Cincinnati Bengals

30 feliratkozó

több mint 7 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Állítólag marad lézer, coyle meg DC lesz. Az már úgyis működött a Dolphinsnál.
megyerikrisz
Lazor nyomatja még az up - tempot? Miamiban azért tűrték mert ezzel a bullshittel etette Philbint, miközben a valóság az volt, hogy iszonyat gyorsan tudtuk csinálni a semmit.
Coyle nem rossz eredendően, csak ott van a probléma hogy minden meccsen okosabb akar lenni mint az ellenfél. Akkora playbookkal dolgozott mint a Révai Nagy Lexikon. Összes. Aztán ebből szemezgetett az adott ellenfélre valót. Legnagyobb trükkje hogy falembereket visz vissza zónába és helyettük CB vagy S blitzet küld az irányítóra. Elsőre sikerült ezzel átverni még Bradyt is párszor, de a végére már magát verte át olyan megoldásokkal, hogy DT védekezett Gronkowskin. Mondjuk az sose derül ki, hogy ezt így kellett volna-e, mert a csapat fele szerintem totál vakon volt a playbook kapcsán. Ennek ellenére még utolsó évében is hit or miss alapon volt pár jó meccse, de hogy senki nem hiányolta amikor kirakták az tuti. 😀

Mindig jövőre!
több mint 7 éve
megyerikrisz Cincinnati Bengals Cincinnati Bearcats 2 838 — Bengalista
Azt hittem, senki nem licitálhat ránk bohócságban, de Zampese meghallgatásra megy a Browns OC posztjáért. 😀

"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274
negyed 9-től lesz press conference Marvinnal, de Brown nélkül. biztos nem akarja az öreg hogy feltegyék neki a kérdést hogy "are you idiot, Mr. Brown?"
Mikey
A mezekről jut eszembe. Meséltem már, hogy kedves páromtól 2010-ben kaptam egy full eredeti Chad Johnson mezt? Apró szépséghiba, hogy akkor Chad már egy éve az Ochocinco nevet használta.

Remélem brutál akciós volt, de mivel a Jézuska hozta nem mertem megkérdezni mibe fájt a családi kasszánknak 😊
nasheem
Nekem dereng valami 😊 szerintem az még az előző oldal fórumján lehetett mielőtt bowl.hu lett volna ez.

Egy igazi relikvia az a mez, el ne add ^^

Egyébként pont a minap néztem meg az összes hazai halftime show-t.
Érdekes volt látni hogy ocho mekkora tapsot kapott, az éppen előtte lévő collinsworth meg majdnem hogy semmit. Imádják még mindig ezt az embert, bohócot 😊)))
Rush
Csak vicceltem...

Amúgy még mindig kapni Chad mezet. Az én emlékeim szerint a végén megint Chad Johnson néven futott...
több mint 7 éve
Rush Cincinnati Bengals 884
A mezekről jut eszembe. Meséltem már, hogy kedves páromtól 2010-ben kaptam egy full eredeti Chad Johnson mezt? Apró szépséghiba, hogy akkor Chad már egy éve az Ochocinco nevet használta.

Remélem brutál akciós volt, de mivel a Jézuska hozta nem mertem megkérdezni mibe fájt a családi kasszánknak 😊
nasheem
Nekem dereng valami 😊 szerintem az még az előző oldal fórumján lehetett mielőtt bowl.hu lett volna ez.

Egy igazi relikvia az a mez, el ne add ^^

Egyébként pont a minap néztem meg az összes hazai halftime show-t.
Érdekes volt látni hogy ocho mekkora tapsot kapott, az éppen előtte lévő collinsworth meg majdnem hogy semmit. Imádják még mindig ezt az embert, bohócot 😊)))

Szerkesztette: Rush

Tippelde 25
több mint 7 éve
nhm Cincinnati Bengals 1 274

nasheem
Eladó? 😉
több mint 7 éve
nasheem Cincinnati Bengals 4 528 — Bengals fan

"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
negyed 9-től lesz press conference Marvinnal, de Brown nélkül. biztos nem akarja az öreg hogy feltegyék neki a kérdést hogy "are you idiot, Mr. Brown?"

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 694 — capitaine du château de Vienne 1487
BÚÉK mindenkinek! Amikor Dalton megdobta utolsó passzát a szezonban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz az egyetlen pozitív dolog 2018-ra. Ennél Bengalsosabban nem lehetett ezt a ML dolgot intézni. A "we will see"-ből több volt mint újévi jókívánságból. Most, hogy kiharcolta a 2 évet, és a teljes hatalmat magához húzza, nem marad más csak a "we have to keep working" and "we just have to get better" aztán simán gyün a world championship meglássátok.

Ahogy sokan mások én is 2004-es szezonban választottam magamnak csapatot, és a PIT WC meccs hatására lett biztos a kötődés. Sajnos még két évet kell várnom arra, hogy megtapasztaljam milyen is a bengals ML nélkül.

Izgalmas offseason elé nézünk, kíváncsian várom, hogy WJIII-nak sikerül-e kiszorítania Dre-t, vagy Pacman-t a kezdőből. (gondolom nem lesz sok esélye, mert még nem bizonyított), illetve Rossnak sikerül-e bekerülnie a következő évi 53-as keretbe. Sanszos, hogy húzunk majd egy kickert is, lehet már a 3. körben, mert a negyedikben már nincsenek olyan jók bent, mint ahogy azt tapasztaltuk. Az OL-t meg leküldjük Withworth-höz tréningezni, és megoldódik minden, igazából bennük van a tehetség, csak elő kell hozzni valahogy😊) draftról persze nem hozunk, mert minek.
Különben ha With-et valahogy vissza lehetne csábítani az nagyon sokat jelentene a csapatnak, akár OL edzőnek Alexander helyett.

Szerintem megérett a csapat egy kabalaállat cserére, ez a bengáli tigris nem illik ML-hez és Brown-hoz. Lehetnénk mondjuk Beluga-ls.
Szipeter
ez kifejez mindent, bár a fizimiska miatt a Csifsz is pályázik rá
 kiderul.startlap.hu/app/uploads/2017/09/tengeri_tehen1.jpg
Cincinatti Manatees, lehet Ocso is visszatérne....
vaszki még színben is stimmel, egy agyalapizsenivagyok 😀
 upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/Miami_Manatees_concept_helmet_1996.png

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban.
kristóf17
Biztatót? Ezzel a csapattal kapcsolatban? Megsütött a nap? 😀
Mikey
Bocsi, igaz. 😀 Decemberi napsütés...
több mint 7 éve
cspeti98 New England Patriots UCF Knights 466
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban. Hogyan fog így játszani emberünk? 😀 Kisebb gondotok is nagyobb, mint ez, de azért na, mégis csak 1/9. 😊
kristóf17
Ki lehet próbálni CB-ként.

több mint 7 éve
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban.
kristóf17
Biztatót? Ezzel a csapattal kapcsolatban? Megsütött a nap? 😀

több mint 7 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 349 — no es importante
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban. Hogyan fog így játszani emberünk? 😀 Kisebb gondotok is nagyobb, mint ez, de azért na, mégis csak 1/9. 😊
kristóf17
a szurkolók is nyilván szarul élik meg a dolgot, na de ha valaki igazán megszívta ezzel, szerintem nem is kérdés, hogy Ross... szegény előtt volt csak igazán elhúzva a mézesmadzag, hogy lesz változás

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Szipeter Cincinnati Bengals 2 034
BÚÉK mindenkinek! Amikor Dalton megdobta utolsó passzát a szezonban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz az egyetlen pozitív dolog 2018-ra. Ennél Bengalsosabban nem lehetett ezt a ML dolgot intézni. A "we will see"-ből több volt mint újévi jókívánságból. Most, hogy kiharcolta a 2 évet, és a teljes hatalmat magához húzza, nem marad más csak a "we have to keep working" and "we just have to get better" aztán simán gyün a world championship meglássátok.

Ahogy sokan mások én is 2004-es szezonban választottam magamnak csapatot, és a PIT WC meccs hatására lett biztos a kötődés. Sajnos még két évet kell várnom arra, hogy megtapasztaljam milyen is a bengals ML nélkül.

Izgalmas offseason elé nézünk, kíváncsian várom, hogy WJIII-nak sikerül-e kiszorítania Dre-t, vagy Pacman-t a kezdőből. (gondolom nem lesz sok esélye, mert még nem bizonyított), illetve Rossnak sikerül-e bekerülnie a következő évi 53-as keretbe. Sanszos, hogy húzunk majd egy kickert is, lehet már a 3. körben, mert a negyedikben már nincsenek olyan jók bent, mint ahogy azt tapasztaltuk. Az OL-t meg leküldjük Withworth-höz tréningezni, és megoldódik minden, igazából bennük van a tehetség, csak elő kell hozzni valahogy😊) draftról persze nem hozunk, mert minek.
Különben ha With-et valahogy vissza lehetne csábítani az nagyon sokat jelentene a csapatnak, akár OL edzőnek Alexander helyett.

Szerintem megérett a csapat egy kabalaállat cserére, ez a bengáli tigris nem illik ML-hez és Brown-hoz. Lehetnénk mondjuk Beluga-ls.
több mint 7 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
több mint 7 éve
csak hogy egy pár pillanatra is elfeledtessem ezeket a borzasztó híreket
12 éves bengals szurkolói pályafutásom után hálisten' én is elmondhatom magamról hogy egy nagyon szép cincinnati bengals mez tulajdonosa vagyok ^^
ime a mez: (ma érkezett meg)
a kép itt és itt megtalálható 😊
Rush
Grat! Nfl shopból rendelted? Én még csak alisakat vettem, játszósnak jó az is, de megfogadtam, hogy meccsre már eredeti Dennis Roland Burfict mezben megyek.
megyerikrisz
köszönöm 😊
nfl hivatalos londoni webshop oldaláról rendeltem, éppen kifogtam egy 50%-os akciót, plusz így vámot se kellett fizetni.
(és persze elfogadta az én együgyű maestro bankkártyámat)
így igazán nagy deal lett 😀
(régóta próbálkoztam már)

Tippelde 25
több mint 7 éve
laoce Cincinnati Bengals 861 — laoce68@freemail.hu
Tavaly karácsonyra nejem meglepett egy 55 össel. mondjam hogy szerencsét hozott? 😊

Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
12 éves bengals szurkolói pályafutásom után hálisten' én is elmondhatom magamról hogy egy nagyon szép cincinnati bengals mez tulajdonosa vagyok ^^
Rush
Grat! Nfl shopból rendelted? Én még csak alisakat vettem, játszósnak jó az is, de megfogadtam, hogy meccsre már eredeti Dennis Roland Burfict mezben megyek.

Szerkesztette: megyerikrisz

több mint 7 éve

szerk: @Mikey! ha nem probléma beálltam én is a "maybe in 2020..." mozgalomba :/

Szerkesztette: Rush

Tippelde 25
több mint 7 éve
Coyle szerintem nem rossz választás. A fins kitérő ellenére jobb DCnek tartom, mint amilyen OC Lazor.

Meg különben is, ki knows jobban a system, mint ő?

Szerkesztette: nasheem

több mint 7 éve
Várható volt hogy Coyle lép feljebb, mégha azzal a csapat lejjebb is lép.

Reméltem hogy kialszom a csalódottságomat és a kiábrándultságomat, de bassza meg csak erősebb lett mindkettő. 😕

több mint 7 éve
Állítólag marad lézer, coyle meg DC lesz. Az már úgyis működött a Dolphinsnál.

több mint 7 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985
részvétem 😕
nagyon örültem, hogy az utolsó meccsen sikerült kikaparnotok a gesztenyét a Billsnek /pedig nem nagyon hittem benne/ és miután kiderült hogy a Lions elküldi Caldwellt már azt a győzelmeteket sem bántam; de úgy látom sok volt az utolsó két meccsen zsinórban hozott két győzelem, komoly gondok lehetnek a tulaj fejében
több mint 7 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 028 — Axel Foley
Szerintem Lazor is középszer. Persze most lesz ideje saját playbook-ot építeni és betanítani, de én azért év közben sem láttam olyan sok biztatót.
Az utolsó két meccset az atomfos szintről a stabil szarra javuló OL miatt játszottuk türhetően, de védelem nélkül itt sem ért volna semmit a támadósor.

Az viszont igaz, hogy ahol Marvin Lewis a HC, oda nem is kell jobb OC Lazornál. Reszkess Browns, jövőre nem adják olyan könnyen az 1/1-et!
nasheem
Ha jól emlékszem akkor Lazor nagyon megégett a delfineknél mint playcaller.
Nálunk is ő volt Bamba Caldwell első számú jelöltje, de nem minket választott.
(Helyette lett Lombardi aki hasonlóan szar volt.)

több mint 7 éve
Szerintem Lazor is középszer. Persze most lesz ideje saját playbook-ot építeni és betanítani, de én azért év közben sem láttam olyan sok biztatót.
Az utolsó két meccset az atomfos szintről a stabil szarra javuló OL miatt játszottuk türhetően, de védelem nélkül itt sem ért volna semmit a támadósor.

Az viszont igaz, hogy ahol Marvin Lewis a HC, oda nem is kell jobb OC Lazornál. Reszkess Browns, jövőre nem adják olyan könnyen az 1/1-et!

több mint 7 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Délelőtt az ügyvédem előkésziti a periratokat. Egyetlen esélyünk ha nyerek a bíróságon és enyém lesz a csapat..... Majd jól rendberakjuk innen a fórumból. Dögölne már meg az öreg odakün..........

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...