a Green franchise tag után az FO részéről már volt egy olyan jelzés, hogy előbb Dalton fizetését ki kell vezetni, hogy legyen elég hely a sapka alatt komoly igazoláshoz.
A Dalton trade érdekes lesz, az, hogy TB elmegy Bostonból és a Bears is QB-t keres segíthet abban, hogy ne egy zsák szotyit kapjanak érte.
Az FA piac első napján kimentek a legjobb LB-k, így onnan biztosan nem fogjuk a lyukat/lyukakat betömni, így az LB sor továbbra is szedett-vedett marad. Ami viszont ezután kötelező lenne, hogy legalább az OL-t erősítsük, hogy Burrow testileg és lelkileg is túlélje az első évét.

Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
több mint 5 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
Rámentünk, csak ez egy olyan móka, ahol mi vagyunk a kis taknyos kölök, akit a nagyok annyival elintéznek, hogy hess pi@ba. Vicces olvasni a kinti fórumokat is, hogy a nagy vágyak és ábrándok hogy pukkannak szét egy-egy deal után.
FA nálunk már ki lesz maxolva, ha Daltonért kapunk egy 4. kört🤣
több mint 5 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan
Ja tudom. Felrobbant a hírtől a minden is.

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
nasheem
Brady nem marad Bostonban, szóval itt a lehetőség
több mint 5 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan

Szerkesztette: nasheem

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
AJ Green franchise tagelve.
Beki
ez most komoly?
Amadeus
Már mi ezzel a gond? Az 1/1-esnek nem árt, ha van egy elkapója azért
Wyatt
Akit ráadásul ugyanaz az ügynökség képvisel, mint Joe Burrowt...
több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Beki
ez most komoly?
Amadeus
Már mi ezzel a gond? Az 1/1-esnek nem árt, ha van egy elkapója azért

több mint 5 éve
Beki
ez most komoly?
Amadeus
Tudod milyen fukar a tulaj.
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Beki
ez most komoly?
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
több mint 5 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
No more Cordy.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
gedam 6 272
A. J. Green franchise tag?
ThundersNFL
burrow mellé kell, sztem tegelik.
több mint 5 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 403 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
A. J. Green franchise tag?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
munoz Cincinnati Bengals 1 293
Miután kiderült, hogy olyan pici Burrow keze, hogy a labdát is alig tudja megfogni, ma bejelentette, hogy játszani fog a Bengalsben 😊
Már csak egy normális OL-t kellene előtte, bár, ha Jonah Williams végre játszani fog, és beválik, akkor már egy lépéssel közelebb leszünk ehhez. Az FA-ról kellene még valaki, aki valóban erősítés (én személy szerint Brandon Scherff-et hoznám) és akkor már agyonverni nem fogják Burrowt.
több mint 5 éve
Jan Pittsburgh Steelers 5 416 — Steelers fan
Nem az itt a probléma, hogy spórolós a tulaj. Nyilván Burrow úgy gondolja hogy ő jó lesz, egy fr QB-t meg mindenhol meg kell fizetni, ilyen szempontból mindegy hova kerül.
Az a nagyobb baj, hogy Cincyben qrvagyenge az OL, ezzel párhuzamosan a Northban eléggé vérszívó D-k működnek, általában. Így előfordulhat, hogy a csoportban Burrow belefut néhány sok INT-es, sok sackes meccsbe. És nekem az mindig nagy kérdés, hogy aki alapvetően győzelmekhez, sikeres meccsekhez van szokva, ezt hogy tudja majd kezelni.
több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 926 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!
Szerintetek?
Mondjuk durva ára lenne az 1/5 v 1/6 esetleg 1/7-ről feljönni!
steelwolf
Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Én is úgy hallottam hogy a Srácnak és a Papának is meg van ehhez a személyisége. Szerintem ez ma már jobban meglenne torolva, a média és a szurkolók részéről. Burrow azt mondta, szívesen játszik bárhol, mindenki eldönti ez neki mennyit mennyit jelent. Amúgy egyik FR se néz ki sokkal biztatóbban, rostert tekintve. Ami kelletlen hogy ez a legspurabb FR, nekünk a leggazdagabb a tulajunk és a legtöbbet is hajlandó költeni, plusz még Brady. Ugyan akkor más a jenki mentalitás, az egyetemen is bele nevelték hogy csinálj aranyat abból amihez érsz ne a kész dolgokba ugorj bele. Szerintem pont az egója miatt nem gondolkodik rajta komolyan hogy elfusson a kihivás elől
TSzabi
Kérnék még egy nevet Eli-on kívül.
Amadeus
Elway.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 216
Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!
Szerintetek?
Mondjuk durva ára lenne az 1/5 v 1/6 esetleg 1/7-ről feljönni!
steelwolf
Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Én is úgy hallottam hogy a Srácnak és a Papának is meg van ehhez a személyisége. Szerintem ez ma már jobban meglenne torolva, a média és a szurkolók részéről. Burrow azt mondta, szívesen játszik bárhol, mindenki eldönti ez neki mennyit mennyit jelent. Amúgy egyik FR se néz ki sokkal biztatóbban, rostert tekintve. Ami kelletlen hogy ez a legspurabb FR, nekünk a leggazdagabb a tulajunk és a legtöbbet is hajlandó költeni, plusz még Brady. Ugyan akkor más a jenki mentalitás, az egyetemen is bele nevelték hogy csinálj aranyat abból amihez érsz ne a kész dolgokba ugorj bele. Szerintem pont az egója miatt nem gondolkodik rajta komolyan hogy elfusson a kihivás elől
TSzabi
Kérnék még egy nevet Eli-on kívül.