Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 7 éve
Állítólag marad lézer, coyle meg DC lesz. Az már úgyis működött a Dolphinsnál.Lazor nyomatja még az up - tempot? Miamiban azért tűrték mert ezzel a bullshittel etette Philbint, miközben a valóság az volt, hogy iszonyat gyorsan tudtuk csinálni a semmit.
megyerikrisz
Coyle nem rossz eredendően, csak ott van a probléma hogy minden meccsen okosabb akar lenni mint az ellenfél. Akkora playbookkal dolgozott mint a Révai Nagy Lexikon. Összes. Aztán ebből szemezgetett az adott ellenfélre valót. Legnagyobb trükkje hogy falembereket visz vissza zónába és helyettük CB vagy S blitzet küld az irányítóra. Elsőre sikerült ezzel átverni még Bradyt is párszor, de a végére már magát verte át olyan megoldásokkal, hogy DT védekezett Gronkowskin. Mondjuk az sose derül ki, hogy ezt így kellett volna-e, mert a csapat fele szerintem totál vakon volt a playbook kapcsán. Ennek ellenére még utolsó évében is hit or miss alapon volt pár jó meccse, de hogy senki nem hiányolta amikor kirakták az tuti. 😀
Mindig jövőre!
több mint 7 éve
Azt hittem, senki nem licitálhat ránk bohócságban, de Zampese meghallgatásra megy a Browns OC posztjáért. 😀
"I didn't think it was a necessary comment," Burrow said after the game.
több mint 7 éve
Csak vicceltem...negyed 9-től lesz press conference Marvinnal, de Brown nélkül. biztos nem akarja az öreg hogy feltegyék neki a kérdést hogy "are you idiot, Mr. Brown?"
MikeyA mezekről jut eszembe. Meséltem már, hogy kedves páromtól 2010-ben kaptam egy full eredeti Chad Johnson mezt? Apró szépséghiba, hogy akkor Chad már egy éve az Ochocinco nevet használta.Nekem dereng valami 😊 szerintem az még az előző oldal fórumján lehetett mielőtt bowl.hu lett volna ez.
Remélem brutál akciós volt, de mivel a Jézuska hozta nem mertem megkérdezni mibe fájt a családi kasszánknak 😊
nasheem
Egy igazi relikvia az a mez, el ne add ^^
Egyébként pont a minap néztem meg az összes hazai halftime show-t.
Érdekes volt látni hogy ocho mekkora tapsot kapott, az éppen előtte lévő collinsworth meg majdnem hogy semmit. Imádják még mindig ezt az embert, bohócot 😊)))
Rush
Amúgy még mindig kapni Chad mezet. Az én emlékeim szerint a végén megint Chad Johnson néven futott...
több mint 7 éve
A mezekről jut eszembe. Meséltem már, hogy kedves páromtól 2010-ben kaptam egy full eredeti Chad Johnson mezt? Apró szépséghiba, hogy akkor Chad már egy éve az Ochocinco nevet használta.Nekem dereng valami 😊 szerintem az még az előző oldal fórumján lehetett mielőtt bowl.hu lett volna ez.
Remélem brutál akciós volt, de mivel a Jézuska hozta nem mertem megkérdezni mibe fájt a családi kasszánknak 😊
nasheem
Egy igazi relikvia az a mez, el ne add ^^
Egyébként pont a minap néztem meg az összes hazai halftime show-t.
Érdekes volt látni hogy ocho mekkora tapsot kapott, az éppen előtte lévő collinsworth meg majdnem hogy semmit. Imádják még mindig ezt az embert, bohócot 😊)))
Szerkesztette: Rush
több mint 7 éve
A mezekről jut eszembe. Meséltem már, hogy kedves páromtól 2010-ben kaptam egy full eredeti Chad Johnson mezt? Apró szépséghiba, hogy akkor Chad már egy éve az Ochocinco nevet használta.Eladó? 😉
nasheem
több mint 7 éve
A mezekről jut eszembe. Meséltem már, hogy kedves páromtól 2010-ben kaptam egy full eredeti Chad Johnson mezt? Apró szépséghiba, hogy akkor Chad már egy éve az Ochocinco nevet használta. Remélem brutál akciós volt, de mivel a Jézuska hozta nem mertem megkérdezni mibe fájt a családi kasszánknak 😊
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
negyed 9-től lesz press conference Marvinnal, de Brown nélkül. biztos nem akarja az öreg hogy feltegyék neki a kérdést hogy "are you idiot, Mr. Brown?"
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
BÚÉK mindenkinek! Amikor Dalton megdobta utolsó passzát a szezonban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz az egyetlen pozitív dolog 2018-ra. Ennél Bengalsosabban nem lehetett ezt a ML dolgot intézni. A "we will see"-ből több volt mint újévi jókívánságból. Most, hogy kiharcolta a 2 évet, és a teljes hatalmat magához húzza, nem marad más csak a "we have to keep working" and "we just have to get better" aztán simán gyün a world championship meglássátok.ez kifejez mindent, bár a fizimiska miatt a Csifsz is pályázik rá
Ahogy sokan mások én is 2004-es szezonban választottam magamnak csapatot, és a PIT WC meccs hatására lett biztos a kötődés. Sajnos még két évet kell várnom arra, hogy megtapasztaljam milyen is a bengals ML nélkül.
Izgalmas offseason elé nézünk, kíváncsian várom, hogy WJIII-nak sikerül-e kiszorítania Dre-t, vagy Pacman-t a kezdőből. (gondolom nem lesz sok esélye, mert még nem bizonyított), illetve Rossnak sikerül-e bekerülnie a következő évi 53-as keretbe. Sanszos, hogy húzunk majd egy kickert is, lehet már a 3. körben, mert a negyedikben már nincsenek olyan jók bent, mint ahogy azt tapasztaltuk. Az OL-t meg leküldjük Withworth-höz tréningezni, és megoldódik minden, igazából bennük van a tehetség, csak elő kell hozzni valahogy😊) draftról persze nem hozunk, mert minek.
Különben ha With-et valahogy vissza lehetne csábítani az nagyon sokat jelentene a csapatnak, akár OL edzőnek Alexander helyett.
Szerintem megérett a csapat egy kabalaállat cserére, ez a bengáli tigris nem illik ML-hez és Brown-hoz. Lehetnénk mondjuk Beluga-ls.
Szipeter
kiderul.startlap.hu/app/uploads/2017/09/tengeri_tehen1.jpg
Cincinatti Manatees, lehet Ocso is visszatérne....
vaszki még színben is stimmel, egy agyalapizsenivagyok 😀
upload.wikimedia.org/wikipedia/en/a/a9/Miami_Manatees_concept_helmet_1996.png
Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 7 éve
Bocsi, igaz. 😀 Decemberi napsütés...Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban.Biztatót? Ezzel a csapattal kapcsolatban? Megsütött a nap? 😀
kristóf17
Mikey
több mint 7 éve
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban. Hogyan fog így játszani emberünk? 😀 Kisebb gondotok is nagyobb, mint ez, de azért na, mégis csak 1/9. 😊Ki lehet próbálni CB-ként.
kristóf17
több mint 7 éve
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban.Biztatót? Ezzel a csapattal kapcsolatban? Megsütött a nap? 😀
kristóf17
több mint 7 éve
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban. Hogyan fog így játszani emberünk? 😀 Kisebb gondotok is nagyobb, mint ez, de azért na, mégis csak 1/9. 😊a szurkolók is nyilván szarul élik meg a dolgot, na de ha valaki igazán megszívta ezzel, szerintem nem is kérdés, hogy Ross... szegény előtt volt csak igazán elhúzva a mézesmadzag, hogy lesz változás
kristóf17

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
BÚÉK mindenkinek! Amikor Dalton megdobta utolsó passzát a szezonban, álmomban sem gondoltam volna, hogy ez lesz az egyetlen pozitív dolog 2018-ra. Ennél Bengalsosabban nem lehetett ezt a ML dolgot intézni. A "we will see"-ből több volt mint újévi jókívánságból. Most, hogy kiharcolta a 2 évet, és a teljes hatalmat magához húzza, nem marad más csak a "we have to keep working" and "we just have to get better" aztán simán gyün a world championship meglássátok. Ahogy sokan mások én is 2004-es szezonban választottam magamnak csapatot, és a PIT WC meccs hatására lett biztos a kötődés. Sajnos még két évet kell várnom arra, hogy megtapasztaljam milyen is a bengals ML nélkül.
Izgalmas offseason elé nézünk, kíváncsian várom, hogy WJIII-nak sikerül-e kiszorítania Dre-t, vagy Pacman-t a kezdőből. (gondolom nem lesz sok esélye, mert még nem bizonyított), illetve Rossnak sikerül-e bekerülnie a következő évi 53-as keretbe. Sanszos, hogy húzunk majd egy kickert is, lehet már a 3. körben, mert a negyedikben már nincsenek olyan jók bent, mint ahogy azt tapasztaltuk. Az OL-t meg leküldjük Withworth-höz tréningezni, és megoldódik minden, igazából bennük van a tehetség, csak elő kell hozzni valahogy😊) draftról persze nem hozunk, mert minek.
Különben ha With-et valahogy vissza lehetne csábítani az nagyon sokat jelentene a csapatnak, akár OL edzőnek Alexander helyett.
Szerintem megérett a csapat egy kabalaállat cserére, ez a bengáli tigris nem illik ML-hez és Brown-hoz. Lehetnénk mondjuk Beluga-ls.
több mint 7 éve
Srácok, mondjatok nekem valami biztatót kérlek Ross-szal kapcsolatban. Hogyan fog így játszani emberünk? 😀 Kisebb gondotok is nagyobb, mint ez, de azért na, mégis csak 1/9. 😊
több mint 7 éve
köszönöm 😊csak hogy egy pár pillanatra is elfeledtessem ezeket a borzasztó híreketGrat! Nfl shopból rendelted? Én még csak alisakat vettem, játszósnak jó az is, de megfogadtam, hogy meccsre már eredeti
12 éves bengals szurkolói pályafutásom után hálisten' én is elmondhatom magamról hogy egy nagyon szép cincinnati bengals mez tulajdonosa vagyok ^^
ime a mez: (ma érkezett meg)
a kép itt és itt megtalálható 😊
RushDennis RolandBurfict mezben megyek.
megyerikrisz
nfl hivatalos londoni webshop oldaláról rendeltem, éppen kifogtam egy 50%-os akciót, plusz így vámot se kellett fizetni.
(és persze elfogadta az én együgyű maestro bankkártyámat)
így igazán nagy deal lett 😀
(régóta próbálkoztam már)
több mint 7 éve
Tavaly karácsonyra nejem meglepett egy 55 össel. mondjam hogy szerencsét hozott? 😊
Lou Anarumo for president
több mint 7 éve
csak hogy egy pár pillanatra is elfeledtessem ezeket a borzasztó híreketGrat! Nfl shopból rendelted? Én még csak alisakat vettem, játszósnak jó az is, de megfogadtam, hogy meccsre már eredeti
12 éves bengals szurkolói pályafutásom után hálisten' én is elmondhatom magamról hogy egy nagyon szép cincinnati bengals mez tulajdonosa vagyok ^^
Rush
Szerkesztette: megyerikrisz
több mint 7 éve
csak hogy egy pár pillanatra is elfeledtessem ezeket a borzasztó híreket12 éves bengals szurkolói pályafutásom után hálisten' én is elmondhatom magamról hogy egy nagyon szép cincinnati bengals mez tulajdonosa vagyok ^^
szerk: @Mikey! ha nem probléma beálltam én is a "maybe in 2020..." mozgalomba :/
Szerkesztette: Rush
több mint 7 éve
Várható volt hogy Coyle lép feljebb, mégha azzal a csapat lejjebb is lép.Reméltem hogy kialszom a csalódottságomat és a kiábrándultságomat, de bassza meg csak erősebb lett mindkettő. 😕
több mint 7 éve
Állítólag marad lézer, coyle meg DC lesz. Az már úgyis működött a Dolphinsnál.
több mint 7 éve
részvétem 😕nagyon örültem, hogy az utolsó meccsen sikerült kikaparnotok a gesztenyét a Billsnek /pedig nem nagyon hittem benne/ és miután kiderült hogy a Lions elküldi Caldwellt már azt a győzelmeteket sem bántam; de úgy látom sok volt az utolsó két meccsen zsinórban hozott két győzelem, komoly gondok lehetnek a tulaj fejében
több mint 7 éve
Szerintem Lazor is középszer. Persze most lesz ideje saját playbook-ot építeni és betanítani, de én azért év közben sem láttam olyan sok biztatót.Ha jól emlékszem akkor Lazor nagyon megégett a delfineknél mint playcaller.
Az utolsó két meccset az atomfos szintről a stabil szarra javuló OL miatt játszottuk türhetően, de védelem nélkül itt sem ért volna semmit a támadósor.
Az viszont igaz, hogy ahol Marvin Lewis a HC, oda nem is kell jobb OC Lazornál. Reszkess Browns, jövőre nem adják olyan könnyen az 1/1-et!
nasheem
Nálunk is ő volt Bamba Caldwell első számú jelöltje, de nem minket választott.
(Helyette lett Lombardi aki hasonlóan szar volt.)
több mint 7 éve
Szerintem Lazor is középszer. Persze most lesz ideje saját playbook-ot építeni és betanítani, de én azért év közben sem láttam olyan sok biztatót. Az utolsó két meccset az atomfos szintről a stabil szarra javuló OL miatt játszottuk türhetően, de védelem nélkül itt sem ért volna semmit a támadósor.
Az viszont igaz, hogy ahol Marvin Lewis a HC, oda nem is kell jobb OC Lazornál. Reszkess Browns, jövőre nem adják olyan könnyen az 1/1-et!
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 7 éve
Délelőtt az ügyvédem előkésziti a periratokat. Egyetlen esélyünk ha nyerek a bíróságon és enyém lesz a csapat..... Majd jól rendberakjuk innen a fórumból. Dögölne már meg az öreg odakün..........
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...