NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 5 éve
3 év 42 misi Waynesnek, az mondjuk nagyon durva.Így főleg, bár a PFF mindig fenntartással kezelendő.
Sixo
twitter.com/PFF/status/1240028179982499840
több mint 5 éve
Egyik 1. körös Spartan helyett jött a másik.Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.A CB Trae Waynes jött a Vikesból. Nem biztos hogy ettől jobb lesz a helyzet.
Szipeter
iktriad
több mint 5 éve
Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.A CB Trae Waynes jött a Vikesból. Nem biztos hogy ettől jobb lesz a helyzet.
Szipeter
több mint 5 éve
Ha visszanézem az elmúlt év meccseit, akkor ez egy nagyon is fontos (hiány)pozi nálunk. Gyakorlatilag minden futás ellenünk úgy nézett ki, hogy kontakt után min 4yardot toltak a futón vagy simán bedőlt az RB 3 yardot. Egy jó NT aranyat ér, főleg ha van LB is a csapatban. 🤔D.J. Reader heads to Cincinnati Bengals, according to league sources. $53 million over four years, according to sources, highest paid nose tackle in NFLÉvi ~25 tackleért meg 600 double-team snapért fizetünk 13milliót. Szerencsére van bőven cap room és Reader amúgy rohadt jó a posztján PFF szerint...csak az értelmét nem látom, hogy egy ilyen töltelék pozira költünk ennyit.
MarioAna
Fej után Dennard is out, ez nem jó jel, a végén még rajtunk marad a Webb-Dre szenzációs páros. Egyre nagyobb a probléma a secondaryban is.
több mint 5 éve
Közben Darqueze Dennard lelépett a Readerért harcban lévő Jagsbe. twitter.com/RapSheet/status/1240016934411919360
Mennyire kell aggódnunk? 😊
több mint 5 éve
Azért aki a Bengals-t egy kicsit is ismeri, azt senki nem gondolta ezt komolyan. Ráadásul a Green franchise tag után az FO részéről már volt egy olyan jelzés, hogy előbb Dalton fizetését ki kell vezetni, hogy legyen elég hely a sapka alatt komoly igazoláshoz. A Dalton trade érdekes lesz, az, hogy TB elmegy Bostonból és a Bears is QB-t keres segíthet abban, hogy ne egy zsák szotyit kapjanak érte.
Az FA piac első napján kimentek a legjobb LB-k, így onnan biztosan nem fogjuk a lyukat/lyukakat betömni, így az LB sor továbbra is szedett-vedett marad. Ami viszont ezután kötelező lenne, hogy legalább az OL-t erősítsük, hogy Burrow testileg és lelkileg is túlélje az első évét.
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
több mint 5 éve
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀Rámentünk, csak ez egy olyan móka, ahol mi vagyunk a kis taknyos kölök, akit a nagyok annyival elintéznek, hogy hess pi@ba. Vicces olvasni a kinti fórumokat is, hogy a nagy vágyak és ábrándok hogy pukkannak szét egy-egy deal után.
(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
nasheem
FA nálunk már ki lesz maxolva, ha Daltonért kapunk egy 4. kört🤣
több mint 5 éve
Ja tudom. Felrobbant a hírtől a minden is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀Brady nem marad Bostonban, szóval itt a lehetőség
nasheem
több mint 5 éve
Még jó, hogy előre bejelentette a klub, hogy durván rámegyünk az FA piacra 😀(mondjuk ha igazán menők vagyunk, akkor elhozzuk Bradyt, hogy nevelgesse Burrow-t, Daltont meg elpasszoljuk BBnek egy első körösért😊)
Szerkesztette: nasheem
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
Akit ráadásul ugyanaz az ügynökség képvisel, mint Joe Burrowt...Már mi ezzel a gond? Az 1/1-esnek nem árt, ha van egy elkapója azértAJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
Amadeus
Wyatt
több mint 5 éve
Már mi ezzel a gond? Az 1/1-esnek nem árt, ha van egy elkapója azértAJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
Amadeus

több mint 5 éve
Tudod milyen fukar a tulaj.AJ Green franchise tagelve.ez most komoly?
Beki
Amadeus
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
AJ Green franchise tagelve.
több mint 5 éve
No more Cordy.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
A. J. Green franchise tag?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Miután kiderült, hogy olyan pici Burrow keze, hogy a labdát is alig tudja megfogni, ma bejelentette, hogy játszani fog a Bengalsben 😊Már csak egy normális OL-t kellene előtte, bár, ha Jonah Williams végre játszani fog, és beválik, akkor már egy lépéssel közelebb leszünk ehhez. Az FA-ról kellene még valaki, aki valóban erősítés (én személy szerint Brandon Scherff-et hoznám) és akkor már agyonverni nem fogják Burrowt.
több mint 5 éve
Nem az itt a probléma, hogy spórolós a tulaj. Nyilván Burrow úgy gondolja hogy ő jó lesz, egy fr QB-t meg mindenhol meg kell fizetni, ilyen szempontból mindegy hova kerül.Az a nagyobb baj, hogy Cincyben qrvagyenge az OL, ezzel párhuzamosan a Northban eléggé vérszívó D-k működnek, általában. Így előfordulhat, hogy a csoportban Burrow belefut néhány sok INT-es, sok sackes meccsbe. És nekem az mindig nagy kérdés, hogy aki alapvetően győzelmekhez, sikeres meccsekhez van szokva, ezt hogy tudja majd kezelni.
több mint 5 éve
Elway.Kérnék még egy nevet Eli-on kívül.Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Szerintetek?
Mondjuk durva ára lenne az 1/5 v 1/6 esetleg 1/7-ről feljönni!
steelwolf
Én is úgy hallottam hogy a Srácnak és a Papának is meg van ehhez a személyisége. Szerintem ez ma már jobban meglenne torolva, a média és a szurkolók részéről. Burrow azt mondta, szívesen játszik bárhol, mindenki eldönti ez neki mennyit mennyit jelent. Amúgy egyik FR se néz ki sokkal biztatóbban, rostert tekintve. Ami kelletlen hogy ez a legspurabb FR, nekünk a leggazdagabb a tulajunk és a legtöbbet is hajlandó költeni, plusz még Brady. Ugyan akkor más a jenki mentalitás, az egyetemen is bele nevelték hogy csinálj aranyat abból amihez érsz ne a kész dolgokba ugorj bele. Szerintem pont az egója miatt nem gondolkodik rajta komolyan hogy elfusson a kihivás elől
TSzabi
Amadeus

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kérnék még egy nevet Eli-on kívül.Valami doktorsenkihàzi azt nyilatkozta h Burrow húzzon egy Manninget és ne jöjjön ide!Az a kellemetlen, hogy Elinak bejött.
Szerintetek?
Mondjuk durva ára lenne az 1/5 v 1/6 esetleg 1/7-ről feljönni!
steelwolf
Én is úgy hallottam hogy a Srácnak és a Papának is meg van ehhez a személyisége. Szerintem ez ma már jobban meglenne torolva, a média és a szurkolók részéről. Burrow azt mondta, szívesen játszik bárhol, mindenki eldönti ez neki mennyit mennyit jelent. Amúgy egyik FR se néz ki sokkal biztatóbban, rostert tekintve. Ami kelletlen hogy ez a legspurabb FR, nekünk a leggazdagabb a tulajunk és a legtöbbet is hajlandó költeni, plusz még Brady. Ugyan akkor más a jenki mentalitás, az egyetemen is bele nevelték hogy csinálj aranyat abból amihez érsz ne a kész dolgokba ugorj bele. Szerintem pont az egója miatt nem gondolkodik rajta komolyan hogy elfusson a kihivás elől
TSzabi