NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 574
47
20:00 FAMOUS IDAHO POTATO BOWL - Washington State vs Utah State
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Apropo Iktriad most mi van ezzel Blackmon nevezetü uriemberrel ?Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
Daltonéknál zseniálisabb practice videót meg csak a Ryan családban találni 😀
www.youtube.com/watch?v=eDukIYO7l-Q
empty taxi
iktriad
(Él még meg mit csinál ha tudod esetleg)
több mint 5 éve
Dehogy hozott volna. Blackmon egy segghulye idiota volt, aki annyira tok volt a jatekhoz es az utvonalak felehez, hogy sosem lett tenylegesen dominans. Es pont ugyanennyire volt segg az elethez is, ennek tetejeben vegezte ott ahol.Scholes már együtt gyakorol Burrowval. 😊Blackmon egy kibaszott jó elkapó volt, aki simán A.J. Green szintű karriert hozott volna, ha nem issza szét az agyát 25 éves korára.
twitter.com/ESPNNFL/status/1250154236731670530
Kétségtelen, abba a Jagsbe kerülni nem tett jót neki, de ő már előtte is piás volt. A Bucs konkrétan azért nem draftolta és cserélt le a mi helyünkre, mert egy scoutjuk kb fél évig Füves Alkesz Okie States törzshelyére járt azt figyelni, mennyit jár oda és menyit iszik ott Blackmon. Abból hogy nem őt vitték, gondolom nem keveset volt ott és fogyasztott.No igen.És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Burrow Ross-val tud-e valamit csinálni, vagy végleg az évtized legnagyobb WR bustja lesz a szerencsétlen.
Szipeter
empty taxi
munoz
Mondjuk Blackmont totál megértem, odakerült WR1-nek egy olyan franchise-hoz, ahol Blaine Gabbert a franchise QB, Bob Bratkowski meg az OC. Ezt én sem bírtam volna józanul.
empty taxi
Egyébként hogy Blackmonban mennyi potenciál volt, még Bratkowskival OC-ben és Hennevel QB-ben is volt 236 yardos meccse rookieként a Texans ellen Houstonban. Kár hogy a túloldalon Matt Schaub 527 passzolt yarddal(!!!!! NÉGY!!4!) zárt, Andre Johnson meg 273 elkapottal...
iktriad
Amadeus
több mint 5 éve
Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.1000%-ig geyteértünk. Általában alaból nem jó ómen a Jagsbe kerülni (hacsak nem már előre tudod, hogy nyaralni mész oda - helló szintén 2012-es Jags szerzemény Aaron Ross!), abba a '12-be Jagsbe meg pláne nem, aminek az öltözőjét Mularkey teljesen elvesztette a szezon felére(az idén 15. szezonjára készülő Marcedes Lewis konkrétan azt mondta róla, hogy kb. megutáltatta vele a focit abban az évben...) és csapat 25 éves történetének legrosszabb mérlege jött ki belőle.
empty taxi
több mint 5 éve
Scholes már együtt gyakorol Burrowval. 😊Tisztában voltam vele h már az Okie State-en is voltak gondok Blackmonnal, ugyanakkor mellette sztem abban is egyetértünk h nem Jacksonville volt számára az ideális hely h megküzdjön a démonjaival.
Kétségtelen, abba a Jagsbe kerülni nem tett jót neki, de ő már előtte is piás volt. A Bucs konkrétan azért nem draftolta és cserélt le a mi helyünkre, mert egy scoutjuk kb fél évig Füves Alkesz Okie States törzshelyére járt azt figyelni, mennyit jár oda és menyit iszik ott Blackmon. Abból hogy nem őt vitték, gondolom nem keveset volt ott és fogyasztott.No igen.És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Burrow Ross-val tud-e valamit csinálni, vagy végleg az évtized legnagyobb WR bustja lesz a szerencsétlen.
Szipeter
empty taxi
munoz
Mondjuk Blackmont totál megértem, odakerült WR1-nek egy olyan franchise-hoz, ahol Blaine Gabbert a franchise QB, Bob Bratkowski meg az OC. Ezt én sem bírtam volna józanul.
empty taxi
Egyébként hogy Blackmonban mennyi potenciál volt, még Bratkowskival OC-ben és Hennevel QB-ben is volt 236 yardos meccse rookieként a Texans ellen Houstonban. Kár hogy a túloldalon Matt Schaub 527 passzolt yarddal(!!!!! NÉGY!!4!) zárt, Andre Johnson meg 273 elkapottal...
iktriad

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ráadásul még néger is nem is fehér...Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Scholes már együtt gyakorol Burrowval. 😊Blackmon egy kibaszott jó elkapó volt, aki simán A.J. Green szintű karriert hozott volna, ha nem issza szét az agyát 25 éves korára.
Szipeter
empty taxi
munoz
empty taxi
iktriad
több mint 5 éve
Magdi anyusManti Te'oTim Tebow.Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Szerintem Burrow no brainer. Egy valamit nem mond róla senki, hogy ki a barátnője? Ha az egy jó muff, akkor igenis ki kell húzni!!!
Toto21
Stez
Amadeus
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Manti Te'oTim Tebow.Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Szerintem Burrow no brainer. Egy valamit nem mond róla senki, hogy ki a barátnője? Ha az egy jó muff, akkor igenis ki kell húzni!!!
Toto21
Stez
több mint 5 éve
Scholes már együtt gyakorol Burrowval. Gondolom a nagyobb az. 😊 (És még a pár hsszel lejjebb látható kedves nej is hallható egy "All right!" erejéig.)twitter.com/ESPNNFL/status/1250154236731670530
Szipeter
empty taxi
munoz
empty taxi
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
No igen.És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
munoz

Madden hates me.
több mint 5 éve
És akkor még Justin Blackmonról nem is beszéltünk. Bár nála nem a talent, hanem az anyag volt a legnagyobb gond.Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
több mint 5 éve
Tim Tebow.Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
Toto21
több mint 5 éve
Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Burrow csaja:
Toto21

Teszem hozzá, azért NFL QB-k minőségénel nem feltétlen a legjobb skála h milyen a csaja.
Lásd Andy Dalton:

vagy Christian Ponder:

Madden hates me.
több mint 5 éve
Ne is mond. Életem első Bears meze egy 13-as White volt. Szerinted?Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
Amadeus
több mint 5 éve
Kevin White, azt a rohadt...Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter
empty taxi
több mint 5 éve
Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Azért Rossnál voltak bőven szörnyűbb 1. körös WR-ek az évtizedben lásd Laquon Treadwell, Kevin White, Breshad Perriman, Phillip Dorsett, A.J. Jenkins, Jonathan Baldwin...
Szipeter

Madden hates me.
több mint 5 éve
Taylor tuti olvassa a fórumot, és a mai nyilatkozatával lezárta a kérdést, nem lesz itt csere! Az elmúlt honapok "sikerei", a szenzációs aktivitásunk mind a Burrow éra kirakos darabjai. Amúgy se jó, ha sok az első körünk, mert nálunk az összes kihagyja az első évét sérülés miatt.Nagyon kíváncsi vagyok, hogy Burrow Ross-val tud-e valamit csinálni, vagy végleg az évtized legnagyobb WR bustja lesz a szerencsétlen.
több mint 5 éve
Az vagyok.LSU-fanHagyjuk azt potenciális cserét még csak pletyka szintén se elburjánzani. Burrow a valaha volt legjobb QB prospect, aki NCAA-ben pályára lépett.Ez most irónia, vagy komoly?
MarioAna
ulpianus
Wyatt

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
LSU-fanHagyjuk azt potenciális cserét még csak pletyka szintén se elburjánzani. Burrow a valaha volt legjobb QB prospect, aki NCAA-ben pályára lépett.Ez most irónia, vagy komoly?
MarioAna
ulpianus

több mint 5 éve
Hagyjuk azt potenciális cserét még csak pletyka szintén se elburjánzani. Burrow a valaha volt legjobb QB prospect, aki NCAA-ben pályára lépett.Ez most irónia, vagy komoly?
MarioAna

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Értelemszerűen rizikós minden pick de ugyanúgy az 1/1 is, majd csak az idő ad rá választ mi a jó döntésHa min 3 első kört adna valaki akkor oda adnám Burrowt, mert abból 3 prémium játékos jöhetne 1 helyett és bármelyik bust lehet. Tua, Herbertet is ki lehet választani. Vagy idén még Dalton és jövőre QB. Lényeg van az a pénz, hogy oda adnám.Három első körből jó szerencsével kijön egy prémium játékos.
NickBosa49
Nincs az a draft pick kombináció, amiért érdemes lenne lemondania a Bengalsnak Burrowról, Mahomeboyt meg nem fogja felajánlani a Chiefs.
Szerintem a Bengals sem gondolja ezt túl, és remélem meg sem fordul a fejükben a letrade.
Cubehor
több mint 5 éve
Ha min 3 első kört adna valaki akkor oda adnám Burrowt, mert abból 3 prémium játékos jöhetne 1 helyett és bármelyik bust lehet. Tua, Herbertet is ki lehet választani. Vagy idén még Dalton és jövőre QB. Lényeg van az a pénz, hogy oda adnám.Három első körből jó szerencsével kijön egy prémium játékos.
NickBosa49
Nincs az a draft pick kombináció, amiért érdemes lenne lemondania a Bengalsnak Burrowról, Mahomeboyt meg nem fogja felajánlani a Chiefs.
Szerintem a Bengals sem gondolja ezt túl, és remélem meg sem fordul a fejükben a letrade.
több mint 5 éve
Így van Mickey, mert ez a Bengals. 😊Még a TC alatt eltörhet, elszakadhat, ráeshet egy használaton kívüli kínai műhold. Akármi.
Úgyhogy én továbbra sem tudom. Mindenesetre ritka kellemes gondok ezek nálunk. Legalább a drafton főszerepkők vagyunk 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 5 éve
nem tudom, a sérülésen kívül nem látom miért ne válna beMert ez a Bengals. 😊
gedam
S egy 36 éves HC-ja van a csapatnak.
Ezenkívül nem tudom én se. Szerintem ótvar nagy hiba lenne nem őt választani.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 5 éve
gedam
6 272
akkor pontosítok, az utóbbi időben nem láttam olyan tehetséget, mint burrow. amit én mindig nézek az a játék olvasása, sztem ott csúszik meg a legtöbb qb és hát burrownak az egyetemi foci ilyen téren nem volt kihívás. és hogy ennyire ne legyen, ilyet még nem láttam. példul lawrence ilyen szempontból sokkal bizonytalanabb. mellé még pontos is. nem tudom, a sérülésen kívül nem látom miért ne válna beHa nem lesz bust, akkor el kell vinni. De eddig 1 igazán jó éve volt. Néhány hónapja még nem is Ő volt az 1/1 jelölt. És nagyon sok 1/1-es irányító tűnt el a süllyesztőben.Ha lehet választani a jó és a még jobb QB közt, akkor én a még jobbra tennék.burrow nem lesz bust és kb azonnal bevethető
Nem kell szerintem ezt túlgondolni, van egy QB aki nem csak irányítóként a legjobb az idei class án, hanem általánosságban top 2-3 prospect, akkor azt ki kell húzni. Ettől még lehet bust meg lehet x meg y is jobb nála profiként, de ez az 1/1 Burrow olyan választás, ami számomra full egyértelmű.
tüsi91
gedam
ikuvihar