Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Vazze, azt hittem csak poén volt tőlük 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
twitter.com/buffalobills/status/949101682042068993Hatalmas arcok ezek a Buffalóiak. 😀
Engem megvettek maguknak a rájátszásra.
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
@JosinaAnderson: I'm told Teryl Austin, who is still under contract as the #Lions defensive coordinator, will arrive in Cincy tomorrow to interview for the #Bengals defensive coordinator position, per source.Geno Atkins mehet coverbe.
Viszont WJIII-nak ez remek hír.
több mint 7 éve
És ez nem csak az idei évet vizsgálta... #napiWJ3twitter.com/PFF/status/948985843317919744
több mint 7 éve
youtu.be/Np2w8kQpHvw
Szerkesztette: Mikey
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
Ja, TE ezzel elvileg rendben.Mi meg cserébe tízzel később összekevertük a két Gator nevét, így érkezett a jó nevű Cunningham Dunlap helyett.
De ahányszor előkerül ez a poszt, mindig fáj hogy Gresham-et draftoltuk Gronk helyett 😕
nasheem
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 7 éve
Ja, TE ezzel elvileg rendben. De ahányszor előkerül ez a poszt, mindig fáj hogy Gresham-et draftoltuk Gronk helyett 😕
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Hayes is maradt, ez is örömteli. Kihozta a lehető legtöbbet Kroftból. Tartsuk meg Eifertet egy snapszámhoz kötött deallel, ott lesz mögötte Kroft, hozzunk egy TE-t az 5. körben akit megversenyeztetünk Schreckkel, Uzsonna mehet a levesbe, és TE poszton rendben is leszünk.
több mint 7 éve
Pozitívum, pörög a topic. Negatívum, egyre szarabb a csapat és a helyzete. NEM BÁNNÁM, HA EZ FORDÍTVA LENNE!!!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
twitter.com/FOX19Joe/status/948598285161435137Krisz!
Baszki, csak azért dobtam be a nevét tegnap, mert a stábból egyedül róla nem hallottam korábban soha. 😀
megyerikrisz
Ezután csak számunkra pozitív dolgokat jósolhatsz, míg nyerő szériád van.!
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...
több mint 7 éve
Bills fanek nagyon jól nyomják, Dalton alapítványának már 250 000 dollárt jótékonykodtak, és már elkezdték Boyd alapítványát is támogatni. 😀☝🏻👏🏻
több mint 7 éve
twitter.com/FOX19Joe/status/948598285161435137Baszki, csak azért dobtam be a nevét tegnap, mert a stábból egyedül róla nem hallottam korábban soha. 😀
több mint 7 éve
@MarioAna, most őszintén, mit vártál egy ilyen sajtótájtól? Nincs olyan válasz, ami vagy ne lenne oltári bullshit, vagy ne kerülne ellentétbe a valósággal. Még szép, higy a bullshitelést választotta.
több mint 7 éve
Belenéztem énis, bár én inkább a hozzászólásokat olvastam (melóba nagy a hangzavar)Pazar előadás volt ott is :'D
Szerkesztette: Rush
több mint 7 éve
- "Egy jobb csapatot kell építenünk, ami megnyeri a csoportot..."Az ilyenről mindig az jut eszembe, mikor anno az F1-es Minardi csapatfőnökét kérdezték, hogy van az hogy nőtt a hátrányuk amikor állítólag fejlődtek, mire azt válaszolta, hogy ők javultak ám egy másodpercet, de sajnos az ellenfelek kettőt. 😀
a riporter visszakérdezett, hogy
- "3 éve egyre rosszabb a csapat", akkor most ezt így hogy?
erre az volt az öreg válasza, hogy
- "Az ellenfelek jobban erősödnek közben!"MarioAna
szerk.: minden elismerésem hogy megnézted a press conference-t, én a tegnapin látott viselkedése után nem tudtam rávenni magam.
több mint 7 éve
Sok igazság van abban amit írtál, azt viszont hozzá kell tenni, higy tavaly még itt volt Big Whit és Zeitler is, de akkor is kula volt a fal. Fene tudja, én nem bánom a vérfrissítést.Na, OL coach csere lesz, Alexander távozik. Ideje volt!Amúgy érdekes ez is. Ha szarul draftolsz, szar koordinàtorokat alkalmazol, idióta személyi döntéseket hozol (pl. Ross v WJ) HC, ill. buta gameplannel dolgozol és ötlettelen vagy (OC), akkor maradhatsz. Amennyiben azonban a főnökeid balfaszsàgait nem tudod maszkìrozni, akkor repülsz. Fuck logic
Mikey
Fast Willie
több mint 7 éve
Na, OL coach csere lesz, Alexander távozik. Ideje volt!Amúgy érdekes ez is. Ha szarul draftolsz, szar koordinàtorokat alkalmazol, idióta személyi döntéseket hozol (pl. Ross v WJ) HC, ill. buta gameplannel dolgozol és ötlettelen vagy (OC), akkor maradhatsz. Amennyiben azonban a főnökeid balfaszsàgait nem tudod maszkìrozni, akkor repülsz. Fuck logic
Mikey
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 7 éve
Na, OL coach csere lesz, Alexander távozik. Ideje volt!
több mint 7 éve
32. yards/g, 31. rushing yards/g, 27. passing offence.Lazor marad az OC, ő is 2 évre írt alá.valaki mondjon nekem BÁRMIT ami miatt megérdemli a hosszabbítást pls!
Soldados
Mikey
Ez alapján inkább azt mondanám az ígéretes passzjátékunk lehetett a döntő.
több mint 7 éve
Ez az új stájl, nem kell POba menni, hanem a kontendereket onnan kiütni, így nem cseszed el a jó drafthelyet. Valami ijesmi.Lazor marad az OC, ő is 2 évre írt alá.valaki mondjon nekem BÁRMIT ami miatt megérdemli a hosszabbítást pls!
Soldados
Mikey

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Az ismeri a rendszert lenne az aduászom, de nagy rendszert nem láttam az offensetekbenLazor marad az OC, ő is 2 évre írt alá.valaki mondjon nekem BÁRMIT ami miatt megérdemli a hosszabbítást pls!
Soldados
Mikey
több mint 7 éve
Lazor marad az OC, ő is 2 évre írt alá.valaki mondjon nekem BÁRMIT ami miatt megérdemli a hosszabbítást pls!
Soldados
több mint 7 éve
Az nem lehet, h Brown papa vmi fertőző idiótizmusban szenved és azt kapta el M. Lewis és H. Jackson? Hìvjàtok az ÁNTSZ-t!
több mint 7 éve
Lazor marad az OC, ő is 2 évre írt alá.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 7 éve
miközben a valóság az volt, hogy iszonyat gyorsan tudtuk csinálni a semmit.Valahogy így. A three-and-outok jöttek Cincinnatiben is. Mire észrevettem hogy támad a Bengals, már Huber puntolt.
Geeri